avpop Reputație: 40328 Postat August 17, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat August 17, 2018 Vreti tara ca afara?In 3 luni va intoarceti la vechile metehne. Stai linistita, cucoana.Ba Miky,tu suferi de dementa senila???Ba cretinule,Romanica asta saraca si cu un PSD la putere este cu 25 de clase peste cacatul ala de Thailanda in care te-ai stabilit tu.Despre ce vorbesti cretinule,despre Thailanda,o tara unde domneste dictatura,o tara aflata in pragul razboiului civil,o tara cu o multitudine de culturi primitive,unde 90 % sunt analfabeti si saraci lipiti...........Daca erai jmecher faceai bani aici in Romanica,ca sut milioane de oportunitati,sau mergeai intr-o tara cu adevarat civilizata,aveai o meserie respectabila,mu spalator de vase care a avansat si a ajuns mare ospatar.Ai-de viata ta de moldovean comlecat care intrii aici doar sa-ti versi frustrarea. 1 Link spre comentariu
evil 11 Reputație: 463 Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 miskin este si va ramane un taranus basit si afumat de Vaslui. PUNCT. 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 17, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 17, 2018 Ce ar fi sa incepi sa-ti declari veniturile reale, inainte de a-i acuza pe altii, ca fura? de ce ? ai impresia ca am bagat mana in buzunar la careva? :D nu sunt genulIar veniturile mele le poti numi.... cadouri :D si am spus de'a lungul anilor , sunt dispusa sa platesc taxa pe venit atat timp cat ceea ce fac eu este legalizat 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 17, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 17, 2018 Ba tu esti sanatoasa la cap, cat de muista nenorocita, nesimtita si panarama poti fi, ca tocmai tu si cei/cele ca tine sa vorbesti/vorbiti de identitate nationala cand tu stai cu pula in gura de la douazeci de ani si de douazaci si ceva de ani ?...tu nu ai niciun drept atata timp cat esti o muista penala, care isi bate joc de demnitatea, conditia si spiritul frumos uman ce ne diferentiaza de maimutze si restul animalelor, intr-o democratie vai capul ei, dar totusi nefiind inca rusia, africa, asia, sud america, democratie pe hartie dar totusi care ti-a dat posibilitatea sa alegi, tu si putori ordinare ca tine alegand uro, fisting, lins de cacat la cur si branza de pe pula, pentru 2 bani si o punga de seminte ??? Esti cel mai mare retardat pe care l-am cunoscut vreodata! Nu am sa-ti dau istoria suptului meu de pula dar ceea ce am sa-ti spun o singura data si pentru ultima data... Am tot dreptul sa urlu, sa ies in strada,, sa arat cu degetul pentru ca, inainte de toate sunt un om corect. Nu am niciun regret ca m-am apucat de supt puli, dar nu inainte de a incerca tot ce a fost posibil in a nu ajunge in aceasta situatie. Iar de supt pula, si inca pe bani, am invatat tarziu, mult maii tarziu de cat si-ar putea inchipui oricare dintre voi. Chiar nu-s de acord cu misskin ca posteaza in ceea ce nu este, ca este un ghiortzoi la fel ca voi, un parvenit, ca real sau nu, nici nu mai conteaza, chestia asta cu grandomania, incluzandu-l la simptome clare de bipolaritate, ori cu zapacitul ala de deceneu, care se scoala si adoarme cu stiuca-n gura, dar excluzand apucaturile astea ale lor, sunt multe clase peste voi, bosketari, infractori, gainari, jartele si alti pamblicari analfabeti ca voi, cu 3 clase mai mult ca trenu, si alea facute cu japca pe timpul lu nea nicu, ca sa scapati de puscarie, care sunteti niste nesimtiti si nesimtite cu maxim tupeu,ce incearca sa induca tinerilor tot felul de idei si mentatitati de cacat, la fel ca si voi, nefiind asta realitatea in nicio tara si democratie dezvoltata si civilizata, care asigura o viata decenta tuturora, indiferent de intelectul fiecaruia, onestitatea si cinstea, fiind princiile de baza, pentru o viata si o societate civilizata, ma maimutelor cleptoman-mitomane. Nu ma intereseaza daca esti sau nu de acord cu vreunul dintre cei ce posteaza pe aici, esti in aceiasi oala ca ceilalti Tu si voi, aveti tupeul nesimtit sa vorbiti despre orfani, ma viermilor, paduchilor si gandacilor, ma muistelor si muistilor, ca daca ar afla familiile, rudele, prietenii si vecinii cu ceea ce va ocupati, ati fi fost si voi orfani de mult ??? E mai grav sa ai parinti si sa te simti orfan ... ramai acelasi frustrat oridinar Daca nu aveam caracter, onoare si simtul responsabilitatii, sa=mi asum, sa-mi fut viata, sa raman si sa-mi ajut familia in mizeria asta de tara populata si intesata de lepre penale si profitoare ca majoritatea dintre voi, in special sa le asigur o batranete linistita si decenta, eram demult plecat, dar cum sa plec si sa-i gasesc familia aruncata pe strazi in maxim un an de zile, de nenorociti ca majoritatea dintre voi, care v-ati vinde parintii si copii, pentru un pumn de bani si sa va fie doar voua bine ? Ai aceiasi onoare ca majoritatea de aici, poate ca toti incercam sa ne ajutam familia, fiecare in felul nostru... Nu mai arunca invective gratuite, esti singurul dintre toti care te victimizezi in public. Iti expui si versi ura pe toti cei din jurul tau fara pic de discernamant in a separa diversele personaje Nu stiu in cate dracu zeci de tari am fost, cate natii, culori si civilizatii, dar mai panarame ordinare, nenorocite si lipsite de caracter ca femeia romanca si cele din estul europei, nu am reusit sa vad in toata lumea asta, nici macar la amaratele alea care dormeau in gropi facute in nisip si invelite cu o prelata in africa, oman sau yemen, care daca plecau mai departe de 100 de metri de casa/groapa, aveau deja bodyguard cu kalashnikov legat cu sfoara pe el. :( Maaaarshhhh la muncaaaa, de putori ordinare, lepre mincioase, prefacute si nenorocite care sunteti, jegul si mizeria oricarei civilizatii, civilizate. :256 Nu vrea sa fac pe lupul moralist dar incearca sa-ti gasesti impacarea in tine altfel, nu mai apuci batranetea :D Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 17, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 17, 2018 miskin este si va ramane un taranus basit si afumat de Vaslui. PUNCT. asta ne invrajbeste :( Etichetarea fiecaruia. Crezi ca daca se nastea in Ardeal sau Dobrogea era altfel? Moldova, Principatul Moldovei mai exact, a fost zona care a dat cei mai destoinici oameni. Au cel mai impamantenit simt al familiei si al datinilor strabune. Sunt cei care intradevar au conservat adevaratul spirit dacic Link spre comentariu
miskin again above the mundane Reputație: 29 Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 de ce ? ai impresia ca am bagat mana in buzunar la careva? :D nu sunt genulIar veniturile mele le poti numi.... cadouri :D si am spus de'a lungul anilor , sunt dispusa sa platesc taxa pe venit atat timp cat ceea ce fac eu este legalizatTocmai gandirea asta arata, in mod evident, ca mentalitatea voastra nu este indreptata spre cinste si corectitudine.Atat timp, cat tu castigi o anumita suma de bani, dar probabil ai carte de munca pe salariul minim, doar sa fie acolo, normal ca ai luat din buzunarul altuia, pentru ca taxele alea, pe care tu le eviti, sunt acoperite cu banii altora. Iar mantra cu legalizarea am auzit-o de nenumarate ori si e expirata. Cu sau fara PSD, marea majoritate a romanilor, iar aici includ si pe cei din Diaspora, tot la fel se vor comporta. Tot cu invarteli si ciupeli. Meritati PSD, iar PSD este perfect pentru voi. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Așa e natura omului de la început. Pe furaciune.Apoi o avocateste, că stai așa că nu-i așa.Cum îi spuneam și lu' ăla - obiceiuri vechi, de mii de ani. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 17, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 17, 2018 Tocmai gandirea asta arata, in mod evident, ca mentalitatea voastra nu este indreptata spre cinste si corectitudine.Atat timp, cat tu castigi o anumita suma de bani, dar probabil ai carte de munca pe salariul minim, doar sa fie acolo, normal ca ai luat din buzunarul altuia, pentru ca taxele alea, pe care tu le eviti, sunt acoperite cu banii altora. Iar mantra cu legalizarea am auzit-o de nenumarate ori si e expirata. Cu sau fara PSD, marea majoritate a romanilor, iar aici includ si pe cei din Diaspora, tot la fel se vor comporta.Tot cu invarteli si ciupeli. Meritati PSD, iar PSD este perfect pentru voi. bai, esti prost? am spus eu ca am carte de munca? OK, poate nu am fost intru totul corecta. Ia-o ca si cum eu as lucra in strainatate, castig niste bani,, ma intorc in tara si cheltui in tara banii castigati in strainatate. Nu te caca pe tine ca nu intelegi. In rest, platesc ca orice cetatean taxe pentru faptul ca as avea o masina, as avea o proprietate. Voi astia de va dati rotunzi muncind la patroni straini pe afara, cat din veniturile voastre intra in tara? Platiti pentru pensie statului care va angajeaza, platiti taxe aceluiasi stat sub care angajatorul vostru patroneaza. Ca va intoarceti in tara si aveti nevoie de medic, va duceti si platiti repede o asigurare de sanatate pe 6luni de zile si va scoateti cheltuielile.In rest, atat timp cat va intoarceti in tara, platiti ca si ceilalti cate o atentie la medic, stati la cozile din supermarket ca si ceilalti, va plangeti ca toti ceilalti de incompetenta angajatului la stat. 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 17, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 17, 2018 Așa e natura omului de la început. Pe furaciune.Apoi o avocateste, că stai așa că nu-i așa.Cum îi spuneam și lu' ăla - obiceiuri vechi, de mii de ani. =))) ii zice cutuma ... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 =))) ii zice cutuma ...Am și uitat, dă când am inventat-o :) )))Prea multă pușcărie :)))) Link spre comentariu
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat August 17, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 17, 2018 ÃŽnainte de a râde de copiii care cred în Moș Crăciun, gândiți-vă că sunt adulți care cred în Liviu Dragnea 😀🤣😂 1 Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat August 17, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Partajează Postat August 17, 2018 Esti cel mai mare retardat pe care l-am cunoscut vreodata! Nu am sa-ti dau istoria suptului meu de pula dar ceea ce am sa-ti spun o singura data si pentru ultima data... Am tot dreptul sa urlu, sa ies in strada,, sa arat cu degetul pentru ca, inainte de toate sunt un om corect. Nu am niciun regret ca m-am apucat de supt puli, dar nu inainte de a incerca tot ce a fost posibil in a nu ajunge in aceasta situatie. Iar de supt pula, si inca pe bani, am invatat tarziu, mult maii tarziu de cat si-ar putea inchipui oricare dintre voi.Ai aceiasi onoare ca majoritatea de aici, poate ca toti incercam sa ne ajutam familia, fiecare in felul nostru... Nu mai arunca invective gratuite, esti singurul dintre toti care te victimizezi in public. Iti expui si versi ura pe toti cei din jurul tau fara pic de discernamant in a separa diversele personaje......Voi astia de va dati rotunzi muncind la patroni straini pe afara, cat din veniturile voastre intra in tara? Platiti pentru pensie statului care va angajeaza, platiti taxe aceluiasi stat sub care angajatorul vostru patroneaza. Ca va intoarceti in tara si aveti nevoie de medic, va duceti si platiti repede o asigurare de sanatate pe 6luni de zile si va scoateti cheltuielile.In rest, atat timp cat va intoarceti in tara, platiti ca si ceilalti cate o atentie la medic, stati la cozile din supermarket ca si ceilalti, va plangeti ca toti ceilalti de incompetenta angajatului la stat...Nu vrea sa fac pe lupul moralist dar incearca sa-ti gasesti impacarea in tine altfel, nu mai apuci batranetea :D Ce onoare aveti voi ma viermilor, paduchilor, lichelelor, leprelor si nenorocitilor, care 99% dintre cei prezenti si prezente in haznaua asta, sunteti doar 3 catogorii mari si late, panarame, pocnitori si putori ordinare care isi calca demnitatea umana in piciore din proprie initiativa, nici nemaicontand ca pestite sau nu-lucru care exclusiv tot din vina voastra se intampla daca sunteti atat de imbecile, in locul unei familii decente in care sa munceasca ambii parteneri, preferati sa sugeti puli branzite si sa lingeti coaiele oparite si cacatul de la curul tututor nespalatilor, taximetristilor, shoferilor, doreilor si a altor tiristi analfabeti si retardati, care probabil la o mie de coco pe luna, isi permit sa slobozeazca/umileasca panarame fomiste ca voi, 2- proxenetii, 3- boshorogii sonati si **spam editat**i, cat si alti cacati iscati si pansati, sarmani rupti in cur, dar la fel de perversi, care va ling cururile pline de hemoroizi si pizdele pline de boli, pentru o promovare/recenzare, asteptand reduceri si alte mocangeli. Cum rasa voastra de panarame stricate pana in maduva, care ne-ati facut si continuati sa ne faceti pe toti si toata tara de rasul europei, va explicati faptul, ca romania la o populatie de zece ori mai mica ca rusia, sau de vreo 50 de ori mai mica ca a indiei, chinei, americii de sud sau a africii, unde chiar este saracie crunta, acolo unde juma' din populatie in special cea feminina neavand niciun viitor, fiind vanduta la propriu inaite de a se naste, au si reprezinta locul 1 cu brio la panarame, proxeneti si prostiuate din europa, fute-var cainii rasa de corecti, harnici, onesti si muncitori care sunteti ? Sunt aici din si pentru propriile mele motive, nicidecum de a pacali si profita de panarame credule si proste punga ca voi, neavand nciun beneficiu si nepromovand prostiutia de tarba, banda lulanta, fara discernamant, dezumanizanta si degradanta a contidiei umane pe care o practicati voi, indiverent ca pestite sau nu, din proprie foame visceral-irationala sau a proxenetilor vostri. Si mai du-te in pula cainilor din ecarisaj si mortzilor din cimitir, ca nu-mi ba joc de pula mea ca sa ti-o dau tie pe la gingii, vezi cat costa doua cristaline bifocale de top schimbate si doua transplante de cornee la oculus, reconstituire de cscarita, ciona, nicovala din titan si timpan tot la privat, si mai vorbim pe urma de mocangeala, mafia si mizeria asta de sistem medical de stat, cat si din casa de asigurari, spitale unde iti zic sa-ti aduci perfuziile si medicamentele de acasa ori sa le cumperi de la farmaciile aronadate unde si le vand ei de muisti criminali, lasand oamenii sa moara prin spitale, sistem-puscarie-cimitir, pe care nu l-a mai folosit nimeni din familia mea de vreo 10 ani, dupa o gramada de erori si nenorociri, care m-au costat la privat cateva zeci de mii de euro ca sa le remediez. Maaarshhh la munca, lepraaa si putoareee ordinaraaa, ca inca nu se moare din munca si de foame in tara asta, asa amarata cum este in prezent, daca munciti cu adevarat, pe cand din prostitutie, proxenetism organizat, trafic de persoane- mai ales **spam editat** si droguri, da. :( Vezi ca plec sa beau si sa ma fut, daca te si va mai gasesc cu diversiuni de lepre ordinare si penale, cu minciuni si aberatii de comunisti-bolsevici, putori si muisti retardati, o sa va iau la toti neamul in pula, de la pasoptisti incoace, chiar si pe aia de care habar n-aveati ca exista. :@ https://www.youtube.com/watch?v=rmR3HX1niX4 Link spre comentariu
alexinho21 Reputație: 1046 Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Muieee psd si tuturor celor care ii voteaza! Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat August 17, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat August 17, 2018 ce-si bat altii pula de voi ca sunteti retardatila munca saraciilor Link spre comentariu
cerrone Reputație: -1104 Postat August 17, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 17, 2018 Înainte de a râde de copiii care cred în Moș Crăciun, gândiți-vă că sunt adulți care cred în Liviu Dragnea Asta nu-i nimic. Altii cred in Ciolanis 6 case. 1 16 Link spre comentariu
miskin again above the mundane Reputație: 29 Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 bai, esti prost? am spus eu ca am carte de munca? OK, poate nu am fost intru totul corecta. Ia-o ca si cum eu as lucra in strainatate, castig niste bani,, ma intorc in tara si cheltui in tara banii castigati in strainatate. Nu te caca pe tine ca nu intelegi. In rest, platesc ca orice cetatean taxe pentru faptul ca as avea o masina, as avea o proprietate. Voi astia de va dati rotunzi muncind la patroni straini pe afara, cat din veniturile voastre intra in tara? Platiti pentru pensie statului care va angajeaza, platiti taxe aceluiasi stat sub care angajatorul vostru patroneaza. Ca va intoarceti in tara si aveti nevoie de medic, va duceti si platiti repede o asigurare de sanatate pe 6luni de zile si va scoateti cheltuielile.In rest, atat timp cat va intoarceti in tara, platiti ca si ceilalti cate o atentie la medic, stati la cozile din supermarket ca si ceilalti, va plangeti ca toti ceilalti de incompetenta angajatului la stat.Cucoana, sa stabilim doua chestiuni de la bun inceput."Bai" ii spui lui @picon(cu care, normal, dupa ce v-ati lins, v-ati scuipat in public) sau pipilica.Astia-s barbatii din viata ta.Apoi, sa stii, sincer, ca in marea majoritate a discutiilor de pe haznaua asta, eu ma simt invins.Se aplica si in cazul tau.In mod normal, in viata reala, daca m-as intersecta cu personaje precum cei doi amarasteni de mai sus sau cele de teapa ta sau Amada(caruia vrei sa-i faci figura, insa esti la acelasi subnivel), as zambi si v-as evita. Acum despre elucubratiile tale. Observ, ca nici macar bunul simt de a plati taxe infime din activitatea gri, pe care o prestezi, nu ai.Nu ma lua cu taxe pe proprietate.Tu obtii bani din prostitutie(presupunand, ca cineva e atat de disperat si te plateste), insa nu platesti 1 leu taxe. Cat despre romanii din afara, sau despre mine, vreau sa-ti spun, daca am nesansa sa ma internez in Romania, costurile le voi suporta eu, in primul rand, apoi vor fi decontate de compania mea de asigurari. Intrebi, cati bani intra in tara din afara? Poate ar trebui sa te intrebi, de ce euro nu a crescut pana la cer.Fara banii din Diaspora plateai la rata aia de-ti sareau capacele. Nu te mai umfla in pene precum Amada, amandoua sunteti proaste bata. Nu fi obraznica. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Cucoana, sa stabilim doua chestiuni de la bun inceput."Bai" ii spui lui @picon(cu care, normal, dupa ce v-ati lins, v-ati scuipat in public) sau pipilica. ............ Nu fi obraznica.Bai ciupceapcea, zambind sau nu, du-te si te culca. Daca ai ajuns sa o pui la respect pe annona, inseamna ca esti distrus rau, pasarel. 1 2 Link spre comentariu
miskin again above the mundane Reputație: 29 Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Babalac underdog, stai bland si nu te obraznici si tu. Poate cobor si mai adanc in hazna, impins de mimetism si plictiseala, si te pun la respect si pe tine. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Babalac underdog, stai bland si nu te obraznici si tu. Poate cobor si mai adanc in hazna, impins de mimetism si plictiseala, si te pun la respect si pe tine.TS wannabe ce esti, mi-e si sila sa ma pis pe tine. 1 2 Link spre comentariu
miskin again above the mundane Reputație: 29 Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Normal, tu esti la varsta, la care te pisi pe tine. Stai bland, Gogule, repet pentru a nu stiu cata oara, nu am nici o intentie de rendez-vous virtual cu un mocofan slinos si slugarnic, cum esti tu. Vezi-ti de limbile tale. Link spre comentariu
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat August 17, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Partajează Postat August 17, 2018 TS wannabe ce esti, mi-e si sila sa ma pis pe tine.Are recenzie la ts&tv. Nu e de mirare Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 17, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 17, 2018 Ce onoare aveti voi ma viermilor, paduchilor, lichelelor, leprelor si nenorocitilor, care 99% dintre cei prezenti si prezente in haznaua asta, sunteti doar 3 catogorii mari si late, panarame, pocnitori si putori ordinare care isi calca demnitatea umana in piciore din proprie initiativa, nici nemaicontand ca pestite sau nu-lucru care exclusiv tot din vina voastra se intampla daca sunteti atat de imbecile, in locul unei familii decente in care sa munceasca ambii parteneri, preferati sa sugeti puli branzite si sa lingeti coaiele oparite si cacatul de la curul tututor nespalatilor, taximetristilor, shoferilor, doreilor si a altor tiristi analfabeti si retardati, care probabil la o mie de coco pe luna, isi permit sa slobozeazca/umileasca panarame fomiste ca voi, 2- proxenetii, 3- boshorogii sonati si **spam editat**i, cat si alti cacati iscati si pansati, sarmani rupti in cur, dar la fel de perversi, care va ling cururile pline de hemoroizi si pizdele pline de boli, pentru o promovare/recenzare, asteptand reduceri si alte mocangeli. Cum rasa voastra de panarame stricate pana in maduva, care ne-ati facut si continuati sa ne faceti pe toti si toata tara de rasul europei, va explicati faptul, ca romania la o populatie de zece ori mai mica ca rusia, sau de vreo 50 de ori mai mica ca a indiei, chinei, americii de sud sau a africii, unde chiar este saracie crunta, acolo unde juma' din populatie in special cea feminina neavand niciun viitor, fiind vanduta la propriu inaite de a se naste, au si reprezinta locul 1 cu brio la panarame, proxeneti si prostiuate din europa, fute-var cainii rasa de corecti, harnici, onesti si muncitori care sunteti ? Sunt aici din si pentru propriile mele motive, nicidecum de a pacali si profita de panarame credule si proste punga ca voi, neavand nciun beneficiu si nepromovand prostiutia de tarba, banda lulanta, fara discernamant, dezumanizanta si degradanta a contidiei umane pe care o practicati voi, indiverent ca pestite sau nu, din proprie foame visceral-irationala sau a proxenetilor vostri. Si mai du-te in pula cainilor din ecarisaj si mortzilor din cimitir, ca nu-mi ba joc de pula mea ca sa ti-o dau tie pe la gingii, vezi cat costa doua cristaline bifocale de top schimbate si doua transplante de cornee la oculus, reconstituire de cscarita, ciona, nicovala din titan si timpan tot la privat, si mai vorbim pe urma de mocangeala, mafia si mizeria asta de sistem medical de stat, cat si din casa de asigurari, spitale unde iti zic sa-ti aduci perfuziile si medicamentele de acasa ori sa le cumperi de la farmaciile aronadate unde si le vand ei de muisti criminali, lasand oamenii sa moara prin spitale, sistem-puscarie-cimitir, pe care nu l-a mai folosit nimeni din familia mea de vreo 10 ani, dupa o gramada de erori si nenorociri, care m-au costat la privat cateva zeci de mii de euro ca sa le remediez. Maaarshhh la munca, lepraaa si putoareee ordinaraaa, ca inca nu se moare din munca si de foame in tara asta, asa amarata cum este in prezent, daca munciti cu adevarat, pe cand din prostitutie, proxenetism organizat, trafic de persoane- mai ales **spam editat** si droguri, da. :( Vezi ca plec sa beau si sa ma fut, daca te si va mai gasesc cu diversiuni de lepre ordinare si penale, cu minciuni si aberatii de comunisti-bolsevici, putori si muisti retardati, o sa va iau la toti neamul in pula, de la pasoptisti incoace, chiar si pe aia de care habar n-aveati ca exista. :@ https://www.youtube.com/watch?v=rmR3HX1niX4 =))) si esti lucid, zici? stiu ca-mi duci grija dar nu te stresa prea mult, iti creste tensiunea si sunt convinsa ca nu ai pe nimeni langa tine sa o tina in frau =))) Uite, acum iti dau voie sa te gandesti la mine in timp ce futi nu una ci 10 pizde sssssttttt iubeste-ma in tacere! :P Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 17, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 17, 2018 Cucoana, sa stabilim doua chestiuni de la bun inceput."Bai" ii spui lui @picon(cu care, normal, dupa ce v-ati lins, v-ati scuipat in public) sau pipilica.Astia-s barbatii din viata ta.Apoi, sa stii, sincer, ca in marea majoritate a discutiilor de pe haznaua asta, eu ma simt invins.Se aplica si in cazul tau.In mod normal, in viata reala, daca m-as intersecta cu personaje precum cei doi amarasteni de mai sus sau cele de teapa ta sau Amada(caruia vrei sa-i faci figura, insa esti la acelasi subnivel), as zambi si v-as evita. Acum despre elucubratiile tale.Observ, ca nici macar bunul simt de a plati taxe infime din activitatea gri, pe care o prestezi, nu ai.Nu ma lua cu taxe pe proprietate.Tu obtii bani din prostitutie(presupunand, ca cineva e atat de disperat si te plateste), insa nu platesti 1 leu taxe. Cat despre romanii din afara, sau despre mine, vreau sa-ti spun, daca am nesansa sa ma internez in Romania, costurile le voi suporta eu, in primul rand, apoi vor fi decontate de compania mea de asigurari. Intrebi, cati bani intra in tara din afara? Poate ar trebui sa te intrebi, de ce euro nu a crescut pana la cer.Fara banii din Diaspora plateai la rata aia de-ti sareau capacele. Nu te mai umfla in pene precum Amada, amandoua sunteti proaste bata. Nu fi obraznica. Carpa'n cur, nepot a lui Suca, esti mai prost ca noaptea cand dormi. Ti-am insirat niste ipoteze ai dedus exact ce ai vrut sa deduci cu capul tau la fel de sec ca singuratatea care te macina prin straini. Ti-am explicat ca indiferent de banii pe care ii castig eu, toti, dar absolut toti sunt bagati si lasati in tara pe cand diaspora, trimite 1% din castig, restul preferand sa il cheltuie in economia altor tari. Nu sunt obligata sa dau nimanui raportul taxelor platite, a impozitelor varsate catre stat de aceia inchei disputa cu tine pentru ca esti varza la si in orice tip de discutie ai intra.Nu esti in stare sa-mi dai lectii de economie, nu ai aceasta capacitate,, tristule! Crezi ca banii diasporei au tinut economia sus? =)) citeste ce am scris mai sus. =))Nu ma poti compara cu Amada, amarata aia pe care o macina invidia ca altii sunt ajutati si ea nu. Prostule, care esti prost de cand te-o fi facut muma-ta, eu nu am avut in viata mea credit in banca, nici datorii la camatari nu am avut Fii amabil, mai posteaza o poza pe unde umbli tu, stand singur la o masa de terasa cu o cafea de 2 euro in fata si eventual, un pahar de apa inclus in pretLauda-te ca sa moara tot romanul de rand ca tu iti permiti o cafea de doi euro iar prostii platesc facturi cu tarife nejustificate pe utilitati. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Iness,imi dai minusuri,vrei sa ma banezi :laugh2 :laugh2 :laugh2Au trecut vremurile cand banai jumatate de forum,cand ai ras zeci de membrii vechi din 2010,recenzori..........Apropo pe Kivak de ce l-ai banat? tu ai banat ca te dadeai mare ca ai script de minusat . Inclusiv cand spuneai ca detii "Consiliul Suprem al Pulimii" si faci schimb de conturi cu lumea. Lasa vrajeala asta ca in privinta mea stie toata lumea ca nu le am cu informatica. Si da. Te minusez. E o reactie referitor la replicile pe care le dai.Si nu vad rostul comentariilor de genul asta pe topucele altor femei, asadar ti-am raspuns si eu unde am nimerit :)))) 1 Link spre comentariu
cerrone Reputație: -1104 Postat August 17, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 17, 2018 Are recenzie la ts&tv. Nu e de mirareTu ai la gay, leprosule. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum