Sari la conținut

De ris! : Wtf!? ajutor! caut mecanic de pustoaice! 0730744709

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Hai ca.. m a bufnit risul !!!

Din AT suna cam asa

" Wtf!? ajutor! caut mecanic de pustoaice! 

Uita-te la pozele mele! Uita-te atent! Sti cine sunt eu? Sunt o pustoaica , proaspat majora ,care si-a luat permisul si care se rupe rau. Banane,acadele ,vezi ca le inghit si le mananc cu totul! Nu ramane strop de nimic din ele! Nici un STROP! TU INTELEGI? Hai sa-ti mai spun ceva! Mai! Tu intelegi ce vreau eu? Vezi ca daca vi la mine, eu sunt cam ne... ! Era sa uit! Vezi ca o iau PESTE TOT!(cand conduc, o iau stanga,dreapta,in fata, peste fata,pe spate, pe la spate).Vino cu sculele la tine ca sa imi cuiesc in zona centrala!

umbli peste tot, am atatea gauri.. si trebuie umplute toate! Totul DEEP!""

Cineva se aventureaza cu scule la domnisoara?? 

post-140508-0-99927500-1512368615_thumb.png

post-140508-0-01603700-1512368632_thumb.jpg

post-140508-0-09960000-1512368647_thumb.jpg

post-140508-0-28528800-1512368661_thumb.jpg

• Oras:Vartescoiu
Postat

Sculele ca sculele frate, dar chef de munca cu una ca asta cam greu gasesti. Masca fata model de buick ca pe timpul comisarului Moldovan, planetare de camion, transmisia varza si portbagaj de autocar pentru comert cu turcii :slap2 . Vopseaua scorojita si umflata peste tot. Nu stii de ce sa te apuci prima data, ori sa-i dai cu chit ori sa-i desfunzi esapamentul  :no2  

• Like 3
Postat

0720643900-0730744709

sunat la primul numar raspunde un cocalar , " ce vrei ba ?" am inchis nu vroiam sa ma umplu de vibrati negative de la prima ora . sun la al doilea numar telfonul inchis . o sa mai incerc , m-au incitat 3 poze ale ei si macar sa stiu despre ce e vorba . ce am aflat e 70 de lei finalizarea 

are si pozele astea 

post-162558-0-45658100-1512460228_thumb.jpg

post-162558-0-99458900-1512460245_thumb.jpg

post-162558-0-77757100-1512460266_thumb.jpg

post-162558-0-55283800-1512460281_thumb.jpg

Postat

Sculele ca sculele frate, dar chef de munca cu una ca asta cam greu gasesti. Masca fata model de buick ca pe timpul comisarului Moldovan, planetare de camion, transmisia varza si portbagaj de autocar pentru comert cu turcii :slap2 . Vopseaua scorojita si umflata peste tot. Nu stii de ce sa te apuci prima data, ori sa-i dai cu chit ori sa-i desfunzi esapamentul :no2

Hahahahaha

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sculele ca sculele frate, dar chef de munca cu una ca asta cam greu gasesti. Masca fata model de buick ca pe timpul comisarului Moldovan, planetare de camion, transmisia varza si portbagaj de autocar pentru comert cu turcii :slap2 . Vopseaua scorojita si umflata peste tot. Nu stii de ce sa te apuci prima data, ori sa-i dai cu chit ori sa-i desfunzi esapamentul  :no2  

esti putin cam prostut, daca fata nu e fotogenica, asta nu inseamna ca nu si face bine treaba, nu vad de ce o jignesti,

inainte sa comentezi trebuie sa vizitezi, parca-i asta e regula pe acest site

macar sunt pozele ei reale, nu s copy/paste de pe internet

• Like 1
Vizitator fedor14
Postat

Nu e ea foarte feminina, dar e numa' buna de pula.

Vizitator fedor14
Postat

Auzi, da cumva ea, arata mult mai bine ca prietena/nevasta ta? sincer.

Postat

esti putin cam prostut, daca fata nu e fotogenica, asta nu inseamna ca nu si face bine treaba, nu vad de ce o jignesti,

inainte sa comentezi trebuie sa vizitezi, parca-i asta e regula pe acest site

macar sunt pozele ei reale, nu s copy/paste de pe internet

Nu vorbesc in necunostinta de cauza. Pe mandracuca in cauza am avut deziluzia sa o intalnesc pe cand se regula prin Titan, pe Jean Steriadi. Servicii de toata jena, un oral protejat nici laba nici amuzament, iar la normal, ma rog in pozitia dielma capra, putea atat de tare ca am aruncat prezervativul si am plecat. In tot timpul cand ma trata cu spatele vorbea la telefon cu un obsedat care a dat buzna in garsoniera fara ca nici macar eu sa fi iesit. Deci despre asta e vorba ...

Intre timp se pare ca a trecut pe shaorma intensiv cu majorare de pret de la 50 la 70 de leusteni.

SUCCESURI analfabete va doresc

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Auzi, da cumva ea, arata mult mai bine ca prietena/nevasta ta? sincer.

Remarca este totuși deplasată. Nu e ok să aducem în discuție familiile. 

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:tennessee
Postat

Remarca este totuși deplasată. Nu e ok să aducem în discuție familiile. 

pleaca de aici picoane !!!mai bine mai baga o vizita la Tanya !!!plm ...chiar te intereseaza cururi de genu ???

Postat

pleaca de aici picoane !!!mai bine mai baga o vizita la Tanya !!!plm ...chiar te intereseaza cururi de genu ???

I-am băgat deja 2 vizite. Urmează și a 3-a. 

• Minus 1
Postat

I-am băgat deja 2 vizite. Urmează și a 3-a. 

bv !!!hai k merg si eu pe mana....plm ...pula ta !!! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
Postat

bv !!!hai k merg si eu pe mana....plm ...pula ta !!! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Baftă!

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:-18.805875, -174.645636
  • Oras:-18.805875, -174.645636
Postat

Mor aici, ce e cu Trabantu' asta?  :laugh2

• Oras:Everywhere
  • Disponibila
  • Oras:Everywhere
  • Disponibila
Postat

0720643900-0730744709

sunat la primul numar raspunde un cocalar , " ce vrei ba ?" am inchis nu vroiam sa ma umplu de vibrati negative de la prima ora . sun la al doilea numar telfonul inchis . o sa mai incerc , m-au incitat 3 poze ale ei si macar sa stiu despre ce e vorba . ce am aflat e 70 de lei finalizarea 

are si pozele astea 

Este vreo legatura intre ele ..... Sau ai lasat si tu asta aici asa ca ai fost in trecere ? 

• Telefon: n-am
  • Telefon: n-am
Postat

Singurul avantaj al ei e tineretea, in rest.... de-astea agati fara mari eforturi.

Ma rog, fiecare cu timpul si placerile lui

Vizitator
Postat

Nu vorbesc in necunostinta de cauza. Pe mandracuca in cauza am avut deziluzia sa o intalnesc pe cand se regula prin Titan, pe Jean Steriadi. Servicii de toata jena, un oral protejat nici laba nici amuzament, iar la normal, ma rog in pozitia dielma capra, putea atat de tare ca am aruncat prezervativul si am plecat. In tot timpul cand ma trata cu spatele vorbea la telefon cu un obsedat care a dat buzna in garsoniera fara ca nici macar eu sa fi iesit. Deci despre asta e vorba ...

Intre timp se pare ca a trecut pe shaorma intensiv cu majorare de pret de la 50 la 70 de leusteni.

SUCCESURI analfabete va doresc

bey eu am fost la ea si nu i asa jalnica cum descrii tu

nu i iau apararea, ideea e ca e reala si ca nu si a pus poze false si nu numai

e bine ca ai facut o semi recenzie... insa eu nu o cred atat timp cat acum cateva zile am fost la ea,

• Oras:Unde vreau EU.
  • Oras:Unde vreau EU.
Postat

Omule... nu cred ca-i ok "sa acuzi" pe cineva care are o parere diferita, chiar opusa de a ta.

Asa se duse pulii de suflet site-ul asta...

Omu' celalat si-a exprimat o mica opinie. Si chiar a fost haios. Eu apreciez oamenii cu umor, care stiu sa faca un mic pamflet sau o ironie fina...

Amandoi ati adus contributie prin parerile voastre, chiar daca nu sunt pline de detalii...

De aici, cei interesati de donshoara, ori mai cer detalii ori se decid dupa judecata proprie...

bey eu am fost la ea si nu i asa jalnica cum descrii tu

nu i iau apararea, ideea e ca e reala si ca nu si a pus poze false si nu numai

e bine ca ai facut o semi recenzie... insa eu nu o cred atat timp cat acum cateva zile am fost la ea,

Postat

Nu este din Oradea cum spunea un futac mai sus. Este din bucuresti a mai avut odata anuntul era prin zona 1 Decembrie cu Postavarul facea pe 60 finalizarea. Cred ca a fost acum 2 ani in urma abia implinise 18 ani...si presta pe camera inaite fiind **spam editat** o ardea pe centura. Are un topic la testate.

Nu este rea fata arata binisor si servicile erau cat de cat ok ce tin minte ca are o pizda frumoasa rau.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...