Vizitator oly Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2013 Postat Ianuarie 26, 2013 @blondynekiss---- Te rugam sa ne scrii atunci cand te vei casatori,sa ne scrii atunci cand vei avea primul copil,sa ne scrii cand il vei avea pe al doilea..( sotz ) .Sa ne scrii...oricand... PS...astazi este 26.01.2013. Mai ai 5 zile
boieru Reputație: -378 Postat Ianuarie 26, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Ianuarie 26, 2013 inca nu so terminat circul asta?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 26, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 26, 2013 sau poate...totusi va trebui sa dau cu banul Nu da cu banul, ca stii ca daca dai cu banul ies eu
Afriq Reputație: 1265 Postat Ianuarie 26, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2013 daca pica pe muchie ies io
Obsedatu' Reputație: 22 Postat Ianuarie 26, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Aici! Telefon: [email protected] Oras:Aici! Postat Ianuarie 26, 2013 Superba mascarada... Domnisoara blondynekiss, te rog sa ma treci si pe mine pe lista.
nellu76 Reputație: 533 Postat Ianuarie 26, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Ianuarie 26, 2013 O rugaminte am si eu la blondy. Daca tot spune ca are de gand sa mai ramana pe forum chiar si dupa ce isi va satisface curiozitatea (desi nu prea vad utilitatea demersului, decat daca o sa inceapa sa faca recenzii despre barbatii cu care s-a intalnit), poate o sa faca in asa fel incat pe noi, astia din Timisoara, sa nu ne mai considere o rasa inferioara. N-om fi noi arieni toti, dar nici patibulari nu suntem.
doixdoi Reputație: 941 Postat Ianuarie 26, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2013 O rugaminte am si eu la blondy. Daca tot spune ca are de gand sa mai ramana pe forum chiar si dupa ce isi va satisface curiozitatea (desi nu prea vad utilitatea demersului, decat daca o sa inceapa sa faca recenzii despre barbatii cu care s-a intalnit), poate o sa faca in asa fel incat pe noi, astia din Timisoara, sa nu ne mai considere o rasa inferioara. N-om fi noi arieni toti, dar nici patibulari nu suntem.Bietii oameni cat sufera.Mai omule,nu ai inteles?Fata va evita din cauza ca sinteti aproape,prea aproape de casa.Nu are nimic impotriva voastra.Este o fata inteligenta si stie si ea ca si la Tm .sint oameni la fel ca peste tot pe lumea asta,si buni si rai.Si daca ar suferi prea tare din cauza ca este inconjurata de voi ar fugi la Buc. ,aici chiar ar putea sa-si aleaga pe oricine inclusiv bucuresteni,sansele de desconspirare ar fi mici.Salutam Timisoara 1
nellu76 Reputație: 533 Postat Ianuarie 26, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Ianuarie 26, 2013 doixdoi, iti multumesc ca mi-ai raspuns tu in locul blondei. Motiv pentru care te salut si eu. Stai linistit, am inteles din prima ce vrea duduia. Daca vrea cu adevarat ceva. De suferit, te asigur, ca nu sufar deloc. Nu as avea de ce. Cum am trait pana la varsta asta fara sa stiu macar ca exista blondy in Timisoara, pot sa o fac si de acum inainte. Fara probleme. Cat priveste inteligenta blondinei, sa o lasam mai moale. E smechera, asta e sigur. Mai putin si ne vei spune ca diferenta dintre blondy si noi (dincolo de sex), e un vagon de carti citite. Din partea mea, sa se duca unde o vrea, sa o faca (scuzati cacofonia) cu cine vrea si in definitv sa isi traisca viata asa cum considera de cuviinta. Cat priveste deconspirarea despre care vorbesti, parca discutam despre nu stiu ce secrete se stat pe care cele 7 servicii secrete din Romania (sau cate or fi) nu ar trebui sa le descopere. Aici vorbim despre o simpla traire a unei femei, care s-a gandit sa iasa din rutina zilnica si sa incerce altceva. Lucru la care, probabil, se gandesc multe alte femei. Doar ca nu sunt la fel de inventive ca blondy noastra. Oricum, ma distreaza faptul ca am umplut 13 pagini de discutii sterile si puerile pe tema unui subiect **spam editat** si cu final asteptat (din punctul meu de vedere). Salut si eu Capitala.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 26, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Ianuarie 26, 2013 doixdoi, iti multumesc ca mi-ai raspuns tu in locul blondei. Motiv pentru care te salut si eu. Stai linistit, am inteles din prima ce vrea duduia. Daca vrea cu adevarat ceva. De suferit, te asigur, ca nu sufar deloc. Nu as avea de ce. Cum am trait pana la varsta asta fara sa stiu macar ca exista blondy in Timisoara, pot sa o fac si de acum inainte. Fara probleme. Cat priveste inteligenta blondinei, sa o lasam mai moale. E smechera, asta e sigur. Mai putin si ne vei spune ca diferenta dintre blondy si noi (dincolo de sex), e un vagon de carti citite. Din partea mea, sa se duca unde o vrea, sa o faca (scuzati cacofonia) cu cine vrea si in definitv sa isi traisca viata asa cum considera de cuviinta. Cat priveste deconspirarea despre care vorbesti, parca discutam despre nu stiu ce secrete se stat pe care cele 7 servicii secrete din Romania (sau cate or fi) nu ar trebui sa le descopere. Aici vorbim despre o simpla traire a unei femei, care s-a gandit sa iasa din rutina zilnica si sa incerce altceva. Lucru la care, probabil, se gandesc multe alte femei. Doar ca nu sunt la fel de inventive ca blondy noastra. Oricum, ma distreaza faptul ca am umplut 13 pagini de discutii sterile si puerile pe tema unui subiect **spam editat** si cu final asteptat (din punctul meu de vedere). Salut si eu Capitala.Hmmm...atunci nu am inteles de ce ai scris pe acest topic si cred ca asta spune tot!Va salut si eu calduros!
doixdoi Reputație: 941 Postat Ianuarie 26, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2013 nellu76,scuze,am ales putin gresit cuvantul "sufera".Nu voi spune nimic referitor la cartile citite,nu este treaba mea asta.Am vrut sa spun cele de mai sus pt.ca eu asa am inteles de la ea,ca nu vrea sa fie descoperita de cineva,facand-o cu cineva din alta zona a tarii sansele sint mai mari sa pastreze secretul.Iar deconspirarea despre care vorbeam exact la acelas lucru face referire,la discretie,la a fi o chestie secreta fata de cunoscuti.Ceea ce cred ca este de inteles.Peace man
robertguees Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2013 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 26, 2013 Blondy@ Sa nu incerci cu banul pentru ca sunt prea multi si nu o sa iasa combinatia cum trebuie!Eu propun in continuare Loto!Fiecare "abonat" de pe lista lui Blondy sa scrie 6 numere aici pe forum si duminica(adica maine) ne uitam cu totii la extragerea 6/49 si care are cele mai multe numere...BINGO!!!Adika Lotooo!!!!Joc curat si fara complicatii
blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 26, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Ianuarie 26, 2013 Bietii oameni cat sufera.Mai omule,nu ai inteles?Fata va evita din cauza ca sinteti aproape,prea aproape de casa.Nu are nimic impotriva voastra.Este o fata inteligenta si stie si ea ca si la Tm .sint oameni la fel ca peste tot pe lumea asta,si buni si rai.Si daca ar suferi prea tare din cauza ca este inconjurata de voi ar fugi la Buc. ,aici chiar ar putea sa-si aleaga pe oricine inclusiv bucuresteni,sansele de desconspirare ar fi mici.Salutam TimisoaraDaca as vrea barbati speciali cred ca mi-am facut o idee unde sa ma mut!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 26, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Ianuarie 26, 2013 Blondy@ Sa nu incerci cu banul pentru ca sunt prea multi si nu o sa iasa combinatia cum trebuie!Eu propun in continuare Loto!Fiecare "abonat" de pe lista lui Blondy sa scrie 6 numere aici pe forum si duminica(adica maine) ne uitam cu totii la extragerea 6/49 si care are cele mai multe numere...BINGO!!!Adika Lotooo!!!!Joc curat si fara complicatii e tare propunerea! Si daca nu nimereste nimeni ?!
Vizitator Deep River Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2013 Postat Ianuarie 26, 2013 Domnita Sarut Blondin, mai e vreun loc pe lista aceea lunga a dumitale? Si daca da, n-ar fi rau sa facem.... o sezatoare.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 26, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Ianuarie 26, 2013 S-au cam restrans randurile...dar pentru barbati interesanti mai e loc,cel putin de o sezatoare.
robertguees Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2013 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 26, 2013 Hai mai Blondy ) unde iti este optimismul? Nu asteptam sa iasa 6 numere,dar macar 1 ! Mai rau sti ce ar fi? Sa ii iasa la vreun coleg 6 numere si sa moara de ciuda ca nu o jucat la Loto! )))Cred ca nu mai ii trebuie nimic...Se castreaza )
blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 26, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Ianuarie 26, 2013 Hai mai Blondy ) unde iti este optimismul? Nu asteptam sa iasa 6 numere,dar macar 1 ! Mai rau sti ce ar fi? Sa ii iasa la vreun coleg 6 numere si sa moara de ciuda ca nu o jucat la Loto! )))Cred ca nu mai ii trebuie nimic...Se castreaza ) Pai daca e vorba de noroc...sa fie pana la capat!Ori tot ,ori nimic! NU ma joc doar cu un numar, ori sase ,ori ramane banul!
robertguees Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2013 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 26, 2013 Ma omori cu rasul Pana ies 6 numere...nu o sa mai poata nimeni sa isi foloseasca organul muncii,eventual ca intr-un banc,doar limba
doixdoi Reputație: 941 Postat Ianuarie 26, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2013 Daca as vrea barbati speciali cred ca mi-am facut o idee unde sa ma mut! Blondy
Vizitator Deep River Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2013 Postat Ianuarie 26, 2013 S-au cam restrans randurile...dar pentru barbati interesanti mai e loc,cel putin de o sezatoare. Pai, daca mai e loc, unde se fac in mod oficial inscrierile?
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2013 Postat Ianuarie 26, 2013 @blondynekiss acum nu faci decat sa-i mai intarati putin ... dupa cum vad eu, ori poate gresesc ?
nellu76 Reputație: 533 Postat Ianuarie 26, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Ianuarie 26, 2013 Blondy, ca sa iti raspund la intrebare: la fel ca si tine, ma plictiseam si am decis sa intru si eu jocul pe care l-ai propus tu. Desi stiam ca nu am cum sa fiu parte la acest joc datorita conditiilor impuse, mi-am permis sa imi dau si eu cu parerea. E inca o tara libera si fiecare are, cel putin ipotetic, dreptul sa spuna ce gandeste. Cat priveste "neintelegerea" ta in legatura cu pozitionarea spatiala a postarilor mele (pe acest forum si legat de topicul deschis de tine), nu inteleg ce e neclar? Pur si simplu nu puteam sa scriu in alta parte. Si cred ca asta spune tot. Na, ca am ajuns sa citez din blondy ca din clasici.doixdoi, nu trebuie sa iti ceri scuze, si pe mine ma mai ia "tastatura pe dinainte".
blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 26, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Ianuarie 26, 2013 Esti binevenit sa-ti omori plictiseala printe noi, cei cu discutii "sterile si puerile".Domnule Timisorean ...tara e inca libera...la fel si tu...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 26, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 26, 2013 Femeie treci acasa!Urla copilu`n batatura si tu cauti handralai pe site! 1
nellu76 Reputație: 533 Postat Ianuarie 26, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Ianuarie 26, 2013 Poate ca m-am exprimat eu gresit. Motiv pentru care imi fac mea culpa. Subiectul era unul pueril si steril. Discutiile (dupa cum lesne se poate vedea), au fost cat se poate de incinse. Bine ar fi ca toata energia consumata, atat de tine cat si de noi, sa fie cu folos. Sa se si materializeze ceea ce ti-ai propus. Ar fi pacat. Si odata cu exclamatia "Evrika" sa se incheie tot acest consum de energie. Si sper ca urmatorul topic pe care il vei descide sa nu-i excluda din start pe Domnii Timisoreni.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum