Sari la conținut

Caut barbat in trecere prin Timisoara!

Postări Recomandate

Postat

@barzadoi  :hihat

Sper sa bem berea aia.

@kerosen: ne mai distram si noi... prin extensie topicul isi are locul la aceasta sectiune.

@ShadowX

Acum, serios, chiar am gasit barbatul pe care il cautam si  :laugh2 nici nu se
incadreaza in unul din singurele criterii, dar e prea fascinant...  :kiss3

Dar asta nu inseamna ca nu am voie sa cunosc oameni noi.

• Oras:timisoara
Postat

Poate ca am vazut putin cam tarziu anuntul...dar vorba aceea: "niciodata nu e prea tarziu"..... Coincidenta face ca si eu sunt in cautarea aceluiasi tip de "relatie". Avem oarecum dorinte similar. Nu sunt casatorit, sunt intr-o relatie de 6 ani si imi doresc sa evadez putin din monotonia si banalul de zi cu zi. Acum....poate ca nu ma incadrez in tiparul tau, dar dupa cum spuneai, conteaza mai mult omul din spatele acestui tipar.

Daca mai doresti alte detalii: [email protected]

• Oras:Here
Postat

Ma scuzati dar nu m-am putut abtine:

Bai da' ce de originali se ivesc cand miroase un pic a pasarica in zona!

Gigiduru, alooo, asculta sfatul meu total dezinteresat: schimba-ti userul si incearca din nou! Ca sa zic asa: ASA NU o sa-ti pice nimica. E <neoriginal> tare.

Ceau!

Postat

Cu nick-ul Gigiduru de vrei o aventura,
Poti ca sa sari din tei,tocmai in ...( aratura)
:laugh2

Blondy baiatul si la cam gasit
Si pun la cale o partida de iubit
Ca s-o intorci Ti-ar trebui idei
Fa invers!Sari din...aratura-n tei

Romanul s-a nascut poet
Fi cool si zi si tu, ca e pamflet! :laugh2

Vizitator Scrat
Reputație: 0
Postat

Oare pe unde o fi @blondy a noastra fratilor ? Niciun semn de viatza ... nimic. Io am asa un feeling ... ca-i venii alesu (THE ONE) si asa de mult ii placu de el si asa bine se simtii draga de ea, de-l incuie p-ala in casa si nu mai vrea sa-i deie drumu ! Mai lasa-l fato ca o avea si el familie, copilasi care plang dupa el ... las ca poate mai vine omu (de s-o mai poate tine pe picioare dupa escapada asta), nu ?

Tratati ca gluma cele scrise ... evident.

Postat

Poeti de marca tara noastra are

Suficient sa privesti in parcare.

Fata blonda iti va placea oare

Cum se inghesuie ... care mai de care?

Din lirica ....pararicii

(fragment original)

by Gogu Tirbuson

• Oras:....
Postat

Oare pe unde o fi @blondy a noastra fratilor ? Niciun semn de viatza ... nimic. Io am asa un feeling ... ca-i venii alesu (THE ONE) si asa de mult ii placu de el si asa bine se simtii draga de ea, de-l incuie p-ala in casa si nu mai vrea sa-i deie drumu ! Mai lasa-l fato ca o avea si el familie, copilasi care plang dupa el ... las ca poate mai vine omu (de s-o mai poate tine pe picioare dupa escapada asta), nu ?

Tratati ca gluma cele scrise ... evident.

Buna,aici sunt. Zilele acestea mi-a fost putin cam greu sa accesez forumul datorita diferitelor erori.Max inca nu am sechestrat pe nimeni.

Daca sechestram pe cineva il auzeai tipand de acasa...ca doar stam la 10 minute distanta de mers pe jos.

Postat

Valeu blondinuto... ce ai de gand sa ii faci saracului The One de o sa tipe asa???

Eee....numai vocea lui...mi-a zapacit imaginatia. O sa afle el cand vine (numai sa nu tip eu :laugh2 )!

Postat

Felicitari !

Daca imi permiti , un sfat ...... Tipa , ( verbul a tipa ....pentru cei care se gandesc la.....) , dar de placere......

Postat

pt cei ce ma acuzau de username:

Username-ul "gigiduru" e pus in mod intentionat si ironic asa, doar nu o sa imi dau numele real aici. Iar "original" pentru ca eu eram "gigiduru" pe vechiul forum din Timisoara, dar pana am gasit acest forum, era deja luat acest username.

In fine....nu vreau sa comentez nick-urile voastre scrise cu cifre in loc de litere ca niste adolscente in calduri, respectiv "..007" care intr-adevar este foarte original.

Have fun in continuare ;)

Postat

:laugh2

Draga duruduru,

Daca nu ai inteles imi pare tare rau .... pentru tine. Eu nu nick-ul tau il deplangeam, ci originalitatea mesajului.

In rest spor.....

I'm Tirbuson, Gogu Tirbuson, ........originalul 007 :laugh2

Postat

Si nu mi-o lua in nume de rau. Mai facem si noi o gluma, pamfletz, etc., mai trece vremea.

Vizitator Scrat
Postat

pt cei ce ma acuzau de username:

Username-ul "gigiduru" e pus in mod intentionat si ironic asa, doar nu o sa imi dau numele real aici. Iar "original" pentru ca eu eram "gigiduru" pe vechiul forum din Timisoara, dar pana am gasit acest forum, era deja luat acest username.

...

Have fun in continuare ;)

Colegule @gigiduru_priginal, nu trebuie sa creem animozitati intre noi datorita unui nick sau altul, deci sa bagam sabiile in teci propun eu. Pe de alta parte iti propun sa postezi si cateva experiente pe TM. Cred ca va fi mult mai productiv decat sa ne intepam reciproc.

Succes !

• Like 1
Vizitator ShadowX
Postat

Ca sa mai linistesc spiritele infierbantate un pic pe aici va spun ca o stiu pe fata si ca "the one" sau "norocosul" s-ar putea sa nu fie chiar atat de norocos. Ba dimpotriva, s-ar putea sa fie chiar ghinionist.

Fata era prezenta si pe forumul vechi, al nostru de la Timisoara si am vorbi cu ea acum aproape 2 ani. Si atunci cauta ceva picanterii si voia sa se intalneasca cu mine. Dar am impresia ca-i foarte timida sau are ea ceva probleme ca atunci cand trebuia sa trecem la fapte si sa ne vedem a dat-o la intors si a disparut. Dupa numele ei mi-am amintit cine e si am vorbit cu ea un pic si acum. Tot asa la inceput dornica, dupa care iar s-a facut ca ploua. Am intzeles de la ea ca oricum in ultimii 2 ani nu s-a materializat nimic si tot la stadiul de fantezie a ramas treaba. Deci s-ar putea ca "norocosul the one" sa aiba surpriza ca in momentul in care ar trebui sa se materializeze treaba fata sa se sperie iar si sa dispara, neavand curajul sa faca nimic. Va ziceam doar asa, ca fapt divers, sa stitzi la ce sa va asteptatzi.... ;)

Vizitator ShadowX
Postat

De ce, doar tu ne potzi povesti "draga". Ca nimeni altcineva in afara de ea, nu poate stii ce e in mintea unei femei care se sperie dintr-o data, se face ca ploua si dispare... :P

Vizitator ShadowX
Postat

Nu-i vorba ca-s suparat mai fratilor, ca nici nu-i chiar fotomodel fata si nu cred ca am pierdut mare lucru, sunt doar curios daca "the one" primeste macar el o bucatzica. Daca fata chiar vrea sa o faca pe bune sau e doar o speriata de bombe, care o arde aiurea pe net de plictiseala, cum mai sunt si multe altele. Deci ar fi foarte interesant daca "the one", alesul, dupa ce pleaca din oras si-si termina treaba, ne face si noua o recenzie sa ne zica daca a facut totusi ceva cu fata si cum a fost :D Asa, ca sa mor eu de ciuda :P

Postat

Ti-as scrie eu de drag ceva ...dar nu are sens, cred ca ceea ce ai scris tu reflecta totul.

Apropo chiar acum stabilesc intalnirea de saptamana viitoare cu cineva drag mie de pe acest forum.Un om special cu care voi merge intr-un loc misterios si fascinant.

P.S. Ma intalnesc doar cu oamenii interesanti si cat se poate de  reali in tot ceea ce spun si fac!

• Like 1
  • Minus 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...