Sari la conținut

Prostitution

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Datorită acestor amenințări, curvele pe care le protejați vor fi banate și reținute.

Vom incepe cu Andreea Rebeka.

http://zch.ro/wp-content/uploads/2017/04/diicot-04-1.jpg

Mai bine incepi cu mamica ta...tare prost te a facut! ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
  • Like 6
  • Minus 10
  • Oras:Calea Grivitei nr. 24
  • Oras:Calea Grivitei nr. 24
Postat

.

Mai bine incepi cu mamica ta...tare prost te a facut!

Planul a fost pus în acțiune.

https://www.cugetliber.ro/imagini/mari/diicotfootgooglero-1345195013.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Planul a fost pus în acțiune.

https://www.cugetliber.ro/imagini/mari/diicotfootgooglero-1345195013.jpg

Esti plictisitor...i ai dat 600 minusuri...ce de treaba aiðŸ˜
  • Like 4
  • Minus 10
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mai intru pe la ora 00.00

Esti un prost..ti e greu sa spui ca ai gresit?Orgolii mari...

Te minusez..nu te banez, fraiere...asta pentru ca ai spus ca te am minusat deja, nu?

Normal că nu o să-si recunoască greseala...deoarece doreste in continuare să "greseasca" si aceasta nu e prima oară cand a fost prins. Singura lui optiune mai este doar sa se invarta ca un papitoi in jurul oamenilor...însă el face răul cel mai mic deocamdată.
  • Like 17
  • Minus 8
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

http://4.bp.blogspot.com/-U-SdesvtB70/U9VKzU3cB9I/AAAAAAAAU_8/WSDH0OpNriU/s1600/Triple+facePalm.jpg

Stai că am si eu una...

S-o caut...

Dar e in franceză...

post-143417-0-33483900-1511991700_thumb.jpg

• Like 15
  • Minus 8
  • Telefon: 0725653656
Postat

Datorită acestor amenințări, curvele pe care le protejați vor fi banate și reținute.

Vom incepe cu Andreea Rebeka.

http://zch.ro/wp-content/uploads/2017/04/diicot-04-1.jpg

Te.am bagat cumva inseama si nu stiu eu?

Sau tu te.ai bagat in seama cu 600puncte - pt intimidare???

Asa faci si in viata reala,ameninti lumea fara sa.i cunosti???

Sauuu stai..te.ai suparat am avut "dispute" cu Popa?

Ps:Ai grija ce.mi dorestj..roata oricand se reintoarce!

• Like 12
  • Minus 26
Postat

Te.am bagat cumva inseama si nu stiu eu?

Sau tu te.ai bagat in seama cu 600puncte - pt intimidare???

Asa faci si in viata reala,ameninti lumea fara sa.i cunosti???

Sauuu stai..te.ai suparat am avut "dispute" cu Popa?

Ps:Ai grija ce.mi dorestj..roata oricand se reintoarce!

E un SP al popiiðŸ˜ðŸ˜
  • Like 4
  • Minus 10
Postat

E un SP al popii

Bv lui Pisic ca face banuti pe urma ...

Ai dracu,cu puncte n.a mers,cu intimidare nu, acum cu astea .

Ai dracu nu stiu ce sa mai inventeze ,de clone nu mai comentez!

Sa minuseze pana se plictisesc,eu tot voi continua daca nu se potolesc.

Ps:Dmx Pe unde o fi? :)))

• Like 10
  • Minus 26
Postat

Bv lui Pisic ca face banuti pe urma ...

Ai dracu,cu puncte n.a mers,cu intimidare nu, acum cu astea .

Ai dracu nu stiu ce sa mai inventeze ,de clone nu mai comentez!

Sa minuseze pana se plictisesc,eu tot voi continua daca nu se potolesc.

Ps:Dmx Pe unde o fi? :)))

Disparut in ceata..de vreo 2 zileðŸ˜ðŸ˜

Apare el nu ti fa grijiðŸ˜ðŸ˜

• Like 5
  • Minus 10
Postat

Disparut in ceata..de vreo 2 zile

Apare el nu ti fa griji

Vanatorul a aparut ca... dmx l.au scos din hora.

Hahaha :)))

• Like 9
  • Minus 26
Postat

Daca voi avea timp ma voi ocupa azi de individ...vad ca inca nu a pus nicio dovada...pentru ca nu areðŸ˜ðŸ˜

Deocamdata ma bucur de zapadaðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Like 4
  • Minus 10
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
Postat

cristiano, desi am posibilitatea sa imi fac, nu unul, ci nenumarate conturi sp, nu am facit-o si nici nu am sa o fac, deci nu am minusat pe nimeni. Tu insa ai pus umarul la banarea mea in mod repetat. Nu am avut nimic cu tine pana cand am observat acest lucru. Ma luam de kiki, hop si tu cu minusul. Ca sa gasesti o justificare a minusurilor, spuneai ca vorbesc urat cu tine. Pai cum pula mea sa vorbesc cu tine cand ma minusai fara sa ma iau de tine, ma luam doar de mitomanul de kiki. Boul ala m-a banat de 4 ori cu ajutorul tau si al babaciunii de... moartea, sustinand ca l-am injurat de familie. Gresit, are un orgoliu bolnav, recunosc, l-am injurat de familie dar doar dupa ce el a facut aceladi lucru si a dat date personale in ceea ce ma priveste. Tu te-ai asociat cu un bolnav psihic, acum suporti consecintele. Nu am nici o prietenie adevarata cu nimeni de aici "prietene", tu insa esti atat de naiv si manevrabil incat meriti toate criticile care ti se aduc! Vacanta placuta sa ai, sper sa stai cat mai putin pe forum si sa te bucuri de lucrurile marunte care iti fac viata mai frumoasa in aceasta perioada a anului! 

• Like 5
  • Minus 1
  • Oras:Pretutindeni
  • Oras:Pretutindeni
Postat

Tare..a intrat DIICOT-ul. :))

In curand se vor trezi clientii cu mascatii la curul clientilor.

E ca in viata de zi cu zi.

• Minus 1
Postat

cristiano, desi am posibilitatea sa imi fac, nu unul, ci nenumarate conturi sp, nu am facit-o si nici nu am sa o fac, deci nu am minusat pe nimeni. Tu insa ai pus umarul la banarea mea in mod repetat. Nu am avut nimic cu tine pana cand am observat acest lucru. Ma luam de kiki, hop si tu cu minusul. Ca sa gasesti o justificare a minusurilor, spuneai ca vorbesc urat cu tine. Pai cum pula mea sa vorbesc cu tine cand ma minusai fara sa ma iau de tine, ma luam doar de mitomanul de kiki. Boul ala m-a banat de 4 ori cu ajutorul tau si al babaciunii de... moartea, sustinand ca l-am injurat de familie. Gresit, are un orgoliu bolnav, recunosc, l-am injurat de familie dar doar dupa ce el a facut aceladi lucru si a dat date personale in ceea ce ma priveste. Tu te-ai asociat cu un bolnav psihic, acum suporti consecintele. Nu am nici o prietenie adevarata cu nimeni de aici "prietene", tu insa esti atat de naiv si manevrabil incat meriti toate criticile care ti se aduc! Vacanta placuta sa ai, sper sa stai cat mai putin pe forum si sa te bucuri de lucrurile marunte care iti fac viata mai frumoasa in aceasta perioada a anului! 

Vai, dar nu zicea jegul de Cristiano ca el nu minuseaza pe nimeni cu exceptia mea?

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

......

Iarăși vă contraziceți...

Deviza multora de aici este să aibă dușmani...

Vrăjeala asta cu prietenia o băgați pentru cine-o înghite...nu-i așa!? 😉

Bineinteles că și aici, "dușmănia" este limitată de ceva, este închisă între niște ziduri...

Care-s acelea?

Este ușor de știut...mai ales pentru mine care-s învățată să observ fiecare mișcare și să nu-mi scape nimic din tot ceea ce poate face un om.

De exemplu...acest celebru al vostru miky se asemăna cândva în multe treburi cu voi cei care-l târâți și vă spurcati cu el intelectul vostru de neegalat. Dar miky e doar un ciot în drum...anihilat de câte ori vrea p.la lui de cei care vor să-l fută ca și cum a încălcat la un anume punct niște legi nescrise.

Aveți puncte comune dar acelea nu se unesc pentru a crea o prietenie...

Ce crează omul e întotdeauna un rahat pus în băț, fluturându-l pe la nasul altor doritori care vor să-și proclame eminenta "inteligență" și utilitatea în același gest...n-am avut niciodată mirare pentru așa ceva!

• Like 11
  • Minus 9
Postat

Vai, dar nu zicea jegul de Cristiano ca el nu minuseaza pe nimeni cu exceptia mea?

Nu jegule...mai sunt cativa pe lista.

Daca tot ne complimentam de dimineataðŸ˜

• Like 4
  • Minus 10
Postat

Mi am facut o evaluare a activitatii pe forum si am luat niste hotarari..una dintre ele este sa nu imi mai prelungesc SP-ul.Foarte posibil sa fi gresit in unele cazuri cu minusurile..ok imi asum .SP -ul l am facut pentru ca si eu am fost atacat de diverse personaje pe la inceputul verii si s a dorit banarea mea...ceea ce pana la urma au si reusit Pulesteu si consiliul pulii mele.

Dintre toti care m au minusat pana acum, doar pulesteu este un membru vechi si cu recenzii la activ, restul au fost si sunt conturi special facute pentru minusat..fara alte activitati specifice forumului.Chiar daca recenziile mele nu au fost pe placul tuturor, nu ma pot compara cu acele SP-uri.

Consider ca de tot razboiul care e pe aici sunt vinovati in principal cei implicati, dar si adminii acestui forum nu fac nimic sa linisteasca apele, ba dimpotriva cred ca le convine de minune ce se intampla si chiar pun umarul ...pana la urma e vorba de interesul lor financiar.Multe din SP urile care minuseaza nu apartin niciuneia dintre taberele implicate...atunci ale cui sunt?ðŸ˜ðŸ˜

In cazul de fata, pentru care am deschis topicul, individul a afirmat ca i am minusat toate postarile, dar nu a adus nicio dovada..pentru ca nu i adevarat..se poate verifica foarte simplu.E asa greu sa spuna ca a gresit?Imi asum toate minusurile pe care le am dat, dar nu si pe acelea imaginare.

Oricum mai am cateva zile de SP si gataðŸ˜

Multumesc pentru urari, concediu placut si tie!

• Like 4
  • Minus 10
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mi am facut o evaluare a activitatii pe forum si am luat niste hotarari..una dintre ele este sa nu imi mai prelungesc SP-ul.Foarte posibil sa fi gresit in unele cazuri cu minusurile..ok imi asum .SP -ul l am facut pentru ca si eu am fost atacat de diverse personaje pe la inceputul verii si s a dorit banarea mea...ceea ce pana la urma au si reusit Pulesteu si consiliul pulii mele.

Dintre toti care m au minusat pana acum, doar pulesteu este un membru vechi si cu recenzii la activ, restul au fost si sunt conturi special facute pentru minusat..fara alte activitati specifice forumului.Chiar daca recenziile mele nu au fost pe placul tuturor, nu ma pot compara cu acele SP-uri.

Consider ca de tot razboiul care e pe aici sunt vinovati in principal cei implicati, dar si adminii acestui forum nu fac nimic sa linisteasca apele, ba dimpotriva cred ca le convine de minune ce se intampla si chiar pun umarul ...pana la urma e vorba de interesul lor financiar.Multe din SP urile care minuseaza nu apartin niciuneia dintre taberele implicate...atunci ale cui sunt?

In cazul de fata, pentru care am deschis topicul, individul a afirmat ca i am minusat toate postarile, dar nu a adus nicio dovada..pentru ca nu i adevarat..se poate verifica foarte simplu.E asa greu sa spuna ca a gresit?Imi asum toate minusurile pe care le am dat, dar nu si pe acelea imaginare.

Oricum mai am cateva zile de SP si gata

Multumesc pentru urari, concediu placut si tie!

Nu coaie, nu e vorba că recenziile tale (la Denisa-Progresul) nu au plăcut, ci faptul că tu și Mihaitgv ați întrecut măsura. Lingerismul ăla în formă continuată, chatul interminabil, recenziile la foc automat, v-au pus în postura de ... promovatori. Ați fost atenționați, chiar și eu v-am atras atenția - la început decent și argumentat. Urmarea? Ați început cu atacurile și jignirile, ceea-ce m-a făcut, evident, să reacționez, la rândul meu. Mihaitgv a înțeles în cele din urmă și s-a potolit, tu continui un război, pentru care ești vinovat. Printre altele, dând minusuri, inclusiv mie. Acum, o faci pe victima, ca o pizdă plângăcioasă, încercând să dai vine pe alții.

Asta e, fără supărare!

• Like 4
Postat

Nu coaie, nu e vorba că recenziile tale (la Denisa-Progresul) nu au plăcut, ci faptul că tu și Mihaitgv ați întrecut măsura. Lingerismul ăla în formă continuată, chatul interminabil, recenziile la foc automat, v-au pus în postura de ... promovatori. Ați fost atenționați, chiar și eu v-am atras atenția - la început decent și argumentat. Urmarea? Ați început cu atacurile și jignirile, ceea-ce m-a făcut, evident, să reacționez, la rândul meu. Mihaitgv a înțeles în cele din urmă și s-a potolit, tu continui un război, pentru care ești vinovat. Printre altele, dând minusuri, inclusiv mie. Acum, o faci pe victima, ca o pizdă plângăcioasă, încercând să dai vine pe alții.

Asta e, fără supărare!

Nu te am mai minusat in ultima perioada, dar tu m ai gratulat cu unul chiar acum cateva minuteðŸ˜ðŸ˜

Coaie..recenzez pe cine vreau si de cate ori vreau...nu dau explicatii nimanui, cu atat mai putin tie.Esti om aproape de pensie si o freci pe aiciðŸ˜ðŸ˜

Vacanta placuta!

• Like 3
  • Minus 10
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Tare..a intrat DIICOT-ul. :))

In curand se vor trezi clientii cu mascatii la curul clientilor.

E ca in viata de zi cu zi.

Asta e din ciclul: "E bine sa nu ne fie rau"

Gogule, culca-te, impusca-te, fa orice sa nu ne mai uimesti cu inteligenta ta.

• Like 3
  • Minus 24
Postat

Nu te am mai minusat in ultima perioada, dar tu m ai gratulat cu unul chiar acum cateva minute

Coaie..recenzez pe cine vreau si de cate ori vreau...nu dau explicatii nimanui, cu atat mai putin tie.Esti om aproape de pensie si o freci pe aici

Vacanta placuta!

Ești un puști obraznic și prost, cu scuzele de igoare! Nu ai înțeles nimic și stai cu coada pe sus, ca un cocoșel tânăr și plin de arfe. Nu trebuie să dai explicații nimănui, recenzezi pe cine vrei și de câte ori vrei, dar suporți consecințele! 

• Like 4
Postat

Ești un puști obraznic și prost, cu scuzele de igoare! Nu ai înțeles nimic și stai cu coada pe sus, ca un cocoșel tânăr și plin de arfe. Nu trebuie să dai explicații nimănui, recenzezi pe cine vrei și de câte ori vrei, dar suporți consecințele!

Normal ca le suport, doar sunt la al doilea cont..urmeaza al treileaðŸ˜
  • Like 3
  • Minus 10
Postat

Normal ca le suport, doar sunt la al doilea cont..urmeaza al treilea

Multe înaine! 

Postat

Multe înaine!

Merci de urare!

Erai si tu la al doilea daca nu te inverzea motanulðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Like 3
  • Minus 10
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...