asteapta Reputație: 89 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 zombicoaie, schimba pampersii ca putibaba e mataai uitat ce campanie ai facut cu pozele mele in fotoshop si cu una cracanata , tu si cu tanya therinvg, ipocritule mincuinos?ai uitat ca ai inceput sa ma faci moarta , mamaie, martalkoaga , pentru cateva minusuri primite ?ai uitat cum veneau peste mine conturi de minusat care imi dadeau mii de minusuri cand tu primeai cateva?tu sa-ti taii venele ,basitura senila ce estiAm inceput sa put de cand ti-am dat muie ca am luat mirosul de mortaciune de la tine :laugh2 6 14 Link spre comentariu
asteapta Reputație: 89 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 zombicoaie, schimba pampersii ca putibaba e mataai uitat ce campanie ai facut cu pozele mele in fotoshop si cu una cracanata , tu si cu tanya therinvg, ipocritule mincuinos?ai uitat ca ai inceput sa ma faci moarta , mamaie, martalkoaga , pentru cateva minusuri primite ?ai uitat cum veneau peste mine conturi de minusat care imi dadeau mii de minusuri cand tu primeai cateva?tu sa-ti taii venele ,basitura senila ce estiArata-mi unde am scris eu asa ceva si-mi cer scuze pe loc ,ai creierul incetosat de la bautura ,betiva dracu 6 14 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Fa tu esti handicapata?Sa ma pis pe tine de hodoroaga imputita ,are dreptate Picon cand spune ca puti a hoit,fa jegoaso nici muie nu ti-as da la cat esti de proasta ,ca-mi este frica ca se ia prostia de la tine si prefer o boala venerica nu prostia ta, de boli venerice ma vindec dar de prostie cand ma uit la tine imi dau seama ca nu . te pisi pe tine cu stropi, asta dovedesc toate postarile tale , injuraturi si iar injuraturi si te mai miri ca iei minus 2 2 Link spre comentariu
asteapta Reputație: 89 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 zombicoaie, schimba pampersii ca putibaba e mataai uitat ce campanie ai facut cu pozele mele in fotoshop si cu una cracanata , tu si cu tanya therinvg, ipocritule mincuinos?ai uitat ca ai inceput sa ma faci moarta , mamaie, martalkoaga , pentru cateva minusuri primite ?ai uitat cum veneau peste mine conturi de minusat care imi dadeau mii de minusuri cand tu primeai cateva?tu sa-ti taii venele ,basitura senila ce estiDeabia acum incep sa-ti vorbesc urat ca nu meriti altceva , wc public ce esti 6 14 Link spre comentariu
asteapta Reputație: 89 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 te pisi pe tine cu stropi, asta dovedesc toate postarile tale , injuraturi si iar injuraturi si te mai miri ca iei minusTe-am avertizat azi de trei ori jegoas-o ca sa incetezi ai creierul plin de alcool si nu-ti aduci aminte? 5 14 Link spre comentariu
asteapta Reputație: 89 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 te pisi pe tine cu stropi, asta dovedesc toate postarile tale , injuraturi si iar injuraturi si te mai miri ca iei minusTe-a stropit o picatura de pisat in gura? Lasa fa boschetaro ca faci uro ,te spala pe proteze nu fi proasta 5 14 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Deabia acum incep sa-ti vorbesc urat ca nu meriti altceva , wc public ce esti de ce preiei tu mesaje care nu ti-au fost adresate tie ? 1 2 Link spre comentariu
asteapta Reputație: 89 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 de ce preiei tu mesaje care nu ti-au fost adresate tie ?Fa esti proasta sau esti proasta alege tu? Ai mancat mancat slbz ul cand ai facut oral si te-ai strica la cap? 6 14 Link spre comentariu
asteapta Reputație: 89 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Fa toti vad ca esti muritoare de foame ,daca ai avea clienti nu ai sta 24 din 24 pe forum 6 14 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Te-am avertizat azi de trei ori jegoas-o ca sa incetezi ai creierul plin de alcool si nu-ti aduci aminte? Te-a stropit o picatura de pisat in gura? Lasa fa boschetaro ca faci uro ,te spala pe proteze nu fi proasta uite de aia te minusez, ca injuri , si mananci rahat,dar tu crezi ca scrii civilizat , nu?AI FACE MOARTE DE OM PT NISTE PUNCTE VIRTUALE,ATAT ESTI DE DUS CU CAPUL 2 2 Link spre comentariu
asteapta Reputație: 89 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 uite de aia te minusez, ca injuri , dar tu crezi ca scrii civilizat , nu?AI FACE MOARTE DE OM PT NISTE PUNCTE VIRTUALE,ATAT ESTI DE DUS CU CAPULBinentels ca esti proasta rau cauti scuze sclerozat-o? Nu zic nimic de trei saptamani si toti pot cauta sa vada ca nu ti-am spus nimic ca-mi dai minusuri ,nu am raspuns cu aceiasi moneda decat azi dupa ce te-am avertizat de trei ori .Nu, as face moarte de om cum faci tu de aceea am scris azi ca sa vada si sa verifice toti ca am dreptate ,nu mai bea atat betivo ca uiti repede 7 14 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Iar a aparut cimpanzeul asta (cu nasul mare) de Liviu pe aici ? Asta la varsta lui abia isi taraie basinile prin bucatarie si le spune altora babe Esti tare...coaie sfrijite :laugh2 PS: * Jegoaso * Sclerozato ....macar daca folosim invective diverse sa le scriem in plm corect 1 10 Link spre comentariu
asteapta Reputație: 89 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Iar a aparut cimpanzeul asta (cu nasul mare) de Liviu pe aici ? Asta la varsta lui abia isi taraie basinile prin bucatarie si le spune altora babe Esti tare...coaie sfrijite :laugh2A fost vorba ca nu ne mai bagam in seama 6 13 Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Noiembrie 29, 2017 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 circ ...pe minusuri....continuati...:))))) 2 18 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Iar a aparut cimpanzeul asta (cu nasul mare) de Liviu pe aici ? Asta la varsta lui abia isi taraie basinile prin bucatarie si le spune altora babe Esti tare...coaie sfrijite :laugh2 PS: * Jegoaso * Sclerozato ....macar daca folosim invective diverse sa le scriem in plm corect Miki daca el nu ti.o nimic azi tu de ce incepi?ș”apoi te miri ca de ce esti minusat. 3 10 Link spre comentariu
asteapta Reputație: 89 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 uite ma opresc eu ma opresc din nou si cu Miky si cu Marta hai sa vedem cine incepe din nou scandalul si cearta? De aceia nici nu scriu mai mult ,ma opresc aici 6 13 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Bobleaca ...pai ne bagam in seama ? De ce ma citezi ?Am tinut sa fac doar o observatie la ceea ce am citit Miki daca el nu ti.o nimic azi tu de ce incepi?ș”apoi te miri ca de ce esti minusat. Pai crezi ca eu il iert p'asta vreodata ?Nu tine de minusuri , dar nu pot sa ma abtin (mai ales din ras) cand il vad p'asta intervenind :) 2 9 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 * de aceea Du-te mai bine si toarna o Recenzie falsa :) 2 8 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 zombicoaie, schimba pampersii ca putibaba e mataai uitat ce campanie ai facut cu pozele mele in fotoshop si cu una cracanata , tu si cu tanya therinvg, ipocritule mincuinos?ai uitat ca ai inceput sa ma faci moarta , mamaie, martalkoaga , pentru cateva minusuri primite ?ai uitat cum veneau peste mine conturi de minusat care imi dadeau mii de minusuri cand tu primeai cateva?tu sa-ti taii venele ,basitura senila ce estiFăăă... asta e acum, mânca-mi-ai din ce-oi fute diseară! Spuneai mai sus, că e vorba dr 2 ani, demento! 5 1 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Bobleaca ...pai ne bagam in seama ? De ce ma citezi ?Am tinut sa fac doar o observatie la ceea ce am citit Pai crezi ca eu il iert p'asta vreodata ?Nu tine de minusuri , dar nu pot sa ma abtin (mai ales din ras) cand il vad p'asta intervenind :)de ce nu poti?AL DRACULUI PIELEA ȘI PĂ TINE. 4 10 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 zombicoaie, schimba pampersii ca putibaba e mataai uitat ce campanie ai facut cu pozele mele in fotoshop si cu una cracanata , tu si cu tanya therinvg, ipocritule mincuinos?ai uitat ca ai inceput sa ma faci moarta , mamaie, martalkoaga , pentru cateva minusuri primite ?ai uitat cum veneau peste mine conturi de minusat care imi dadeau mii de minusuri cand tu primeai cateva?tu sa-ti taii venele ,basitura senila ce estiTi-am zis eu ceva de mama ta, de familie? Nesimțițo, mai ai curaj și tupeu să-i acuzi pe alții! Gândește-te bine, la ce ai făcut, nu e prima oară! 4 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 de ce nu poti?AL DRACULUI PIELEA ȘI PĂ TINE.Ti-am raspuns la postarea ta cu Corectul...intelege cine poate :) S-ar putea ca din Ianuarie sa dialogati pe aici doar cu genul acesta de ....multi sunt scarbiti (iar ptr. faptul ca au fost banati degeaba sunt si mai indarjiti) si abia acum inteleg de ce s-a hotarat sa nu mai intre pe aici nici Inel (un tip destul de inteligent , de care intrebam mai acum 2 saptamani pe aici) . Nu toti sunt adeptii minciunii si genului acesta de magarii . 2 9 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Ti-am raspuns la postarea ta cu Corectul...intelege cine poate :) S-ar putea ca din Ianuarie sa dialogati pe aici doar cu genul acesta de ....multi sunt scarbiti (iar ptr. faptul ca au fost banati degeaba sunt si mai indarjiti) si abia acum inteleg de ce s-a hotarat sa nu mai intre pe aici nici Inel (un tip destul de inteligent , de care intrebam mai acum 2 saptamani pe aici) . Nu toti sunt adeptii minciunii si genului acesta de magarii .dpdv stai linistit nu dialoghez si nici colaborez cu nici o gașcă DA VAD MULTE si mi ciuda... :no2 6 10 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 De la money_talks. Se pare ca este in tabara teroriristilor fara ocupatie. 1 1 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Binentels ca esti proasta rau cauti scuze sclerozat-o? Nu zic nimic de trei saptamani si toti pot cauta sa vada ca nu ti-am spus nimic ca-mi dai minusuri ,nu am raspuns cu aceiasi moneda decat azi dupa ce te-am avertizat de trei ori .Nu, as face moarte de om cum faci tu de aceea am scris azi ca sa vada si sa verifice toti ca am dreptate ,nu mai bea atat betivo ca uiti repede uite ma opresc eu ma opresc din nou si cu Miky si cu Marta hai sa vedem cine incepe din nou scandalul si cearta? De aceia nici nu scriu mai mult ,ma opresc aici ai mai dat vreo 200 de minusuri,ca restul le-ai dat de mult, m-ai poircait ca la usa cortului, si vrei sa te las in pace? Făăă... asta e acum, mânca-mi-ai din ce-oi fute diseară! Spuneai mai sus, că e vorba dr 2 ani, demento! mosule, mai abject ca tine , nici dracul nu cred ca e ,zombicoaie , acum te duci zilnic pe topicul de masaj , si te caci in cuvantul tau,zilnic , asa ca nu mai zbiera ca nu ma impresionezi 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum