Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2017 Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 .Ia zi coaie pe care din conturile alea ti le asumi ca fiind banate de tine ? - corectul- sexything- delalaalz3- pidsadera ? Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 29, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Face fata serverul cu asa inghesuiala ? :) Serverul arabului? I-a bagat carbuni, sa duduie! 2 24 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 29, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 S-a întors lumea cu fundul in sus.Am ajuns sa dau plus pentru un enunț de maxim bun simț cuiva căruia îi ocoleam recenziile.Da' nu ma pot abține.Când are dreptate, are. E absolt firesc sa apreciezi o postare, nu userul in totalitate. De ex. eu n-am nicio treaba cu "meciul" dintre miky si pipilica. Dar oricaruia dintre ei le apreciez postarile, bineinteles DOAR daca mi se par de apreciat. 5 24 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Ia zi coaie pe care din conturile alea ti le asumi ca fiind banate de tine ? - corectul- sexything- delalaalz3- pidsadera ? Oligofrenule ai aparut ? Cu corectul si pidsedera (cu care chiar eram amic aici de mai bine de un an si cu care am discutat de multe ori si in privat din anumite privinte ) am mai dialogat vizibil si aici prin intermediul anumitor postari de aici , deci ii stiam De ceilalti 2 nici nu am auzit vreodata . Dispari in plm ,ca nu am chef de pamfletari pe ziua de azi :no2 1 11 Link spre comentariu
Membru Premium gigelpetrescu Reputație: 3311 Postat Noiembrie 29, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 E absolt firesc sa apreciezi o postare, nu userul in totalitate. De ex. eu n-am nicio treaba cu "meciul" dintre miky si pipilica. Dar oricaruia dintre ei le apreciez postarile, bineinteles DOAR daca mi se par de apreciat. Ai perfecta dreptate. Logica și rațiunea sunt peste emoțional. Însă știi bine ca in subconștient asociezi modul de a scrie (perceput ca ca superficial in cazul de fata) cu personajul. De aici conflictul intern de moment. 4 Citat Times New Român"În viața nu trebuie să alergi după femei și tramvaie, oricum vin altele într-un minut”. Link spre comentariu
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Ia zi coaie pe care din conturile alea ti le asumi ca fiind banate de tine ? - corectul- sexything- delalaalz3- pidsadera ? Oligofrenule ai aparut ? Cu corectul si pidsedera (cu care chiar eram amic aici de mai bine de un an si cu care am discutat de multe ori si in privat din anumite privinte ) am mai dialogat vizibil si aici prin intermediul anumitor postari de aici , deci ii stiam De ceilalti 2 nici nu am auzit vreodata . Dispari in plm ,ca nu am chef de pamfletari pe ziua de azi :no2Cine a fost pana la urma ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2017 Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Sa va mai aud ca nu stiti cine baneaza.... 5 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Oligofrenule ai aparut ? Cu corectul si pidsedera (cu care chiar eram amic aici de mai bine de un an si cu care am discutat de multe ori si in privat din anumite privinte ) am mai dialogat vizibil si aici prin intermediul anumitor postari de aici , deci ii stiam De ceilalti 2 nici nu am auzit vreodata . Dispari in plm ,ca nu am chef de pamfletari pe ziua de azi :no2'ai de poola mea, hal de exprimare! :slap2 Și un fierar-betonist, se exprimă mai corect și mai inteligibil. Link spre comentariu
juan mata Reputație: 3133 Postat Noiembrie 29, 2017 Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 altu..., a 2 a oara https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/24172288_1707762279263427_1193316226_n.jpg?oh=7c41df5d8735deb93fcd2fc71fbcf614&oe=5A202789ii online amu, cred ca studiaza ce si cum...Era de asteptat.Toti membrii SP cu un numar suficient de mare de postari pentru a fi banati sunt terminati imediat dupa expirarea contului verde. Urmeaza, foarte probabil, utilizatorul lunii...daca nu isi va plati taxa de protectie. 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 'ai de poola mea, hal de exprimare! :slap2 Și un fierar-betonist, se exprimă mai corect și mai inteligibil. ca mine Te cred , mai bine decat tine cand o jignesti pe Marta :) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Te cred , mai bine decat tine cand o jignesti pe Marta :)Du-te bă, în pula mea, handicapatule!In 6 ani de când sunt pe forum e 6-ea cu care am astfel de meciuri. De femei, zic. Doar 6, în 6 ani. Culmea, nu sunt singur! Spune-mi tu, ologofrenule, cum se explică fsptul că în afară de tine (de conjunctură, evident, pentru că ești o scursură), cine o mai halește pe baba asta? 4 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Du-te bă, în pula mea, handicapatule!In 6 ani de când sunt pe forum e 6-ea cu care am astfel de meciuri. De femei, zic. Doar 6, în 6 ani. Culmea, nu sunt singur! Spune-mi tu, ologofrenule, cum se explică fsptul că în afară de tine (de conjunctură, evident, pentru că ești o scursură), cine o mai halește pe baba asta? De ce esti derbedeu Nea Caisata ....si nesimtit ptr. varsta ta , bunicule :) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 De ce esti derbedeu Nea Caisata ....si nesimtit ptr. varsta ta , bunicule :)Marș, gunoiule! Ne-am săturat de dumele tale de 2 lei. Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Sa va mai aud ca nu stiti cine baneaza.... Screenshot_1.pngZi si de ce ti am zis asta, jegosule!Ti am pus postarea in care mananci rahat pe topicul dedicat tie.Dovedeste ca te am minusat, gunoiule! 3 10 Link spre comentariu
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Bravo ma..adica voi banati si cereti socoteala userilor ?Ce idioti frate.. Link spre comentariu
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 De ce nimeni nu opreste pe turbatii astia ?!?Stati si va plangeti cand astia isi bat joc de voi sub nasul vostru. 1 1 Link spre comentariu
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Era de asteptat.Toti membrii SP cu un numar suficient de mare de postari pentru a fi banati sunt terminati imediat dupa expirarea contului verde. Urmeaza, foarte probabil, utilizatorul lunii...daca nu isi va plati taxa de protectie.Si pe tine te-au aranjat ? Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Ce pula mea spui tu acolo, prăjito? De ce trebuis banat? Ce a spus și care e treaba?Vezi-ți în pula mea, de drum și numai tot abera pe aici! Dacă ar fi fost reglementat ca redușii mintal și prăjiții să fie banați, ai fi zburat prima. 😅Băi...aici am vrut să ajungi și să pricepi că nu te pui cu o minte mai perversă decât a ta! Puteai să afli de la prima interacțiune avută cu mine că nu știi să ți-o folosești...chiar de-ți fâlfâi "chestia", nu are efect. Mă contrazici atâta și habar nu ai cu ce om ai de-a face! PS. Cum zicea @roz...Atenție, vorbesc în dodii! ÃŽn vremuri d-astea în care minciuna e un mic răhățel înghețat și stingher te poți aștepta la orice... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Băi...aici am vrut să ajungi și să pricepi că nu te pui cu o minte mai perversă decât a ta! Puteai să afli de la prima interacțiune avută cu mine că nu știi să ți-o folosești...chiar de-ți fâlfâi "chestia", nu are efect. Mă contrazici atâta și habar nu ai cu ce om ai de-a face! PS. Cum zicea @roz...Atenție, vorbesc în dodii! În vremuri d-astea în care minciuna e un mic răhățel înghețat și stingher te poți aștepta la orice...Normal că vorbești în dodii! Tu vorbești, tu înțelegi, espèce de cameé! Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Normal că vorbești în dodii! Tu vorbești, tu înțelegi, espèce de cameé!😈Deja, ai dezvoltat o obsesie! Psihiatrul ce zice? Mai ai scăpare? Tu nu vezi ce cuvinte ai selecționat din textul meu? Crezi că e întâmplător gestul tău? Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Ce pula mea spui tu acolo, prăjito? De ce trebuis banat? Ce a spus și care e treaba?Vezi -ți în pula mea, de drum și numai tot abera pe aici! Dacă ar fi fost reglementat ca redușii mintal și prăjiții să fie banați, ai fi zburat prima.'ai de poola mea, hal de exprimare! :slap2 Și un fierar-betonist, se exprimă mai corect și mai inteligibil. Marș, gunoiule! Ne-am săturat de dumele tale de 2 lei. Si când te gândești că e necesar doar să fiți un pic mai atenti la ce spuneți voi si apoi să aveti pretenția de a mă ataca... Ce naiba, tre' să vă spun de doua ori aceasta?!Dacă e să iau concret textele tale când te adresezi mie...pot dovedi cu ușurință că vorbești fără sens și ești dus rău nene! Puțini sunt cei care au vorbit corect si cu sens... Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 E normal să mă interesez de afectarea psihică a cuiva! Dacă eu in focul actiunii...ma vad cum stau să studiez întâi dacă un om vorbeste in mod real cu mine sau nu! Chiar dacă pare la prima vedere ca acel om mi se adresează...atitudinea sa deplasată ma forțează sa ma uit de două ori!Dacă reduc textul tău strict la acel impuls care te împinge să-mi vorbești...este vai de tine și de cei care deschid gura să mă jignească. Pt. că in vorbele voastre stă ascuns doar un simplu impuls...Insa la mine e altceva și...mult mai elaborat....Si ia vezi ce iese!Ce spune pula mea prăjită? De ce trebuie să fie scrum? Ce e cu pula mea și care e treaba ei?Vad pula mea și nu mai pot abera pe aici! Dacă era reglementat sa crească acum...pula mea nu mai era o prăjită ar fi zburat prima. 10 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Vis.De ce ti-ai pus numarul 5 ? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Deja, ai dezvoltat o obsesie! Psihiatrul ce zice? Mai ai scăpare? Tu nu vezi ce cuvinte ai selecționat din textul meu? Crezi că e întâmplător gestul tău?Nu fii obraznică! 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 E normal să mă interesez de afectarea psihică a cuiva! Dacă eu in focul actiunii...ma vad cum stau să studiez întâi dacă un om vorbeste in mod real cu mine sau nu! Chiar dacă pare la prima vedere ca acel om mi se adresează...atitudinea sa deplasată ma forțează sa ma uit de două ori!Dacă reduc textul tău strict la acel impuls care te împinge să-mi vorbești...este vai de tine și de cei care deschid gura să mă jignească. Pt. că in vorbele voastre stă ascuns doar un simplu impuls...Insa la mine e altceva și...mult mai elaborat....Si ia vezi ce iese!Ce pula mea tot bălmajești acolo? Esti bine? 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum