andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Noiembrie 29, 2017 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2017 Parca era vorba ca nu mai interactionam.Oricum tu m-ai abordat....Ce zice sursa mea ?A,legatura intre Alina sexy si tine....Sa vedem :Alina sexy a fost iubita celui mai muissst.Asta a banat pe cei care te-au criticat pe topicul tau.Deci nu ai nici o legatura cu cel mai muissst....Si programele lui de minusare.Sau ai ? Nu am legatura cu nimeni..esti prost maxim In schimb iti fac programare la Balaceanca ( am pile) ..Vezi.ti de familia ta mai bine si nu te mai lua de mine atat. Bine ti.a facut ca te a banat,ti.o meriti pe deplin! 9 25
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Noiembrie 29, 2017 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2017 Mie mi a dat doar vreo 400Asteapta.ti randul ,inca n.a terminat la mine :)))) 8 25
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2017 Asteapta.ti randul ,inca n.a terminat la mine :))))La mine a fost primul..acum vreo 2 oreðŸ˜ðŸ˜ 3 10
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Noiembrie 29, 2017 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2017 Eu zic sa nu te joci cu focul.Totusi poate te inverzeste Motanul.Pana nu este prea tarziu.Kiss.[/quo Daaa sa.mi dea 2 SP..Vise taica. Ar fii calvarul pe pamant credema :)))))) 8 25
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Noiembrie 29, 2017 Postat Noiembrie 29, 2017 Eu zic sa nu te joci cu focul.Totusi poate te inverzeste Motanul.Pana nu este prea tarziu.Kiss.[/quo Daaa sa.mi dea 2 SP..Vise taica. Ar fii calvarul pe pamant credema :))))))BRAVO REBECA,ai ajuns-o pe justlove din urma la reputatie.esti prima pe tara 4 1
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Noiembrie 29, 2017 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2017 BRAVO REBECA,ai ajuns-o pe justlove din urma la reputatie.esti prima pe taraBuna :) Aveam azi cu 3 mii pe plus...dar s.su pus dujmanii pe mine .Ai dracu ,pana si notificarile mele cu - mi.au furat ....Urat din partea lor! 8 25
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Noiembrie 29, 2017 Aveti boala cu punctele.Ce cumparati cu ele ?Nu ma primeste nevasta acasa daca nu am puncte ? 2
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 30, 2017 :D am gresit topiculCeai fey? Ești matoală? :laugh2 4
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 La multi ani domnisoarelor Andreea, ca si domnilor Andrei! :)
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 30, 2017 Aveti boala cu punctele.Ce cumparati cu ele ?Nu ma primeste nevasta acasa daca nu am puncte ?Bre, se dau tigăi pe puncte la Mega! Nimic nu știi! :laugh2 4 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Bre, se dau tigăi pe puncte la Mega! Nimic nu știi! :laugh2Cu 100 de puncte iti iei o pereche de sosete de lana pentru iarna de la Jysk... :slap2 :slap2 :slap2 1
vistantric Reputație: -3412 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Noiembrie 30, 2017 @Regatontule, ia spune...îți mai amintești ce ți-a ciripit "sursa" ta și despre mine!? Când mă gândesc că m-ai acuzat în repetate rânduri că îmi lipsește eleganța...și m-ai făcut să râd de afirmația ta idioată. Serios! Cum poate să fie un așa contrast între visele pe care ți le faci despre o femeie și realitatea...Rușinos! Mai ales că te-am prins pe tine și alții furând din ideile și cuvintele mele. Când ți-am spus de ciripitul acela că-i doar o barfă...am explicat un pic treburile cu o anume eleganță și nu te-am acuzat de nimic. Dar îți spun nene că ești prost și nu esti bun de nimic, ești un alt bou înhămat la o căruță ce nu are cum să alunece decât la vale... Mă bucur că îți place să te simți util pe lângă pizde și esti doar unul dintre mulți care se prăbușește strigând victorie! Hm...de ce să fie altfel?! Dacă nu m-a crezut nimeni când v-am spus că prostia voastră nu este fără de limite...😉 PS. Picon te-ai abonat sa-mi faci primul dintre toți...minus în fiecare zi? Să îndrăznești așa ceva, e culmea...vai de "chestia" ta, prăjitule, ce urât esti! 12 8
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Noiembrie 30, 2017 De la un figurant Cristiano.Asta baneaza sub nasul vostru si voi ii permiteti.Cand userii sunt banati plangeti de zor. 1
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Noiembrie 30, 2017 De la avpop care ma minuseaza in continuare, pana la banare. 1 2
johnsnow_ Reputație: 198 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:narnia Oras:narnia Postat Noiembrie 30, 2017 De la un figurant Cristiano.Asta baneaza sub nasul vostru si voi ii permiteti.Cand userii sunt banati plangeti de zor.Mi se pare culmea ca tu te iei de unu si de altul si inca nu ai fost banat. Ai tu ceva deosebit
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Noiembrie 30, 2017 Bre, se dau tigăi pe puncte la Mega! Nimic nu știi! :laugh2 Ha ha ha ! Acum inteleg care este treaba ... nu ma prinsesem deloc ... 1 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Usor, cu gingasie, ti-as aplica o tigăiță peste poponet :) 1
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2017 De la un figurant Cristiano.Asta baneaza sub nasul vostru si voi ii permiteti.Cand userii sunt banati plangeti de zor.Ti am mai zis ca esti prea prost?ðŸ˜ðŸ˜ 5 10
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 30, 2017 @Regatontule, ia spune...îți mai amintești ce ți-a ciripit "sursa" ta și despre mine!? Când mă gândesc că m-ai acuzat în repetate rânduri că îmi lipsește eleganța...și m-ai făcut să râd de afirmația ta idioată. Serios! Cum poate să fie un așa contrast între visele pe care ți le faci despre o femeie și realitatea...Rușinos! Mai ales că te-am prins pe tine și alții furând din ideile și cuvintele mele. Când ți-am spus de ciripitul acela că-i doar o barfă...am explicat un pic treburile cu o anume eleganță și nu te-am acuzat de nimic. Dar îți spun nene că ești prost și nu esti bun de nimic, ești un alt bou înhămat la o căruță ce nu are cum să alunece decât la vale... Mă bucur că îți place să te simți util pe lângă pizde și esti doar unul dintre mulți care se prăbușește strigând victorie! Hm...de ce să fie altfel?! Dacă nu m-a crezut nimeni când v-am spus că prostia voastră nu este fără de limite... PS. Picon te-ai abonat sa-mi faci primul dintre toți...minus în fiecare zi? Să îndrăznești așa ceva, e culmea...vai de "chestia" ta, prăjitule, ce urât esti!Culcă-te!
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 30, 2017 De la un figurant Cristiano.Asta baneaza sub nasul vostru si voi ii permiteti.Cand userii sunt banati plangeti de zor.Și cam ce ar trebui să facem, pentru a nu-i permite? Luminează-ne!
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Noiembrie 30, 2017 Mi se pare culmea ca tu te iei de unu si de altul si inca nu ai fost banat. Ai tu ceva deosebitNu inteleg ce vrei sa zici. Astia(DylanBuc, Justlove, Cristiano) baga minusuri si nimeni nu vede.Ce vorbim aici ? 1
johnsnow_ Reputație: 198 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:narnia Oras:narnia Postat Noiembrie 30, 2017 Nu inteleg ce vrei sa zici. Astia(DylanBuc, Justlove, Cristiano) baga minusuri si nimeni nu vede.Ce vorbim aici ?Eu am fost banat de doua ori deja, tu de cand ai intrat pe aici, pe langa trimiterile la celalalt forum, nu stiu care e ala, nu ma interesează, te iei de diversi si esti bine merci. E un pic ciudat 1
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Noiembrie 30, 2017 Eu am fost banat de doua ori deja, tu de cand ai intrat pe aici, pe langa trimiterile la celalalt forum, nu stiu care e ala, nu ma interesează, te iei de diversi si esti bine merci. E un pic ciudat Eu nu tin cu nimeni. Sunt atatea gasti.Daca intre intr-una din ele o incasezi ca victima colaterala.Am fost amenintat de Cristiano ca imi parte 1500 puncte de reputatie negativa mie si unul alt user.Eu nu tac... 1
johnsnow_ Reputație: 198 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:narnia Oras:narnia Postat Noiembrie 30, 2017 Eu nu tin cu nimeni. Sunt atatea gasti.Daca intre intr-una din ele o incasezi ca victima colaterala.Am fost amenintat de Cristiano ca imi parte 1500 puncte de reputatie negativa mie si unul alt user.Eu nu tac...Asta zic, esti doar amenintat, nu si ars. De ce? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum