Vizitator (The One) Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2013 Postat Februarie 17, 2013 Buna seara. Totusi exist. Desi se pare ca sinteti destui care @blondinekiss nu v-a convins. Sint membru cu o oarecare vechime si reputatie pe forum dar din motive usor de inteles prefer sa nu se stie nick-ul cu care unii ma cunoasteti. Rog moderatorii sa nu baneze acest nick pentru conturi multiple, dupa ce voi relata unele detalii despre intalnirea pe care o sa o am cu @blondinekiss o sa solicit stergerea acestui cont. De asemenea rog moderatorii sa confirme daca sint sau nu membru cu vechime si reputatie si sa nu imi divulge nickul oficial. Prime comentarii: ii multumesc lui @max_paine stie el pentru ce! @maseozaramona @blondinekiss a explicat de ce nu putem sa ne vedem si confirm acest lucru. Nici eu nici @blondinekiss nu avem cum sa ne rupem de orasele de bastina in viitorul foarte apropiat. Asa ca @barzadoi, cu toata parerea de rau, ori amani termenul ori te asist la sinuciderea contului. In alta ordine de idei, ma conversez cu @blondinekiss aproape in fiecare seara, sunt constient si placut impresionat de cum arata asa ca nu se pune problema sa o iau la fuga. In plus fata de acest lucru, intre noi se pare ca a aparut clikul, chiar daca virtual.Preludiul acesta prelungit va avea si avantajul miscorarii timiditatii care aproape sigur ar fi aparut la @blondinekiss. (The One)
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2013 Postat Februarie 17, 2013 Neconvingator pm-ul,ca sa nu zic nesatisfacator................ai photoshopat pana si usa de la intrare...urat din partea ta,foarte urat
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 17, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 17, 2013 Asa ma gadeam si eu!
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2013 Postat Februarie 17, 2013 Gand la gand cu bucurie iti doresc sa ramai asa cum esti,inteligenta,devreme acasa si sa mi te cuprinda toate `usili` de frumusete exterioara,interioara nu pot a ma exprima...ne relateaza nenea THE ONE dupa............
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 17, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 17, 2013 (The One) pentru a se intelege mai bine ceea ce simt:http://www.youtube.com/watch?v=GlQd5mwbYRkIar cand vei veni :http://www.youtube.com/watch?v=SerfY2iDQvY
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 17, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 17, 2013 Gand la gand cu bucurie iti doresc sa ramai asa cum esti,inteligenta,devreme acasa si sa mi te cuprinda toate `usili` de frumusete exterioara,interioara nu pot a ma exprima...ne relateaza nenea THE ONE dupa............Mersi mult de urare !
Vizitator (The One) Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2013 Postat Februarie 17, 2013 He has no choice... mai mai mai!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 17, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 17, 2013 Stii tu cel mai bine...
Vizitator barzadoi Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2013 Postat Februarie 17, 2013 Haoleu !!!!! aparu THE ONE !!!!
Vizitator barzadoi Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2013 Postat Februarie 17, 2013 Buna seara. Totusi exist. Desi se pare ca sinteti destui care @blondinekiss nu v-a convins. Sint membru cu o oarecare vechime si reputatie pe forum dar din motive usor de inteles prefer sa nu se stie nick-ul cu care unii ma cunoasteti. Rog moderatorii sa nu baneze acest nick pentru conturi multiple, dupa ce voi relata unele detalii despre intalnirea pe care o sa o am cu @blondinekiss o sa solicit stergerea acestui cont. De asemenea rog moderatorii sa confirme daca sint sau nu membru cu vechime si reputatie si sa nu imi divulge nickul oficial. Prime comentarii: ii multumesc lui @max_paine stie el pentru ce! @maseozaramona @blondinekiss a explicat de ce nu putem sa ne vedem si confirm acest lucru. Nici eu nici @blondinekiss nu avem cum sa ne rupem de orasele de bastina in viitorul foarte apropiat. Asa ca @barzadoi, cu toata parerea de rau, ori amani termenul ori te asist la sinuciderea contului. In alta ordine de idei, ma conversez cu @blondinekiss aproape in fiecare seara, sunt constient si placut impresionat de cum arata asa ca nu se pune problema sa o iau la fuga. In plus fata de acest lucru, intre noi se pare ca a aparut clikul, chiar daca virtual.Preludiul acesta prelungit va avea si avantajul miscorarii timiditatii care aproape sigur ar fi aparut la @blondinekiss. (The One) Scrisoare deschisa domnului THE ONE (sau THE BIG ONE,nu conteaza) Sper ca ați remarcat cum primăvara se apropie cu pași repezi ….pentru mine,alarmant de repede… Tropotul hormonilor ce colcăie și țopăie in blondyne se aud din ce în ce mai puternic,pana aici,hat departe… La fel libidoul din ce în ce mai mare ce fierbe în ea ca într-o oala sub presiune,se vad și scurgeri deja, și simt cum supapa va ceda! Începe sa devina periculos! Va rog! Gândiți-va la comunitate ! Luați-va o zi de concediu și rezolvați problema! Dumneavoastră ați stârnit hidra din blondyne, dumneavoastră sa o potoliți ! Nu aveți timp? Chiuliți ca la scoală o zi, nimeni nu-și va da seama….Nu aveți bani de drum? Nu-i nimic, facem noi cheta ! Va lipsește curajul? Trimiteți-l pe vajnicul Gogu Tirbușon la înaintare ! Aveți nevoie de incurajări? Facem și un Fan Club The One dacă-i nevoie! Imprimam Bannere, O rugam pe Maseoza-Ramona sa facă pe Pum Pum Girls,va facem galerie,tot ce trebuie !!! Închiriem și autocare din provincie dacă e nevoie ! Sau…. stați ....ca acum înțeleg…va gândiți sa nu fie cumva ruda cu Luminita Perijoc, violatoarea din Tulcea?!? . ahhh la asta nu m-am gândit… dar vorba lui Euflo96, la război ca la război !!! Curaj THE ONE! Suntem toți în spatele tău !!! Blondyne, in loc sa îl aștepți iubitoare ca Penelopa pe acest “Ulyse” al timpurilor moderne, care nu mai vine (eu simt ca e prea ocupat cu “the other”) înainte de a fi prea târziu, ieși afara din casa și uita-te la strada ca la un enorm galantar…Ia ce-ți place din ea,e gratis!!! Unul,doi,trei câți ai nevoie! Are balta brotaci! De nu-ți place ce găsești,mai încearcă! Ca la Loz în Plic !Taraba-i mare, imposibil sa nu găsești ce ai nevoie… I-al(i) și inutil sa-I(i) duci într-un loc fermecător: Unde-I prinzi,acolo sa-I arzi! Joaca-i repejor,repejor intre picioare și da-le drumul, după ce te-ai saturat, in curul gol. Sa nu-ți fie mila de ei ca de-abia se mai târăsc și nu se mai pot tine pe picioare! Nici bani de taxi sa nu le dai! Mama lor de golani!!!Sa se învețe sa mai futa pe gratis!!!Totuși, am o dualitate….. Indiferent cât îmi doresc sa o vad pe Blondyne satiscafuta si sătula, solidaritatea masculina nu ma lasă sa nu va previn la ce va așteaptă de va întâlniți cu Blonyne zilele astea….: Daca sechestram pe cineva il auzeai tipand de acasa... Pana când apare The One sa rezolve problema, rămâneți închiși în casa!!! E valabil pentru toți bărbații intre 30-45 de ani, de pe o raza de 250 km din epicentrul Timișoarei ! De sunteți obligați sa va deplasați, de vedeți vreo blonda draguța ce va întreabă cu o voce suava cât e ceasul, rupeți-o la fuga cât va țin picioarele și baricadați-va în primul comisariat de politie !!! Idem de e bruneta, roșcata sau cheala. E tot Blondyne,dar deghizata. Pana trece pericolul, încercați sa va deplasați doar cu “remorca”. Indiferent cât s-ar fi saturat de voi, nu v-ar lăsa niciodată pe mana altei femei, mai ales pe cea a lui Blondyne. Se poate sa se lase și cu păruiala intre dame, și asta e cool…. Încercați sa va deplasați în grupuri de minim 3 persoane(sau multiplu de 3). Stabiliți-va dinainte o strategie,(fiecare cu gaura lui) și nu va lăsați perturbati. Asa aveți o șansa sa scăpați și sa povestiți copiilor copiilor voștri, prin ce ați trecut…Urmăriți cu înfrigurare Forumul și actualitățile de pe PRO TV de la ora 17. Când The One va spune ca gata,a rezolvat problema, puteți sa ieșiți din găurile în care v-ați ascuns. Dar cu prudenta, căci în fantasmele lui Blondyne poate apărea The Next ….De cum vedeți, domnule The One, preocupările comunității sunt mari…. și toată speranța ne e în dumneavoastră !!! Eu sunt primul interesat, căci de pana pe 1 martie nu rezolvați problema, va zic adio și părăsesc aceasta lume....Deja începe sa fie prea periculos !!! 3
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2013 Acum te recunosc maestre barzoi!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 17, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 17, 2013 Wow...pana si eu ma sperii de mine...
Vizitator oly Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2013 Postat Februarie 18, 2013 Buna seara.Totusi exist. . Rog moderatorii sa nu baneze acest nick pentru conturi multiple, dupa ce voi relata unele detalii despre intalnirea pe care o sa o am cu @blondinekiss o sa solicit stergerea acestui cont. De asemenea rog moderatorii sa confirme daca sint sau nu membru cu vechime si reputatie si sa nu imi divulge nickul oficial. (The One) Sper sa nu fie cu suparare dar am o...mica mare nelamurire.Daca se poate ,the one, ce te retine sa postezi cu nikul de membru cu vechime si reputatie ?PS- (nu ca nu si-au dat 99% seama cine esti dupa interventia ta---ai facut o greseala care te-a cam dat de gol-daca trebuie o subliniez.)Sa aveti o saptamana frumoasa va doresc.oly
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Februarie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Februarie 18, 2013 Nene The One, cateva probleme: 1. sunt maseuza, nu maseoza (urasc aceasta greseala);2. ma indoiesc teribil ca esti un membru cu reputatie, vechime si culoare colorata. Si daca ai fi, ar trebui sa te mandresti ca esti alesul timisorencei, nicidecum sa postezi de pe un no-name, facut special. De cine te ascunzi pe aici ??3. parca tu sau ma rog, alesul trebuia sa fie in trecere prin Timisoara (ca asa scrie in titlul topicului), nicidecum Blondyne sa se deplaseze din orasul de bastina; 4. vezi ca nu e musai ca acest click virtual pe care l-ati dezvoltat sa fie egal sau mai mare cu acel click live la care va asteptati; mie personal mi s-a intamplat sa ma conversez pe mess/alte medii mult si bine, dragoste mare si cand ne-am intalnit nu stiam ce sa ne spunem, eram extrem de incurcati, a fost jalnico-penibila intalnirea. 5. Probabil ca blondinei sa-i convina "vrajeala a la long pe mess" fiind mai tematoare/timida/curioasa...dar hormonilor masculini cu siguranta nu le face bine...6. Treci mai repede prin Timisoara, ca mi s-a urat mie, imi creste parul alb la "pasa" pana aud sfarsitul povestii nemuritoare (ma scuzati, sunt mai nerabdatoare de fel). 7. Sunt convinsa acum ca vreti sa bateti recordul de postari/pagini ale unui topic nimfomaniac. Hai bafta multa si scule incinse/tari/frumoase/chele. 1
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2013 Hai mai ramo... ca doar n-o fi virgin
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2013 Postat Februarie 18, 2013 RAP, RAP, RAP si ZÂNG, ZÂNG, ZÂNG ... s-aud caii (hormonii) tropaind pe forum. Hai mai nene @THE ONE ... pai daca o dam deja in clone e cam ciudat. Eu te cred barbat matur (nu ma fa sa-mi schimb parerea), iar daca si aici ne ascundem, adica ne ascundem de doua ori, ca tot suntem virtuali ... cam ciudat. Da-o pe fata si gata, sa fie lumea linistita.
Vizitator oly Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2013 Postat Februarie 18, 2013 Nene The One, cateva probleme: Ce "rea" esta fata asta.Si nu pare. Sunt de acord cu unele puncte de vedere ale tale @ramona.Sa zicem ca ar fi de discutat la : 2. -clar este ( citez din the one : ori amani termenul ori te asist la sinuciderea contului.)3. Nu vad nicio problema ca ei sa se intalneasca la jumatatea derumului.le raman vreo 3 ore in plus de futai.4. 101 % de acord !5. 102 % de acord si confirm 7 . Lasa ca si noua ne place "shaorma cu de toate".oly
Vizitator barzadoi Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2013 Postat Februarie 18, 2013 Nene The One, cateva probleme:Sa înțeleg ca tu nu .... nu Pum Pum Girls?!? Păcat,mare păcat. Sunt sigur ca ai fi arătat bestial în majoreta....Serios nea Oane fa și matale ceva cât mai repede! Arde !!! Mor cu zile aici !!!!D- 11
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Februarie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Februarie 18, 2013 Nene barzadoi, ce sa intelegi ?? ca nu ma prinsei...
Vizitator barzadoi Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2013 Postat Februarie 18, 2013 Nene barzadoi, ce sa intelegi ?? ca nu ma prinsei... https://nimfomane.com/forum/topic/10287-caut-barbat-in-trecere-prin-timisoara/?p=106569 Sa-l incurajam și noi,acum, pe ultima suta pe nenea One ca i-o fi greu....Ma gândeam ca dai și tu o mana de ajutor.....
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Februarie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Februarie 18, 2013 pfff...pai la mine nu e gratis...e cam scump si stii vorba aia, "dincolo era mai ieftin".... S-apai, de ma hotaresc sa-l sustin in acest demers peisagistico-turistico-FUTUristico-calaturistic pe The One, fie si ca o majoreta, tare mi-i frica ca nu mai ajunge la Timi...ramane la Bucu...si io nu vreau sa ma pun in calea fericirii cuiva (adica a Blondinei). Blondine, uite o melodie mai buna sa-l imbii pe nenea The One (mooammaaa, ce bine arata in videoclip, patratele-patratele... ))
magic blue Reputație: -409 Postat Februarie 18, 2013 Postat Februarie 18, 2013 @oly ... asa cum am spus mai sus, nu eu sunt THE ONE, deci nu aveam cum sa mergem mai departe. A fost o intalnire pentru socializare si cunoastere intre doi colegi de pe un forum. Oricum este a doua persoana din TM de pe forum cu care m-am intalnit si a fost super placut. Frate Max, iarta-ma, te rog, dar aici ai gresit. Puteai sa incerci, trebuia sa incerci, era de datoria ta sa incerci... sa mergi mai departe,cu orice risc.Poti fi impacat cu gandul ca fata poate chiar si-ar fi dorit asta? In plus, atitudinea ta ar putea sa-i zdruncine increderea in capacitatea sa de seductie, ceea ce e cumplit pentru o femeie.
ventrino Reputație: 955 Postat Februarie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Februarie 18, 2013 Imi place fundul meu mai mare si bombat, imi plac sanii mei tari si mijlocul mai subtirel...dar asta sunt eu ...poti sa ma placi sau nu...nimeni nu te obliga...Iar in ceea ce-l priveste pe The one deja stie foarte bine la ce s-a "inhamat" si ce se ascunde in spatele hainelor si se pare ca nu-i displace chiar deloc... Buna seara. Totusi exist. Desi se pare ca sinteti destui care @blondinekiss nu v-a convins. Sint membru cu o oarecare vechime si reputatie pe forum dar din motive usor de inteles prefer sa nu se stie nick-ul cu care unii ma cunoasteti. Rog moderatorii sa nu baneze acest nick pentru conturi multiple, dupa ce voi relata unele detalii despre intalnirea pe care o sa o am cu @blondinekiss o sa solicit stergerea acestui cont. De asemenea rog moderatorii sa confirme daca sint sau nu membru cu vechime si reputatie si sa nu imi divulge nickul oficial. Prime comentarii: ii multumesc lui @max_paine stie el pentru ce! @maseozaramona @blondinekiss a explicat de ce nu putem sa ne vedem si confirm acest lucru. Nici eu nici @blondinekiss nu avem cum sa ne rupem de orasele de bastina in viitorul foarte apropiat. Asa ca @barzadoi, cu toata parerea de rau, ori amani termenul ori te asist la sinuciderea contului. In alta ordine de idei, ma conversez cu @blondinekiss aproape in fiecare seara, sunt constient si placut impresionat de cum arata asa ca nu se pune problema sa o iau la fuga. In plus fata de acest lucru, intre noi se pare ca a aparut clikul, chiar daca virtual.Preludiul acesta prelungit va avea si avantajul miscorarii timiditatii care aproape sigur ar fi aparut la @blondinekiss. (The One) CARDEALĂ Definitie: discurs înşelător, bazat pe minciuni si pe impresionarea la un nivel sentimental a audienţei; Exemple: "Ce cardeală proastă are-n el, fraieru' asta de pe forum..."
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2013 Postat Februarie 18, 2013 Frate Max, iarta-ma, te rog, dar aici ai gresit. Puteai sa incerci, trebuia sa incerci, era de datoria ta sa incerci... sa mergi mai departe,cu orice risc.Poti fi impacat cu gandul ca fata poate chiar si-ar fi dorit asta? In plus, atitudinea ta ar putea sa-i zdruncine increderea in capacitatea sa de seductie, ceea ce e cumplit pentru o femeie. Frate @magic blue ... eu cred ca sunt un barbat matur si serios. Si eu sunt vanator (la fel ca toti barbatii), dar ma deosebesc de altii prin simplul fapt ca nu sunt foarte insistent. Daca domnisoara @blondy dorea sa mearga mai departe cu mine, putea sa-mi faca un avans, sa-mi spuna voalat ceva din care sa deduc ca sunt dorit. Eu nu sunt insistent, mai ales ca domnisoara a avut emotii la inceputul intalnirii cu mine. Daca isi dorea spunea sau dadea de inteles ... stiam sa beneficiez de moment, crede-ma sincer.Atitudinea mea a fost normala zic eu, vis-a-vis de comportamentul domnisoarei. Mi-a explicat clar de la inceput ca ne vedem la o cafea, sa socializam ...iar domnisoara are capacitate de seductie, crede-ma ca am vazut. Mie unul mi-a placut de ea, dar asa cum am mai zis, este alegerea ei cu cine face ... ce doreste sa faca. P.S. Inca ceva frate ... chiar asa de neam prost nu sunt, sau disperat sa fac sex pe gratis, astfel incat sa sar pe o femeie de la prima intalnire (chiar daca imi place), prefer vanatoarea de durata, stii matale, chestia aia ,,cu cat ajungi mai greu la ceva, cu atat este mai dorit si mai placut,,. Sunt asemenea unui lunetist care asteapta momentul prielnic cand sa apese pe tragaci ! Daca te-am deziluzionat, sincer imi pare rau. 2
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2013 Sal'TARE! Confirm membrul cu nick-ul (The One) cu descrierea facuta de el insusi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum