osimplaandree Reputație: 32 Postat Noiembrie 29, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 andreea, adu-i in discutie ideea de un threesome sau swing si vezi cum reactioneaza....daca tot te evita, ia-l mai tare si intreaba-l daca a devenit gay intre timp :))lasa-l inainte de sarbatori, spor la cautat inlocuitor :)Am adus in discutie threesomeul de prea multe ori.Nu trebuie sa caut deoarece la fel ca orice persoana am oameni care oricând i.as suna nu m.ar refuza pt craciun sau altceva:))Incercam sa îl recuperez pe cel pe care l.am ales dar între timp am fost luminata.Ma refuza pe mn pt ca nu le refuza pe altele ceea ce cred ca o sa practic si eu:> 1 Link spre comentariu
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Cum a ramas ?Te'a ajutat sau nu ? Link spre comentariu
osimplaandree Reputație: 32 Postat Noiembrie 29, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Cum a ramas ?Te'a ajutat sau nu ?Cine sa ma ajute?Sf duh? Link spre comentariu
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Cine sa ma ajute?Sf duh?Nu. Raffaelo.Nu te-a ajutat ?Eu vb serios..era foarte saritor Link spre comentariu
osimplaandree Reputație: 32 Postat Noiembrie 29, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Nu. Raffaelo.Nu te-a ajutat ?Eu vb serios..era foarte saritor Ce glume:))Nimic nu ma poate ajuta inafara de un amant banuiesc 2 Link spre comentariu
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Ce glume:))Nimic nu ma poate ajuta inafara de un amant banuiescExact..asa s-a bagat sa destrame si alte familii.Nu cred ca va refuza si de asta data ocazia.Ce are de pierdut ? Raffa vezi sefu' am pus o vorba buna Link spre comentariu
osimplaandree Reputație: 32 Postat Noiembrie 29, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Exact..asa s-a bagat sa destrame si alte familii.Nu cred ca va refuza si de asta data ocazia.Ce are de pierdut ? Raffa vezi sefu' am pus o vorba buna Cine a zis ca vreau un amant de pe site?:))Am deja logodnic și vorba aia:nu se încurca oalele și nu e bine sa frecventeze aceleași cercuri amanții și aia luați cu acte:( 2 Link spre comentariu
zanderspinning Reputație: 167 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:pe Dunare Oras:pe Dunare Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 acu' am eu o curiozitate....daca te-ai luminat in cazul tau, te-a prins cumva virusul nimfomane.com? :Dsau inca speri ca vei primi ceva sfat salvator? :) Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 660 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Inca mai credeti in Mos Craciun? Link spre comentariu
unscarred Reputație: 1454 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 acu' am eu o curiozitate....daca te-ai luminat in cazul tau, te-a prins cumva virusul nimfomane.com? :Dsau inca speri ca vei primi ceva sfat salvator? :)M.a prins înțelepciunea:)) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Da' am si eu o curiozitate, asa, la ora 6,37, pana se raceste cafeaua : de ce raspunzi in locul simpleiandreei ?Doar zic.Aide :slap2 mea. 2 Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 #lamulțan Andreea 1 18 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 La multi ani Andreea! :) Link spre comentariu
unscarred Reputație: 1454 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Da' am si eu o curiozitate, asa, la ora 6,37, pana se raceste cafeaua : de ce raspunzi in locul simpleiandreei ?Doar zic.Aide :slap2 mea. Sa ma scuze Andrei, am vrut sa tastez l.a dar a iesit altceva. De ziua ta, amice Andrei, lasi glumele? 1 Link spre comentariu
osimplaandree Reputație: 32 Postat Noiembrie 30, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 La multi ani Andreea! :)Multumesc!Tot nu înțeleg dc unii ma cred barbat:-? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Multumesc!Tot nu înțeleg dc unii ma cred barbat:-?La mulți ani, Andrei! 6 Link spre comentariu
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Cine a zis ca vreau un amant de pe site?:))Am deja logodnic și vorba aia:nu se încurca oalele și nu e bine sa frecventeze aceleași cercuri amanții și aia luați cu acte:(Ai dreptate..da-l in cacat.Pe Raffa adica.Ii este deajuns ca are chelie si e un proxenet imbarligator.Si-ar dori el sa fie fericit dar e un prapadit care cere atentie. Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Ai dreptate..da-l in cacat.Pe Raffa adica.Ii este deajuns ca are chelie si e un proxenet imbarligator.Si-ar dori el sa fie fericit dar e un prapadit care cere atentie.Iubitu', simti nevoia de afectiune?Esti atat de dragalas... Link spre comentariu
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Iubitu', simti nevoia de afectiune?Esti atat de dragalas...Vezi ca amanta ta Vanesa are dunga trasa.Ganadeste bine ce vina are Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Vezi ca amanta ta Vanesa are dunga trasa.Ganadeste bine ce vina areNu ma mai intereseaza. Tu ma atragi mai mult. :) Nu fi timid, voi fi delicat cu tine, am ales un dildo pe masura ta. ;) 1 24 Link spre comentariu
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Nu ma mai intereseaza. Tu ma atragi mai mult. :) Nu fi timid, voi fi delicat cu tine, am ales un dildo pe masura ta. ;)Esti un nenorocit.(pentru ce ai facut)Pacatele te bantuiesc. 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Esti un nenorocit.(pentru ce ai facut)Pacatele te bantuiesc.Asa este. Ai dreptate. Dar tu esti salvarea mea. 1 24 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Esti un nenorocit.(pentru ce ai facut)Pacatele te bantuiesc.pe cine faci tu nenorocit?! Hai iesi de aici. Dispari! 4 8 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Am adus in discutie threesomeul de prea multe ori.Nu trebuie sa caut deoarece la fel ca orice persoana am oameni care oricând i.as suna nu m.ar refuza pt craciun sau altceva:))Incercam sa îl recuperez pe cel pe care l.am ales dar între timp am fost luminata.Ma refuza pe mn pt ca nu le refuza pe altele ceea ce cred ca o sa practic si eu:>La multi ani, bai baiete! :) 5 8 Link spre comentariu
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 pe cine faci tu nenorocit?! Hai iesi de aici. Dispari!Tu ce vrei ma parlitule ?Am vorbit cu tine ? Te bagi ca musca in cacat.Vad ca minusezi de zor de cand am zis ceva rau de baba aia.Asa se procedeaza ? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum