Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Lupul isi schimba parul, dar naravul ba.Incearca si el sa posteze un pic mai diferit, insa nu poate sa nu latre la cei care i-au mai dat picioare in trecut. Dupa asta se da de gol.Lupul isi schimba parul, dar naravul ba.Incearca si el sa posteze un pic mai diferit, insa nu poate sa nu latre la cei care i-au mai dat picioare in trecut. Dupa asta se da de gol.Lupul isi schimba parul, dar naravul ba.Incearca si el sa posteze un pic mai diferit, insa nu poate sa nu latre la cei care i-au mai dat picioare in trecut. Dupa asta se da de gol.Lupul isi schimba parul, dar naravul ba.Incearca si el sa posteze un pic mai diferit, insa nu poate sa nu latre la cei care i-au mai dat picioare in trecut. Dupa asta se da de gol.Lupul isi schimba parul, dar naravul ba.Incearca si el sa posteze un pic mai diferit, insa nu poate sa nu latre la cei care i-au mai dat picioare in trecut. Dupa asta se da de gol.Lupul isi schimba parul, dar naravul ba.Incearca si el sa posteze un pic mai diferit, insa nu poate sa nu latre la cei care i-au mai dat picioare in trecut. Dupa asta se da de gol.Lupul isi schimba parul, dar naravul ba.Incearca si el sa posteze un pic mai diferit, insa nu poate sa nu latre la cei care i-au mai dat picioare in trecut. Dupa asta se da de gol.Greu sa se abtina daca ar fi Miky77.....Si sa faca greseli de gramatica....Miky 77 , cum este cu privitul in oglinda fizica ?Ai inteles de ce iti place sa dai in stanga si in dreapta ?De ce te ascunzi , suntem in virtual , ce iti putem face , eu cel putin te-am lasat in pace , nu am mai zis nimic de rau despre tibe..Desi iti simt lipsa pe aici....serios vorbesc.Au lui Miky care aducea informatii si venea cu questii simpatice.Am zis ! Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Se "aptine". (pe intelesul lui)S-a facut de cacat total, s-a pisat toata lumea pe el. Nu mai are variante.A ales reinventarea. Link spre comentariu
arramis Reputație: -1718 Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Nu am nicio treaba cu Miky.Iar Miky nu are nicio treaba cu acest cont. Acum Pi Coaie poate sa imi dea cu minus :rax2 Link spre comentariu
vis umed Reputație: 97 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Nu am nicio treaba cu Miky.Iar Miky nu are nicio treaba cu acest cont. Acum Pi Coaie poate sa imi dea cu minus :rax2 Bai, mai taie din ele ! 1 Link spre comentariu
kikimiky77 Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Bai, gaozare, idiot ce mai esti...cine stie pe unde o fi Miky si rade de prostia ta nemasurabila :slap2 Intrebarea ta, pisicuta are mai multe intelesuri. Nu ne prosti prosti miky77, nu pe mine oricum, cunosc psihopatul/sociopatul nu mai ma poate prosti nimeni, am privit in ochi ambii oameni, am fost victima amandurora, iar tu esti sociopatul 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Greu sa se abtina daca ar fi Miky77.....Si sa faca greseli de gramatica....Miky 77 , cum este cu privitul in oglinda fizica ?Ai inteles de ce iti place sa dai in stanga si in dreapta ?De ce te ascunzi , suntem in virtual , ce iti putem face , eu cel putin te-am lasat in pace , nu am mai zis nimic de rau despre tibe..Desi iti simt lipsa pe aici....serios vorbesc.Au lui Miky care aducea informatii si venea cu questii simpatice.Am zis !Ai temperatura? Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Nu am nicio treaba cu Miky.Iar Miky nu are nicio treaba cu acest cont. Acum Pi Coaie poate sa imi dea cu minus :rax2Iar sugi pula că prostul!? Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Ma bucur Gelutule ca, in comparatie cu altii, te duce capul.Si ti-ai dat seama ca nu sunt Miky.Ca ai vazut topicele de Random pe care nu le vazute Prost(titution) ...si imi cerea disperat dovezi ca au fost / sunt .Marturia ta cred ca ii este suficienta handicapatului.Si mi-ai dat dreptate - spre deosebire de alti dobitoci de pe aici - ca traficul ascazut dupa ce Miky s-a retras de pe site.Chestiune pe care prostii pulimii nu vor sa o accepte.Miki handicapatule, chiar esti bolnav psihic sandilaule! Link spre comentariu
liviu 69 Reputație: 666 Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Sifilache, nu mai ai cu cine să te cerți? 1 Link spre comentariu
liviu 69 Reputație: 266 Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Sifilache, nu mai ai cu cine să te cerți?Miky77 esti extrem de prost ! 1 Link spre comentariu
arramis Reputație: -1718 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Miky77 esti extrem de prost !Liviu 69 creat de Consiliul Pulimii in data 25 decembrie 2017 ii raspunde userului cu acelasi nume creat pe 9 decembrie 2017 :slap2Motane, nu crezi ca ar trebui sa razi clonele cu acelasi nume ? Link spre comentariu
liviu 69 Reputație: 666 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Miky77 esti extrem de prost !Mă-ta este Miky. 1 Link spre comentariu
evil 11 Reputație: 529 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Mă-ta este Miky.Bine ca tii topicul sus :iagree 1 Link spre comentariu
liviu 69 Reputație: 666 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Bine ca tii topicul sus :iagreeNorocul dobitoacelor că au cu cine să se mai certe. Link spre comentariu
omul din padure Reputație: 498 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Miky esti bine ? 2 Link spre comentariu
liviu 69 Reputație: 266 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 In pwla calului a disparut Miky77. Link spre comentariu
irmigard Reputație: 424 Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Ce aveti cu baiatu' ? Are datorii ? Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 28, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 Norocul dobitoacelor că au cu cine să se mai certe.Ele oricum mugesc încontinuu după iarbă, după codru...si se imaginează ca fiind haiduci! Dar realitatea e alta... 😕 5 24 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 4, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2018 Nea Miky parca iar aparuse zilele astea apoi a disparut .Unde o fi? 1 11 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Februarie 4, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Februarie 4, 2018 Nea Miky parca iar aparuse zilele astea apoi a disparut .Unde o fi?Vorbește lumea prin sat ca e internat la Balaceanca. 15 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 4, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2018 Vorbește lumea prin sat ca e internat la Balaceanca.Si l mai externeaza?:))))) 1 11 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Februarie 4, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Februarie 4, 2018 Si l mai externeaza? :)))))Da,peste 20 de ani. 15 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 4, 2018 Ele oricum mugesc încontinuu după iarbă, după codru...si se imaginează ca fiind haiduci! Dar realitatea e alta... Iarba e viața ta, este? 3 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 4, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2018 Da,peste 20 de ani.Da daca nu l mai externeaza? 1 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 Who da fuck is Mickey ? Asta ? https://ponturifierbinti.com/wp-content/uploads/2016/09/Mickey.jpg 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum