Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 Am înțeles parțial doar ceea ce spui...si râzi fără mine, păcat.Sa râdem amândoi,zici? :) 1 3 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 Da'n nervii aia nervosi ca m-ai minusat ma risc si la o lada de sampanie, chit ca ragai o saptamana p-orma. Doar asa, da suparare.Apoi te am pe suflet.Asa ma cunosti? Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 Nebunia asta trebuie oprita.Si se va opri veti vedea.Simt Nebunia asta aduce bani fondatorilor site ului Nu este corect.De ce doar Miky?De ce Pipilica?De ce doar Ines?De ce doar Andreea?De ce doar Alexqerty sau Cinestie??? Semnat :Pisicuts a cam inceput sa se dezumfle pt ca tot mai multi realizeaza ca e falsa reputatia cuiva , e doar terapie pt orgolii frustrate maxim inflamatesi atunci nu mai pierzi timp pretios din viata ta , ca sa te aduci pe plus, ca n-are rost minusurile ar trebui sa sanctioneze derapajele de limbaj si minciunile , in primul randpoate asa o sa apara content valoros , poate , cand dispar injuratorii de profesie si din nascare 5 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 a cam inceput sa se dezumfle pt ca tot mai multi realizeaza ca e falsa reputatia cuiva , e doar terapie pt orgolii frustrate maxim inflamatesi atunci nu mai pierzi timp pretios din viata ta , ca sa te aduci pe plus, ca n-are rost minusurile ar trebui sa sanctioneze derapajele de limbaj si minciunile , in primul randpoate asa o sa apara content valoros , poate , cand dispar injuratorii de profesie si din nascareTârâtură bulangistă gudurăndu-se pe lângă dmx, natură moartă(em), de anonim bolintinez, secol dooșunu. 2 4 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 Târâtură bulangistă gudurăndu-se pe lângă dmx, natură moartă(em), de anonim bolintinez, secol dooșunu. nu ma gudur pe lana nimeniMoarta(eM) zice:ia-ti maciucanboT si fugi la culcare ,ca te cauta bunicul ala pervers sa-ti bantuie viselein loc ca la apusul vietii sa fii un batran intelept , esti doar un boschetar spurcat la cur din cauza varstei, si la gura, ca ai trecut deeaba prin viata si n-ai invatat nimicvezi ca ai dat in balbaiala , e semn de AVC , du-te si te culca 4 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 a cam inceput sa se dezumfle pt ca tot mai multi realizeaza ca e falsa reputatia cuiva , e doar terapie pt orgolii frustrate maxim inflamatesi atunci nu mai pierzi timp pretios din viata ta , ca sa te aduci pe plus, ca n-are rost minusurile ar trebui sa sanctioneze derapajele de limbaj si minciunile , in primul randpoate asa o sa apara content valoros , poate , cand dispar injuratorii de profesie si din nascareBeși fă, la Bălăceanca, M(o)art(e)a pulii! 4 2 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 Beși fă, la Bălăceanca, M(o)art(e)a pulii! bre tataie zombicoaie, baga-ti-o in formol, sau impaiaz-o :laugh2 5 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 nu ma gudur pe lana nimeniMoarta(eM) zice:ia-ti maciucanboT si fugi la culcare ,ca te cauta bunicul ala pervers sa-ti bantuie viselein loc ca la apusul vietii sa fii un batran intelept , esti doar un boschetar spurcat la cur din cauza varstei, si la gura, ca ai trecut deeaba prin viata si n-ai invatat nimicvezi ca ai dat in balbaiala , e semn de AVC , du-te si te culcaLas’, că ești matale o bătrână înțeleaptă, se sesizează și se detectează de dân cosmos. Îs departe de apusul vieții, târâturăbulangistă. 1 4 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 25, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 deeabaZiceai ceva de “bolala”, stârpitură? Cred că nu ai nici un post fără “d-astea”, căca-m-AȘI în ciorba ta. 1 4 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Noiembrie 25, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 Ziceai ceva de “bolala”, stârpitură? Cred că nu ai nici un post fără “d-astea”, căca-m-AȘI în ciorba ta. vise , taica :pope 5 2 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Noiembrie 25, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 a cam inceput sa se dezumfle pt ca tot mai multi realizeaza ca e falsa reputatia cuiva , e doar terapie pt orgolii frustrate maxim inflamatesi atunci nu mai pierzi timp pretios din viata ta , ca sa te aduci pe plus, ca n-are rost minusurile ar trebui sa sanctioneze derapajele de limbaj si minciunile , in primul randpoate asa o sa apara content valoros , poate , cand dispar injuratorii de profesie si din nascareAuzi fai toanto, derapajele de limbaj ale amicului tau kiki, de ce nu le sanctionezi?Daca punctele de reputatie de aici nu conteaza, de ce boceai ca o zdreanta ca esti minusata? 3 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 am treaba si nu mai stau o ora cu tine la telefon! Chiar a fost ok atunci! ai dreptate, a fost mai mult! ATARNACHE , te stiam ca umblii dupa pizda low-cost (de maxim 100 de lei) in care sa-ti infigi si tu limbuta , dar nu stiam ca ai avansat deja la genul acesta de sex prin telefon Apropo tot de pe numarul acela cu 22 in coada suni , dupa care santajezi si ceri informatii despre useri ? :) 2 11 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Noiembrie 25, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 ATARNACHE , te stiam ca umblii dupa pizda low-cost in care sa-ti infigi si tu limbuta , dar nu stiam ca ai avansat deja la genul acesta de sex prin telefon Apropo tot de pe numarul acela cu 22 in coada suni , dupa care santajezi si ceri informatii despre useri ? :)Ce femei am avut eu, neam de neamul tau nu o sa aiba poponare! In alta ordine de idei, singur te-ai facut de cacat bulangiule! 0Esti o jigodie umana! 2 2 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Noiembrie 25, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 Tu nici macar low cost nu vrei, preferi stiuletii mitoman prost si cretin! 2 2 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Noiembrie 25, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 ATARNACHE , te stiam ca umblii dupa pizda low-cost in care sa-ti infigi si tu limbuta , dar nu stiam ca ai avansat deja la genul acesta de sex prin telefon Apropo tot de pe numarul acela cu 22 in coada suni , dupa care santajezi si ceri informatii despre useri ? :)Sugi pula cu 22, 22 la stiulete, asta este masura care iti incape in cur? 2 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 22 ....22... chisa-m-as pe tine de zdreanta libidinosa si parsiva :) Ai avut pe plm femei ...cum aparea una noua pe aici , hop Lisandru cu limba si acestea se dadeau in spate vazand asemenea libidinos de barbatel , care acum le dezmierda cu limba , peste o saptamana le jignea si injura pe aici .Probabil ca nu-ti ofereau pretul pe care il cereai la telefon , SANTAJISTULE :no2 3 11 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Noiembrie 25, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 ATARNACHE , te stiam ca umblii dupa pizda low-cost in care sa-ti infigi si tu limbuta , dar nu stiam ca ai avansat deja la genul acesta de sex prin telefon Apropo tot de pe numarul acela cu 22 in coada suni , dupa care santajezi si ceri informatii despre useri ? :)Bulangiule, te-au luat toti ursii la pula, cioban mic si nesemnificativ! Vrei sa vezi ca ka pis pe tine in realitate? Spune-mi M8zerie, nu ai tupeu, nu ai educatie, nu ai nici macar casa! Spune-mi, garallSinaia este casa ta! Sper sa intre elegi mesajul, te voi devora bulangiule misogin, promit ca muie cata iti iei nu mai primesti! Muie, este real life, ai belit pula poponare! 2 2 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Noiembrie 25, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 De ce iti plange nevasta si copilul handicapatule? 2 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 Ai de plm de schizofrenic batran. Paiata de barbat ce esti :laugh2 2 11 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Noiembrie 25, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 Ai de plm de schizofrenic batran. Paiata de barbat ce esti :laugh2Te-n gura de poponar hidos! Am sa imi fac timp sa iti stalcesc mutra aia jegoasa. Iti promit ca nu scapi intreg muie proasta, analfabeta si saraca! Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 26, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Apoi te am pe suflet.Asa ma cunosti?Bine ca nu ma ai pe mine si m-ai avertizat, că era sa ma fure unul ieri noapte pentru mai mult de o ladă...se lăuda că dă la tot poporul. I-am zis că..."j'ai pas envie"! A vrut apoi să mă atragă la filozofii si glumițe...dar am simțit brusc că urăsc filozofia franceză si mi-a trecut cheful si de glume, am simțit că o să o dau pe umor d-ăla englezesc si am răspuns unui român la telefon să văd cum i se stinge si lui umorul. Abia apoi m-am simțit satisfăcută... 6 7 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 26, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Bulangiule, te-au luat toti ursii la pula, cioban mic si nesemnificativ! Vrei sa vezi ca ka pis pe tine in realitate? Spune-mi M8zerie, nu ai tupeu, nu ai educatie, nu ai nici macar casa! Spune-mi, garallSinaia este casa ta! Sper sa intre elegi mesajul, te voi devora bulangiule misogin, promit ca muie cata iti iei nu mai primesti! Muie, este real life, ai belit pula poponare!Care realitate...cand tu vorbești de ursi si ciobani!? 5 7 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 26, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 ATARNACHE , te stiam ca umblii dupa pizda low-cost (de maxim 100 de lei) in care sa-ti infigi si tu limbuta , dar nu stiam ca ai avansat deja la genul acesta de sex prin telefon Apropo tot de pe numarul acela cu 22 in coada suni , dupa care santajezi si ceri informatii despre useri ? :)Tu chiar vrei să se facă si mai rău!? Ai văzut ce a patit gelugun...Aceeasi soartă să aibă toți?... 6 7 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Ca sa vedeti cata frustrare zace in unii si-s destul de multi din pacate, in loc sa toate banii la futut, ii toaca pe o obsesie copilareasca, de parca punctele de reputatie sau conturile cu vechime ti-ar creste pula, mentine erectia sau tonifia fizicul :laugh2 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum