Sari la conținut

Caut barbat in trecere prin Timisoara!

Postări Recomandate

Vizitator Scrat
Reputație: 0
Postat

Nu ma deranjeaza sa fie si blondy ... eu nu am nimic de ascuns fata de niciunul dintre voi. Numa sa nu fie asa prea acaparatoare si sa nu te lase sa misti sau sa vorbesti ! Dar-mi-te sa mai bei ceva !

Nenea Afriq tre sa vorbesti cu omu daca vrei sa vii si matale.

:laugh2

Vizitator (The One)
Postat

Lasa ca imi da ea sa beau... vin rosu, sa fac fata! Ca la ce planuri a facut chiar ca voi avea nevoie.

@Afriq daca esti pe acolo, cu placere.

Vizitator Scrat
Postat

Bueyyy te pomenesti ca o punem de malineanu si ne trezim cu toti confratii aici, recte barzadoi, g2br13l, doixdoi ... etc comp ! Ce show ar fi !  :laugh2

Vizitator (The One)
Postat

In conditiile astea, nu cred ca m-ar lasa blondina! Ca cine stie unde ajungem? Si stii ca e geloasa!

Vizitator Scrat
Postat

Te scapam noi fratioare. Ai incredere in mine, ca sunt asa de convingator cand vreau, de numa-numa ! Plus ca blondy nu cred sa ma refuze ... asa, taman pe mine ! NU ?

Vizitator Scrat
Postat

Apoi mai nenea Afriq, mai tre sa-si traga si ei sufletul nu, ca doar nu s-or f..e ca chiorii (scuze de expresiune, imi scapa ). Poi asa se mai incarca cu energie pozitiva si o pot pune din nou, las ca-i ajutam noi cu ceva energizant, ca doar d-aia is prietenii nu ?

Vizitator (The One)
Postat

e, nu... daca ai vedea programul... e pe ore si minute!

Vizitator Cronicarul
Postat

Na... daca existenta blondinei a fost confirmata, cine ne confirma existenta lui (The One)? :slap2

Vizitator Scrat
Postat

Poi THE ONE insusi, and me ... dupa ce se satura cei doi porumbei de facut prostii.

Auzi nenea THE ONE, o intrebare am si eu, mai indiscreta asa (cum ma stii de altfel) ... daca face blondy vreo pasiune din aia exacerbata pentru matale si nu mai scapi din mainile ei ? Te-ai gandit ? Cum o dai sa ajungi inapoi acasa la ai tai ?

Vizitator barzadoi
Postat

Nenea One, din câte am înțeles de la oly , în 40 de ani tot aici vom fi.... ce mi-e 1 martie ce mi-e azi, tot aia e... Boala lunga, moarte sigura...Sa nu dea dracu sa ma reincarnez in barzatrei ca te-oi bântui tot forumul asta !

Pisicutz, mi-a sosit ceasul... Șterge-mi și mie contul te rog! :hihat

Vizitator Cronicarul
Postat

Bun... sa zicem ca exista The One... cine ar putea fi The Second?

Vizitator Cronicarul
Postat

Si pentru Afriq: ai idee de vreun topic care sa fi adunat peste 700 de postari intr-o luna? Nu e cazul de un premiu?

Vizitator Scrat
Postat

Bun... sa zicem ca exista The One... cine ar putea fi The Second?

Frate ... poi intrebarea asta cred ca trebuie pusa domnisoarei, nu crezi ? Cine stie ce revelatie are fata si ce pasiune arzatoare face blondy pentru THE ONE de gata, ramane aici la noi si nu mai pleaca veci acasa !  :laugh2

@THE ONE (asa e bine ShadowX ?) ... acum nu te superi pe mine, dar io is mai bagaretz asa din fire si iti pun toate variantele inainte, ca deh, suntem colegi si prieteni pe forum. Trebuie sa iei in calcul toate posibilele actiuni ale domnisoarei, plus faptul ca te poate inchide in casa, fereca in lantzuri, catuse (din alea cu pufuletz roz ...  :no2 ) sau mai stiu eu ce ii va trece prin capsorul ei.

Vizitator (The One)
Postat

@Afriq depinde de mai multe, problemele din Bucuresti nu ma lasa prea mult departe de casa. Oricum macar vreo trei zile si doua nopti sigur voi sta in Timisoara. Sper ca in prima jumatate a lunii aprilie a.c.

@max_paine merg pe declaratia de inceput a lui @blondinekiss dar un pic dezvoltata. Poate ca nu o sa fie O SINGURA INTALNIRE asa cum a zis la inceput, dar, oricum, distanta si familia nu imi permite ceva mai aprofundat. De asemenea, relatia pe care o are @blondinekiss nu este cazul sa fie stricata de o aventura.

@Cronicarul, scepticismul tau este deja antologic. Inteleg ca nu este suficienta confirmarea lui @Afriq. O sa iau legatura cu inca un membru in care sper sa ai incredere care sa confirme prezentarea pe care am facut-o in primul post de pe acest thread.

Cu parere de rau, trebuie sa ma retrag. O seara distractiva sa aveti.

Vizitator Cronicarul
Postat

Buna,

Poate ca topicul meu vi se va parea ciudat,mai ales dupa proaspata experienta cu Gina (am citit si eu astazi), dar caut un barbat care sa fie in trecere prin Timisoara , cu care sa am o aventura...fara complicatii.Gasesc oare ce vreau?

@Max, cu The One nu se vor complicatii... sa vedem nivelul urmator... :rax2

Vizitator Cronicarul
Postat

(The One), poate nu vei fi tu The One... :slap2  Si sunt antologic? :blushing2

Vizitator oly
Postat

Sper sa nu fie cu suparare dar am o...mica mare nelamurire.

Daca se poate ,the one, ce te retine sa postezi cu nikul de  membru cu vechime si reputatie ?

oly

Si totusi....

O sa revin cu aceasta intrebare pana primesc/primim  raspuns.

Multumesc anticipat pentru raspuns the one.

Vizitator oly
Postat

@Afriq depinde de mai multe, problemele din Bucuresti nu ma lasa prea mult departe de casa. Oricum macar vreo trei zile si doua nopti sigur voi sta in Timisoara. Sper ca in prima jumatate a lunii aprilie a.c.

Pentru cei care vor ajunge la TM in luna martie : 

http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/the-one_zpsb5d39688.gif

oly.

Vizitator Scrat
Postat

@oly ... the password mere numa pentru THE ONE sau pot incerca si alti doritori ?  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...