Sari la conținut

Cat cheltuieste un nebun de pe acest forum pe conturi sp, doar pentru a bana alti useri si pentru a-si da singur puncte de reputatie

Postări Recomandate

• Oras:BUCURESTI

Nebunia asta trebuie oprita.

Si se va opri veti vedea.

Simt 

Nebunia asta aduce bani fondatorilor site ului

Nu este corect.

De ce doar Miky?

De ce Pipilica?

De ce doar Ines?

De ce doar Andreea?

De ce doar Alexqerty sau Cinestie???

Semnat :Pisicuts

a cam inceput sa se dezumfle  pt ca tot mai multi realizeaza ca e falsa reputatia cuiva , e doar terapie pt orgolii frustrate maxim inflamate

si atunci nu mai pierzi timp pretios din viata ta  , ca sa te aduci pe plus, ca n-are rost

minusurile ar trebui sa sanctioneze derapajele de limbaj si minciunile , in primul rand

poate asa o sa apara content valoros , poate , cand dispar injuratorii de profesie si din nascare

• Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea

a cam inceput sa se dezumfle  pt ca tot mai multi realizeaza ca e falsa reputatia cuiva , e doar terapie pt orgolii frustrate maxim inflamate

si atunci nu mai pierzi timp pretios din viata ta  , ca sa te aduci pe plus, ca n-are rost

minusurile ar trebui sa sanctioneze derapajele de limbaj si minciunile , in primul rand

poate asa o sa apara content valoros , poate , cand dispar injuratorii de profesie si din nascare

Târâtură bulangistă gudurăndu-se pe lângă dmx, natură moartă(em), de anonim bolintinez, secol dooșunu.

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Târâtură bulangistă gudurăndu-se pe lângă dmx, natură moartă(em), de anonim bolintinez, secol dooșunu.

nu ma gudur pe lana nimeni

Moarta(eM)  zice:ia-ti maciucanboT si fugi la culcare ,ca te cauta bunicul ala pervers sa-ti bantuie visele

in loc ca la apusul vietii sa fii un batran intelept , esti doar un boschetar spurcat la cur din cauza varstei, si la gura, ca ai trecut  deeaba prin viata si n-ai invatat nimic

vezi ca ai dat in balbaiala , e semn de AVC , du-te si te culca

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Beși fă, la Bălăceanca, M(o)art(e)a pulii!

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu

nu ma gudur pe lana nimeni

Moarta(eM)  zice:ia-ti maciucanboT si fugi la culcare ,ca te cauta bunicul ala pervers sa-ti bantuie visele

in loc ca la apusul vietii sa fii un batran intelept , esti doar un boschetar spurcat la cur din cauza varstei, si la gura, ca ai trecut  deeaba prin viata si n-ai invatat nimic

vezi ca ai dat in balbaiala , e semn de AVC , du-te si te culca

Las’, că ești matale o bătrână înțeleaptă, se sesizează și se detectează de dân cosmos.

Îs departe de apusul vieții, târâturăbulangistă.

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:oriunde

Auzi fai toanto, derapajele de limbaj ale amicului tau kiki, de ce nu le sanctionezi?

Daca punctele de reputatie de aici nu conteaza, de ce boceai ca o zdreanta ca esti minusata? 

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

am treaba si nu mai stau o ora cu tine la telefon! Chiar a fost ok atunci! 

ai dreptate, a fost mai mult! 

ATARNACHE , te stiam ca umblii dupa pizda  low-cost (de maxim 100 de lei) in care sa-ti infigi si tu limbuta , dar nu stiam ca ai avansat deja la genul acesta de  sex prin telefon 

Apropo tot de pe numarul acela cu 22 in coada suni , dupa care santajezi si ceri informatii despre useri ?  :)

• Like 2
  • Minus 11
Link spre comentariu

ATARNACHE , te stiam ca umblii dupa pizda  low-cost in care sa-ti infigi si tu limbuta , dar nu stiam ca ai avansat deja la genul acesta de  sex prin telefon 

Apropo tot de pe numarul acela cu 22 in coada suni , dupa care santajezi si ceri informatii despre useri ?  :)

Ce femei am avut eu, neam de neamul tau nu o sa aiba poponare! In alta ordine de idei, singur te-ai facut de cacat bulangiule! 0Esti o jigodie umana! 

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

ATARNACHE , te stiam ca umblii dupa pizda  low-cost in care sa-ti infigi si tu limbuta , dar nu stiam ca ai avansat deja la genul acesta de  sex prin telefon 

Sugi pula cu 22, 22 la stiulete, asta este masura  care iti incape in cur? 

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

22 ....22... chisa-m-as pe tine de zdreanta libidinosa si  parsiva :)

Ai avut pe plm femei ...cum aparea una noua pe aici , hop Lisandru cu limba  si acestea se dadeau in spate vazand asemenea libidinos de barbatel , care acum le dezmierda cu limba , peste o saptamana le jignea si injura pe aici .Probabil ca nu-ti ofereau pretul pe care il cereai la telefon , SANTAJISTULE   :no2 

• Like 3
  • Minus 11
Link spre comentariu

Bulangiule, te-au luat toti ursii la pula, cioban mic si nesemnificativ! Vrei sa vezi ca ka pis pe tine in realitate? Spune-mi M8zerie, nu ai tupeu, nu ai educatie, nu ai nici macar casa! Spune-mi, garall

Sinaia este casa ta! Sper sa intre elegi mesajul, te voi devora bulangiule misogin, promit ca muie cata iti iei  nu mai primesti! Muie, este real life, ai belit pula poponare!

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Apoi te am pe suflet.Asa ma cunosti?

Bine ca nu ma ai pe mine si m-ai avertizat, că era sa ma fure unul ieri noapte pentru mai mult de o ladă...se lăuda că dă la tot poporul. I-am zis că..."j'ai pas envie"! A vrut apoi să mă atragă la filozofii si glumițe...dar am simțit brusc că urăsc filozofia franceză si mi-a trecut cheful si de glume, am simțit că o să o dau pe umor d-ăla englezesc si am răspuns unui român la telefon să văd cum i se stinge si lui umorul. Abia apoi m-am simțit satisfăcută...
  • Like 6
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bulangiule, te-au luat toti ursii la pula, cioban mic si nesemnificativ! Vrei sa vezi ca ka pis pe tine in realitate? Spune-mi M8zerie, nu ai tupeu, nu ai educatie, nu ai nici macar casa! Spune-mi, garall

Sinaia este casa ta! Sper sa intre elegi mesajul, te voi devora bulangiule misogin, promit ca muie cata iti iei  nu mai primesti! Muie, este real life, ai belit pula poponare!

Care realitate...cand tu vorbești de ursi si ciobani!?
  • Like 5
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

ATARNACHE , te stiam ca umblii dupa pizda low-cost (de maxim 100 de lei) in care sa-ti infigi si tu limbuta , dar nu stiam ca ai avansat deja la genul acesta de sex prin telefon

Apropo tot de pe numarul acela cu 22 in coada suni , dupa care santajezi si ceri informatii despre useri ? :)

Tu chiar vrei să se facă si mai rău!? Ai văzut ce a patit gelugun...Aceeasi soartă să aibă toți?...
  • Like 6
  • Minus 7
Link spre comentariu

Ca sa vedeti cata frustrare zace in unii si-s destul de multi din pacate, in loc sa toate banii la futut, ii toaca pe o obsesie copilareasca, de parca punctele de reputatie sau conturile cu vechime ti-ar creste pula, mentine erectia sau tonifia fizicul  :laugh2

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...