Sari la conținut

Motane, îți pleacă userii !

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie

Pe celalalt site intra doar moartea .Si aia din plictiseala.

Cum a spus odata un utilizator vechi de aici:site ul asta este ca un Lamborghini si ala e ca un trabant in pula mea.

Ai grijă, colegul, că pe aici foștii useri SP și utilizatorii lunii nu prea au viață după ce își pierd culoarea verde...ori după expirarea perioadei de ”glorie”.

Link spre comentariu
Vizitator masterblaster28
Reputație: 0

Du-te ma lopixe cu toata smecheria asta de vai ce infiorator .

De cand ii lumea si pamantul lumea se aduna la accidente sa vada.

La batai La circ si la ceva care e cu viata si e scandal,chestii ce nu se intampla zi de zi.Tu crezi ca pe un camp de batalie unde zac 1000 de morti se aduna cineva sa priveasca un cadavru?Acolo s-ar aduna daca cineva ar incepe sa cante la violoncel in pula mea.

:))))))))))Ma lasi cu textele astea .....zi de zi plictiseala la maximum ca nimeni nu vrea scandal in casa nimeni nu vrea accidente nimeni nu vrea.......

Intotdeauna asta va vinde cel mai bine retine asta.

Si retine un lucru ...aia toata ziua raca taca maca paca numa guita ca niste porci injunghiati de site ul asta.Un admin acolo zicea---- nimfolabe.

Cand am discutat aici noi despre AIA de acolo?Ne doare in pula de ei.

Cand l-ai vazut tu pe Pisicuts iesind spunand site ul:infodebilii  sau Siteu lu Vilmuska??????????????....Scuze Vypuska :)))))))))))

Circul vinde, e adevarat.

Dar cat crezi ca vor mai vrea cei care platesc sa faca circ doar intre ei?

Cati premium si super vor ramane dupa ce vor pica userii vechi? 30? 40? M-as mira sa fie atatia.

Si oare nu va veti plictisi sa fiti voi cei care platiti ca sa puteti sa faceti tumbe pe aici? Cat crezi ca va va tine?

• Like 2
Link spre comentariu

Ai grijă, colegul, că pe aici foștii useri SP și utilizatorii lunii nu prea au viață după ce își pierd culoarea verde...ori după expirarea perioadei de ”glorie”.

Pai nu se poate plati din timp?Ba se poate.Si io voi avea veatza forever.

Is nemuritorul.

=))

• Like 12
  • Minus 6
Link spre comentariu

Circul vinde, e adevarat.

Dar cat crezi ca vor mai vrea cei care platesc sa faca circ doar intre ei?

Cati premium si super vor ramane dupa ce vor pica userii vechi? 30? 40? M-as mira sa fie atatia.

Si oare nu va veti plictisi sa fiti voi cei care platiti ca sa puteti sa faceti tumbe pe aici? Cat crezi ca va va tine?

Nu pica nimeni.O sa vezi. ;)

Link spre comentariu

Mariano, ma gandesc ca aici te forteaza pestele sa intri cu forta, asa-i ? 

Esti masochista ?

De ce te loghezi aici, daca "dincolo" e mai ieftin ? 

Si nu in ultimul rand, daca eram admin, pentru fraza de mai sus, acum aveai deja alt cont.

tocmai,ca aici iti permiti sa postezi orice.daca era restrictie la jigniri si alte defaimari,nu se ajungea aici.vizavi de faptul ca ma forteaza pestele sa intru aici,cam ai dreptate.am un peste virtual aici.dupa ce imi expira verdele,ma fac rosie

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Nu pica nimeni.O sa vezi. ;)

Pai nu vezi cum sunt banati userii vechi?

Poate ar trebui sa arunci o privire: multi useri mai vechi de 5 ani si cu zeci de recenzii sunt deja banati.

• Like 2
Link spre comentariu

Vad ca motanul nu mai posteaza nimic, probabil intra pe invizibil si se bucura de circ.

Daca vreti sa discutati cu el, la sectiunea "Contact" se pot deschide tichete.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Există o altă metodă de a ne lămuri, mai obiectivă, dar n-o spun acum, ca să nu fie mînărită și aia. Mai întîi vreau s-o verific mai atent.

Așa, la ochi, am pus-o în aplicare și am rămas cu impresia că cei 500, de care zici tu că scriu, sunt de fapt vreo 100, dacă sunt și ăia.

Iar miile de spectatori care doar iau informații, sunt virtuali, fantome, în marea lor majoritate.

Hai să-ți spun eu cum sunt „produși”. Mă dau exemplu pe mine.

Eu mă loghez o dată, cel mult de două ori pe zi. Scriu ce am de scris, văd ce vreau să văd, și mă deloghez imediat.

Nu m-aș mira dacă aș afla că sunt contorizat la numărul utilizatorilor la fiecare logare. Ar fi o cale simplă de a mai mări, „pe bune”, numărul lor.

În rest, mai intru de vreo trei-patru ori, nelogat, ca să văd ce s-a mai întîmplat.

Sunt convins că la contorul vizitatorilor apar 4 vizitatori pe zi numai de la mine.

Eu sunt unul singur, dar apar de 5-6 ori la numărul total, fiindcă mă mai și loghez.

Dacă mai fac și alții ca mine, și sunt sigur că mai sunt, îți dai seama cît se umflă numerele tale numai de la ăștia ca mine?

Și mai socotește și de cîte ori intră descreierații ăia care au cîte 3-4-5-6 sau mai multe clone, și ai să vezi cum se umflă numărul utilizatorilor... mai ceva ca o gogoașă înfuriată.

Dar asta nu-i nimic, fiindcă vizitatorii mai sunt umflați încă de vreo trei ori, pe șest, așa cum am arătat în postarea anterioară.

Abia apoi, cosmetizate, numerele tale sunt puse, oficial, la vedere.

Așa apar miile alea de accesări pe care ni le vînturi sub nas. Din condei.

E pură propagandă.

Și tu le iei de bune.

Se umfla nr vizitatorilor prin faptul ca paginile sunt indexate de google, bing, facebook,youtube ,si daca te uiti la un topic si esti singurul vizitator pe pagina, vezi unul sau doua din cele citate mai sus care apar la nr de vizitatori,cateodata vad 1 vizitator -eu si 1 pana la 7 bing de ex

acelasi lucru si cand esti logat

• marta m*, Bing (8), Google Mobile (1)
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...