Sari la conținut

Caut barbat in trecere prin Timisoara!

Postări Recomandate

• Oras:....
Postat

Pai bine o fi??? Ne lasi cu ochii in soare?

Nop...dar datoria cere sa fiu plecata putin !Iubitul trebuie rasfatat cu o plimbare si o prajitura...

Ne auzim mai tarziu...

Vizitator oly
Reputație: 0
Postat

Ma gandesc ca o sa o vad pe a lui The One...asta ar fi una

Daca ma risc cu tine ...inca una

Si atunci clar ca vreau sa o vad si pe a lui Max...

Restul inca nu  ma pronunt.... :laugh2

pinochio

Vizitator Scrat
Postat

Ma gandesc ca o sa o vad pe a lui The One...asta ar fi una

Daca ma risc cu tine ...inca una

Si atunci clar ca vreau sa o vad si pe a lui Max...

Restul inca nu  ma pronunt.... :laugh2

Blondy, daca te risti cu Afriq si eu sunt urmatorul ... mai bine lasa ! SINCER ! Ma retrag.  :slap2

Afriq nenea, poi la ce vrei sa dau note bre ? La fizic ? La inteligenta ? La locatie .... aici stiu, dau 10 sigur ! :laugh2  

Vizitator Scrat
Postat

Pai nenea max... ce zie la regulament?

Recenzie si aspecte importante:

Fizic, GFE, partea sexuala sa inteleg ca nu s-a implantat...  desi ma mir ca a scapat :256

Nene Afriq poi recenzie nu fac la intalnire, a facut donsoara blondy ... a scris ca s-a simtit bine in compania mea, suficient cred. Poi la fizic am scris cateva pagini in urma (matale de ce crezi ca-mi multumi THE ONE ?). Aspecte importante nu fusera asa ... prea importante. Poi de ce te miri nene ca a scapat ? Sa scape de la ce ? Ca doar ne vorbiram de la inceput ca iesim sa ne cunoastem ca si colegi de forum si atat. Nu te mira prea mult ... ca s-ar putea sa ramai asa ... mirat !  :laugh2

Afriq ... desi ma aflu pe acest forum, stiu sa fiu si domn cand trebuie si mai ales cu cine trebuie !

P.S. Am parte si de sex gratis nene, stai linistit (si nu numai cu nevasta) !  :laugh2

Vizitator cactusjack
Postat

Blondino,bubulino....ca tot te `petzim` aicisha pentru nenea THE ONE...auzi bre,da` cu aspiratoru` dai?...rufele in masina le bagi?...cartofi pai stii a face? ...oua batute stii a face?(omleta)

din ingrijorare pt nenea THE ONE te intrebai cheshtiile astia...sa i te predam in regula,nu de alta...bubulina gospodina :foame 

Postat

Hauiliuuuu... ce te basicasi bre asa???

De ce ma mir ca a scapat? Asta e simplu... la stilu matale de vrajitor nici nu trebuia intentia. Crezi ca numai de aia iti multumi TheOne? Io ma gandeam ca ti-a multumit si pentru ca nu ai rapit-o... Poate pentru ca ai demonstrat ca: A gentleman in need is a gentleman indeed :D

Vizitator Scrat
Postat

Nu ma basicai bre deloc ... asa crezusi matale ? Multam de apelativ ...  :hihat , dar nu-s chiar mare vrajitor. 

Postat

Blondy, daca te risti cu Afriq si eu sunt urmatorul ... mai bine lasa ! SINCER ! Ma retrag.  :slap2

Afriq nenea, poi la ce vrei sa dau note bre ? La fizic ? La inteligenta ? La locatie .... aici stiu, dau 10 sigur ! :laugh2  

Nu am specificat oridinea...acum cum va e norocul :laugh2

Postat

Blondino,bubulino....ca tot te `petzim` aicisha pentru nenea THE ONE...auzi bre,da` cu aspiratoru` dai?...rufele in masina le bagi?...cartofi pai stii a face? ...oua batute stii a face?(omleta)

din ingrijorare pt nenea THE ONE te intrebai cheshtiile astia...sa i te predam in regula,nu de alta...bubulina gospodina :foame 

In primele mele postari lamurisem deja acest aspect...gatesc binishor...pe Gabi l-am invitat la o ciorba ...

Vizitator cactusjack
Postat

Postat Astazi, 07:35

Mai care ati cobit??...ca ploua si ciuciu plimbare pe ploaia rece !

mai bine,treci si da cu aspiratoru`...fa-te utila :foame  :laugh2

Postat

Afriq...nu avem, deocamdata ce da din casa...Max a fost si e  .................................. :kiss3 mult mai mult decat ma asteptam.La cat de timida eram in primele minute ale intalnirii nu cred ca se gandea sa ma rapeasca... :laugh2

Vizitator cactusjack
Postat

Ceva pe baza de telina :laugh2

Vizitator Scrat
Postat

Hai bey ... o pleskavita in Piata 700 si le trece, si un cico la botu calului tot la piata acolo cu gasca ... si fin.

POFTA BUNA !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...