blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 30, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Ianuarie 30, 2013 Credeam ca e un forum...sau poate nu am inteles eu?
cotor Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2013 Oras:Orsova Oras:Orsova Postat Ianuarie 30, 2013 Credeam ca e un forum...sau poate nu am inteles eu?Replica la nici un minut. Haiducule nu am rangul necesar , dar +1 de la mine. HEHE.
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2013 Postat Ianuarie 30, 2013 Totusi ma uit ca fata a deschis un topic pe sectiunea de gigolo iar noi facem offtopic pe el, s-ar putea sa ne luam noi -1 de la Admini. Eu am incheiat cu offtopic.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 30, 2013 Si oare ce stii tu si nu stiu eu?E adevarat ca am saptamani sau zile in care sunt mai ocupata si nu am foarte mult timp sa raspund sau sa intru online.E adevarat si ca la anumite posturi nu consider ca am ce adauga sau ce raspunde sau de ce sa ma justific.Sunt interesata de un anumit gen de discutii si de un anumit fel de oameni si clar...nu pot multumi pe fiecare si nici nu intentionez.Poate ca e timpul sa deschid un alt topic daca tot va place unora sa dicutati cu mine...ma voi gandi. Iti spun acasa draga!
Vizitator barzaunul Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2013 Postat Ianuarie 30, 2013 Regret sa te dezamagesc, dar imi cunoscut drumul in viata si chiar si vocatia.Oricum le respect pe cele colorate in rosu si cred ca e o meserie complexa cea pe care o practica. Te asigur si eu de intelegerea si respectul cel mai profund pe care il am pentru doamnele in rosu. La fel, sunt convins ca stii ce vrei de la viata.Nu sunt dezamagit deloc. P.S. Am citit si eu topicul Ginei: Am ras cu lacrimi !!! Dar glumele cele mai bune sunt cele care nu se repeta.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 31, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 31, 2013 Buna seara iubito!Te-astep sa postezi ca se plictisesc baietii pe site si o sa creda ca esti ca Gina.
Vizitator barzaunul Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2013 Postat Ianuarie 31, 2013 Nu,nu ne plictisim :bye
blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 31, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Ianuarie 31, 2013 Nu,nu ne plictisim :byeAm revenit...doar sa te salut.
Afriq Reputație: 1265 Postat Ianuarie 31, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2013 Ma gandesc din ce in ce mai serios sa dau o tura pe la TM cat de curand... ce zici blonduto? Bem o cafea sa ma convingi de sincerele-ti intentii?
blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 31, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Ianuarie 31, 2013 Buna seara iubito!Te-astep sa postezi ca se plictisesc baietii pe site si o sa creda ca esti ca Gina.Buna seara iubitule! Isi mai petrece lumea si altfel serile...
blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 31, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Ianuarie 31, 2013 Ma gandesc din ce in ce mai serios sa dau o tura pe la TM cat de curand... ce zici blonduto? Bem o cafea sa ma convingi de sincerele-ti intentii?Pentru tine ...oricand, chiar te astept cu nerabdare.
Afriq Reputație: 1265 Postat Ianuarie 31, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2013 M-am scos!!!!!!!!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 31, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 31, 2013 Buna seara iubitule! Isi mai petrece lumea si altfel serile...iar dormim spate in spate?
blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 31, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Ianuarie 31, 2013 M-am scos!!!!!!!!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 31, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Ianuarie 31, 2013 iar dormim spate in spate? spate in spate...in seara asta mi-e gandul departe
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 31, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 31, 2013 La 758 de km departe?
blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 31, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Ianuarie 31, 2013 Nu pot sa spun nimic...ca mi-e frica
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 31, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 31, 2013 Si mie
Vizitator barzaunul Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2013 Postat Ianuarie 31, 2013 Am revenit...doar sa te salut.Oh, ho, ho, ce onoare !Felicitari, ai depasit recordul Ginei ! La mai mare ! Eu ma opresc aici ca mi-e frica de bau-bau(Ban)
Vizitator oly Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2013 Postat Februarie 1, 2013 1 februarie 2013 http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/blondy1feb_zps5eecde4d.jpg Contstat ca sondajul a dat raspunsul corect . Cele mai multe raspunsuri este ca blondina Nu se va fute pana la 1 feb.Urmatoarul raspuns este ca nu va rezista pana la 1 feb pe forum.Si aici este in mare parte adevarat.Daca la inceput era online pana la 4 dimineata,daca nu ma insel...in prima zi...prezenta ei pe forum a scazut pana la 2-3 replici pe zi...Al treile raspuns,ca se va fute...probabil a fost dat de persoane care STIU mai multe dect noi si nu vor sa ne spuna :P:P Acestea fiind spuse,bondina nu a venit cu nimic nou fatza de laura,gina,oltea...asa ca,o putem trece la arhiva !(topicul,nu pe ea)Ea sa mai ramana:P
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2013 Pai monser... ai facut un poll cu raspuns previzibil! Chestia cu data limita de 1 feb era practic imposibil de realizat... TM e departe!
Vizitator oly Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2013 Postat Februarie 1, 2013 Cat de departe...? Cat de departe ? Cat de departe ar fi...tot n'ar fi prea departe .... Distanta bucuresti - timisoara este de 562 km si se parcurge cu masina in 7 ore 3 minute 1. Mergeţi spre sud pe Calea Victoriei către Strada Ion Câmpineanu Treceţi pe lângă ING (pe partea stângă) 350 m 2. Viraţi la dreapta la Pizza Hut pe Bulevardul Regina Elisabeta Treceţi pe lângă MEDAS Professional (pe partea stângă peste 600 m) 800 m 3. Viraţi uşor la dreapta la Universitatea Bucuresti pe Piața Mihail Kogălniceanu 86 m 4. Continuaţi pe Bulevardul Mihail Kogălniceanu Treceţi pe lângă Petrom (pe partea dreaptă) 600 m 5. La George Enescu, continuaţi pe Splaiul Independenței Treceţi pe lângă parc (pe partea dreaptă, peste 400 m) 900 m 6. Viraţi la stânga pe E81 Treceţi pe lângă Agip (pe partea dreaptă peste 5,1 km) 7,9 km 7. Continuaţi pe A1 Treceţi pe lângă Lukoil (pe partea dreaptă peste 32,1 km) 95,5 km 8. Urmaţi ieşirea spre DN65B 200 m 9. Ţineţi stânga la bifurcaţie pentru a continua spre DN65B 1,0 km 10. Viraţi uşor la dreapta pe DN65B Treceţi prin 2 sensuri giratorii Treceţi pe lângă Mol (pe partea stângă peste 2,5 km) 6,3 km 11. La sensul giratoriu, urmaţi a 2-a ieşire spre DN65/E574 Treceţi printr-un sens giratoriu Treceţi pe lângă General POP (pe partea dreaptă peste 32,8 km) 109 km 12. Viraţi la dreapta pe Centura de Nord Treceţi prin 2 sensuri giratorii 14,1 km 13. La sensul giratoriu, urmaţi a 2-a ieşire spre DN6, E70, E79 4,6 km 14. Continuaţi pe DN6 Treceţi pe lângă Petrom (pe partea stângă peste 24,7 km) 95,5 km 15. La sensul giratoriu, urmaţi Prima ieşire spre Centura Drobeta Turnu Severin/DN6 Continuare direcţie pe DN6 Treceţi prin 4 sensuri giratorii Treceţi pe lângă Benzinărie (pe partea dreaptă peste 74,6 km) 127 km 16. La sensul giratoriu, urmaţi Prima ieşire şi rămâneţi pe DN6 34,6 km 17. La sensul giratoriu, urmaţi Prima ieşire spre Centura Lugoj/DN6 Continuare direcţie pe DN6 Treceţi prin 3 sensuri giratorii Treceţi pe lângă Lukoil (pe partea stângă peste 32,7 km) 63,1 km 18. La sensul giratoriu, urmaţi a 2-a ieşire spre Strada Martin Luther Treceţi pe lângă Simultan (pe partea stângă) 350 m
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2013 Asaaaa.. in primul rand e iarna, mai avem nevoie si de o pauza la atatea ore de condus... si... sa nu uitam ca traim in Romania! Trecem peste asta - drumul inseamna 2 zile. Ca sa merite sa faci atata drum in conditiile indeplinirii dorintelor declarate ale domnitei ai nevoie de macar doua zile. Deci? 4 zile pline. Majoritatea dintre noi mai si muncesc ca sa faca bani (sa aibe ce cheltui la fetite... ) si e cam greu sa iti iei niste zile asa overnight. Eu cel putin nu mi-as permite. Concluzie: Dead-line-ul nerealist! Q.E.D.
nellu76 Reputație: 533 Postat Februarie 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Februarie 1, 2013 oly, de ce nu ne-ai dat si adresa exacta a domnisoarei? Nu de alta, dar daca sta undeva in centru si mai ajungi si la o ora de varf, pierzi o jumatate de ora sau poate chiar mai mult prin oras. Asa ca (virgula), calculul tau s-ar putea sa nu fie tocmai exact. Si nu ai mai luat in calcul un lucru: daca blondy a ales nu unul ci mai multi "trecatori prin Timisoara"? Atunci si drumul spre Timisoara e mai aglomerat si timpul dat de tine e mai mare. Vezi cate batai de cap ne da blondy? Si daca ar fi numai astea si tot ar fi bine. Dar mai sunt si altele. Eu unul de exemplu, inca nu mi-am revenit din soc, ca pe mine (baiat frumos, destept si devreme acasa - in sensul ca ajung tot la ore mici, adica dimineata), blondy m-a exclus din start. Cum voi mai putea eu trai in Timisoara stiind ca exista o fata extraordinara, la cel mult cativa kilometri de mine, pe care eu nici macar nu o cunosc? Cred ca voi emigra in tara lui Afriq (care o fi ea, nu conteaza). Daca are unul dintre voi o sugestie, sa mi-o dea.
Vizitator euflo96 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2013 Postat Februarie 1, 2013 @Nellu, nu mi permit sa te trimit intr-o tara...,dar ii recomand blondinei sa se duca dupa pula si in pula, adica in Botswana! E moneda lor. Noi sa le-o dam pe blondy, deci e moneda noastra de schimb. Macar de atat sa fie buna, ca vad ca nu ii plac urmasii trasi din Traian si Decebal... Sent from my iPhone using Tapatalk
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum