pisicipecreier Reputație: 37 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2013 As paria ca Gabriel e alesul, dar nu vad sa imi dea cineva cota mai mare de 1.15.Cine ar paria ca nu e el, ar putea lua cota 4.75-5.00
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 5, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 5, 2013 Ai paria Gresit...cum a spus si el acum cateva pagini.Desi ar fi putut fi el, el imi este un om drag, un prieten.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2013 As paria ca Gabriel e alesul, dar nu vad sa imi dea cineva cota mai mare de 1.15.Cine ar paria ca nu e el, ar putea lua cota 4.75-5.00 Mai bine ai paria ca ajung din prima la Xenia.Nu de alta dar sint sansele mai mari.
shiva Reputație: 3141 Postat Martie 5, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Martie 5, 2013 Revenind "on topic" Eu stiu ca este o singura persoana "The One" pe forumul acesta, si ea e Motanul
maxxx80 Reputație: 233 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Martie 5, 2013 Revenind "on topic" Eu stiu ca este o singura persoana "The One" pe forumul acesta, si ea e Motanul :clapp :clapp :clapp nu cred ca sa mai gandit cineva la varianta asta. felicitari s-ar putea sa fie chiar el
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 5, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 5, 2013 ...vedeti ca ne pune muzica imediat!
Obsedatu' Reputație: 22 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Aici! Telefon: [email protected] Oras:Aici! Postat Martie 5, 2013 Daca va ganditi la pisicuts ca fiind "The One", eu cred ca va inselati. Are prietena si ii este fidel.
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2013 Io nu poci sa intru la pariuri Eventual sa tin banca
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 5, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 5, 2013 Ca sa inlatur eu orice urma de suspiciune...nu e Pisicuts.
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Martie 5, 2013 Postat Martie 5, 2013 Si eu am sotie si i-am fost fidel 12 ani, pana cand am dat-o dracu de constiinta !
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2013 aaaaa... hai ca e bine... blonduta nu ne zice cine e (TheOne) da in schimb ne zice cine NU e!!! hai ca pana la urma iese ceva
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2013 Ai paria Gresit...cum a spus si el acum cateva pagini.Desi ar fi putut fi el, el imi este un om drag, un prieten. Da, e posibil. La pariuri nu poate castiga toata lumea. Dar ar fi castigat cine ar fi pariat ca nu e el. Faptul ca ai spus tu ca nu e el, nu e relevant, chiar daca ar fi fost, nu ai fi putut recunoaste ca e el, din moment ce isi doreste sa ramana anonim. Logic, blondy?
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 5, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 5, 2013 NU,nu e logic...eu imi asum alegerile...
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 5, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 5, 2013 Afriq...nu zic prea multe ...sunt discreta de felul meu,dar nu vreau sa-i pun in ipostaze delicate pe cei care au fost nominalizati pana acum.Dar nici nu va asteptati sa spun eu cine e...dupa ce ne vom intalni decide el daca vrea sa spuna sau nu...pana atunci mister
Obsedatu' Reputație: 22 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Aici! Telefon: [email protected] Oras:Aici! Postat Martie 5, 2013 Rad cu lacrimi... Ar fi printre foarte, foarte, putinii barbati care desi sunt membri ai acestui forum, nu ar scrie (s-ar lauda) intr-o recenzie. Acum va cred ca este un caracter deosebit, mai trebuie doar sa ma convingeti ca este si real.
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 5, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 5, 2013 Eu zic sa se reactiveze posibilitatea de a vedea membrii. daca o luam prin eliminare, dupa 60.000 de incercari putem afla numele lui The One.
shiva Reputație: 3141 Postat Martie 5, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Martie 5, 2013 Noah asa da!!! a revenit thread-ul pe fagasul normal, ca prea o luase pe aratura in ultimele pagini )
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 5, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 5, 2013 De fapt cred ca sunt necesare mai putine incercari caci cred ca The One e colorat. Aici sunt cateva sute (oare?) iar dac excludem "galbiorii" raman maxim o suta. "Verzuliu" nu cred ca sa fie, ar fi o surpriza majora sa vedem ca The One e rosu sau portocaliu (cum ar fi ca The One sa fie Gina????)
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2013 Breee nu v-a zis ca e membru cu vechime si reputatie?? pe undeva prin prima treime a topicului
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 5, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 5, 2013 Breee nu v-a zis ca e membru cu vechime si reputatie?? pe undeva prin prima treime a topicului Si "nevolnic"? Si sigur e posesor de melesteu???
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2013 Hai ca aici nu m-am prins...
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 5, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 5, 2013 Nevolnic cred ca stii ce este... iar in partea a doua intrebam daca The One poate face pipi din picioare.. Doua posibilitati...
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2013 Offf, cautatorule, e foarte usor de aflat exact. Nu a vrut sa posteze de pe contul lui si a facut un cont clona, cu acordul moderatorilor. Asa ca baga-le doua-trei beri si, in calitate de fost coleg, intreaba-i. P.S. : Sansele de succes cresc daca pui intrebarea dupa ce consuma berile.
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2013 aici e o problema... eu am confirmat o data spusele lui (TheOne)... Daca vreti mai confirm inca o data. Si are si ceva recenzii, deci se pare ca nevolnic nu e si face pipilica din picioare in conditii normale... P.S. Nu consum alcool...
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 5, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 5, 2013 Atunci sa o luam la intrebari pe blondy... Afriq, pui la dispozitie lista cu movulii, albastrei, galbiori si verzulii? Ca daca e roz-bonbon de apuci... ma las de meserie... andropauza fortata scrie pe mine...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum