Sari la conținut

Caut barbat in trecere prin Timisoara!

Postări Recomandate

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Vad ca mai nou a inceput si Afriq, care "bate saua sa priceapa iapa". O sa incerc maine daca nu am prea mult de lucru sa fac un rezumat. Dar cu conditia sa-mi dati note mari. Altfel, ciuciu rezumat. Sau ar mai fi ceva: daca mi-o dati pe blondy, fac rezumat la tot forumul. Va las acum ca trebuie sa plec. Vorbim maine.

Vizitator cactusjack
Reputație: 0
Postat

Sa mor de nu ti-oi da numa`cu 10+.........incepand de la introducere si pana la incheiere...si cate-o bere de fiecare capitol :laugh2  :beex2

Blondo...ce-ai bre...vazusi lupu`???

Postat

In fata lui...da...de ce?...nu stiu :blushing2 :habarnam Dar totusi il :kiss2  chiar daca nu ne cunoastem si chiar daca nu vrea :rax2

:laugh2

De ce as vrea sa ne cunoastem? Nu traiesc ca sa copulez ocazional si pe unde apuc, iar dumneavoastra ati declarat ca acesta este motivul pentru care va gasiti aici. Intr-un alt context, sunt sigur ca as fi fost onorat sa va fiu prezentat. :)

• Oras:Mures
  • Oras:Mures
Postat

Caut femeie in trecere pe strada mea...cu dimensiunile urmatoare:1,75 inaltime,55 kg,sani nr 3 spre 4,blonda,bruna sau roscata,proaspat epilata...daca nu se incadreaza in cerintele mele,poa` sa treaca linistita :serenade

Blonda, 1,75 inaltime, 55 kg, sani 3 spre 4, proaspat epilata, vand Trabant.
  • Oras:....
Postat

Aveti dreptate dumneavoastra stimate domn.Dar in spatele acestui context se ascunde un om care poate face ca totul sa fie relativ si interesele sa difere de la om la om.Poate mi-ar fi facut onoare sa va cunosc dincolo de aceste limite...doar ca om , nimic mai mult.

Vizitator cactusjack
Postat

@sky...vinzi trabant norocosule??? :laugh2

cumpar carburator in doi timpi..............il dai si piese???

Postat

Aveti dreptate dumneavoastra stimate domn.Dar in spatele acestui context se ascunde un om care poate face ca totul sa fie relativ si interesele sa difere de la om la om.Poate mi-ar fi facut onoare sa va cunosc dincolo de aceste limite...doar ca om , nimic mai mult.

Nu ati pierdut nimic. Am prostul obicei de a-i rani inconstient pe cei ce se apropie de mine. Adevarul este urat, in general, dar eu il prefer oricand unei minciuni frumoase. :no2

Vizitator cactusjack
Postat

@obsedatu`.....esti un nemilos fara mila ca sa stii............ADEVARAT!

Postat

Da...nu ma bag in viata omului cu forta.Desi unul din lucrurile care le fac cu placere este sa risc constienta de toate consecintele...Multumesc de adevar Obsedatu'...mi-as fi asumat acest risc.

Vizitator cactusjack
Postat

Asa...mintiti-va frumos..........PEACE!

Vizitator cactusjack
Postat

Eu mint de rup....dar nu recunosc :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Vest
Postat

Hai baieti si fete, inca un pic pana la borna 1079 + 1 ;) .Inca 90 de post-uri :)))

Vizitator euflo96
Postat

vreau sa postez eu la cota 1000...nu-i asa ca e un topic dragut?

Vizitator cactusjack
Postat

Eu vreau la cota 1400...ma lasi euflo96?si da....e chiar sexos topic-ul.....

Vizitator euflo96
Postat

te las la 1400, daca ma lasi la 1800...mai e pana in aprilie...

Vizitator cactusjack
Postat

Pana in aprilie sa fim noi sanatosi si sa ajungem pe varful Omu.....restul e can-can....zau daca te mint!,

Vizitator cactusjack
Postat

Frate @shiva...e vreo cabana bre la cota 1080 sa bem si noi o citirica???sau ne vedem de drum spre cotele noastre???

Postat

Borna e 1080 ;) si targhetu e "team building-ul" cu  The Chosen One da vezi sa nu fie de 1 Aprilie :P ca data aia nu are o reputatie asa de buna :))

Postat

Na ca am aparut si eu .....  :slap2

Deoarece sunt prostu' pardon postu' 1000, ma declar fericitul castigator al mareului premiu.

Mai la vale, in era glaciara, cum va aduceti aminte bine, dragi colegi, cel care va posta al 1000-le va fi cel care nu se va culca cu blonda, la fel ca si cei dinainte sau de dupa...

Iar acum, intre noi fie vorba, cu totii suntem castigatori, am castigat experienta de a nu mai pune botul la astfel de vrajeli pe viitor, sau NU, ramane sa vedem, totul depinde de noi.....  ;)

Asa ca, aplauze pentru marele castigator/marii castigatori:

:aplaud  :aplaud  :aplaud  :aplaud  :aplaud  :aplaud  :aplaud  :aplaud  :aplaud  :aplaud  :aplaud  :aplaud :aplaud :aplaud :aplaud :aplaud :aplaud :aplaud

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...