Sari la conținut

Caut barbat in trecere prin Timisoara!

Postări Recomandate

Vizitator cactusjack
Reputație: 0
Postat

Pai vezi ca si @pisicipecreier a cautat-o de id-uri mult mai detaliat si vad ca nu i-a mai sarit nimeni in cap(citeste trei pagini inapoi).

Nu-i iau apararea,chiar n-am niciun motiv sa o fac,dar nu mi se pare corect...unul poate,altul nu poate...de ce???un user vechi poate,unul nou nu poate???

Repet...nu sunt de acord cu faptele lui,chiar si eu m-am contrat cu el pt ca mi s-a parut neadecvat comportamentul lui...dar totusi,suntem pe un site de vicii...raman la parerea mea ca e mult prea mult sa aduci in discutie codul penal.

Si nu trebuie sa ma rogi....sunt serios de fel :rax2  :laugh2

• Oras:....
Postat

Cu regrete...nu fac...dar in cazul in care ma voi apuca va voi anunta :) E bine...asa? :kiss3 pe toata lumea sa nu mai fiti suparati :) !

Postat

Sal'TARE!

Am intrat si eu pe cautare a nick-ului blondutei... In afara de site-urile de jocuri, am gasit intr-adevar si doua anunturi de cautare partener... ce e ciudat e ca, din ce am descoperit eu, nu numai ca nu au elemente de descriere a persoanei care sta in spatele nick-ului si nici poze... dar se pare ca anunturile is recente rau de tot (asta zic pe baza numarului de vizualizari si reply. Something fishy... insn't it?

Vizitator cactusjack
Postat

@gabriel

Acum ca ai vazut ce trebuia vazut m-am mai linistit :laugh2 ca sa vezi ca nu-i luam apararea aiurea,nu mi-e sora,nu mi-e frate,nu mi-e buzunarul de la spate...nu am nimic personal cu nimeni si nici nu vreau sa intru in polemici gratuite si total inutile,dar mi se pare corect sa fie toti tratati sau `judecati` cu aceeasi unitate de masura.

@blondino...se joaca si barbut pe doizecele-ala???Si eu te pup...ca sa fii si mai suparata,na :kiss3

@nene afriq...poate fi dubios numai pentru ce-i ce au ochi sa vada,nu-i asa??? :laugh2

Postat

@gabriel

Acum ca ai vazut ce trebuia vazut m-am mai linistit :laugh2 ca sa vezi ca nu-i luam apararea aiurea,nu mi-e sora,nu mi-e frate,nu mi-e buzunarul de la spate...nu am nimic personal cu nimeni si nici nu vreau sa intru in polemici gratuite si total inutile,dar mi se pare corect sa fie toti tratati sau `judecati` cu aceeasi unitate de masura.

@blondino...se joaca si barbut pe doizecele-ala???Si eu te pup...ca sa fii si mai suparata,na :kiss3

@nene afriq...poate fi dubios numai pentru ce-i ce au ochi sa vada,nu-i asa??? :laugh2

Barbut online nu am jucat...

• Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:unde vreau
Postat

altidnumaiera@yahoo       ajung uneori prin TM.    Nu ti-am gasit id-ul tau spre adaugare.

Uite cel mai seducator membru al forumului. Blondy, da-l dracu' pe The One si ia-l pe grindu... Are si o credibilitate mare pe forum, el e candidatul ideal: inteligent, chipes, bogat, curtenitor, credibil. Si toate astea revelate in 13 cuvinte.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

si nici nu e valabil acel ID am constatat acum, id-ul bun este [email protected].                 La naiba, fetelor nu le plac astia decredibilizati complet de context. Nici poza nu am, poate sunt bot

Postat

Pai e valabil si pentru pisicipecreier nu vazusem postarea lui.O fi un site de vicii dar nici chiar asa.Sa te bagi cu japca in viata omului ca face web pe nu stiu site .Nu este treaba noastra ce face unul si altul in afara acestui site.

WTF?

Hai ca sunteti tari!!! Ce-am facut? Ce aveti, fratilor cu mine? M-am bagat cu japca in viata omului. Waw. Ce nemernic sunt... Nu zau? Dar ce-am facut, domnilor?!  In viata carui om m-am bagat cu japca? Bai, oameni buni, blondynekiss e doar un nick. Am spus informatii personale despre viata ei particulara? Sau cum? Aaa, am dat un search pe google, de curiozitate. Ntz-ntz-ntz. Foarte grav. Oare oi fi fost primul? Si oricum nu am facut nicio afirmatie concreta. Doar am intrebat-o pe blondy daca acel nick este tot al ei sau nu. Chiar, am zis in concluzie, ca poate fi o coincidenta. Astept sa sariti cu injuraturile. Nu ma deranjeaza, nu ma injurati pe mine, injurati nick-ul pisicipecreier. Nu le mai luati pe toate in nume personal. 

Doar daca m-ar injura aici pe site vreo 2-3, pe care ii cunosc personal, poate m-as supara, dar nici atunci, pentru ca aia m-ar putea injura live.

„Am intrat si eu pe cautare a nick-ului blondutei..”

Afriq, ce cati domne in viata omului? Poftim exemplu. Pff.

PS: Rog un moderator sa mute postarea domnului Gabriel la sectiunea potrivita. :P

https://nimfomane.com/forum/topic/3080-bancuri-si-filmulete-pentru-descretirea-fruntii/

Va salut!

• Like 1
Vizitator Scrat
Postat

Nenea THE ONE ... daca nu apari mai repede cu ceva pe aici, se pare ca deja se incing spiritele, plus ca este posibil ca blondy sa se ...reorienteze, daca ma intelegi ! Ca are de unde ...  :laugh2

Succes!

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Daca, virgula, cineva se apuca sa citeasca doar ultimele, sa spunem, 45 de pagini din acest topic si din greseala nu citeste prima pagina, clar nu intelege nimic. Nu intelege cine ce vrea, cine cu cine si de ce se cearta, cine are mai multe probleme si de ce le are, cine, ce... Fratilor, vine primavara. Haideti sa ne bucuram de vremea de afara si sa lasam incrancenarea la o parte (hai ca fac si pe inteleptul acum). Si sa ne rugam ca intalnirea dintre blondy si the one sa aiba loc maine daca se poate si sa fie una de vis. Poate astfel scapam de tonele de cuvinte scrise pe acest topic. Si ce e cel mai important, sa trecem la treaba (adica la ingubigubat). Cu totii. 

Postat

=)) mi-e teama ca dupa faimoasa intalnire o sa mai fie inca cel putin inca jumate din numarul de pagini de pana acum...

Tie ti-e teama? Eu sper... :rax2

Si va trece inca destul timp pana la intalnire. Sa speram ca nu va fi intervalul de timp preconizat de Oly.

Postat

Eu nu ma bag sa pierd. Ce pot spune e ca va depasi cu mult topicul de pe locul II. Daca si copiii si nebunii au ajuns sa-l citeasca si sa posteze...

• Like 1
Postat

Si care ii topicul de pe locul 2? Sa stiu sa bag la greu daca e nevoie. Nu de alta, dar e al dracului de interesant ce se discuta aici. Ce ma distreaza, e remarca lui Afriq cu "acum 5-10 pagini era stabilita intalnirea". Mai putin si o sa spunem: "pai acu' 5 ani, pe vremea lui Basescu, ziceai ca...". Sa speram ca nu o sa ajunga copilulnebun, mosulnebun si povestea asta sa nu se fi incheiat. Sper sa nu se supere pe mine copilulnebun pe mine. Uu am nimic cu el, era doar o figura de stil sa zic asa.  

Postat

Multumesc g2br13l! Sunt mai nou pe aici si nu l-am prins. Insa l-am prins pe asta si mi-e de ajuns.

Vizitator cactusjack
Postat

Tanar si nelimbistit continua....suntem la episodul 922...pana la `nspe mii..........tot mai avem de vizionat......de citit,pardon!

Blodino...ai sucombat bre...sau te-ai lasat la mana lu` matale si ne ignori prin ignoranta???

Postat

Ziceam ca sunt nou pe forum, nu in breasla. Si auzi, g2br13l, tu vrei acum sa citesc 20 de pagini dintr-o data? Pai n-am citit in 18 ani de scoala atat. O sa incerc sa citesc si sa ma edific. Si poate fac un rezumat aici.

Vizitator cactusjack
Postat

@nellu76...vezi ca rezumatul sa fie rezumat...introducere,cuprins si incheiere.....da??? :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...