Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2013 Opaaa... intalnirea cu The One???
Vizitator ShadowX Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2013 Postat Februarie 10, 2013 Un om special drag tzie? Hello! Pisi.. delirezi draga! Parca tu cautai un om cu care sa tzi-o tragi fara nici un fel de complicatzii... Cum sa fie special si drag tzie un om pe care nu-l cunosti, nu l-ai vazut in viatza ta si speri doar sa treaca prin Timisoara ca sa v-o tragetzi? Sau speri sa te ia si de nevasta dupa daca-i zici ca tzi-e drag? Decat sa vedem aici scrise aberatziile si fanteziile tale, mai interesant ar fi sa vedem parerea omului dupa ce v-atzi intalnit pe bune
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 10, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 10, 2013 De regula curiosii mor repede...asa am auzit si eu de la cineva(vad ca in cazul meu inca nu s-a aplicat).Cum sa-ti spun de acum?Daca e cum spune colegul Shadow si ii dau teapa omului?! Unde e Oly sa facem un sondaj?!Ma duc la intalnire sau nu?!Ar fi culmea Shadow...
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 10, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 10, 2013 Un om special drag tzie? Hello! Pisi.. delirezi draga! Parca tu cautai un om cu care sa tzi-o tragi fara nici un fel de complicatzii... Cum sa fie special si drag tzie un om pe care nu-l cunosti, nu l-ai vazut in viatza ta si speri doar sa treaca prin Timisoara ca sa v-o tragetzi? Sau speri sa te ia si de nevasta dupa daca-i zici ca tzi-e drag? Decat sa vedem aici scrise aberatziile si fanteziile tale, mai interesant ar fi sa vedem parerea omului dupa ce v-atzi intalnit pe bune Keep it real!! Atat ai inteles tu pana acum??Inca ceva ce spune tot!Parca ziceai ca ma cunosti sau ma insel?Voi alege sa te ignor....
Vizitator ShadowX Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2013 Postat Februarie 10, 2013 Ok... hai ca-tzi mai dau o idee, dupa care ma retrag de aici, ca totusi e rubrica pentru gigolo si la mine nu-i cazul. Eu zic sa-l invitzi pe "the one" pe 14 februarie, ca tot e ziua indragostitzilor, la o intalnire romantica, sub clar de luna, sperand ca o sa fie dat pe spate de-a dreptul si o sa te ia de nevasta din prima zi Scuzele mele pentru aberatzii stimatzi colegi de forum, dar chiar nu m-am putut abtzine
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2013 Postat Februarie 10, 2013 @ShadowX stau deoparte si urmaresc dialogul vostru fara sa intervin. Acum serios ... poti sa-mi spui si mie de ce i-ai dat donsoarei @blondy 2 de ,,-,, pe doua raspunsuri catre tine ? Ti-a facut ceva ? Nu ca tin cu ea, dar totusi comportarea ta nu este chiar OK. Donsoara nu te-a jignit, nu ti-a spus nimic aiurea, a dat niste raspunsuri. P.S. @ShadowX aici vad ca ai dare de mana, dar catre colegii de pe TM nimic (nu mie ca eu unul nu am nevoie). Ma refeream la cei mici ... sau poate ai uitat.
Vizitator ShadowX Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2013 Postat Februarie 10, 2013 Colega, sistemul de rateing al site-ului e simplu. Cele doua postari pe care le-am notat cu minus nu mi-au placut. Mi s-au parut ca sunt in plus, nu ne comunica nimic util si sunt doar niste remarci seci si fara rost la adresa mea. Postarile care-mi plac si le consider utile le notez cu plus, cele care nu cu minus. Am voie, nu? PS: I-am dat si plus pe niste postari mai vechi care mi-au placut, mai de mult, blondinei...
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2013 Apropos de imaginatie... nu ma injurati... dar cand am facut verificarea persoanei pe web... a dovedit muulta imaginatie sa imi arate ca e femeie
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2013 Postat Februarie 10, 2013 Deci sa inteleg ca postarile colegilor tai de pe TM nu ti-a placut niciuna. Ma gandeam asa ca esti un membru cu reputatie si un membru respectat pe TM, chiar apreciat pentru contributia ta pe acolo. Sa-ti aduc aminte ca si tu ai fost ucenic si ai primit puncte de la colorati ? Nu imi raspunde ... Referitor ca ti-a placut sau nu ce raspuns ti-a dat colega noastra de forum, aici nu se fac recenzii deocamdata care sa fie punctate. Dar daca tot ai deschis subiectul, te rog ... nu ne lasa in ceata si povesteste-ne dumneata, cam cum a fost cu @blondy pe celalalt forum, cel cu plata de pe TM. M-ai facut tare curios, caci si eu am avut cont acolo destul de mult timp. Sunt curios sa-ti aud versiunea.Multumesc anticipat.
Vizitator euflo96 Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2013 Postat Februarie 10, 2013 Apropos de imaginatie... nu ma injurati... dar cand am facut verificarea persoanei pe web... a dovedit muulta imaginatie sa imi arate ca e femeie credeam ca le-ai vazut pe toate...m-am inselat eu
Vizitator oly Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2013 Postat Februarie 11, 2013 Apropo chiar acum stabilesc intalnirea de saptamana viitoare cu cineva drag mie de pe acest forum.Un om special cu care voi merge intr-un loc misterios si fascinant. Opaaa... intalnirea cu The One??? @diferenta de 2 minute intre postari Cum eu eram in lumea viselor la ora aia oare cine o fi ...the one ??? ))))) PS- (gluma - eu am locul meu caldutz )oly PS2 - @shadow --- the one isi vede de treaba,daca e sa se futa cu blondyneekiss...va fi ca un bonus pentru el si ca o ...eliberare pentru ea.Iti dai seama ...daca se chinuie de 3 ani sa o faca.Poate ca acum a gasit omul potrivit...Si daca se sperie,cum zici tu si nu o face...tot nu este o pierdere...prietenii stiu de ce !
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2013 Hai ca nu m-am prins...
Vizitator Cronicarul Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2013 Postat Februarie 11, 2013 voi merge intr-un loc misterios si fascinant. O fraza lamuritoare... Are si Timisoara o zona precum Ferentari?
Vizitator Cronicarul Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2013 Postat Februarie 11, 2013 Astept cu nerabdare postarea numarul 1000. blondyneekiss pare a fi mult mai longeviva: coco_laura, ginapoenaru si altele au disparut mult prea repede de pe forum. Ea prezinta o rezistenta la uzura demna de invidiat si daca e sa ma iau dupa ShadowX s-a perfectionat in vreo doi ani. Sa inteleg ca acum pentru ea Nimfomane e trecerea spre Champions League? Vrea trofeul? 2
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 11, 2013 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 11, 2013 Stau si citesc si nu inteleg de unde atata rautate si atatea controverse. Oare pe forumul asta al "nostru" al nimfomaniacilor nu isi poate gasi un mic spatiu virtual si o fata ce viseaza? Suntem oare atat de incorsetati in prejudecati ca orice fata care vine si vrea sa descopere senzatii noi si tari si unice asa cum si noi o facem, sa fie judecata? Blondy, exista, o pot confirma si eu. Visul ei? Exista si la fel ca foarte multi de aici il inteleg. Nu cautam sa ne integram in absolutul sexual generat de guru besmetici/drogati de urina. Cautam la fel ca si ea acel moment de senzatie dat de contopirea a 2 corpuri care traiesc in acelasi ritm pentru o extrem de scurta perioada. Hai sa lasam atitudinea jenenata de atotcunoscatori si sa lasam fata sa ne povesteasca momentele traite. 3 1
Vizitator Cronicarul Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2013 Postat Februarie 11, 2013 pp02, daca fata este indecisa si traieste o fantezie de vreo 2-3 ani, ce te face sa crezi ca nu se multumeste cu atat? Pentru mine este un simplu troll, unul simpatic dar tot troll se cheama. Daca era de genul masculin, ar fi fost banata pana acum...
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 11, 2013 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 11, 2013 Timpul ne va da dreptate mie sau tie! Sedem stramb si judecam drept apoi!
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 11, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Februarie 11, 2013 Inca tine povestea asta?Eu o sa spun un lucru: daca-ti doresti cu adevarat sa ti-o pui, e o chestie de cateva zile si o sa reusesti, si fix cu un tip deosebit. Daca cauti cu mintea deschisa si esti cu adevarat decisa, gasesti extrem de repede fix ceea ce cauti. Sunt exemplu viu: dupa divort, de fapt in timpul divortului m-am bagat si eu repede pe un site de matrimoniale, si in nici o saptamana venea sa ma viziteze un tip, cu care ulterior am avut cea mai faina relatie dintre toate.
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2013 Nu toate/toti is asa de norocoase/norocosi ca tine domnita...
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 11, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Februarie 11, 2013 Pentru a avea noroc in primul rand trebuie, sa ai un pic de curaj si spirit de aventura... restul se rezolva :waytogo
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2013 Daca nici io n-am...
Vizitator Cronicarul Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2013 Postat Februarie 11, 2013 Sa vedem ce vrea blondy: barbat in trecere prin Timisoara si forumist. S-au oferit destui pentru a fi The One. Eu as fi curios daca ar avea curajul sa iasa la o intalnire non-erotica... Exista posibilitatea sa ajung in Timisoara (10-15% sanse) dar nu ma incred in disponibilitatea blondinei de a se devoala. Asa ca daca va fi sa ajung, prefer sa ma vad cu niste confrati si sa vizitez fete de cuvant, mai ales ca sunt 18 luni de cand nu le-am vizitat...
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2013 Pai nu vazusi nene? Tocmai ce a anuntat ca o sa se vada cu cineva de pe forum in viitorul apropiat... o persoana speciala parca...
Vizitator Cronicarul Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2013 Postat Februarie 11, 2013 Am vazut.. intr-o locatie speciala si misterioasa... zici ca suntem in 1001 de nopti si eu am depasit varsta povestilor...
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2013 II lasam timp pana vineri confratelui sa ne comunice ceva...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum