justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 30, 2017 Încă unul banat http://nimfomane.com/forum/user/159734-transparent/Tipul acesta, deși nu l-am cunoscut, am apreciat că și-a sacrificat puțin din timpul lui pentru a-mi acorda câteva plusuri, deși era albastru, când un SP m-a luat la minusuri fără motiv. Din ce am citit ici colo, era un user apreciat.pe @transparent l.am scris si io de vreo 2 sapt.. 4 10
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Noiembrie 30, 2017 Chiar daca si-au dat seama sau nu de greselile facute (since nu imi pasa) vor incerca sa imi baneze contul.Pai voi plangeti aici ca sunt conturi banate cand astia 2 plus altii posteaza aici ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.Despre ce vorbim ?Faceti topice cu useri banati degeaba
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 30, 2017 Uite cine baneaza: DylancBuc si Justlove....de plictisealaRepet nu au avut nici o tangente cu aceti ipochimeni si m-am trezit injurat si facut catel sau enorias.Dylan ca un gentlemen a preferat sa se ia de familia mea..tot la fel ca nu am vorbit nimic cu el, dar pentru ca am avut curaj sa zic ca nu e corect sa fiu luat la pwla de baba asta fara nici un motiv. screen1.pngsaracu de tine , plangi un pic pt 8 minusuri, pe aia din ”pulime” nu ii vezi?ham ham 5 10
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Noiembrie 30, 2017 saracu de tine , plangi un pic pt 8 minusuri, pe aia din ”pulime” nu ii vezi?ham ham Esti tampita...exact ce vorbeam.Ma ataci fara nici un motiv.Am zis ca nu intru in gasca ta si a lui Miky sau altele.Nu ai decat sa ma banezi tu, Dylan, Miky, Cristiano si care idioti mai sunteti aici si banati pe nedrept userii. AI ajuns mare panarama, dar e bine ca postezi ca sa vada si altii cine se ocupa de banari in ultima vreme.Hai pa !!! Te pupa sefu' 1
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 30, 2017 Esti tampita...exact ce vorbeam.Ma ataci fara nici un motiv.Am zis ca nu intru in gasca ta si a lui Miky sau altele.Nu ai decat sa ma banezi tu, Dylan, Miky, Cristiano si care idioti mai sunteti aici si banati pe nedrept userii. AI ajuns mare panarama, dar e bine ca postezi ca sa vada si altii cine se ocupa de banari in ultima vreme.Hai pa !!! Te pupa sefu'nu fac parte din nici o gasca si nici nu tin cu nimeni.NU EI BANEAZA. deschide ochii ! 7 10
gigelpetrescu Reputație: 3312 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 30, 2017 Hmm..Oare pe cine a deranjat ? poate cu recenzii ? s-a certat cu cineva in mod special ? Nu cred ca supărat pe careva. Făcea parte pesemne din categoria de utilizatori care folosesc forumul destul de des încât să se considere ca isi va cumpăra un cont colorat odată "avertizat" sau in cazul de fata, banat. Considerentele mele pe subiect banarilor aparent "aleatoare" si a inverzirii userilor care fac trafic, aici:http://nimfomane.com/forum/topic/103018-de-ce-a-fost-banat-ultravox/?view=findpost&p=3205576
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 30, 2017 vis, la ce sa mai puna recenzie? nu ii de ajuns linku/useru?mai taci odata si tu.Las-o, am zis! :laugh2
vizita Reputație: 146 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Ar fi interesant sa aflam care este motivul acestor banari
johnsnow_ Reputație: 198 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:narnia Oras:narnia Postat Noiembrie 30, 2017 Ar fi interesant sa aflam care este motivul acestor banari O, da!
paparudi Reputație: 6 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Să ne bucurăm de această sfântă zi :) și sa lăsăm răutățile :)#happy
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 30, 2017 http://nimfomane.com/forum/user/22511-radu77/ si tot continua :no2 6 10
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 http://nimfomane.com/forum/user/22511-radu77/ si tot continua :no2Las ca aici macar sunt puncte........
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 30, 2017 Las ca aici macar sunt puncte........nu inteleg..? 5 10
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 nu inteleg..?https://www.youtube.com/watch?v=hGH8D_20TjQ 14 6
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 30, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=hGH8D_20TjQmai bine puneai o manea :laugh2
pulesteu Reputație: 10787 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2017 Penibil sa banezi astfel de membri. Recenzor, fara implicare in conflicte, civilizat. Cum putea sa deranjeze pe cineva? Asta e alt argument pentru existenta unor pesti care si-au luat conturi SP. P.S: Am vazut in postul initial ca are 72 de ani. Foarte tare sa ai 72 de ani si sa fii inca pe pula ta. 5
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 mai bine puneai o manea :laugh2DMX rules :laugh2
gigelpetrescu Reputație: 3312 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 30, 2017 Pisicuts trebuie să facă ceva :(Păi face. Își numără lovelele.Pun pariu ca-si freacă mâinile încântat, cu o bere rece la-ndemână. 3
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2017 Păi face. ÃŽși numără lovelele.Pun pariu ca-si freacă mâinile încântat, cu o bere rece la-ndemână.Mare dreptate aiðŸ˜ðŸ˜ 6 10
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 30, 2017 În concluzie, e clar că e o acțiune de intimidare/îndepărtare a userilor vechi, cu recenzii și contribuții!Poate fi, așa cum am mai zis, o frondă a celor noi pe forum și tineri ca vârstă, care cred ei că forumul este condus din umbră de ăștia mai vechi și vor să facă ei legea, dar nici nu putem eluda ipoteza unei încercări a celor de dincolo, de a-și atrage mușterii. Divide et impera, nu e o descoperire recentă. 4
katran Reputație: 1093 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2017 Buna seara ...buna seara !! Ce se mai intampla p-acilea ? Toata lumea OK ? Baaa ... ce dracu' se intampla ? V-ati pierdut mintile definitiv ? Razboiul Punctelor ... vai de pulicica mea !!! Popandailor , n-aveti vreo treaba de facut ...prin casa ...prin ograda ? Va plictisiti , ai ? Va inteleg , postaci dezorientati si aiuriti ... si eu ma plictisesc , altfel nu-mi explic impulsul tembel de a mai scrie ceva pe nimfohazna.com ... Hai , succesuri !!! 14 8
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 În concluzie, e clar că e o acțiune de intimidare/îndepărtare a userilor vechi, cu recenzii și contribuții!Poate fi, așa cum am mai zis, o frondă a celor noi pe forum și tineri ca vârstă, care cred ei că forumul este condus din umbră de ăștia mai vechi și vor să facă ei legea, dar nici nu putem eluda ipoteza unei încercări a celor de dincolo, de a-și atrage mușterii. Divide et impera, nu e o descoperire recentă.Pisicuts trebuie să facă ceva :( 108 1
zeul internet Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Si totusi...:)Am sa ma axez pe alti fraieri, dar victime colaterale : @cassy, @castellano, @relaxed, @laury.Nu-i cunosc, m-am uitat pe lista cu UL. Am sa-i elimin, pe cei care fac recenzii.Pe picon il voi duce la - 399.Apoi il voi pune sa cante Marseleieza zilnic, pentru a nu fi banat.Sarmala, ai adresa mea de e-mail: [email protected]Dupa cum a spus si maestrul picon pe alt topic, unde sunt userii skopelos, vasilepoamarosie, vanatorul, userx si miskin? 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 30, 2017 Buna seara ...buna seara !! Ce se mai intampla p-acilea ? Toata lumea OK ? Baaa ... ce dracu' se intampla ? V-ati pierdut mintile definitiv ? Razboiul Punctelor ... vai de pulicica mea !!! Popandailor , n-aveti vreo treaba de facut ...prin casa ...prin ograda ? Va plictisiti , ai ? Va inteleg , postaci dezorientati si aiuriti ... si eu ma plictisesc , altfel nu-mi explic impulsul tembel de a mai scrie ceva pe nimfohazna.com ... Hai , succesuri !!! Cum de-ai scapat nedungat? :) 3 24
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 30, 2017 Buna seara ...buna seara !! Ce se mai intampla p-acilea ? Toata lumea OK ? Baaa ... ce dracu' se intampla ? V-ati pierdut mintile definitiv ? Razboiul Punctelor ... vai de pulicica mea !!! Popandailor , n-aveti vreo treaba de facut ...prin casa ...prin ograda ? Va plictisiti , ai ? Va inteleg , postaci dezorientati si aiuriti ... si eu ma plictisesc , altfel nu-mi explic impulsul tembel de a mai scrie ceva pe nimfohazna.com ... Hai , succesuri !!! Nenea, ce mai face zeppelinele? E bine? :hihat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum