Sari la conținut

De ce a fost banat Ultravox ?!

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Dar cum e cand revii dupa zeci de banari? Ti-am zis, curva de duzina esti tu. Nu ma face sa o bag si pe ma-ta in ecuatia asta ca prea o incerci cu mine, manca-mi-ai pula de sarac. :)

Da-te ca-mi bag pula-n gura de fraier. :)

Ba , esti nebun ?

Esti dus coaie de la atata asteptare ....sa dai si tu o buca cu perversiuni  ...ti s-o urcat testosteronul la cap , pardon foliculina  :)

Macar a trecut o saptamana de la programare ?  :hmmm

• Like 2
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

@mercedesbenz , banat .

cred ca pot sa ”zic” BRAVO PISICUȚ.DA VEZI CA ITI BATI JOC SI DE TINE NU DOAR DE USERII DE PE FORUM:

Buuuun, deci, dupa 7 ani pe forum, aproape de cand a aparut el, ma trezesc banat!

Cum si in ce fel, nu realizez la ora asta, cert e ca se intampla lucruri extrem de ciudate, la mine la fel ca la @masterblaster ultimul vizitator pe vechiul cont a fost @inesines rosie :thinking

Probabil ca se urmareste ca cei banati sa treaca la conturi verzi sau ultra-verzi, cu platile aferente, lucru la care eu personal nu voi marsha, pt.ca asa cum spunea si un vechi prieten de pe-acilea "nu am de gand sa-mi platesc imunitatea cu bani".

Nu din zgarcenie pt.cei 5 euro/luna, ci din principiu...

Asa ca, dupa 7 ani, am devenit din @mercedesbenz @mercedesbenz1 :rax2 

Nu ma intereseaza culori, mesagerie,  privilegii cu puncte de reputatie, etc., cei/cele care ma cunosc stiu cine sunt, asa ca imi/va urez sa ajung cat mai repede la @mercedesbenz500 :slap2  :laugh2

PS: "Jupane", stim cu totii ca aici suntem pe tarlaua ta, dar crede-ma ca de multe ori o "pastoresti" jalnic...

PS 2: Merci honey, ca intotdeauna o doamna, de-asta te iubesc io pe tine! :kiss3  :gifs_ojos   

• Like 7
Link spre comentariu

Cand te-am banat pe tine de pe 4 conturi consecutive nu am avut  vreo urma de remuscare ...de fapt nici acum nu as avea , din moment ce interesul tau maxim este sa intri pe aici doar ca sa te certi cu mine   :)

Si da ...raportarile impotriva ta , de cand ma injurai  , chiar nu au functionat cu nimic. Intr-un mediu online perfect sanatos   un administrator si-ar fi  facut treaba  destul de constiincios , in schimb a preferat sa ne rezolvam singuri propriile disensiuni dintre noi  continuand sa tolereze asemenea fapte  .

Tu vorbești de funie in casa SPânzuratului? Pai vorbim de dubla măsură aici. Tu ai voie sa hartuiesti femei că așa esti tu putza bleaga, eu doar ti-am spus ca ești prost, fapt costatat de toata lumea mai puntin de iubita ta Cristina care umbla in chiloți pe forum cu o sticla de alcohol in mâna dreapta. Stai lin ca nu intru pe forum pentru tine. Am eu alte obiective aici.
Link spre comentariu

Buuuun, deci, dupa 7 ani pe forum, aproape de cand a aparut el, ma trezesc banat!

Cum si in ce fel, nu realizez la ora asta, cert e ca se intampla lucruri extrem de ciudate, la mine la fel ca la @masterblaster ultimul vizitator pe vechiul cont a fost @inesines rosie :thinking

Probabil ca se urmareste ca cei banati sa treaca la conturi verzi sau ultra-verzi, cu platile aferente, lucru la care eu personal nu voi marsha, pt.ca asa cum spunea si un vechi prieten de pe-acilea "nu am de gand sa-mi platesc imunitatea cu bani".

Nu din zgarcenie pt.cei 5 euro/luna, ci din principiu...

Asa ca, dupa 7 ani, am devenit din @mercedesbenz @mercedesbenz1 :rax2 

Nu ma intereseaza culori, mesagerie,  privilegii cu puncte de reputatie, etc., cei/cele care ma cunosc stiu cine sunt, asa ca imi/va urez sa ajung cat mai repede la @mercedesbenz500 :slap2  :laugh2

PS: "Jupane", stim cu totii ca aici suntem pe tarlaua ta, dar crede-ma ca de multe ori o "pastoresti" jalnic...

PS 2: Merci honey, ca intotdeauna o doamna, de-asta te iubesc io pe tine! :kiss3  :gifs_ojos

Chestia este ca eu sunt surprins de succesul conturilor SP. Uimirea mea e legata de cativa useri la care nu ma așteptam. Ceea ce a trecut neobservat: sorina este banata, sarlatanul este banat. Păcat. Raman aici doar aia cu trei coaie virtuale. Aia care au coaie reale își văd de ale lor și trag o flegma cat se poate de reala pe gunoaie ca miki limaxul, pe zdrente si pe pești.
Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

Chestia este ca eu sunt surprins de succesul conturilor SP. Uimirea mea e legata de cativa useri la care nu ma așteptam. Ceea ce a trecut neobservat: sorina este banata, sarlatanul este banat. Păcat. Raman aici doar aia cu trei coaie virtuale. Aia care au coaie reale își văd de ale lor și trag o flegma cat se poate de reala pe gunoaie ca miki limaxul, pe zdrente si pe pești.

eu am vazut de sorina de cel putin o sapt ca ii banata, pe saltanu azi...

• Like 3
  • Minus 11
Link spre comentariu

El cid era un tip deosebit, bun recenzor si foarte pasnic

cred ca nu a mai intrat de ceva vreme. Au fost banati multi din cei care au avut ceva de spus. Oare lana mai este sau are dunga. Vanessa31 e si ea banata. Ea pe care a suparat?
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Acest @ultravox a fost banat pentru că a facut un comentariu chiar cand nu trebuia...plus ca trebuie sa isi faca un cont nou si sa arate de partea cui e. Sper ca il va duce mintea in continuare si va face ce trebuie...

• Like 10
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva

Parerea mea este, de asemenea, ca banarea unui user fie el vechi sau nou mi se pare cea mai mare prostie. Cu ce il ajuta pe X daca il baneaza pe Y?! cu nimic, o face doar din rautate, de-a se rabuna, sa arate la lume ca el cel mai tare. Bai fratilor, potoliti-va de-a a mai bana aiurea, nu va ajuta cu nimic si nici bani mai multi nu castigati.

Din pacate, sunt foarte multi banati la ora actuala fie prin regula noua a SP-ului fie prin regula veche. Asa ca nu mai banati aiurea, lasati-l pe Pisicuts sa faca asta, el sa decida cine sa fie sau nu banat. Si asa mi se pare corect ca adminul sa baneze, nu userii intre ei. Ce forum mai este asta cu banarea intre useri?! De cand s-a introdus noua metoda "SP" aici, este dupa parerea mea este un haos total. 

Inca odata va spun, lasa-ti dusmania la o parte, ca nu castigati nimic.

Si ca sa inchei: "Ce tie nu-ti place altuia nu-i face!".

• Like 7
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Acest @ultravox a fost banat pentru că a facut un comentariu chiar cand nu trebuia...plus ca trebuie sa isi faca un cont nou si sa arate de partea cui e. Sper ca il va duce mintea in continuare si va face ce trebuie...

Ce pula mea spui tu acolo, prăjito? De ce trebuis banat? Ce a spus și care e treaba?

Vezi-ți în pula mea, de drum și numai tot abera pe aici! Dacă ar fi fost reglementat ca redușii mintal și prăjiții să fie banați, ai fi zburat prima.

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

• Oras:DA
  • Oras:DA

Parerea mea este, de asemenea, ca banarea unui user fie el vechi sau nou mi se pare cea mai mare prostie. Cu ce il ajuta pe X daca il baneaza pe Y?! cu nimic, o face doar din rautate, de-a se rabuna, sa arate la lume ca el cel mai tare. Bai fratilor, potoliti-va de-a a mai bana aiurea, nu va ajuta cu nimic si nici bani mai multi nu castigati.

Din pacate, sunt foarte multi banati la ora actuala fie prin regula noua a SP-ului fie prin regula veche. Asa ca nu mai banati aiurea, lasati-l pe Pisicuts sa faca asta, el sa decida cine sa fie sau nu banat. Si asa mi se pare corect ca adminul sa baneze, nu userii intre ei. Ce forum mai este asta cu banarea intre useri?! De cand s-a introdus noua metoda "SP" aici, este dupa parerea mea este un haos total. 

Inca odata va spun, lasa-ti dusmania la o parte, ca nu castigati nimic.

Si ca sa inchei: "Ce tie nu-ti place altuia nu-i face!".

Sunt enorm de multi useri care nu au nicio treaba cu mersul la femei si apoi sa faca recenzii,asa ca si-au luat conturi sp si dau minusuri pana la banare celor care fac recenzii.Metoda veche pana sa apara conturile sp era discreditarea,intra impreuna cu acolitii sai intra pe topicul unde era scrisa recenzia si incepeau discreditarea celui care a facut-o tinandu-se de el luni de zile pana isi pierdea credibilitatea.Acum este mai usor pentru ei il baneaza pe respectivul si s-au dus naiba recenziile,cel banat isi face alt cont si sta cu capul la cutie fara sa mai faca recenzii sau sa spuna ce cont a avut inainte de banare.Zi de zi apar ''n'' conturi vechi de cativa ani cu una sau doua postari care se baga in seama pe topice denigrand pe cine prind.Solutia este in mana lui Pisicut care ar trebui sa scoata din mana conturilor sp chestia cu banarea la - 400 si sa baneze conturile care nu au activitate pe forum de mai mult de 3 luni sa zicem fara nicio recenzie

• Like 11
  • Minus 13
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...