Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Septembrie 24, 2018 Se pregătește pentru eventuale vizite la Iași(glumeam,dar nu m-aș supăra dacă s-ar și întâmpla). 5 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2018 Vezi că nu am găsit cazare in Brasov pentru săptămâna asta, până la ora asta. Eu oricum plec mâine de acasă, unde ajung nu știu :D , încă nu mi-am luat biletul de tren :) 1
rednaus Reputație: 168 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:Honoluluuu Oras:Honoluluuu Postat Septembrie 24, 2018 Eu am zis ca te.as lua acasa 🤣🤣🤣
altadata Reputație: 4456 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Septembrie 24, 2018 Vezi că nu am găsit cazare in Brasov pentru săptămâna asta, până la ora asta. Eu oricum plec mâine de acasă, unde ajung nu știu :D , încă nu mi-am luat biletul de tren :)Poftim biletul!Spre..Brasov!!😃😃😃
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Septembrie 24, 2018 @>altadata<,vezi că ai încurcat biletele,n-ai nici un bilet pentru Brașov,așa că nu se știe dincotro va bate vântul.Oricum la Iași e mai călduț ca la Brașov atât la propriu cât și la figurat.Să aveți spor în toate! 6 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Septembrie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2018 Gata... Am găsit locație pentru azi și mâine :) 2
gligor89 Reputație: 90 Postat Septembrie 25, 2018 Telefon: 073232 Oras:Sibiu Telefon: 073232 Oras:Sibiu Postat Septembrie 25, 2018 În primul rând, ajung mâine la Brașov dacă voi găsi cazare :( În al doilea rând, începând cu săptămâna viitoare, adică începând cu luna octombrie, voi ajunge doar două zile pe săptămână, cred că vineri și sâmbătă, dar nu știu sigur. Oricum, voi fi doar două zile pe săptămână și voi anunța aici cu o zi înainte. :*Daca e vineri si sambata e suuuper...eu putand veni in Brasov doar sambata
legendarul Reputație: 128 Postat Septembrie 29, 2018 Oras:miami Oras:miami Postat Septembrie 29, 2018 Buna Monica Cind vei fi in Braşov saptamina viitoare ?
legendarul Reputație: 128 Postat Septembrie 29, 2018 Oras:miami Oras:miami Postat Septembrie 29, 2018 Sau daca se disponibila in alt oras in cursul saptamiinii viitoare is
koko1 Reputație: -341 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 30, 2018 Te pup Monica !Daca mai ajungi prin Bucuresti , anunta si tu !!Multumesc , pupici !!
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2018 Bună :*Săptămâna aceasta voi fi la Brașov în zilele de vineri și sâmbătă. Pentru că v-am anunțat modificări , este fair-play să vi le prezint:- Nu mai am varianta de o finalizare deoarece nu sunt "pe repede înainte" :D- Varianta de o oră cu două fin este 250 lei.- Masajul de relaxare se poate doar la varianta de o oră de masaj de relaxare cu o fin prin sex la 200 lei/oră Ca și noutate, de săptămâna viitoare voi începe să fac masaj erotic profesional :) , finalizarea va fi prin tehnici de masaj și nu labă. Voi posta anunțul la secțiunea respectivă. Iar de la sfârșitul lunii voi avea și varianta de epilare cu ceară :) Programările se pot face în avans prin PM sau la numărul de telefon afișat la titul topicului în zilele în care sunt. Vă mulțumesc pentru atenție și vă doresc o săptămână cel puțin la fel de frumoasă precum va fi a mea :* :* :* 1
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2018 5
rednaus Reputație: 168 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Honoluluuu Oras:Honoluluuu Postat Octombrie 1, 2018 20180927_113119.jpg20180927_113346.jpg 🤩🤩🙄
triangolo2 Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Postat Octombrie 4, 2018 Bună :*Săptămâna aceasta voi fi la Brașov în zilele de vineri și sâmbătă. Pentru că v-am anunțat modificări , este fair-play să vi le prezint:- Nu mai am varianta de o finalizare deoarece nu sunt "pe repede înainte" :D- Varianta de o oră cu două fin este 250 lei.- Masajul de relaxare se poate doar la varianta de o oră de masaj de relaxare cu o fin prin sex la 200 lei/oră Ca și noutate, de săptămâna viitoare voi începe să fac masaj erotic profesional :) , finalizarea va fi prin tehnici de masaj și nu labă.Voi posta anunțul la secțiunea respectivă. Iar de la sfârșitul lunii voi avea și varianta de epilare cu ceară :) Programările se pot face în avans prin PM sau la numărul de telefon afișat la titul topicului în zilele în care sunt. Vă mulțumesc pentru atenție și vă doresc o săptămână cel puțin la fel de frumoasă precum va fi a mea :* :* :* Sarut mana!As dori si eu eu o programare de doua ore pentru maine, 05 10.2018.Astept raspuns aici, nu am probleme de orar.Multumesc,Triangolo
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2018 Ne auzim mâine la telefon. Având în vedere că mâine voi fi în Brașov, voi avea telefonul deschis :* 1
triangolo2 Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2018 Postat Octombrie 5, 2018 Ne auzim mâine la telefon. Având în vedere că mâine voi fi în Brașov, voi avea telefonul deschis :*Buna dimineata! Multumesc mult, am sa va contactez.Spor!
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2018 Deci... fără pm pentru ca am fost retrogradată :) Ca și metoda de contact... numărul de telefon din titlu :* 1
altadata Reputație: 4456 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Octombrie 5, 2018 Deci... fără pm pentru ca am fost retrogradată :) Ca și metoda de contact... numărul de telefon din titlu :*Mai scrie cateva postari, de regula dupa cateva postari iti revine culoarea. 2
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2018 Azi e vineri și e soare :) 1
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2018 Și pe mine-n cot mă doare :D 1
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2018 Universu-mi dă ce vreau :P 1
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2018 Sa mănânc, să fut, să beau :* 1
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2018 Hei... sunt avatar :) (albastră) :* 1
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2018 Mai scrie cateva postari, de regula dupa cateva postari iti revine culoarea.Mersi ! 1
andy_stef Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2018 Postat Octombrie 5, 2018 Pentru cineva care suna fara succes ce e de recomadat: sa fie mai perseverent sau sa renunte? :)Daca stau sa ma gandesc bine, nici in avatar nu le reuseau toate conexiunile chiar din prima incercare :))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum