Sari la conținut

Tipa "stilata" - Sex in masina - 0730792117 si 0735894849

Vizitator borfas

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Eu sper sa am norocu sa dau o m.u.ie in curtea spitalului seara pe racoare asa sau poate am bulan si.o dau la 7 la nasteri :))..

• Like 1
  • Oras:Patagonia
Postat

fata are si recenzie actuala? are locatie sau tot la strada lucreaza?

Eu sper sa am norocu sa dau o m.u.ie in curtea spitalului seara pe racoare asa sau poate am bulan si.o dau la 7 la nasteri :))..

• Like 1
Postat

Da . Ca e oral neprotejat fara fin in gurita si murdaresti de slobozei interioru

• Like 6
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Da . Ca e oral neprotejat fara fin in gurita si murdaresti de slobozei interioru

• Like 1
Postat

E ok. gravuida  in 9 luni....cine are fetish-uri din astea sa se duca oricum din ce mi-a spus are mai multi clientii fideli acum.  Am dat o muie, nu am futut pt ca nu am fetish-uri din astea, Bun simt, zambitoare, politicoasa, plm e beton pizda.

• Like 4
Postat

Ca servicii si preturi a fost ok .

Singuru dezavantaj al ei este c.am reperato prin Cartierul Henri Coanda si pe langa persoane masculine.creole.

• Like 4
Postat

Pai nu stim daca ii da voie lu Jaga asta mica sa pune poze cu ea cu curu si cu burta.n 9 lunii ..

• Like 1
  • Oras:Pe aici
Postat

0761199662

Buna iubitule ma numesc Sara am 1.60 49 kg Am 19 Anii Astept cu nerabdare sa te intalnesc daca doresti clipe frumoase atunci nu ezita sa ma contactezi garantez suta la suta pentru poze.!

post-119994-0-66310700-1540292376_thumb.jpgpost-119994-0-59928200-1540292383_thumb.jpg

• Like 2
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Sunati cu incredere, dupa cateva zile dupa intalnire va incepe sa va sune inapoi daca nu vreti nimic...eventual trimite si ceva poze cu ea, neanuntat. E perfecta pentru cei care cauta motive de divort ;)

• Like 8
Postat

deci ma astept la material de distractie de la ea?? foloseste whapp?

:laugh2  :icecream

Sunati cu incredere, dupa cateva zile dupa intalnire va incepe sa va sune inapoi daca nu vreti nimic...eventual trimite si ceva poze cu ea, neanuntat. E perfecta pentru cei care cauta motive de divort ;)

• Like 1
Postat

Mah...cind osa va vie si voua mintea la cap sa va loati un telifon di blat ???

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

ce faci fa curva ? tot n-ai anvatat sa scri ?

Are nevoie de o călimară, unde să-și înmoaie penița ! Astfel, va scrie "învățat" cu "î" din "i" la început de cuvânt, iar tu te vei simți mai îmPLINit. Trebuie doar să fii deschis la nou.

Ca o călimară la început, ca o sugativă la final

Ești din gașca corectă, te vei descurca.

Te pup dragule !!!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ești în defensivă deja. Luzăre. :)

Postat

fetita nu face decat oral in masina 100/fin si nici nu raspunde daca este doar pe pauza sau nu face sex deloc!

• Like 2

Postat

Alt nr 0724795093

Call me baby.!

Buna iubitule ma numesc Sara am 1.60 49 kg Am 19 Anii Astept cu nerabdare sa te intalnesc daca doresti clipe frumoase atunci nu ezita sa ma contactezi garantez suta la suta pentru poze.!Dau Detalii doar prin sms.!

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...