nellu76 Reputație: 533 Postat Februarie 28, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Februarie 28, 2013 Ma gandesc ca nu gasesc rezumatul pe e-referate.ro? Mi-ar fi mult mai usor. Oricum, tinand cont de interesul manifestat de cactusjack pentru rezumatul meu, o sa incerc sa fiu un elev silitor. Doar ca trebuie sa aveti rabdare cu mine. Nu de alta, dar ma pregatesc sa plec la o intalnire. Si s-ar putea sa povestesc prima data intalnirea si dupa aceea sa fac rezumatul.
Cautatorul Reputație: 52 Postat Februarie 28, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Februarie 28, 2013 Si care ii topicul de pe locul 2? Sa stiu sa bag la greu daca e nevoie. Nu de alta, dar e al dracului de interesant ce se discuta aici. Ce ma distreaza, e remarca lui Afriq cu "acum 5-10 pagini era stabilita intalnirea". Mai putin si o sa spunem: "pai acu' 5 ani, pe vremea lui Basescu, ziceai ca...". Sa speram ca nu o sa ajunga copilulnebun, mosulnebun si povestea asta sa nu se fi incheiat. Sper sa nu se supere pe mine copilulnebun pe mine. Uu am nimic cu el, era doar o figura de stil sa zic asa. E topicul cu Gina, Nelule Va inselati grav. Topicul de pe locul 2 este Fazan de pe Cluj (de fapt inca este numarul 1) si are concurent serios Fazanul din DG.
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2013 Postat Februarie 28, 2013 Sa ai spor la treaba nea nellule76.........si revin-o cu rezumatul...intalnirea ne-o povestesti dupa incheiere
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2013 Postat Februarie 28, 2013 deci logic si normal ar fi sa ne faci un rezumat la fazan,nuuuuuuuuuuuu???
nellu76 Reputație: 533 Postat Februarie 28, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Februarie 28, 2013 Fratilor, ma omorati. Voi vreti sa nu mai am timp si de altceva? O sa incerc sa ma conformez, insa nu promit. Pentru ca s-ar putea sa nu ma tin de promisiune. Nu de alta, dar si Basescu a zis ca iese din politica in 2014 si s-a razgandit. Eu de ce n-as face-o?
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2013 Postat Februarie 28, 2013 Basescu e unicat....pt ca doar la el iarna nu-i ca vara! tzi-e-n clar ca nu suporta grad de comparatie,nu???
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 28, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 28, 2013 Astazi imi citeam mailul la servici si vedeam mesajele voastre si fara sa-mi dau seama (e a doua oara intr-o saptamana) ...zambeam.Unul dintre oamenii mei , la vreo 50 de ani, vedeam ca se tot uita la mine,dar credeam ca vrea sa-l ajut cu ceva sau sa-mi comunice ceva.Sta el cat sta si dintr-o data imi zice " Ma fata! Iarasi razi la monitor!Te-ai indragostit?" Deci din omul serios care eram la servici de cand am descoperit forumul am ajuns sa rad la monitor!Grav! Numai din cauza voastra!
nellu76 Reputație: 533 Postat Februarie 28, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Februarie 28, 2013 Blondy,sper sa nu ramai doar la stadiul de ras in fata monitorului, ca nu am facut nimic. Pai ce, noi am muncit degeaba? Mai ales eu, care uite cate teme am de facut. Sper totusi sa nu le termin dupa tine.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 28, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 28, 2013 Cu siguranta nu raman la stadiul de ras in fata monitorului! Acum stiu asta mai bine ca niciodata
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Februarie 28, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2013 Hai ma blondy, la servici sau la serviciu?
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 28, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 28, 2013 Na...acum cum a iesit ! Nu uita ca totusi sunt blonda!
ventrino Reputație: 955 Postat Februarie 28, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Februarie 28, 2013 Epopeea Blondei de la Timisoara continua: Catalin Sandu Babarosae va transmite direct din rect, de la fata locului urmatoarele: Cel mai frumos lucru in viata e sa poti visa, iar daca visele se transforma in realitate, nimic nu poate fi mai bun! ....... daca si cu parca se plimbau intr-o baraca.......... sa ne rugam ca intalnirea dintre blondy si the one sa aiba loc maine daca se poate si sa fie una de vis. Poate astfel scapam de tonele de cuvinte scrise pe acest topic. Si in veci vecilor AMIN! Si va trece inca destul timp pana la intalnire. Sa speram ca nu va fi intervalul de timp preconizat de Oly. Sa va readuc aminte intervalul precizat de Oly (asa cu aproximatie) : O ETERNITATE, DOUA ETERNITATI, TREI ETERNITATI, numai ca la blondina nemarginitul este finit ca la Parmenide sau cel putin asa crede ea.... Pai parca acu vreo 5-10 pagini era stabilita intalnirea... Adica macar luna daca nu ma insel... ? Tropicane iti spun eu luna, a treisprezecea conform calendarului Mayas. Sunt convin ca o stramoasa de-a lui blondy a ajutat la intocmirea acestuia. @nellu76...vezi ca rezumatul sa fie rezumat...introducere,cuprins si incheiere.....da??? "incheiere", cred ca blondina si cu DEX-UL in fata nu stie semnificatia acestui cuvant. Blondy,sper sa nu ramai doar la stadiul de ras in fata monitorului. In sinea ei eu cred ca e cea mai fericita, iar rasul e de fapt un ranjet prelung care arata asa-zisa superioritate pe care o are asupra voasta si mai ales asupra "alesului". Cu siguranta nu raman la stadiul de ras in fata monitorului! Acum stiu asta mai bine ca niciodata Asta să i-o spui lu' Mutu cand prizează coca dă pă sânii lu' pitzi in club. :waytogo INCHEIEREA.....????: Reiau introducerea, deoarece vreau ca macar acest post/pamflet sa aiba un inceput si un sfarsit:Un citat din puțzele ( pardon am vrut sa zic puțurile) gândirii blonde:"daca visele se transforma in realitate, nimic nu poate fi mai bun." ........... ??? 2
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2013 Postat Februarie 28, 2013 La inceput,visele par imposibile,apoi putin probabile si in cele din urma inevitabile...AMIN!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 28, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 28, 2013 Cu cat crezi mai mult in vise cu atat mai mult ele pot deveni realitate...depinde de un singur lucru...vointa si determinare si perseverenta!
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2013 Postat Februarie 28, 2013 Si monitorul sa fie musai LED........FULLHD
noob01 Reputație: 33 Postat Februarie 28, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Postat Februarie 28, 2013 badea e minciuna pe langa tine colegule ventrino...ai un pct de la mine(pt post-ul/pamflet)...
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 28, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 28, 2013 Si monitorul sa fie musai LED........FULLHD clar
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 28, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 28, 2013 badea e minciuna pe langa tine colegule ventrino...ai un pct de la mine(pt post-ul/pamflet)...I-as da si eu unul ...dar nu pot
nellu76 Reputație: 533 Postat Februarie 28, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Februarie 28, 2013 Frate Ventrino, iti multumesc pentru citari. Daca mi-as face teza de doctorat sau as avea nevoie pentru avansarea didactica de citari, ti-as da si o bere (sau mai multe). Iti dai seama ca ma simt acum ca Plesu (nu ca Liiceanu care se da cu crema pe organism). Iar pentru toate acestea, ii sunt recunoscator lui blondy pentru ca exista (printre noi). Altfel, cum as fi ajuns eu la aproape 100 de postari. Mai putin si o sa invat si eu sa scriu fara sa ma uit la tastatura. Asa ca blondy, te rog, mai amana momentul intalnirii cu the one! Fa un bine unui biet ageamiu in ale calculatoarelor.
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2013 Postat Februarie 28, 2013 Caut femeie in trecere pe strada mea...cu dimensiunile urmatoare:1,75 inaltime,55 kg,sani nr 3 spre 4,blonda,bruna sau roscata,proaspat epilata...daca nu se incadreaza in cerintele mele,poa` sa treaca linistita
nellu76 Reputație: 533 Postat Februarie 28, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Februarie 28, 2013 Frate, de unde le scoti? Cactusul ala sa fie sursa?
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2013 Postat Februarie 28, 2013 Sunt statut bre si cred ca au inceput hormonii sa vorbeasca-n numele meu....a ramas numa` cactusu` ala de mine...nu vezi??? Blondino...prin monitorul tau ala LED si FULLHD se vede viata-n roz bre???...la mine se vede cu purici...o fi de la semnal???
nellu76 Reputație: 533 Postat Februarie 28, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Februarie 28, 2013 Dar ce hormoni inspirati ai cactuse. Daca aveam si eu cativa din astia, sigur o pacaleam pe blondy ca sunt barbatul cel mai in trecere prin Timisoara. De fapt, nici n-ar fi simtit blondy ca am trecut prin Timisoara. Dar asa, trebuie sa ma multumesc cu citarile lui Ventrino. Care oricum, nu sunt nici ele de ici de colo.
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2013 Postat Februarie 28, 2013 Da-tzi dai mata` seama ce inspiratie in hormoni o avea nenea THE ONE de-a corupt biata fata...aiiiii???
nellu76 Reputație: 533 Postat Februarie 28, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Februarie 28, 2013 Stai sa vedem daca a corupt-o. Cum imi zicea un prieten de-al meu: pana nu imi arati chilotii fetei, nu te mai ajut cu nimic (mare smecher si el, ce-i drept, tot in interesul meu). Asa si cu blondy si cu the one. Pana nu se lasa cu transpiratie (si nu cu transpiratie de la datul in tastatura ci de la datul din cur), raman inca sceptic.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum