raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 30, 2017 Dute-n plm de idiot dement ce esti.Cu tine nu are Romania scapare.Esti un imbarligator de ultima speta.Fugi la Vanessa31 ca te primeste sigur, are nevoie pentru cei 2 plozi.Retardel, ti-ai terminat argumentele si ai apelat la "ultima solutie"? :))))Cretinule, du-te la cel care te-a dezinformat si da-i doua palme. Pt ca nu-si verifica informatiile. 2 24
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 altu2 i-a dat doar vreo 20 de minusuri pe postari punctuale care i-au displacut.Cand a deschis topicul omul avea la reputatie +31, m-am uitat eu.Se pare insa ca a suparat gasca de minusatori care l-au terminat instant :slap2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 am alergie la prosti/hoti/derbedei/mincinosi/escroci/imbarligatori tu pui numa ce iti convine. aport :laugh2 Faptul ca ai ramas fara injuraturi spune multe. Mai bine ai zice cum de stii tu zilnic cine e banat si pui imediat linkul.Nu crezi totusi ca nu suntem asa usor de fraierit ?Zi drept, te plictisesti groaznic si ai zis sa animezi putin forumul ? 5 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 altu2 i-a dat doar vreo 20 de minusuri pe postari punctuale care i-au displacut.Cand a deschis topicul omul avea la reputatie +31, m-am uitat eu.Se pare insa ca a suparat gasca de minusatori care l-au terminat instant :slap2 Posibil, cred ca era mai safe pentru el sa nu fi postat. Astia au vrut sa agite spiritele si au si reusit.Ce nu inteleg eu este de ce Raffa, Justlove si alti sclavi esuati de aici mereu incearca sa dea vina pe noi.Asta spune multe si repet, faptul ca s-a trecut Raffa pe minus nu il face mai putin suspect, Are cont verde si il doare la pasarica (nu poate fi banat) 5 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Retardel, ti-ai terminat argumentele si ai apelat la "ultima solutie"? :))))Cretinule, du-te la cel care te-a dezinformat si da-i doua palme. Pt ca nu-si verifica informatiile. In loc sa iti vezi de viata ta ca nu e tarziu stai aici si bagi diversiuni ieftine.Mereu asta ai facut sub pretextul ca ai tu un aer superior.Uite ca nu este asa. Bafta in viata nene 5 2
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 30, 2017 Retardel, ti-ai terminat argumentele si ai apelat la "ultima solutie"? :))))Cretinule, du-te la cel care te-a dezinformat si da-i doua palme. Pt ca nu-si verifica informatiile.Dupa ce l-au banat pe ala,le oferiti material de distractie,cat stau la o bere.Bravo puli vostre,certati-va intre voi. 26 6
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 30, 2017 Faptul ca ai ramas fara injuraturi spune multe. Mai bine ai zice cum de stii tu zilnic cine e banat si pui imediat linkul.Nu crezi totusi ca nu suntem asa usor de fraierit ?Zi drept, te plictisesti groaznic si ai zis sa animezi putin forumul ?vrei injuraturi?cum stiu simplu PULĂ, ma uit la aia care mi.or dat stelute si il vad cu dunga, intru pe el si vad si ultimi ”vizitatori” mai bine de atat nu iti pot desenacu ocazia asta am mai gasit din pacate unu, no unde ai fost ”popă” sa il ajuti?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 vrei injuraturi?cum stiu simplu PULĂ, ma uit la aia care mi.or dat stelute si il vad cu dunga, intru pe el si vad si ultimi ”vizitatori” mai bine de atat nu iti pot desena Nu tine cucoana.Ai multe stelute (cum le-ai obtinut nu conteaza).Si stii exact care are dunga trasa si care nu ?!? UITE AICI CATE STELUTE AI.Nu mai manca cacat ca stii tu care nu avea inainte de ziua de ieri dunga trasa.Ai tu ochi buni sa vezi ca s-a tras o liniuta pe la mijloc, nu ??? Deci NU TINE !!!
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 30, 2017 Nu tine cucoana.Ai multe stelute (cum le-ai obtinut nu conteaza).Si stii exact care are dunga trasa si care nu ?!? UITE AICI CATE STELUTE AI.Nu mai manca cacat ca stii tu care nu avea inainte de ziua de ieri dunga trasa.Ai tu ochi buni sa vezi ca s-a tras o liniuta pe la mijloc, nu ??? Deci NU TINE !!! baa, tu chiar esti prost nu doar te faci!vad ca nu is oarba ca tine! io vad usri in format mare . nu ce ai pus tu , ca asa nici io nu vad( de pe laptop se vede MAREEE)
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Asa este JUSTLOVE cand arunci fumigene ieftine.Tot astept raspunsul cum de stii zilnic (in ultimele 5,6 zile) de cine e banat si cumPoti sa dai minusuri cat vrei tu.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 baa, tu chiar esti prost nu doar te faci!vad ca nu is oarba ca tine! Asteptam raspunsul cum de stii mereu cine va fi banat zilnic !!! 6 2
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 30, 2017 Asa este JUSTLOVE cand arunci fumigene ieftine.Tot astept raspunsul cum de stii zilnic (in ultimele 5,6 zile) de cine e banat si cumPoti sa dai minusuri cat vrei tu. PLANGACIOSULE :laugh2NU AM VAZUT DE MULT ASA PROST CA TINE, JUR! :slap2 VEZI ORBULE , AIA CU DUNGA IS BANATI, asa imi dau seama.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 PLANGACIOSULE :laugh2NU AM VAZUT DE MULT ASA PROST CA TINE, JUR! :slap2 https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/24273369_1709364399103215_1055283260_n.jpg?oh=8d405b71c0f19fd2944aa4278b8059d4&oe=5A220B73VEZI ORBULE , AIA CU DUNGA IS BANATI, asa imi dau seama. Lasa vrajealaUITE CATE STELUTE AI.Cum deosebesti aia banati de ieri, fata de aia de azi !!! 5 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Asteptam alta vrajeala ieftina. Iti spun sincer ca am ochi foarte buni eu si daca as avea atatea stelute si m-as uita zilnic tot nu mi-as da seama care au fost inainte cu dunga trasa si care nu !!!Sa te consulti cu Miky ca mai sunt altii care pun botul la fumigene lui .Ai timp sa te mai gandesti !!! 6 2
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 30, 2017 Asteptam alta vrajeala ieftina. Iti spun sincer ca am ochi foarte buni eu si daca as avea atatea stelute si m-as uita zilnic tot nu mi-as da seama care au fost inainte cu dunga trasa si care nu !!!Sa te consulti cu Miky ca mai sunt altii care pun botul la fumigene lui .Ai timp sa te mai gandesti !!!ESTI ILEGAL DE PROST!VAI DE PULA TA, IMPUSCA.TE , FA.NE UN BINE! 6 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 ESTI ILEGAL DE PROST!VAI DE PULA TA, IMPUSCA.TE , FA.NE UN BINE! Nu ai decat sa ma injuri si sa ma faci in toate felurile.Acum ca esti prinsa ce sa zici, nu ?Sa le explici la toti useri de pe forum care este implicarea ta in toata treaba asta cu banarile si ce ai de castigat.Asta daca binenteles nu vii cu alta scuza cum de stii cine e banat si care nu !!!Chiar am stat si m-am gandit ca e o intamplare ca stiai 2 zile la rand cine e banat si cine nu.Cand ai inceput sa faci un obicei timp de 6 zile cu linkuri catre useri banati s-a aprins beculetul ca tu stii mai multe si cine va fi banat !!!Recunoaste !!! 6 2
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 30, 2017 Nu ai decat sa ma injuri si sa ma faci in toate felurile.Acum ca esti prinsa ce sa zici, nu ?Sa le explici la toti useri de pe forum care este implicarea ta in toata treaba asta cu banarile si ce ai de castigat.Asta daca binenteles nu vii cu alta scuza cum de stii cine e banat si care nu !!!Chiar am stat si m-am gandit ca e o intamplare ca stiai 2 zile la rand cine e banat si cine nu.Cand ai inceput sa faci un obicei timp de 6 zile cu linkuri catre useri banati s-a aprins beculetul ca tu stii mai multe si cine va fi banat !!!Recunoaste !!!recunoste ca esti prost de bubui!nu am de unde sa stiu cine o sa fie banat II VAD IN LISTA MEA DE PRIETENI!(tu nu vezi ca nu ai :laugh2 ), parca vad ca intr.o sapt si restu neplatitori o sa fie banati. ORBULE!
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 30, 2017 Nu ai decat sa ma injuri si sa ma faci in toate felurile.Acum ca esti prinsa ce sa zici, nu ?Sa le explici la toti useri de pe forum care este implicarea ta in toata treaba asta cu banarile si ce ai de castigat.Asta daca binenteles nu vii cu alta scuza cum de stii cine e banat si care nu !!!Chiar am stat si m-am gandit ca e o intamplare ca stiai 2 zile la rand cine e banat si cine nu.Cand ai inceput sa faci un obicei timp de 6 zile cu linkuri catre useri banati s-a aprins beculetul ca tu stii mai multe si cine va fi banat !!!Recunoaste !!!A prins si Justlove gustul minusarilor??? :laugh2Oare ce ar face babeta daca avea 1500 de minusuri la dispozitie?? 24 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 A prins si Justlove gustul minusarilor??? :laugh2Oare ce ar face babeta daca avea 1500 de minusuri la dispozitie?? Deja a inceput sa ma minuseze de zor ca am desconspirat-o.Vine cu argumente de 2 bani pe care nici un copil de clasa a 2-a nu le-ar crede.De asta am indemant-o sa se mai consulte cu Miky, imbarligatorul. 6 2
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 30, 2017 A prins si Justlove gustul minusarilor??? :laugh2Oare ce ar face babeta daca avea 1500 de minusuri la dispozitie??plusurile le.as da , la aia galbeni/albastri minusurile la PROSTI! TU daca ai atatea puncte cu plus de ce nu dai la aia galbeni/albastri? 6 10
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 30, 2017 Deja a inceput sa ma minuseze de zor ca am desconspirat-o.Vine cu argumente de 2 bani pe care nici un copil de clasa a 2-a nu le-ar crede.De asta am indemant-o sa se mai consulte cu Miky, imbarligatorul.ai descoperit pe dracu.de prost ce esti .oricine are prieteni in lista ii poate vedea pe aia cu dunga
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 ai descoperit pe dracu.de prost ce esti .oricine are prieteni in lista ii poate vedea pe aia cu dunga Asteptam sa ne zici cum stii zilnic cine va fi banat.Nu merge cucoana, recunoaste ca esti afiliata cu cei care baneaza !!!Te dai in show-uri ca stii cine e banat zilnic. E ultima oara cand ma repet. Cum stii cine va fi banat a doua zi sau la cateva ore !!!Uite ce lista imensa de stelute aiPS: Asta cu lista de prieteni si ca vezi care mai e banat nu tine !!! Nu imi da mie lamuriri, fa-o pentru restul membrilor, cei activi si cei care i-ati banat !!! 5 2
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 30, 2017 pula uita.te acuma la useri online, ii vezi?este unu cu dunga , il vezi? asa il vad io cum ii vede si alti si tu amuda tu esti orb si nu vezi.
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 30, 2017 Daca citesti aici JUSTLOVE ai sa vezi ca si ALTU2 a zis de ce l-a minusat...dar esti idioata ca ai boala pe mine si AVPOP !!!Băi nene, un cont verde-praz nu poate bana, pentru că are puține puncte. Câteodată e bine să mai și gândești! 5 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 30, 2017 Dupa ce l-au banat pe ala,le oferiti material de distractie,cat stau la o bere.Bravo puli vostre,certati-va intre voi.Pipilica, tine-ti potaia in lesa. Daca nu-l duce capul nu-l lasa sa debiteze ineptii.Normal ca cei care baneaza se distreaza vazand cum apar tot felul de isteti care descopera suspectii. 2 24
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum