el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Noiembrie 30, 2017 Asta e din ciclul: "E bine sa nu ne fie rau"Gogule, culca-te, impusca-te, fa orice sa nu ne mai uimesti cu inteligenta ta.De aceasi parere este si Vanesa ?Esti un chelios obosit.Vorbeste frumos gaozarule si nu mai destrama familii curva batrana. 1
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Noiembrie 30, 2017 Merci de urare!Erai si tu la al doilea daca nu te inverzea motanulDeja ai inceput sa banezi ? 1
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 30, 2017 Deja ai inceput sa banezi ?Faptul ca iti dau tie niste minusuri pt comentarii nefondate nu inseamna ca banez.Dar esti prea prost sa intelegi.Vezi ca mai vine un minus...ðŸ˜ðŸ˜ 5 10
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Noiembrie 30, 2017 Faptul ca iti dau tie niste minusuri pt comentarii nefondate nu inseamna ca banez.Dar esti prea prost sa intelegi.Vezi ca mai vine un minus...Ba smekere hai sa ne gasim.Da-mi adresa ta din Bucuresti si vin. 1
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 30, 2017 Ba smekere hai sa ne gasim.Da-mi adresa ta din Bucuresti si vin.Nu sunt in Bucuresti.Vii la munte?ðŸ˜ðŸ˜ 3 10
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Noiembrie 30, 2017 Nu sunt in Bucuresti.Vii la munte?Da-mi adresa . 1
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 30, 2017 Da-mi adresa .Imi dai PM cand ajungi in Salzburg😠3 10
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Noiembrie 30, 2017 Imi dai PM cand ajungi in SalzburgBaaaa.da adresa lasa vrajeala ieftina. 1
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Noiembrie 30, 2017 Daca nu dai adresa tor te aflu care esti.In tara sau in afara tarii bagamias pula in inima ta. 1
raffaello Reputație: -6837 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 30, 2017 De aceasi parere este si Vanesa ?Esti un chelios obosit.Vorbeste frumos gaozarule si nu mai destrama familii curva batrana.Vai, ce m-ai ghicit!!!Istetule! :)Iti multumesc pentru aprecieri, esti deosebit... 2 24
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Noiembrie 30, 2017 Omule zi la lume ce alte conturi clona ai pe aici cu care banezi.Nu ne mai duce in eroare.De cand te-ai plictisit de viata ai inceput sa ai alte preocupari 1
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 30, 2017 Omule zi la lume ce alte conturi clona ai pe aici cu care banezi.Nu ne mai duce in eroare.De cand te-ai plictisit de viata ai inceput sa ai alte preocupariN am nicio clona.Clar?ðŸ˜ðŸ˜Nu ma mai deranja..sunt in vacanta.ðŸ˜ðŸ˜ 5 10
pulesteu Reputație: 10797 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2017 Nu jegule...mai sunt cativa pe lista.Daca tot ne complimentam de dimineataCe prost esti, ti-ai mai dat si singur plus la postarea asta. :lol: 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Omule zi la lume ce alte conturi clona ai pe aici cu care banezi.Nu ne mai duce in eroare.De cand te-ai plictisit de viata ai inceput sa ai alte preocupari Aici ai mare dreptate, e un imbarligator ca si Miky.Nu vor sa recunoasca ce tampenii fac zi de zi :slap2 N am nicio clona.Clar?Nu ma mai deranja..sunt in vacanta. Sclavul asta Cristiano e un psihopat ca Miky. Daca te duci in munti dupa el e bine sa fii pregatit..sa-i spargi curul ma refer :pepsi 5 2
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 30, 2017 Aici ai mare dreptate, e un imbarligator ca si Miky.Nu vor sa recunoasca ce tampenii fac zi de zi :slap2 Sclavul asta Cristiano e un psihopat ca Miky. Daca te duci in munti dupa el e bine sa fii pregatit..sa-i spargi curul ma refer :pepsiEu inca cred ca Cristiano s-a lasat prostit de mintea diabolica a taranusului.La varsta lui e de inteles 25 6
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 30, 2017 Aici ai mare dreptate, e un imbarligator ca si Miky.Nu vor sa recunoasca ce tampenii fac zi de zi :slap2 Sclavul asta Cristiano e un psihopat ca Miky. Daca te duci in munti dupa el e bine sa fii pregatit..sa-i spargi curul ma refer :pepsiBai coaie crete..Pune dovada ca te am minusat..acum..aiciCa la vorba esti primul...dovedeste😠6 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Bai coaie crete..Pune dovada ca te am minusat..acum..aiciCa la vorba esti primul...dovedeste Iti meriti soarta 5 2
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 30, 2017 Iti meriti soartahttps://www.youtube.com/watch?v=OxkDtMSLoKQTu ti o meriti ca faci acuzatii nefondate, dar cred ca esti prea prost sa intelegi...esti frate cu futadores alaðŸ˜ðŸ˜ 7 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Tu ti o meriti ca faci acuzatii nefondate, dar cred ca esti prea prost sa intelegi...esti frate cu futadores ala Mai devreme spuneai ca sunt el fudatores, ai uitat ?Esti prost gramada :laugh2 :laugh2Te-ai prostit in singuratatea din munti si ai preferat sa fii sclavul lui MIky stiuletarul. 5 2
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 30, 2017 Mai devreme spuneai ca sunt el fudatores, ai uitat ?Esti prost gramada :laugh2 :laugh2Te-ai prostit in singuratatea din munti si ai preferat sa fii sclavul lui MIky stiuletarul.Ce conteaza..sunteti la fel de prosti oricum😠7 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Ce conteaza..sunteti la fel de prosti oricumIar continui circul ?Nu inteleg cum naiba te-ai cumplat cu psihopatul Miky..e strict problema ta.Termina cu glumele tale de autobaza.Din cauza voastra ati creat acest haos pe forum. 5 2
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 1, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 1, 2017 Eu inca cred ca Cristiano s-a lasat prostit de mintea diabolica a taranusului.La varsta lui e de inteles Nu e chiar puști, Cristiano, e matur bine. E drept că nici nu strălucește prin inteligență, ca și Prostitution, de altfel, dar ... sunt ai noștri și ei, cu bune și cu rele.
Postări Recomandate