Sari la conținut

De ce a fost banat Ultravox ?!

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

S-a întors lumea cu fundul in sus.

Am ajuns sa dau plus pentru un enunț de maxim bun simț cuiva căruia îi ocoleam recenziile.

Da' nu ma pot abține.

Când are dreptate, are.

E absolt firesc sa apreciezi o postare, nu userul in totalitate. 

De ex. eu n-am nicio treaba cu "meciul" dintre miky si pipilica. Dar oricaruia dintre ei le apreciez postarile, bineinteles DOAR daca mi se par de apreciat. 

• Like 5
  • Minus 24
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Ia zi coaie pe care din conturile alea ti le asumi ca fiind banate de tine ?

- corectul

- sexything

- delalaalz3

- pidsadera

Oligofrenule ai aparut ?

Cu corectul si pidsedera (cu care chiar eram amic aici de mai bine de un an  si cu care am discutat de multe ori si in privat din anumite privinte )  am mai dialogat vizibil si aici prin intermediul anumitor postari  de aici ,  deci  ii stiam 

De ceilalti 2 nici nu am auzit  vreodata .

Dispari in plm  ,ca nu am chef de pamfletari  pe ziua de azi  :no2

• Like 1
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Membru Premium

E absolt firesc sa apreciezi o postare, nu userul in totalitate. 

De ex. eu n-am nicio treaba cu "meciul" dintre miky si pipilica. Dar oricaruia dintre ei le apreciez postarile, bineinteles DOAR daca mi se par de apreciat.

Ai perfecta dreptate. Logica și rațiunea sunt peste emoțional. Însă știi bine ca in subconștient asociezi modul de a scrie (perceput ca ca superficial in cazul de fata) cu personajul.

De aici conflictul intern de moment.

• Like 4

Citat Times New Român
"În viața nu trebuie să alergi după femei și tramvaie, oricum vin altele într-un minut”.

Link spre comentariu
  • Oras:Pretutindeni

Ia zi coaie pe care din conturile alea ti le asumi ca fiind banate de tine ?

- corectul

- sexything

- delalaalz3

- pidsadera

?

Oligofrenule ai aparut ?

Cu corectul si pidsedera (cu care chiar eram amic aici de mai bine de un an  si cu care am discutat de multe ori si in privat din anumite privinte )  am mai dialogat vizibil si aici prin intermediul anumitor postari  de aici ,  deci  ii stiam 

Cine a fost pana la urma ?

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Oligofrenule ai aparut ?

'ai de poola mea, hal de exprimare! :slap2  Și un fierar-betonist, se exprimă mai corect și mai inteligibil.

Link spre comentariu

altu..., a 2 a oara

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/24172288_1707762279263427_1193316226_n.jpg?oh=7c41df5d8735deb93fcd2fc71fbcf614&oe=5A202789

ii online amu, cred ca studiaza ce si cum...

Era de asteptat.

Toti membrii SP cu un numar suficient de mare de postari pentru a fi banati sunt terminati imediat dupa expirarea contului verde. Urmeaza, foarte probabil, utilizatorul lunii...daca nu isi va plati taxa de protectie.

• Like 1
Link spre comentariu

'ai de poola mea, hal de exprimare! :slap2  Și un fierar-betonist, se exprimă mai corect și mai inteligibil. ca mine

Te cred , mai bine decat tine cand o jignesti pe Marta :)

Link spre comentariu

Te cred , mai bine decat tine cand o jignesti pe Marta :)

Du-te bă, în pula mea, handicapatule!

In 6 ani de când sunt pe forum e 6-ea cu care am astfel de meciuri. De femei, zic. Doar 6, în 6 ani. Culmea, nu sunt singur! Spune-mi tu, ologofrenule, cum se explică fsptul că în afară de tine (de conjunctură, evident, pentru că ești o scursură), cine o mai halește pe baba asta?

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Du-te bă, în pula mea, handicapatule!

In 6 ani de când sunt pe forum e 6-ea cu care am astfel de meciuri. De femei, zic. Doar 6, în 6 ani. Culmea, nu sunt singur! Spune-mi tu, ologofrenule, cum se explică fsptul că în afară de tine (de conjunctură, evident, pentru că ești o scursură), cine o mai halește pe baba asta?

De ce esti derbedeu Nea Caisata ....si nesimtit ptr. varsta ta , bunicule :)

Link spre comentariu

Era de asteptat.

Toti membrii SP cu un numar suficient de mare de postari pentru a fi banati sunt terminati imediat dupa expirarea contului verde. Urmeaza, foarte probabil, utilizatorul lunii...daca nu isi va plati taxa de protectie.

Si pe tine te-au aranjat ?
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Ce pula mea spui tu acolo, prăjito? De ce trebuis banat? Ce a spus și care e treaba?

Vezi-ți în pula mea, de drum și numai tot abera pe aici! Dacă ar fi fost reglementat ca redușii mintal și prăjiții să fie banați, ai fi zburat prima.

😅Băi...aici am vrut să ajungi și să pricepi că nu te pui cu o minte mai perversă decât a ta! Puteai să afli de la prima interacțiune avută cu mine că nu știi să ți-o folosești...chiar de-ți fâlfâi "chestia", nu are efect. Mă contrazici atâta și habar nu ai cu ce om ai de-a face!

PS. Cum zicea @roz...Atenție, vorbesc în dodii! ÃŽn vremuri d-astea în care minciuna e un mic răhățel înghețat și stingher te poți aștepta la orice...

Link spre comentariu

Băi...aici am vrut să ajungi și să pricepi că nu te pui cu o minte mai perversă decât a ta! Puteai să afli de la prima interacțiune avută cu mine că nu știi să ți-o folosești...chiar de-ți fâlfâi "chestia", nu are efect. Mă contrazici atâta și habar nu ai cu ce om ai de-a face!

PS. Cum zicea @roz...Atenție, vorbesc în dodii! În vremuri d-astea în care minciuna e un mic răhățel înghețat și stingher te poți aștepta la orice...

Normal că vorbești în dodii! Tu vorbești, tu înțelegi, espèce de cameé!
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Normal că vorbești în dodii! Tu vorbești, tu înțelegi, espèce de cameé!

😈Deja, ai dezvoltat o obsesie! Psihiatrul ce zice? Mai ai scăpare?

Tu nu vezi ce cuvinte ai selecționat din textul meu? Crezi că e întâmplător gestul tău?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ce pula mea spui tu acolo, prăjito? De ce trebuis banat? Ce a spus și care e treaba?

Vezi -ți în pula mea, de drum și numai tot abera pe aici! Dacă ar fi fost reglementat ca redușii mintal și prăjiții să fie banați, ai fi zburat prima.

'ai de poola mea, hal de exprimare! :slap2 Și un fierar-betonist, se exprimă mai corect și mai inteligibil.

Marș, gunoiule! Ne-am săturat de dumele tale de 2 lei.

Si când te gândești că e necesar doar să fiți un pic mai atenti la ce spuneți voi si apoi să aveti pretenția de a mă ataca... Ce naiba, tre' să vă spun de doua ori aceasta?!

Dacă e să iau concret textele tale când te adresezi mie...pot dovedi cu ușurință că vorbești fără sens și ești dus rău nene! Puțini sunt cei care au vorbit corect si cu sens...

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

E normal să mă interesez de afectarea psihică a cuiva! Dacă eu in focul actiunii...ma vad cum stau să studiez întâi dacă un om vorbeste in mod real cu mine sau nu! Chiar dacă pare la prima vedere ca acel om mi se adresează...atitudinea sa deplasată ma forțează sa ma uit de două ori!

Dacă reduc textul tău strict la acel impuls care te împinge să-mi vorbești...este vai de tine și de cei care deschid gura să mă jignească. Pt. că in vorbele voastre stă ascuns doar un simplu impuls...Insa la mine e altceva și...mult mai elaborat.

...Si ia vezi ce iese!

Ce spune pula mea prăjită? De ce trebuie să fie scrum? Ce e cu pula mea și care e treaba ei?

Vad pula mea și nu mai pot abera pe aici! Dacă era reglementat sa crească acum...pula mea nu mai era o prăjită ar fi zburat prima.

• Like 10
  • Minus 8
Link spre comentariu

E normal să mă interesez de afectarea psihică a cuiva! Dacă eu in focul actiunii...ma vad cum stau să studiez întâi dacă un om vorbeste in mod real cu mine sau nu! Chiar dacă pare la prima vedere ca acel om mi se adresează...atitudinea sa deplasată ma forțează sa ma uit de două ori!

Dacă reduc textul tău strict la acel impuls care te împinge să-mi vorbești...este vai de tine și de cei care deschid gura să mă jignească. Pt. că in vorbele voastre stă ascuns doar un simplu impuls...Insa la mine e altceva și...mult mai elaborat.

...Si ia vezi ce iese!

Ce pula mea tot bălmajești acolo? Esti bine?
  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...