blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 24, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 24, 2013 Pai bine o fi??? Ne lasi cu ochii in soare?Nop...dar datoria cere sa fiu plecata putin !Iubitul trebuie rasfatat cu o plimbare si o prajitura...Ne auzim mai tarziu...
Vizitator oly Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2013 Postat Februarie 24, 2013 Ma gandesc ca o sa o vad pe a lui The One...asta ar fi unaDaca ma risc cu tine ...inca unaSi atunci clar ca vreau sa o vad si pe a lui Max...Restul inca nu ma pronunt.... pinochio
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 24, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 24, 2013 Hmmm...da mi-a crescut nasul de data asta...oare de ce nu sanii?
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2013 Postat Februarie 24, 2013 Ma gandesc ca o sa o vad pe a lui The One...asta ar fi unaDaca ma risc cu tine ...inca unaSi atunci clar ca vreau sa o vad si pe a lui Max...Restul inca nu ma pronunt.... Blondy, daca te risti cu Afriq si eu sunt urmatorul ... mai bine lasa ! SINCER ! Ma retrag. Afriq nenea, poi la ce vrei sa dau note bre ? La fizic ? La inteligenta ? La locatie .... aici stiu, dau 10 sigur !
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 24, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2013 Pai nenea max... ce zie la regulament? Recenzie si aspecte importante:Fizic, GFE, partea sexuala sa inteleg ca nu s-a implantat... desi ma mir ca a scapat
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2013 Postat Februarie 24, 2013 Pai nenea max... ce zie la regulament? Recenzie si aspecte importante:Fizic, GFE, partea sexuala sa inteleg ca nu s-a implantat... desi ma mir ca a scapat Nene Afriq poi recenzie nu fac la intalnire, a facut donsoara blondy ... a scris ca s-a simtit bine in compania mea, suficient cred. Poi la fizic am scris cateva pagini in urma (matale de ce crezi ca-mi multumi THE ONE ?). Aspecte importante nu fusera asa ... prea importante. Poi de ce te miri nene ca a scapat ? Sa scape de la ce ? Ca doar ne vorbiram de la inceput ca iesim sa ne cunoastem ca si colegi de forum si atat. Nu te mira prea mult ... ca s-ar putea sa ramai asa ... mirat ! Afriq ... desi ma aflu pe acest forum, stiu sa fiu si domn cand trebuie si mai ales cu cine trebuie ! P.S. Am parte si de sex gratis nene, stai linistit (si nu numai cu nevasta) !
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2013 Postat Februarie 24, 2013 Blondino,bubulino....ca tot te `petzim` aicisha pentru nenea THE ONE...auzi bre,da` cu aspiratoru` dai?...rufele in masina le bagi?...cartofi pai stii a face? ...oua batute stii a face?(omleta) din ingrijorare pt nenea THE ONE te intrebai cheshtiile astia...sa i te predam in regula,nu de alta...bubulina gospodina
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 24, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2013 Hauiliuuuu... ce te basicasi bre asa??? De ce ma mir ca a scapat? Asta e simplu... la stilu matale de vrajitor nici nu trebuia intentia. Crezi ca numai de aia iti multumi TheOne? Io ma gandeam ca ti-a multumit si pentru ca nu ai rapit-o... Poate pentru ca ai demonstrat ca: A gentleman in need is a gentleman indeed
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2013 Postat Februarie 24, 2013 Nu ma basicai bre deloc ... asa crezusi matale ? Multam de apelativ ... , dar nu-s chiar mare vrajitor.
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 24, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2013 Eeee... las'ca te stim noi... nu te mai da modest
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 24, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 24, 2013 Mai care ati cobit??...ca ploua si ciuciu plimbare pe ploaia rece !
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 24, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 24, 2013 Blondy, daca te risti cu Afriq si eu sunt urmatorul ... mai bine lasa ! SINCER ! Ma retrag. Afriq nenea, poi la ce vrei sa dau note bre ? La fizic ? La inteligenta ? La locatie .... aici stiu, dau 10 sigur ! Nu am specificat oridinea...acum cum va e norocul
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 24, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 24, 2013 Blondino,bubulino....ca tot te `petzim` aicisha pentru nenea THE ONE...auzi bre,da` cu aspiratoru` dai?...rufele in masina le bagi?...cartofi pai stii a face? ...oua batute stii a face?(omleta) din ingrijorare pt nenea THE ONE te intrebai cheshtiile astia...sa i te predam in regula,nu de alta...bubulina gospodina In primele mele postari lamurisem deja acest aspect...gatesc binishor...pe Gabi l-am invitat la o ciorba ...
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2013 Postat Februarie 24, 2013 Postat Astazi, 07:35Mai care ati cobit??...ca ploua si ciuciu plimbare pe ploaia rece ! mai bine,treci si da cu aspiratoru`...fa-te utila
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 24, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 24, 2013 Afriq...nu avem, deocamdata ce da din casa...Max a fost si e .................................. mult mai mult decat ma asteptam.La cat de timida eram in primele minute ale intalnirii nu cred ca se gandea sa ma rapeasca...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 24, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 24, 2013 In primele mele postari lamurisem deja acest aspect...gatesc binishor...pe Gabi l-am invitat la o ciorba ... Iubito nu mai da din casa la ce ne inatlnim noi. Ca astia curvari, curvari ....da` pofticiosi
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 24, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 24, 2013 oare? ce sa le gatesc?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 24, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 24, 2013 Gateste-le niste hamburger de la colt!
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2013 Postat Februarie 24, 2013 Ceva pe baza de telina
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 24, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 24, 2013 Ceva pe baza de telina Smoothie cu telina -afrodisiac...doar ca nu se gateste...merge
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 24, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 24, 2013 prefer vinul rosu si aromat , totusi...deci ce gatim?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 24, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 24, 2013 Pidee sau Lacmagun.
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2013 Postat Februarie 24, 2013 Hai bey ... o pleskavita in Piata 700 si le trece, si un cico la botu calului tot la piata acolo cu gasca ... si fin.POFTA BUNA !
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 24, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 24, 2013 exact...se rezolva Max
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum