Sari la conținut

Caut barbat in trecere prin Timisoara!

Postări Recomandate

• Oras:....
Postat

Ai paria Gresit...cum a spus si el acum cateva pagini.Desi ar fi putut fi el, el imi este un om drag, un prieten.

• Oras:Vest
Postat

Revenind "on topic" :)

Eu stiu ca este o singura persoana "The One"  pe forumul acesta, si ea e Motanul ;) :)

Vizitator cioco
Reputație: 0
Postat

Si eu am sotie si i-am fost fidel 12 ani, pana cand am dat-o dracu de constiinta ! :)

Postat

Ai paria Gresit...cum a spus si el acum cateva pagini.Desi ar fi putut fi el, el imi este un om drag, un prieten.

Da, e posibil. La pariuri nu poate castiga toata lumea. Dar ar fi castigat cine ar fi pariat ca nu e el. Faptul ca ai spus tu ca nu e el, nu e relevant, chiar daca  ar fi fost, nu ai fi putut recunoaste ca e el, din moment ce isi doreste sa ramana anonim. Logic, blondy? :P

Postat

Afriq...nu zic prea multe ...sunt discreta de felul meu,dar nu vreau sa-i pun in ipostaze delicate pe cei care au fost nominalizati pana acum.Dar nici nu va asteptati sa spun eu cine e...dupa ce ne vom intalni decide el daca vrea sa spuna sau nu...pana atunci mister :)

• Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:unde vreau
Postat

Eu zic sa se reactiveze posibilitatea de a vedea membrii. daca o luam prin eliminare, dupa 60.000 de incercari putem afla numele lui The One.

Postat

Noah asa da!!! a revenit thread-ul pe  fagasul normal, ca prea  o luase pe aratura in ultimele pagini :)) :P

Postat

De fapt cred ca sunt necesare mai putine incercari caci cred ca The One e colorat. Aici sunt cateva sute (oare?) iar dac excludem "galbiorii" raman maxim o suta. "Verzuliu" nu cred ca sa fie, ar fi o surpriza majora sa vedem ca The One e rosu sau portocaliu (cum ar fi ca The One sa fie Gina????)

Postat

Breee nu v-a zis ca e membru cu vechime si reputatie?? pe undeva prin prima treime a topicului =))

Si "nevolnic"? Si sigur e posesor de melesteu???

Postat

Nevolnic cred ca stii ce este... iar in partea a doua intrebam daca The One poate face pipi din picioare.. :slap2  Doua posibilitati...

Postat

Offf, cautatorule, e foarte usor de aflat exact. 

Nu a vrut sa posteze de pe contul lui si a facut un cont clona, cu acordul moderatorilor. 

Asa ca baga-le doua-trei beri si, in calitate de fost coleg, intreaba-i. :P

P.S. : Sansele de succes cresc daca pui intrebarea dupa ce consuma berile. 

Postat

=)) aici e o problema... eu am confirmat o data spusele lui (TheOne)... Daca vreti mai confirm inca o data. Si are si ceva recenzii, deci se pare ca nevolnic nu e si face pipilica din picioare in conditii normale...

P.S. Nu consum alcool...

Postat

Atunci sa o luam la intrebari pe blondy... Afriq, pui la dispozitie lista cu movulii, albastrei, galbiori si verzulii? Ca daca e roz-bonbon de apuci... ma las de meserie... andropauza fortata scrie pe mine...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...