Sari la conținut

De la cine ați primit minus azi?

Postări Recomandate

• Oras:DA

zombicoaie, schimba pampersii  ca puti

baba e mata

ai uitat ce campanie ai facut cu pozele mele in fotoshop si cu una cracanata , tu si cu tanya therinvg, ipocritule mincuinos?

ai uitat  ca ai inceput sa ma faci moarta , mamaie, martalkoaga , pentru cateva minusuri primite ?

ai uitat cum veneau peste mine conturi de minusat care imi dadeau mii de minusuri cand tu primeai cateva?

tu sa-ti taii venele ,basitura senila ce esti

Am inceput sa put de cand ti-am dat muie ca am luat mirosul de mortaciune de la tine  :laugh2

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu

baba e mata

ai uitat ce campanie ai facut cu pozele mele in fotoshop si cu una cracanata , tu si cu tanya therinvg, ipocritule mincuinos?

ai uitat  ca ai inceput sa ma faci moarta , mamaie, martalkoaga , pentru cateva minusuri primite ?

ai uitat cum veneau peste mine conturi de minusat care imi dadeau mii de minusuri cand tu primeai cateva?

Arata-mi unde am scris eu asa ceva si-mi cer scuze pe loc ,ai creierul incetosat de la bautura ,betiva dracu

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI

Fa tu esti handicapata?Sa ma pis pe tine de hodoroaga imputita ,are dreptate Picon cand spune ca puti a hoit,fa jegoaso nici muie nu ti-as da la cat esti de proasta ,ca-mi este frica ca se ia prostia de la tine si prefer o boala venerica nu prostia ta,  de boli venerice ma vindec dar de prostie cand ma uit la tine imi dau seama ca nu .

te pisi pe tine cu stropi, asta dovedesc toate postarile tale , injuraturi si iar injuraturi si te mai miri ca iei minus

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

baba e mata

Deabia acum incep sa-ti vorbesc urat ca nu meriti altceva , wc public ce esti

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu

Te-am avertizat azi de trei ori jegoas-o ca sa incetezi ai creierul plin de alcool si nu-ti aduci aminte?

Te-a stropit o picatura  de pisat in gura? Lasa fa boschetaro ca faci uro ,te spala pe proteze nu fi proasta

uite de aia te minusez, ca injuri , si mananci rahat,dar tu crezi ca scrii civilizat , nu?

AI FACE  MOARTE DE OM PT NISTE PUNCTE VIRTUALE,ATAT ESTI DE DUS CU CAPUL

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

uite de aia te minusez, ca injuri , dar tu crezi ca scrii civilizat , nu?

AI FACE  MOARTE DE OM PT NISTE PUNCTE VIRTUALE,ATAT ESTI DE DUS CU CAPUL

Binentels ca esti proasta rau cauti scuze sclerozat-o? Nu zic nimic de trei saptamani si toti pot cauta sa vada ca nu ti-am spus nimic ca-mi dai minusuri ,nu am raspuns cu aceiasi moneda decat azi dupa ce te-am avertizat de trei ori .Nu, as face moarte de om cum faci tu de aceea am scris azi ca sa vada si sa verifice toti ca am dreptate ,nu mai bea atat betivo ca uiti repede

• Like 7
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Iar a aparut cimpanzeul asta (cu nasul mare)  de Liviu pe aici  ?

Asta la varsta lui abia isi taraie basinile prin bucatarie si le spune altora  babe  

Esti tare...coaie sfrijite  :laugh2

PS: * Jegoaso

* Sclerozato ....macar daca folosim invective diverse sa le scriem in plm corect

• Like 1
  • Minus 10
Link spre comentariu
  • Oras:fara

Iar a aparut cimpanzeul asta (cu nasul mare)  de Liviu pe aici  ?

Asta la varsta lui abia isi taraie basinile prin bucatarie si le spune altora  babe  

Esti tare...coaie sfrijite  :laugh2

PS: * Jegoaso

* Sclerozato ....macar daca folosim invective diverse sa le scriem in plm corect

Miki daca el nu ti.o nimic azi  tu de ce incepi?

ș”apoi te miri ca de ce esti minusat.

• Like 3
  • Minus 10
Link spre comentariu

Bobleaca ...pai ne bagam in seama ?  De ce ma citezi ?

Am tinut sa fac doar o observatie la ceea ce am citit

Miki daca el nu ti.o nimic azi  tu de ce incepi?

ș”apoi te miri ca de ce esti minusat.

Pai crezi ca eu il iert p'asta vreodata   ?

Nu tine de minusuri , dar nu pot sa ma abtin (mai ales din ras) cand il vad p'asta intervenind  :)

• Like 2
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

baba e mata

Făăă... asta e acum, mânca-mi-ai din ce-oi fute diseară! Spuneai mai sus, că e vorba dr 2 ani, demento!
  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Bobleaca ...pai ne bagam in seama ?  De ce ma citezi ?

Am tinut sa fac doar o observatie la ceea ce am citit

Pai crezi ca eu il iert p'asta vreodata   ?

Nu tine de minusuri , dar nu pot sa ma abtin (mai ales din ras) cand il vad p'asta intervenind  :)

de ce nu poti?

AL DRACULUI PIELEA ȘI PĂ TINE.

• Like 4
  • Minus 10
Link spre comentariu

baba e mata

Ti-am zis eu ceva de mama ta, de familie? Nesimțițo, mai ai curaj și tupeu să-i acuzi pe alții! Gândește-te bine, la ce ai făcut, nu e prima oară!
  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

de ce nu poti?

AL DRACULUI PIELEA ȘI PĂ TINE.

Ti-am raspuns la postarea ta cu Corectul...intelege cine poate   :)

S-ar putea ca din Ianuarie sa dialogati pe aici doar cu genul acesta  de ....multi sunt scarbiti (iar ptr. faptul ca au fost banati degeaba sunt si mai indarjiti) si abia acum inteleg de ce s-a hotarat sa nu mai intre pe aici nici Inel (un tip destul de inteligent , de care intrebam mai acum 2 saptamani pe aici)   . Nu toti sunt adeptii minciunii si  genului acesta de magarii .

• Like 2
  • Minus 9
Link spre comentariu

Ti-am raspuns la postarea ta cu Corectul...intelege cine poate   :)

S-ar putea ca din Ianuarie sa dialogati pe aici doar cu genul acesta  de ....multi sunt scarbiti (iar ptr. faptul ca au fost banati degeaba sunt si mai indarjiti) si abia acum inteleg de ce s-a hotarat sa nu mai intre pe aici nici Inel (un tip destul de inteligent , de care intrebam mai acum 2 saptamani pe aici)   . Nu toti sunt adeptii minciunii si  genului acesta de magarii .

dpdv stai linistit nu dialoghez si nici colaborez cu nici o gașcă DA VAD MULTE si mi ciuda... :no2

• Like 6
  • Minus 10
Link spre comentariu

Binentels ca esti proasta rau cauti scuze sclerozat-o? Nu zic nimic de trei saptamani si toti pot cauta sa vada ca nu ti-am spus nimic ca-mi dai minusuri ,nu am raspuns cu aceiasi moneda decat azi dupa ce te-am avertizat de trei ori .Nu, as face moarte de om cum faci tu de aceea am scris azi ca sa vada si sa verifice toti ca am dreptate ,nu mai bea atat betivo ca uiti repede

uite ma opresc eu ma opresc din nou si cu Miky si cu Marta hai sa vedem cine incepe din nou scandalul si cearta? De aceia nici nu scriu mai mult ,ma opresc aici 

ai mai dat vreo 200 de minusuri,ca restul le-ai dat de mult, m-ai poircait ca la usa cortului, si vrei sa te las in pace?

Făăă... asta e acum, mânca-mi-ai din ce-oi fute diseară! Spuneai mai sus, că e vorba dr 2 ani, demento!

mosule, mai abject ca tine , nici dracul nu cred ca e ,zombicoaie , acum te duci zilnic pe topicul de masaj , si te caci in cuvantul tau,zilnic , asa ca nu mai  zbiera ca nu ma  impresionezi

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...