nellu76 Reputație: 533 Postat Martie 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Martie 1, 2013 Vad ca mai nou a inceput si Afriq, care "bate saua sa priceapa iapa". O sa incerc maine daca nu am prea mult de lucru sa fac un rezumat. Dar cu conditia sa-mi dati note mari. Altfel, ciuciu rezumat. Sau ar mai fi ceva: daca mi-o dati pe blondy, fac rezumat la tot forumul. Va las acum ca trebuie sa plec. Vorbim maine.
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 Sa mor de nu ti-oi da numa`cu 10+.........incepand de la introducere si pana la incheiere...si cate-o bere de fiecare capitol Blondo...ce-ai bre...vazusi lupu`???
Obsedatu' Reputație: 22 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Aici! Telefon: [email protected] Oras:Aici! Postat Martie 1, 2013 In fata lui...da...de ce?...nu stiu Dar totusi il chiar daca nu ne cunoastem si chiar daca nu vrea De ce as vrea sa ne cunoastem? Nu traiesc ca sa copulez ocazional si pe unde apuc, iar dumneavoastra ati declarat ca acesta este motivul pentru care va gasiti aici. Intr-un alt context, sunt sigur ca as fi fost onorat sa va fiu prezentat.
sky Reputație: 52 Postat Martie 1, 2013 Oras:Mures Oras:Mures Postat Martie 1, 2013 Caut femeie in trecere pe strada mea...cu dimensiunile urmatoare:1,75 inaltime,55 kg,sani nr 3 spre 4,blonda,bruna sau roscata,proaspat epilata...daca nu se incadreaza in cerintele mele,poa` sa treaca linistita Blonda, 1,75 inaltime, 55 kg, sani 3 spre 4, proaspat epilata, vand Trabant.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 1, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 1, 2013 Aveti dreptate dumneavoastra stimate domn.Dar in spatele acestui context se ascunde un om care poate face ca totul sa fie relativ si interesele sa difere de la om la om.Poate mi-ar fi facut onoare sa va cunosc dincolo de aceste limite...doar ca om , nimic mai mult.
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 @sky...vinzi trabant norocosule??? cumpar carburator in doi timpi..............il dai si piese???
Obsedatu' Reputație: 22 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Aici! Telefon: [email protected] Oras:Aici! Postat Martie 1, 2013 Trabant-ul, masina barbatului adevarat...
Obsedatu' Reputație: 22 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Aici! Telefon: [email protected] Oras:Aici! Postat Martie 1, 2013 Aveti dreptate dumneavoastra stimate domn.Dar in spatele acestui context se ascunde un om care poate face ca totul sa fie relativ si interesele sa difere de la om la om.Poate mi-ar fi facut onoare sa va cunosc dincolo de aceste limite...doar ca om , nimic mai mult. Nu ati pierdut nimic. Am prostul obicei de a-i rani inconstient pe cei ce se apropie de mine. Adevarul este urat, in general, dar eu il prefer oricand unei minciuni frumoase.
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 @obsedatu`.....esti un nemilos fara mila ca sa stii............ADEVARAT!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 1, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 1, 2013 Da...nu ma bag in viata omului cu forta.Desi unul din lucrurile care le fac cu placere este sa risc constienta de toate consecintele...Multumesc de adevar Obsedatu'...mi-as fi asumat acest risc.
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 Asa...mintiti-va frumos..........PEACE!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 1, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 1, 2013 Asa...mintiti-va frumos..........PEACE!Cine minte??
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 Eu mint de rup....dar nu recunosc
shiva Reputație: 3141 Postat Martie 1, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Martie 1, 2013 Hai baieti si fete, inca un pic pana la borna 1079 + 1 .Inca 90 de post-uri ))
Vizitator euflo96 Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 vreau sa postez eu la cota 1000...nu-i asa ca e un topic dragut?
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 Eu vreau la cota 1400...ma lasi euflo96?si da....e chiar sexos topic-ul.....
Vizitator euflo96 Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 te las la 1400, daca ma lasi la 1800...mai e pana in aprilie...
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 2, 2013 Postat Martie 2, 2013 Pana in aprilie sa fim noi sanatosi si sa ajungem pe varful Omu.....restul e can-can....zau daca te mint!,
shiva Reputație: 3141 Postat Martie 2, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Martie 2, 2013 Borna 1080 e cea importanta , detroneaza Fazanul )))
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 2, 2013 Postat Martie 2, 2013 Frate @shiva...e vreo cabana bre la cota 1080 sa bem si noi o citirica???sau ne vedem de drum spre cotele noastre???
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 2, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 2, 2013 Vai ce de borne...nu stiu ce targhet sa-mi fixez
shiva Reputație: 3141 Postat Martie 2, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Martie 2, 2013 Borna e 1080 si targhetu e "team building-ul" cu The Chosen One da vezi sa nu fie de 1 Aprilie ca data aia nu are o reputatie asa de buna )
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 2, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 2, 2013 @Euflo haide repede ...e randul tau...urmeaza borna 1000!
ventrino Reputație: 955 Postat Martie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Martie 2, 2013 Na ca am aparut si eu ..... Deoarece sunt prostu' pardon postu' 1000, ma declar fericitul castigator al mareului premiu. Mai la vale, in era glaciara, cum va aduceti aminte bine, dragi colegi, cel care va posta al 1000-le va fi cel care nu se va culca cu blonda, la fel ca si cei dinainte sau de dupa... Iar acum, intre noi fie vorba, cu totii suntem castigatori, am castigat experienta de a nu mai pune botul la astfel de vrajeli pe viitor, sau NU, ramane sa vedem, totul depinde de noi..... Asa ca, aplauze pentru marele castigator/marii castigatori: :aplaud :aplaud :aplaud
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum