Vizitator (The One) Reputație: 0 Postat Martie 14, 2013 Postat Martie 14, 2013 Sarmanul Scrat!Noroc ca nu sint in Bucuresti acum ca chiar ca imi parea rau ca nu ne-am vazut!
ZATREI Reputație: 0 Postat Martie 14, 2013 Oras:in trecere prinTimisoara Oras:in trecere prinTimisoara Postat Martie 14, 2013 Sarmanul Scrat!Noroc ca nu sint in Bucuresti acum ca chiar ca imi parea rau ca nu ne-am vazut! Da' cu ZADOI si ZATREI nu vrei sa te vezi maestre ?!?
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Martie 14, 2013 Postat Martie 14, 2013 Sarmanul Scrat!Noroc ca nu sint in Bucuresti acum ca chiar ca imi parea rau ca nu ne-am vazut! Lasa frate ca ne vedem la TM cand vii ... asta daca mai ramane ceva din tine dupa ce te vezi cu blondy a noastra !!!
Vizitator (The One) Reputație: 0 Postat Martie 14, 2013 Postat Martie 14, 2013 Clar! Asta nu se poate rata
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Martie 14, 2013 Postat Martie 14, 2013 Poi daca nu imi spui ca vii si nu ne vedem ... te blastam frate ... reu di tat ! Si de regula blestemele mele prind.
zadoi Reputație: 0 Postat Martie 15, 2013 Oras:vecinu lu` ZAOAN Oras:vecinu lu` ZAOAN Postat Martie 15, 2013 A fi sau a nu fi? (ZADOI) Aceasta-i intrebarea ! :laugh2 Sint, deci exist !. Tie ciuda? :bye
zadoi Reputație: 0 Postat Martie 15, 2013 Oras:vecinu lu` ZAOAN Oras:vecinu lu` ZAOAN Postat Martie 15, 2013 Da' cu ZADOI si ZATREI nu vrei sa te vezi maestre ?!? Nu vrea ca nu facem parte din fratia minunata. N-avem moaca de elitisti.
gykonte Reputație: 0 Postat Martie 15, 2013 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 15, 2013 Buna,Poate ca topicul meu vi se va parea ciudat,mai ales dupa proaspata experienta cu Gina (am citit si eu astazi), dar caut un barbat care sa fie in trecere prin Timisoara , cu care sa am o aventura...fara complicatii.Gasesc oare ce vreau?eu sunt in trecere am inteles ce vrei
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2013 Pe buneeee????
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 15, 2013 eu sunt in trecere am inteles ce vrei Si eu sint tot in trecere da` nu am inteles ce-ai inteles tu.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 15, 2013 Sint, deci exist !. Tie ciuda? :bye Maxim
ZATREI Reputație: 0 Postat Martie 15, 2013 Oras:in trecere prinTimisoara Oras:in trecere prinTimisoara Postat Martie 15, 2013 Nu vrea ca nu facem parte din fratia minunata. N-avem moaca de elitisti.Da' ce, noi nu putem face fratia noastra?! Las' ca vine el la ZAul nostru...Apropos, sigur n-ai gresit iar blocul ultima data?!? Sau ce dracu faceai acolo caci cafea sigur nu !
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 15, 2013 Postat Martie 15, 2013 eu sunt in trecere am inteles ce vreiDintre toti curtenitorii tu esti singurul care te-ai prins....CINSTE TIE! ...bine-i sa te duca capu` taica.......SPOR in toate!
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 15, 2013 Postat Martie 15, 2013 Pe buneeee????Te oftici bre???
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 15, 2013 Postat Martie 15, 2013 Buna,Poate ca topicul meu vi se va parea ciudat,mai ales dupa proaspata experienta cu Gina (am citit si eu astazi), dar caut un barbat care sa fie in trecere prin Timisoara , cu care sa am o aventura...fara complicatii.Gasesc oare ce vreau?Blondo,acu` fara misto...sa `nebunesc....lasa-i naibii p-astia cu Z ca `e` toti neshte golani derbedei un gajic clingonian verde de paris ca si mine,cu puteri de teleportare in dotare, nu crezi ca ti-ar prinde mai bine??? :350x ...astept un raspuns serios dinspre partea ta....asa ca si mine(serios)
nellu76 Reputație: 533 Postat Martie 16, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Martie 16, 2013 Bine ai revenit cactuse! Iti scriu aici, pentru ca aici te-am prins. Si ce bine it "sade" in verde. Cred ca ma colorez si eu.
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 16, 2013 Postat Martie 16, 2013 Numa` lu` blonda nu-i place de mine
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 16, 2013 Bueyyy am cam ajuns sa vorbim singuri pe-aici ca homalaii Vad ca pe blonda n-o mai intereseaza topicul. E cazul ca sa se inchida?
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 16, 2013 Postat Martie 16, 2013 Da....si deschide tu unu` la constanta e mai aproape,nu de alta
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 16, 2013 Bine atunci rog moderatorii sa schimbe numele topicului in " Caut blonda in trecere prin Constanta " si sa mute toate discutiile pe zona aia. Se accepta si prezenta tuturor barzoilor (cine mai stie la ce numar se ajunge)
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 16, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 16, 2013 Nu...nu e cazul sa se inchida...blonda e in greva!
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 16, 2013 Postat Martie 16, 2013 accepti si cupluri in trecere??? Nu...nu e cazul sa se inchida...blonda e in greva!greva e japoneza???
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 16, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 16, 2013 Ceva de genul.Deci greva japoneza sa fie !Nu mai postez nimic...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 16, 2013 Sanchi! O da in vrajala! E pedepsita de ZAOAN
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 16, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 16, 2013 Nu...protestez...in felul meu de cateva zile, dar asa mult ma iubiti ca nu ati observat!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum