Sari la conținut

De la cine ați primit minus azi?

Postări Recomandate

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

Te cred Lisandrule  ....ti-ai luat toate conturile la verificat de cand au fost debanate  :no2

Acum esti pe deplin multumit , ca ai si tu cu ce sa te joci si sa  faci pe sifiliticul convins in functie de zilele saptamanii

PS: Totusi , pe mine nu ma pacalesti  ...poate pe altii , da . Hai du-te si fa urat si pe Advanced ,ca  sa fii mai convingator (cel mai tare cont al tau de aici  )   :)

Ti-am spus ca esti prost si nu m-ai crezut! Bai analfabetule, ai cheltuit banii aiurea sa banezi in stanga si in dreapta iar acum ai luat-o iarasi la muie! :laugh2

• Like 14
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Absintul nu am reusit sa-l accept...si e mai bine să nu aud de el!

si eu m-am facut "praf" din el ... asa ca te inteleg.  :138x

• Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

si eu m-am facut "praf" din el ... asa ca te inteleg.  :138x

Eu am servit doar o gura mică si persoana care a insistat sa gust, nu mi-a zis sa-mi țin respiratia, iar cum eu nu suport alcoolul...momentul acela a ramas ca reprezentativ pentru problema mea.

Postat

Eu am servit doar o gura mică si persoana care a insistat sa gust, nu mi-a zis sa-mi țin respiratia, iar cum eu nu suport alcoolul...momentul acela a ramas ca reprezentativ pentru problema mea.

... in viata e bine intai sa gusti si apoi sa musti. Parerea mea  :hihat

• Minus 1
  • Oras:Undeva
Postat

Te bagi in seamă pentru a îmi spune apoi să păstrez tăcerea? Ce tâmpita sunt...

:laugh2 :laugh2 :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Copile ce esti, îți vine să te joci cu puța în țărână? Drăguțul de tine...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

... in viata e bine intai sa gusti si apoi sa musti. Parerea mea :hihat

Cand alunecă adânc...nu mai sunt dinți, dar e esențială atunci oprirea respirației!

Postat

Copile ce esti, îți vine să te joci cu puța în țărână? Drăguțul de tine...

Vis, taci.

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vis, taci.

Continuă ideea ta...care era și nu era! Ce treabă ai tu cu tăcerea mea?

Postat

Cand alunecă adânc...nu mai sunt dinți, dar e esențială atunci oprirea respirației!

nu pot sa te contrzic ... caci de fiecare data am fost "de partea cealalta a baricadei".

Dar imi place cum gandesti si tehnica ce-o folosesti.

Deja trezesti menestrelul din mine si gandul imi zboara aiurea ... Parerea mea  :hihat

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Te-am corectat , ca a ras frati-miu de tine ieri toata ziua  , zapacitule 

Doar punctili e de tine  , pe care ti le dai zilnic cu acele SP-uri  ....ca in rest  esti .....cenusa de flori   :slap2

Continua , te rog , in stilul caracteristic (chiar ai talent , nu gluma ....dar parca ti-am mai spus asta ) , ori las-o mai moale   :)

Esti demn de mila.

PS: Stiu ca suferi pentru punctele alea.

PSS: Ai cheltuit o groaza de bani cu acele conturi SP sa banezi lumea , cand ai fi putut sa iti iei o camasa calumea  :slap2 

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Cum mai Gelutule nu ti-a zis prostovanii tai membrii ai Consiliului cine sunt...nu ma cunosti, sunt Miky, ma idiotule :slap2

Asa zici tu ?

Jura pe strapon si pe vibrator ca asa este !

Adica esti cand Miky , cand celalalt.

Ia arunca-ti ochii pe scrierile lui Miky.

Ce observi ? Doar esti inteligent de bubui.

Aud ?

Iar tu esti exact pe dos.

Succes !

• Like 3
Vizitator
Postat

Asa zici tu ?

Aud ?

Succes !

E mai prost decat prevede legea. Trist, dar adevarat.

Cat despre punctele alea de reputatie, turbeaza !!!

Postat

Continuă ideea ta...care era și nu era! Ce treabă ai tu cu tăcerea mea?

Vis, de ce ma minusezi, te-am minusat eu? aaa, nu aud...

• Like 1
Vizitator all_star
Postat

Cred ca din "dragoste" te minuseaza.  :))  Pe mine m-a minusat gasca lui peste prajit cu toate clonele SP pe care le detine(mercenary, ivan turbinca, pisoiul salbatic, vanatorul de pesti), m-au luat in primire asa de dimineata.     Dar pe mine ma doare-n PL de minusurile lor, sa fie-n bafta lor de idioti frustrati care se plictisesc grav si cand n-au ce face minuseaza.  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mi-ai zis de două ori să tac după ce te-ai băgat in seamă cu mine, iar eu ti-am dat două minusuri... Nu stiu ce te miri atât...vezi cum le înțelegi aceste chestiuni complicate!

Postat

Cred ca din "dragoste" te minuseaza.  :))  Pe mine m-a minusat gasca lui peste prajit cu toate clonele SP pe care le detine(mercenary, ivan turbinca, pisoiul salbatic, vanatorul de pesti), m-au luat in primire asa de dimineata.  :laugh2

crezi tu?! :) s-o intrebam.

si..nu mai imi adu aminte..si pe mine m-au minusat la greu cei din paranteza. Dar...asta e, ce-a fost, a fost, noroc ca s-a scos banarea automata, ca altfel era. O saptamana excelenta!

• Like 2
Postat

Mi-ai zis de două ori să tac după ce te-ai băgat in seamă cu mine, iar eu ti-am dat două minusuri... Nu stiu ce te miri atât...vezi cum le înțelegi aceste chestiuni complicate!

si trebuia sa ma minusezi pentru asta :slap2

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ti-am spus ca esti prost si nu m-ai crezut! Bai analfabetule, ai cheltuit banii aiurea sa banezi in stanga si in dreapta iar acum ai luat-o iarasi la muie! :laugh2

Cum sa ma plang saracie de 200 de lei  cheltuiti , donati si aceia  unora care deja fusesera banati de cu totul altii .

Eu de banat nu te-am banat decat pe tine de 3-4 ori , pe  matracuca la care faceai cunilingus si nu te mai opreai (de 2 ori) si inca 2 care m-au injurat de familie ca si tine ...astea au fost toate banarile mele.

Pai tu crezi ca am ajuns ca tine si ca milogul asta de mai jos sa alerg dupa pizda low cost de 50 de lei ? Trezeste-te , ba , sifiliticule la realitate.  :)

Asa zici tu ?

Aud ?

Succes !

Adormitule du-te la somn , ca  habar nu ai de nimic ....sau continua sa intreabi pe aici de CEL MAI MUIST  ...pana la  Craciun  :)

Esti demn de mila.

PS: Stiu ca suferi pentru punctele alea.

PSS: Ai cheltuit o groaza de bani cu acele conturi SP sa banezi lumea , cand ai fi putut sa iti iei o camasa calumea  :slap2 

Ba , pulifriciule  , mi se rupe de puncte 

"O groaza de bani" !?  :no2  Deja imi dau seama cum iti fluiera vantul prin buzunare , tocmai de aceea si atarni zilnic pe 2 platforme  si pe multiple conturi de aici , inclusiv pe cateva  SP-uri cu care tot dai ca prostanacul minusuri in continuare la o gramada de useri   , hARLECHINO .

Sau cand nu dai minusuri , ii tot intarati ca o hahalera , sa te certi cu acestia  pe aici...tot din lipsa de ocupatie  ...prost cat Casa Poporului , am zis :)

Hai basti , mediocrule  , ca iti ajunge pe ziua de azi . Nu te mai bag in seama .

• Like 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

nu pot sa te contrzic ... caci de fiecare data am fost "de partea cealalta a baricadei".

Dar imi place cum gandesti si tehnica ce-o folosesti.

Deja trezesti menestrelul din mine si gandul imi zboara aiurea ... Parerea mea  :hihat

Mda...stiam deja! Dar voiam să nu te mai gandesti că te muscă ceva, că apoi iar imi ziceai ca ieri...despre nervozitatea avută dimineața. Si pot număra deja trei dimineți în care m-ai facut partasa de imaginile ce-ti trec prin minte...
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

si trebuia sa ma minusezi pentru asta :slap2

Dar tu de ce trebuia neapărat sa-mi ceri tăcerea de două ori?

• Like 7
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Cum sa ma plang saracie de 200 de lei  cheltuiti , donati si aceia  unora care deja fusesera banati de cu totul altii .

Eu de banat nu te-am banat decat pe tine de 3-4 ori , pe  matracuca la care faceai cunilingus si nu te mai opreai (de 2 ori) si inca 2 care m-au injurat de familie ca si tine ...astea au fost toate banarile mele.

Pai tu crezi ca am ajuns ca tine si ca milogul asta de mai jos sa alerg dupa pizda low cost de 50 de lei ? Trezeste-te , ba , sifiliticule la realitate.  :)

Adormitule du-te la somn , ca  habar nu ai de nimic ....sau intreaba pe aici de CEL MAI MUIST  ...pana la  Craciun 

Ba , pulifriciule  , mi se rupe de puncte 

"O groaza de bani" !?  :no2  Deja imi dau seama cum iti fluiera vantul prin buzunare , tocmai de aceea si atarni zilnic pe 2 platforme  si pe multiple conturi de aici , inclusiv pe cateva  SP-uri cu care tot dai ca prostanacul minusuri in continuare  , hARLECHINO  :)

@

@Miky , esti amabil ca de obicei.Nu am ce zice.

Cred ca iti este greu sa iti schimbi stilul de scris de la minut la minut.

Stii la ce detaliu ma refer.

De ce nu ii raspunzi lui Pipilica la acuzatii ?

Sau nu functionezi decat in anumite sensuri.....

• Like 3
Postat

Du-te , ba , adormitule/tristule  cu Pisoarca al tau  ca nu am ce sa-i raspund unui sociopat  batut de soarta .

Ti-am mai spus de cateva ori ca nu-mi fac amici cu probleme psihice , du-te si te gudura si iesi la o bere in continuare cu  d'astia ca matale asa  .

PS: Stilul meu de scris este acelasi si inconfundabil ptr. aceia care detin oarece  fler  si creier., dar nu te acuz pe matale de d'astea , gainarule , care bantuie toata ziua pe aici cu miloaga  si se vaita ca nu-si permite sa futa ceva de calitate  la 50 de lei . Ba , la 50 de lei nu mai gassti nici pe Centura  ...asa ca stai in plm acasa in fata monitorului si fa-ti o laba , ca e moca  si nu te mai vaita toata ziua pe aici  ca nu primeste un mormoloc ca tine preturi  promotionale  de la fete/femei  , atarnatorule   :)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Mda...stiam deja! Dar voiam să nu te mai gandesti că te muscă ceva, că apoi iar imi ziceai ca ieri...despre nervozitatea avută dimineața. Si pot număra deja trei dimineți în care m-ai facut partasa de imaginile ce-ti trec prin minte...

pai nu degeaba esti "vis" ... mai ai si alte atribute tantrica, erotica, nightmare, etc. Imi plac contorsionarile logice care mi-le trezesti si le iau ca pe o provocare mentalo-erotica. Pai ce sa fac daca amandoi suntem matinali si-mi place sa beau cafea alaturi de tine si sa rezolv ghicitorile ascunse in suvoiul cuvintelor tale ... eee ... ce zici?

P.S. uneori si muscatura usoara poate starni valuri erotice, daca posesoara dintilor stie cum s-o aplice. Parerea mea  :hihat

• Minus 1

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Du-te , ba , adormitule/tristule  cu Pisoarca al tau  ca nu am ce sa-i raspund unui schizofrenic batut de soarta .

Ti-am mai spus de cateva ori ca nu-mi fac amici cu probleme psihice , du-te si te gudura si iesi la o bere in continuare cu  d'astia ca matale asa  .

PS: Stilul meu de scris este acelasi si inconfundabil ptr. aceia care detin oarece  fler  si creier., dar nu te acuz pe matale cu d'astea :)

Corect! Agramat și infantil. De "stilul" tău de scris, zic.
  • Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...