bambuchaa Reputație: 2201 Postat Ianuarie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2013 @bambuchaa...Dupa cate ai remarcat blondynekiss nu are nevoie de fetzi frumosi pe cai albi care s-o apere... In alta ordine de idei, ma indoiesc ca ar fi blonda....(ahhh acum eu sunt ala misogin...)Pai si atunci de ce totusi simti nevoia sa o faci, daca tu singur spui ca nu are nevoie?? Stii cum sta treaba cu prostia? E ca si cum ai fi mort, nu iti dai seama si e doar greu pentru ceilalti.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 22, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Ianuarie 22, 2013 @euflo96 stie cel mai bine...sau cel putin asa ma face sa cred,nu-l voi contrazice! @bambuchaa -tocmai de aceea ti-am raspun , pentru a iti prezenta si punctul meu de vedere.Fiecare e liber sa faca propriile alegeri si ferice si de cei care si le asuma(depinde ce intelegi prin asta).Si ca sa mai invartim lucrurile pe o parte ...sa-i spun ca l-as insela ar fi la fel ca si daca as face asta ...sa o fac si sa-i spun dupa , ar insemna sa fiu egoista .Sa ma descarc pe saracul om ?Ca sa ma simt eu bine?Ca sa stau impacata ca nu l-am facut sa sufere?Ce e asta?!Lucrurile sunt clare cum sunt si nu e nevoie de complicatii ...just like that!Ciudat,nu? Nu astept un raspuns din partea ta din doua motive : unul ca nu cred ca poti sa intelegi punctul meu de vedere , al doilea pentru ca nu consider ca e cazul sa ma justific si o sa iau postul tau ca o parere si sa-ti multumesc pentru timpul acordat in citirea acestor randuri.Suntem oameni atat de diferiti!
Vizitator barzaunul Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2013 Postat Ianuarie 22, 2013 "Pai si atunci de ce totusi simti nevoia sa o faci, daca tu singur spui ca nu are nevoie?? Stii cum sta treaba cu prostia? E ca si cum ai fi mort, nu iti dai seama si e doar greu pentru ceilalti. ;)" Marite intelept, o fac doar ca sa te indarjesc...Apropo de prostie.....se pare ca numai prostii nu-si schimba parerea.(pe asta o stiai?) Esti atat de convins ca ai dreptate incat un dialog nu mai cred ca e posibil.Sa ai o noapte minunata !
Vizitator barzaunul Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2013 Postat Ianuarie 22, 2013 Ups, am mai scapat un vot...
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Ianuarie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2013 @blondynekiss , inteleg perfect punctul tau de vedere asta nu inseamna ca sunt de acord cu el, dar dupa cum spuneam anterior, fiecare dintre noi avem dreptul la pareri diferite, ca si tine mi-am exprimat si eu un punct de vedere al meu,iti doresc succes in ceea ce vrei sa faci si de asemenea iti doresc ca peste una, doua , sase luni, cand se vor linisti apele sa zicem asa si o sa tragi linie, sa vii si sa spui ca a meritat si ca ai ajuns sa te cunosti dupa cum ti-ai dorit, daca o sa fie asa inseamna ca a meritat si ca ai obtinut ce ti-ai dorit, daca nu , iti doresc sa ai puterea sa iti asumi si sa mergi inainte. @barzaunul niste vorbe aruncate in vant de o persoana necunoscuta de pe un forum, nu ma ating nici macar la degetul mic de la picior, dar sa ma mai si indarjeasca insa n-as putea spune acelasi lucru si despre tine, dupa reactiile pe care le ai. O seara minunata si tie.
Vizitator romanu10 Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2013 Postat Ianuarie 22, 2013 Buna, As dori sa ma adaugi la id-ul: masosatisfaction01 , avem multe de vorbit!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 22, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Ianuarie 22, 2013 Buna, As dori sa ma adaugi la id-ul: masosatisfaction01 , avem multe de vorbit!Hai sa fim seriosi! Despre ce, ca sunt curioasa?Ti-am scris parerea mea pe postul tau mai inainte!Multumesc
blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 22, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Ianuarie 22, 2013 @romanu10 daca ai fi citit ce am scris ai intege ca nu te incadrezi in unicele criterii clare pe care le-am postat :intre 30-45 de aniFara suparare!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 22, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Ianuarie 22, 2013 pardon "intelege"Sunt prea obosita ca sa mai scriu corect! Ma pun la somn.O noapte placuta va doresc!
boieru Reputație: -378 Postat Ianuarie 23, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Ianuarie 23, 2013 @blondy...cum nu se incadreaza? ei vin amandoi si atunci 20ani unu +20ani celalalt =40ani nu le dai si tu o sansa...
clio Reputație: 2 Postat Ianuarie 23, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 23, 2013 Nu cred ca mai ai loc in lista de mess. Si totusi, daca a ramas un loc vacant, poate dai add la xxclioxx . Mersi.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 23, 2013 Mersi, @barzaunul.@g2br13l esti in dilema? @Oly raspunsul e da ...si ma gandeam la tine Glumeam,cand fac dragoste nu am timp sa ma gandesc la nimeni , savurez momentul si sunt mult prea implicata ca sa ma gandesc la ceva! De ce intrebi , tu ai timp sa te gandesti la ceva?! Dilema este viata mea!Sa te infierez proletar ca iti inseli iubitul,sa te apar de bagabontii astia care te cearta,sa ii dau unlike lui Oly pe facebook de ciuda ca-ti tulbura orgasmul cu iubitul, nici nu m-am trezit bine si deja am trei dileme.Si daca te gandesti ca inca 2x2 nu a scris nimic proaspat sa vezi atunci dileme.
nellu76 Reputație: 533 Postat Ianuarie 23, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Ianuarie 23, 2013 Am si eu o intrebare. Desi sunt din Timisoara, daca vin de la Arad si merg spre Lugoj, tranzitand Timisoara, pot fi considerat un barbat in trecere prin Timisoara? Ca deja incepe sa ma atraga domnisoara.
doixdoi Reputație: 941 Postat Ianuarie 23, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2013 Gaby,hai ca scriu.Nu prea imi place sa ma bag unde nu e treaba mea,iar aici am explicat de ce am facut-o.Dar in principiu am cam terminat.Am confirmat fata,chiar am propus asezarea ei la grupul corespunzator(dar degeaba) si cam asta mi-a fost implicarea.Mai departe ce sa fac? Sa vad cum ,ca de obicei apar colegi cu principii morale?Poate au dreptate,nu stiu.Doar ca fiecare om are propriul sistem de gandire,propriile-i motive de a face ceva,ceilalti oricum nu stiu cu adevarat.Eu am vorbit mult cu domnisoara,si eu i-am pus intrebari de "moralitate".Dar am facut-o in privat si doar ca sa o inteleg putin.Si mai ales nu am judecat-o.Si eu fac multe chestii pe care altii nu le intelleg si pe care nu le-ar face sub nicio forma.Nici macar oameni care la randul lor au o moralitate indoielnica in ochii societatii.Am fost si eu destul judecat pe forum de oameni care nu ma cunosc,nu am vorbit nici macar o data.Nu este placut.Si nici mistoul de doi lei pe care-l fac unii nu ma intereseaza.Nu gasesc distractie in a face glume pe seama altui om sau pe seama actiunilor intreprinse de acestia.Iar in situatia de fata riscam sa facem bascalie de cineva care s-ar putea sa ne intreaca la anumite capitole (si nu ma refer la dimensiunea dotarii dintre picioare).Mai bine cei care ar vrea totusi sa vada fata sa-si stoarca inteligenta sa vada cum sa ajunga la ea.Daca nu ar fi fost atat de departe eu m-as fi dus.Sa fi fost in Sibiu spre exemplu,nu as fi stat pe ganduri.Si asta pentru ca este o fata inteligenta,cu bun simt,care cauta ceva altfel si mai este si foarte frumoasa.E,ce zici Gaby prietene,acum cum stai cu dilemele?Iar glumele tale sint rafinate,nu e misto de ferentari.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 23, 2013 Maestre te-ai apucat sa scrii tocmai cand mi-am imprumutat dictionarul la vecini!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 23, 2013 Ce simplu e sa judeci omul.Stai la birou,acasa sau mai stiu eu unde si rasfoiesti postarile pe forum.Apoi te pui pe treaba si acuzi un om ce vrea ceva **spam editat**,ceva ce nu schimba nimic in lume.Nu mai conteaza ce daune provoci,Tu trebuie sa scrii ca deh parerea ta e cea adevarata.Fata voia o aventura.Noi toti aveam ea nu are voie.O pedepsim ca nu a ales in trei minute unul si acel ales sa fiu bineinteles eu.Si daca fata ne mai si raspunde ne apucam sa o convingem ca dreptatea e la noi.Apoi plecam satisfacuti si primul lucru care-l facem, mandrii de moralitatea noastra, sunam o fata sa ne faca un oral!Si maine o luam de la inceput. My friend 2x2 iar m-ai bagat in ceata. Sa fie fata din Sibiu sau nu alta dilema. "Adeca" luni cand ai cam tras chiulul de la munca(site) fusei pe la Sibiu? :wallbash Ca stii ca sint ciudos!
demyann Reputație: 83 Postat Ianuarie 23, 2013 Oras:Near Oras:Near Postat Ianuarie 23, 2013 propun atentiei urmatorul scenariu: d-soara nu poate ramane insarcinata cu actualul din diferite motive.cum o inseminare in vitro costa, s-a gandit la metoda cea mai la indemana, cea naturala.acu de unde sa recruteze viitorul tatic? cum de unde, de pe nimfomane.da nu din oras, ci pe cineva in trecere prin oras.de ce? sa nu se stie...busted!case closed.urare pentru viitorul tatic: bravo, tati!prea multe filme! parerea mea.
Vizitator barzaunul Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2013 Postat Ianuarie 23, 2013 BOCET DE ADULT Pentru cracii tăi de mirtDe trei zile beau în birtNumai spirtŞi-aştept să-i scobori din rai,Delicaţi şi ditamai,În ciorapi cu jartiere,Potcovioară la pantofi,Cine-i vede-o dată piere,Of!Să-i aduciŞi să mă-njugiLa dânşii până-mi distrugiSufletul meu blând ca boulCare-ţi rumegă furoul,Sufletul meu zvelt ca renulCare-ţi ia-n coarne sutienul,Sufletu-mi crud ca coioţiiCare-ţi clănţăne chiloţiiGingaşi, de sub malacof,Of!Of!Of! Emil Brumaru Ca un vulpoi moralist ce sunt, trebuie sa recunosc ca pentru mine strugurii sunt acri… Totusi, am o nedumerire sau dilema,cum vreti voi…Am banuiala ca barbatii casatoriti,( grrr..sper ca prietenul meu Bambuchaa sa nu imi sara iar la gat pe motiv ca incerc sa imi insel sotia…) sunt exclusi din prima etapa. Daca e asa, daca cauta o relatie si nu o aventura,de ce blondynekiss nu a postat pe un site de matrimoniale si a ales un forum cu curve si curvari? (nimic peiorativ aici, va asigur pe toti) Incep sa ma simt ca unul din milioanele de spermatozoizi care alearga ca bezmeticii…. I’m out
Afriq Reputație: 1265 Postat Ianuarie 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2013 Pai n-auzisi bre? cauta barbati cu experienta
ventrino Reputație: 955 Postat Ianuarie 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Ianuarie 23, 2013 Iarasi ati luat-o pe campii....Iarasi ati inceput sa scrieti poezii...Iarasi vorbiti mult si fara rost mai copii... Ca de fiecare data, de altfel, nici nu stiu de ce ma mai surprinde acest lucru. O singura diferenta exista.... lipsesc comenturile fetelor (Irina, Ramona, Xenia, Casnica, Roxxxy), lucru nemaintalnit pana acum.... sa fie un sem de bun augur?
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 23, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 23, 2013 Poate am simtit-o mai reala decat restul fetelor aparute pana acum.Sincer, atitudinea ei e mult mai apropiata a unei femei normale decat la gina sau coco, pare o femeie, care stie exact ce isi doreste, si e hotarata sa-si atinga tinta. As avea o singura intrebare poate: cum ai gasit fix acest forum? Si eu am avut o perioada de cautari de parteneri pe net, dar nicidecum nu am dat de acest forum, desi deja exista.
robertguees Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2013 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 23, 2013 imi place de ea
blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 23, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Ianuarie 23, 2013 @blondy...cum nu se incadreaza? ei vin amandoi si atunci 20ani unu +20ani celalalt =40ani nu le dai si tu o sansa... 1+1 =1 sau 2 sau 3? nu mai stiu matematica...mai bine nu ma complic cu amatorii de "agarici" (ca sa-i si citez)
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 23, 2013 1+1 =1 sau 2 sau 3? nu mai stiu matematica...mai bine nu ma complic cu amatorii de "agarici" (ca sa-i si citez) Fata lasa matematica si organizeaza castingul.eu deja m-am apucat de alergat in jurul blocului sa fiu in forma maxima.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 23, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Ianuarie 23, 2013 @clio lista de mess e nelimitata, dar accesul presupune din partea mea timp dedicat conversatie si cum acesta nu e nelimitat voi incerca sa intru in detalii doar cu barbatii care ma intereseaza cu adevarat @demyann Aoleeeeooo...nu pot sa cred ce mi-e dat sa citesc!Te uiti prea mult la sf-uri sau poate la telenovele? @Casnica Din greseala am gasit acest forum, ma documentam despre tehnici de masaj erotic si la o cautare pe google apare si acest site.Am citit pentru inceput despre Irina (mi-au facut o impresie foarte buna postarile ei) si din curiozitate am intrat si pe alte topicuri s, iar la un moment dat m-am gandit ca poate ar fi locul potrivit sa postez anuntul meu pentru a-mi pune in practica o fantezie mai veche.Acum sa vedem ce o sa iasa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum