the thinker Reputație: 44 Postat Decembrie 4, 2017 Postat Decembrie 4, 2017 O singura intrebare Poate este un client pe care l-am rugat sa mă voteze . Probleme ?Intrebare si raspuns gen...nu stiu pe care sa o aleg? 1. Gogule, probleme ma? 2. Probleme? Vrei si un cap in gura? 😂 2
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2017 Intrebare si raspuns gen...nu stiu pe care sa o aleg?1. Gogule, probleme ma? 2. Probleme? Vrei si un cap in gura?Una dintre ele .=)) =)))
araboaica Reputație: -113 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Postat Decembrie 4, 2017 Felicitari, Justlove, Andreea Rebeca!Si pe celalalte fete de ce nu le feliciți, nu merită ? :) 6
ivann turbinca Reputație: 166 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Decembrie 4, 2017 Nu le haleste pe restu' 2 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2017 Si pe celalalte fete de ce nu le feliciți, nu merită ? :)Se va vorbi de premiile asta încă un an de acum încolo =)) Zici ca am câștigat 50000€ =)) 38 1
araboaica Reputație: -113 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Postat Decembrie 4, 2017 Se va vorbi de premiile asta încă un an de acum încolo =)) Zici ca am câștigat 50000€ =))Păi ce nu ai câștigat!? :)))
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2017 Păi ce nu ai câștigat!? :)))Ba da am câștigat , doar ca lumea pe aici se agita de parca am fi câștigat 50000€ =)) 38 1
araboaica Reputație: -113 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Postat Decembrie 4, 2017 Ba da am câștigat , doar ca lumea pe aici se agita de parca am fi câștigat 50000€ =))Păi de bani ziceam, chiar nu ai primit nimic ? :)))) la atatea conturi SP vândute putea si pisicut sa dea ceva acum de sărbători la câștigătoare :))) un chec, un cozonac :))) 2
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2017 Păi de bani ziceam, chiar nu ai primit nimic ? :)))) la atatea conturi SP vândute putea si pisicut sa dea ceva acum de sărbători la câștigătoare :))) un chec, un cozonac :)))Da un porc ceva =)) Dar nu mi-a dat :( =)) =)) 39 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Decembrie 4, 2017 Si pe celalalte fete de ce nu le feliciți, nu merită ? :)cu cele 2 tin legatura, ehh, nu sunt rautacios. Pe celalalte nu le cunosc si nici nu am tinut vreun fel legatura. 6
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2017 Ba da am câștigat , doar ca lumea pe aici se agita de parca am fi câștigat 50000€ =))cand cistigi aia 50.000 euro ... da-mi PM sa vin sa te cer in casatorie... da? Aaa ... dar, sa nu uiti sa-mi trimiti si 1.000 euro, sa-mi iau costum si pantofi. Te pup anticipat ... :laugh2 3 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2017 cand cistigi aia 50.000 euro ... da-mi PM sa vin sa te cer in casatorie... da? Aaa ... dar, sa nu uiti sa-mi trimiti si 1.000 euro, sa-mi iau costum si pantofi. Te pup anticipat ... :laugh2Pai dacă este așa trebuie sa invitam tot forumul la nunta =)) 36 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2017 Pai dacă este așa trebuie sa invitam tot forumul la nunta =))ii/le chemam ... ca facem nunta la cort si incap toti, nu? :laugh2 Cea mai mare problema o sa fie cum ii asezam, ca sunt in stare sa se bata ca chiorii. Io' zic sa le luam darul la intrare, inainte de bautura si mancare nu le dam ... vorba aceea "mancarea-i fudulie, bautura-i temelie" Parerea mea. :hihatHai ca te pup ... faci tu lista sau o fac eu? 2 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2017 ii/le chemam ... ca facem nunta la cort si incap toti, nu? :laugh2 Cea mai mare problema o sa fie cum ii asezam, ca sunt in stare sa se bata ca chiorii. Io' zic sa le luam darul la intrare, inainte de bautura si mancare nu le dam ... vorba aceea "mancarea-i fudulie, bautura-i temelie" Parerea mea. :hihatHai ca te pup ... faci tu lista sau o fac eu? Facem o nunta la un palat =)) La mese ii așezăm in felul următor : haterii cu haterii / dușmanii cu dușmanii / prietenii cu prietenii :) Cadoul la început ca poate bea mult și uita sa plătească =)) Fa tu lista :) 36 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2017 Facem o nunta la un palat =))La mese ii așezăm in felul următor : haterii cu haterii / dușmanii cu dușmanii / prietenii cu prietenii :)Cadoul la început ca poate bea mult și uita sa plătească =))Fa tu lista :)daaa ... asa facem.Dar trebuie sa stabilim de la inceput ... "Domnisoarele" tale de onoare le aleg eu, nu de alta dar trebuie sa le verific daca sunt chiar domnisoare... ca nu vreau sa te invete la "rele", inainte de noaptea nuntii si sa rada tot satul, ca ies cu cearceaful "nepatat". Pup ... sa fi cuminte, da? :girly 3 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2017 daaa ... asa facem.Dar trebuie sa stabilim de la inceput ... "Domnisoarele" tale de onoare le aleg eu, nu de alta dar trebuie sa le verific daca sunt chiar domnisoare... ca nu vreau sa te invete la "rele", inainte de noaptea nuntii si sa rada tot satul, ca ies cu cearceaful "nepatat". Pup ... sa fi cuminte, da? :girlyDa bine înțeles ca domnișoarele mele sunt foarte cuminți :) Ines și Tania :) Eu voi fi cuminte te aștept :* 36 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2017 Postat Decembrie 4, 2017 Pai dacă este așa trebuie sa invitam tot forumul la nunta =)) Si asa suntem aici ca intr-o familie mare. Ne iubim, ne certam, ne uram, ne injuram. =)) 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2017 Da bine înțeles ca domnișoarele mele sunt foarte cuminți :) Ines și Tania :)Eu voi fi cuminte te aștept :*Hmmm ... mi-e cam frica sa ma duc sa le verific la "feciorie" ca daca nu sunt ... si cad in ispita??? Cred ca cel mai bine mergem impreuna si va verific pe toate 3 deodata, ce zici ? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Sa ma astepti cuminte ... ca eu sunt de moda veche "intai Sfatu' s-apoi patu". 1
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 4, 2017 Si asa suntem aici ca intr-o familie mare. Ne iubim, ne certam, ne uram, ne injuram. =))... râdem, glumim. futem, plătim. :laugh2 5
Administrator pisicuts Reputație: 114572 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Decembrie 4, 2017 ... râdem, glumim. futem, plătim. :laugh2 si minusam 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum