Sari la conținut

Caut barbat in trecere prin Timisoara!

Postări Recomandate

Vizitator (The One)
Reputație: 0
Postat

oly, sunt si alte mijloace de comunicare! Semnale cu fum, telefoane, banere, etc. 

• Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

puneti toti membrii din timisoara pe lista in frunte cu Shadow :)))

Vizitator (The One)
Postat

Sau poti sa imi pui un comentariu la status

Vizitator cactusjack
Postat

Sau poti sa imi pui un comentariu la status

ar cam fi timpul........

Vizitator cactusjack
Postat

A fi............dar sa fie cu recenzie cu tot.......am zis!!!

• Oras:in trecere prinTimisoara
Postat

mai lipseste ZATREI!!!

Gata Blondino, am ajuns și eu! Cum ZAOAN si ZADOI sunt cam molateci și trag de timp, ma bag eu în fată! Vezi ca-s în fața ușii !!! ZAPATRU,ZACINCI,ZASASE,ZAs.a,m.d.: , nu va mai buluciți fraților ca ma călcați pe bătături! Păstrați-va calmul ca e pentru toată lumea! Blondino,deschide-mi repede usa ca-mi sufla ăștia-n ceafa !!!!

• Oras:vecinu lu` ZAOAN
  • Oras:vecinu lu` ZAOAN
Postat

Nu poate ca e la dus. Ti-as deschide eu, dar m-a pus sa ii fac cafeaua.

Postat

Nu poate ca e la dus. Ti-as deschide eu, dar m-a pus sa ii fac cafeaua.

Uffff....Dom'le ce emotii mi-ai dat...Noroc cu Blondina ca te-a trimis sa faci cafeaua caci asa am putut sa ies din debara. Nene,data viitoare sa dai si matale un telefon ca era sa facem infarct! Credeam ca e iubi' al ei....

P.S.Nu mai beli ochii pe vizor si uita-te pe sub pat, o fi si ZAOAN pitit acolo...

Postat

Salut .

Se pare ca sunt noutati in "familia the one". 

http://www.youtube.com/watch?v=vqjN5OscNTo

@zadoi,zatrei...et. comp....paziti-va...spatele :P

PS.sper sa nu fi suparat pe nimeni.

oly mic

• Like 2
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Frate oly, esti tare, n-am ce zice. De unde le scoti, nu stiu, dar iti ies al dracului de bine. La mai mult si la mai mare!

• Oras:....
  • Oras:....
Postat

Dupa cum v-am obisnuit eu sunt cat se poate de sincera ...si cu parere de rau trebuie sa spun ca e un lucru care ma deranjeaza!Zadoi, Zatrei oricine sunteti vreau sa va informez ca nu gust gluma, din contra mi se pare putin cam deplasata.

Nu am resusit sa aflu cine sunteti cei care ati facut aceste conturi...pentru ca barbatii care ar fi putut fi personajele respective m-ar fi informat sau macar ar fi recunoscut.

Dovada ca nu ma cunoasteti este si faptul ca nu beau cafea...printre altele.

"Păstrați-va calmul ca e pentru toată lumea!"...sincer nu vrei sa sti parerea mea...

Imi place sa traisesc cu picioarele pe pamant si sa fiu bine ancorata in realitate...deci va rog cei care nu ma cunoasteti...nu pretindeti ca sunteti ceea ce nu sunteti.

Daca va exista ZADOI,ZATREI ...e alta discutie...si o va sti in primul rand el...

Postat

Dupa cum v-am obisnuit eu sunt cat se poate de sincera ...si cu parere de rau trebuie sa spun ca e un lucru care ma deranjeaza!Zadoi, Zatrei oricine sunteti vreau sa va informez ca nu gust gluma, din contra mi se pare putin cam deplasata.

Nu am resusit sa aflu cine sunteti cei care ati facut aceste conturi...pentru ca barbatii care ar fi putut fi personajele respective m-ar fi informat sau macar ar fi recunoscut.

Dovada ca nu ma cunoasteti este si faptul ca nu beau cafea...printre altele.

"Păstrați-va calmul ca e pentru toată lumea!"...sincer nu vrei sa sti parerea mea...

Imi place sa traisesc cu picioarele pe pamant si sa fiu bine ancorata in realitate...deci va rog cei care nu ma cunoasteti...nu pretindeti ca sunteti ceea ce nu sunteti.

Daca va exista ZADOI,ZATREI ...e alta discutie...si o va sti in primul rand el...

Dupa ce am citit acest post vreau sa va fac o marturisire  :

Iuby declar cu mana pe inima ca eu sint .... ZANATEC sau THE NATECH pentru cunoscatori :laugh2

Vizitator Scrat
Postat

No ... apai imi cer scuze dar fusei cu treaba pe la capitala (ceva probleme de familie) si cum nu am avut laptop si net am cam lipsit de la apel. Revin si eu p-acilisea again, vaz io ca se pune intrebarea intrebatoare, cine o fi THE ONE. Mey io unul nu is garantat ... ca-s prea aproape de ... amiaza.

Deci nenea Cautatorul inca unul minus.

Blondy ne auzim curand ... ajung si eu acasa si om vedea ce va mai fi. Pana atunci numai bine .

Postat

Pai bine mai, nene Scrat, e frumos asa? Sa nu spui ca vii la capitala, ca sa te scoatem la o bere.

Ca sa nu-ti mai zic ca-ti puteam recomanda niste doamne care cauta barbati in trecere prin Bucuresti.

Vizitator Scrat
Postat

Pai bine mai, nene Scrat, e frumos asa? Sa nu spui ca vii la capitala, ca sa te scoatem la o bere.

Ca sa nu-ti mai zic ca-ti puteam recomanda niste doamne care cauta barbati in trecere prin Bucuresti.

Frate magic cu parere de rau, am avut timpul mai limitat si am stat pe la un spital destul de mult (cu unul din parinti). Oricum ramane stabilit pe cand vin next time ca am si timp (ne vedem in 3-4, stii tu cu cine, io cica dau vinu) ... amu fusei pe fuga, dar promit sa ne vedem. Si cum precenii nu ma lasa la greu, am avut ajutor in primirea unui nr de telefon al unei fete, la care de altfel postai si recenzie. Numa ca ma uita dumnezeu p-acolo sa vreo 4 ore ... deh, mi-a si placut, de ce sa nu zic.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...