g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 22, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 22, 2013 @max_paine, multumesc. Ma simt onorat si de invitatie si de apelativ. Oricum, cred ca @blondinekiss va vrea sa participe si ea. Totusi, poate o sa reusim sa avem si o intalnire numai noi doi pentru a ne cunoaste mei bine. Maxuleeeeeeee desi ti-am spus si eu acelasi lucru ieri pe la patru sa stii ca nu sint eu THE ONE
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2013 Postat Februarie 22, 2013 Oare nene g2br13l ? Cam multe asemanari vad ca apar ... eu te cred totusi daca zici matale. Totusi daca apare blondy si zice ca tu esti THE ONE ? Ce mai zici atunci ? Blondy hai draga si ne lamureste situatiunea creata aici, ca deja nu mai stim pe cine sa dam vina ca este THE ONE !!! Weyyy ... de fapt, daca io oi fi ala ?
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 22, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 22, 2013 Complicata treaba...vad ca va faceti planuri sa va faceti de cap in lipsa mea Barzadoi...deja mi-e constiinta prea incarcata...te-ai sinucis iarasi. Astept reinvierea ca Barzatrei pentru ca imi reamintesc ca am citit cu cateva pagini in urma ca ai 9 vieti...Deci pana la barzanoua...e cale lunga!In cazul in care nu vei reveni sa sti ca ai fost simpatic...chiar daca uneori ironic!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 22, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 22, 2013 @Oly ...poate ca user name ar trebui sa fie The One si parola una stiuta doar de el
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 22, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 22, 2013 Maxuleeeeeeee desi ti-am spus si eu acelasi lucru ieri pe la patru sa stii ca nu sint eu THE ONE Iubitule nu da din casa....nici ca esti , nici ca nu esti...
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 22, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 22, 2013 Oare nene g2br13l ? Cam multe asemanari vad ca apar ... eu te cred totusi daca zici matale. Totusi daca apare blondy si zice ca tu esti THE ONE ? Ce mai zici atunci ? Blondy hai draga si ne lamureste situatiunea creata aici, ca deja nu mai stim pe cine sa dam vina ca este THE ONE !!! Weyyy ... de fapt, daca io oi fi ala ? Pai Max...credeam ca esti lamurit in aceasta privinta...sau nu?
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 22, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 22, 2013 Gabi nu cred ca ar trebui sa zic "If you want something ...don't look for The One. Try to be the right one!" Asta functioneaza de multe ori in viata...dar poate nu si acum...
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 22, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 22, 2013 The One...pentru tine un scurt mesaj :http://24.media.tumblr.com/tumblr_lvenf9MY2X1qarw5fo1_500.jpg
robertguees Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2013 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 22, 2013 Frumos mesaj! Is scris pe oglinda aburita in urma unui dus fierbinte sau pe burtica cu pixul? As fi zis pe sani ,dar ii prea lung textul Si sa scri mic ca sa intre..ii prea greu de citit si adoarme vecinul de jos
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 22, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 22, 2013 E scris aici...nu cred ca ma vrea cu instructiuni de folosire...
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 22, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2013 Pai la ce program zicea omul ca i-ai facut... chiar daca ar vrea nu are timp sa le citeasca
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 22, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 22, 2013 Asa cred si eu...plus ca farmecul vine pe parcurs cand descoperi necunoscutul...nu?
Vizitator oly Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2013 Postat Februarie 22, 2013 A...tocmai ce ai dat raspunsul la o intrebare pe care am pus-o la intrebari stupide raspunsuri neserioase : " care este farmecul vietii ?" Pai...farmecul vietii este...necunoscutul.Raspunde repede acolo pana vede altcineva . hmmmmm...eu intreb intr-un loc...tu raspunzi in alt loc...ce inseamna asta ?
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2013 Postat Februarie 22, 2013 Pai Max...credeam ca esti lamurit in aceasta privinta...sau nu? Lamurit cu ce domnisoara blondy ? Cu cine este THE ONE ? Poi ... cred ca nici el nu mai stie daca este sau nu ! Si nu, colegilor, nu sunt eu, ca eu mi-s prea aproape de blondy ... si poate fi riscant, plus ca cine stie ce vrea donsoara sa-i faca. Brrrr ...
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 22, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 22, 2013 Lamurit cu ce domnisoara blondy ? Cu cine este THE ONE ? Poi ... cred ca nici el nu mai stie daca este sau nu ! Si nu, colegilor, nu sunt eu, ca eu mi-s prea aproape de blondy ... si poate fi riscant, plus ca cine stie ce vrea donsoara sa-i faca. Brrrr ...Exact esti prea aproape si te poate auzi sotia ...la ce am in gand sa-i fac!El stie ...crede-ma...
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 22, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 22, 2013 A...tocmai ce ai dat raspunsul la o intrebare pe care am pus-o la intrebari stupide raspunsuri neserioase : " care este farmecul vietii ?" Pai...farmecul vietii este...necunoscutul.Raspunde repede acolo pana vede altcineva . hmmmmm...eu intreb intr-un loc...tu raspunzi in alt loc...ce inseamna asta ? Oly...sti ca nu e prima data cand ne gandim la acelasi lucru...Nu stiu ce inseamna asta!Poate-mi spui tu!
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2013 Postat Februarie 22, 2013 Exact esti prea aproape si te poate auzi sotia ...la ce am in gand sa-i fac!El stie ...crede-ma... Si ... mai are curaj sa vina ? Wow da este viteaz rau nenea THE ONE ! Apoi daca tipa sa stii ca o sa incerc sa-l salvez cumva, daca va vrea !
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 22, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 22, 2013 Max din momentele petrecute pana acum (chit ca doar in spatiul virtual si la telefon) am inteles ca din acel punct de vedere ne completam atat de bine...practic ne simtim unul pe altul...Eu stiu daca va vrea sa fie salvat?! Poate doar daca-l duci la Danuta... Oricum ...cum facem?Ne vedem toti trei la o cafea sau va las pe voi ca barbatii ...?
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2013 Postat Februarie 23, 2013 Max din momentele petrecute pana acum (chit ca doar in spatiul virtual si la telefon) am inteles ca din acel punct de vedere ne completam atat de bine...practic ne simtim unul pe altul...Eu stiu daca va vrea sa fie salvat?! Poate doar daca-l duci la Danuta... Oricum ...cum facem?Ne vedem toti trei la o cafea sau va las pe voi ca barbatii ...? Blondy eu nu-l duc nicaieri pe om, iar la Danutza daca vrea poate sa mearga si singur ca este major si vaccinat. Poi io ziceam sa fim numa noi barbatii ... ca deh, uneori suntem mai porcosi in exprimare si ce crezi ca vom discuta ? Despre meciuri sau masini .... neeea ! Dar daca vrei si insisti, placerea este si de partea mea sa fim toti trei ... dar am o rugaminte, nu stai calare pe om sa nu poata respira in voie si nu-i spui stop la pahare (ca de regula cam asa fac damele cand ies cu un barbat undeva).
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 23, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 23, 2013 Vedem noi cum facem...Sicer nici barbatului de acasa nu-i tint cont la pahare sau nu stau calare pe el cand iesim undeva, din contra toti prientenii nostrii barbatima considera una de a lor pentru ca am o atitudine foarte deschisa si pot vorbi cu mine orice, plus ca am de multe ori idei nastrusnice...
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2013 Postat Februarie 23, 2013 Vedem noi cum facem...Sicer nici barbatului de acasa nu-i tint cont la pahare sau nu stau calare pe el cand iesim undeva, din contra toti prientenii nostrii barbatima considera una de a lor pentru ca am o atitudine foarte deschisa si pot vorbi cu mine orice, plus ca am de multe ori idei nastrusnice... Interesant ... poti detalia putin ?
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 23, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 23, 2013 Mai facem chefuri cu fetite,mai surprindem pe unul si altul cu cate un cadou mai special.Mai schimbam total cate o prietena ...ca sa fie socat iubitul cand o vede...si chestii de genul.Oricum sunt o gasca de nebuni!Imi sunt foarte dragi si aproape de fiecare data cand au nevoie vin la mine pentru un sfat,o vorba buna si niciodata nu se feresc sa discute orice din viata lor privata , chiar si aventuri, in prezenta mea pentru ca stiu ca ceea ce-mi spun mie...ramane doar pentru mine.
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2013 Postat Februarie 23, 2013 Mai facem chefuri cu fetite,mai surprindem pe unul si altul cu cate un cadou mai special.Mai schimbam total cate o prietena ...ca sa fie socat iubitul cand o vede...si chestii de genul.Oricum sunt o gasca de nebuni!Imi sunt foarte dragi si aproape de fiecare data cand au nevoie vin la mine pentru un sfat,o vorba buna si niciodata nu se feresc sa discute orice din viata lor privata , chiar si aventuri, in prezenta mea pentru ca stiu ca ceea ce-mi spun mie...ramane doar pentru mine. La aspect, coafura, machiaj ... sper ! Sa fie socat iubitul ei, nu ? Sau sa inteleg altceva ?
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 23, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 23, 2013 La aspect...am facut asta de vreo doua ori...Am inchiriat o camera de hotel...am adus petale de trandafir, sampanie , lumanari,muzica...chestii romantice.Pe fata am dus-o la comsetica, coafor, la cumparaturi de lenjerie sexy ( intr-unul din cazuri chiar comestibila)...si seara le-am organizat o intalnire la cina.Ea era total diferita de ceea ce stia el acasa...arata ca o diva, plina de erotism si de intentii ( ca doar o astfel de schimbare are multe efecte pozitive pentru psihicul unei femei)...el surprins...impresionat...mai timid decat de obicei...dar cu o dorinta...La sfarsitul cinei...dupa ce ea nu vorbise prea mult decat din priviri si gesturi...ii spune iubitului sa o insoteasca si-l duce in camera...Acolo parca alta lume,nu mai semana cu nimic din ceea ce erau ei obisnuiti, gata rutina, gata ...Aveau o noapte doar pentru ei sa se redescopere...si din cele povestite de ei a fost asa de satisfacator si frumos.Iar eu eram asa de multumita de ideea mea...
robertguees Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2013 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 23, 2013 Nu ai cumva si o sora?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum