Vizitator alessiabustygirl Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2017 Postat Decembrie 4, 2017 STAPANA ALESSIA DOMINARE SOFT SAU HARD , CUNNILINGUS , ANNILINGUS , FACESI TTING , FETISH , URO , PENETRARE , FISTING , CBT , BD SM , SPANKING , TRAMPLING , BONDAGE , BALLBUSTING , TORTURA , UMILIRE VERBALA SI FIZICA , ROLPLAY, DETIN ACCESORII STRAP-ON, VIBRATOARE , I BILE ANALE , BICI ACCESORII PENTRU SFARCURI ,ROCHII LATEXPRET 100LEI/30MIN200LEI/ORAZONA GARA OBORTELEFON 0724164449 :feet :256 :stiletto 7
evil12 Reputație: 169 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 4, 2017 STAPANA ALESSIA DOMINARE SOFT SAU HARD , CUNNILINGUS , ANNILINGUS , FACESI TTING , FETISH , URO , PENETRARE , FISTING , CBT , BD SM , SPANKING , TRAMPLING , BONDAGE , BALLBUSTING , TORTURA , UMILIRE VERBALA SI FIZICA , ROLPLAY, DETIN ACCESORII STRAP-ON, VIBRATOARE , I BILE ANALE , BICI ACCESORII PENTRU SFARCURI ,ROCHII LATEXPRET 100LEI/30MIN200LEI/ORAZONA GARA OBORTELEFON 0724164449 :feet :256 :stilettoTe deplasezi ?
Vizitator alessiabustygirl Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2017 Postat Decembrie 4, 2017 Te deplasezi ?Nu ma deplasez!Doar la locatia mea! 2
geosexgeosex Reputație: 20 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:buzau Oras:buzau Postat Decembrie 4, 2017 pffff ce atitudine...super
Vizitator alessiabustygirl Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2017 Postat Decembrie 4, 2017 :girlypffff ce atitudine...super
omanid Reputație: 209 Postat Decembrie 4, 2017 Postat Decembrie 4, 2017 STAPANA ALESSIA DOMINARE SOFT SAU HARD , CUNNILINGUS , ANNILINGUS , FACESI TTING , FETISH , URO , PENETRARE , FISTING , CBT , BD SM , SPANKING , TRAMPLING , BONDAGE , BALLBUSTING , TORTURA , UMILIRE VERBALA SI FIZICA , ROLPLAY, DETIN ACCESORII STRAP-ON, VIBRATOARE , I BILE ANALE , BICI ACCESORII PENTRU SFARCURI ,ROCHII LATEXPRET 100LEI/30MIN200LEI/ORAZONA GARA OBORTELEFON 0724164449 :feet :256 :stiletto[/quote Superbe poze,superbe Stapana.
gymy1 Reputație: 26 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat Decembrie 4, 2017 superba STAPINA .ce rau imi pare ca nu sint din bucuresti
luis-77 Reputație: 26 Postat Decembrie 4, 2017 Postat Decembrie 4, 2017 “Superba”...cred ca aveti febra!In fine nu poti sa te... in gustul omului!Aveti grija la facesitting... 2
omanid Reputație: 209 Postat Decembrie 5, 2017 Postat Decembrie 5, 2017 “Superba”...cred ca aveti febra!In fine nu poti sa te... in gustul omului!Aveti grija la facesitting...Asta e ,mie imi place, ce te aia grija? Avem grija,multumim de sfat.
Vizitator alessiabustygirl Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2017 Postat Decembrie 5, 2017 “Superba”...cred ca aveti febra!In fine nu poti sa te... in gustul omului!Aveti grija la facesitting...Ai o problema cu mine,Luis?Nu te-a invitat nimeni pe topicul meu sa comentezi....pastreaza-ti comentariile rautacioase pt altele.. 3
gymy1 Reputație: 26 Postat Decembrie 5, 2017 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat Decembrie 5, 2017 DA din punctul meu de vedere are tot ce ii trebuie pentru a fi o STAPINA cum multi si-o doresc, asteptam recenzii sa vedem daca isi face bine meseria
esson Reputație: 12 Postat Decembrie 5, 2017 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 5, 2017 are atitudine mișto si la față arată bine. însă din pct meu de vedere, multe kg in plus față de un corp normal. daca era mai normală la corp ar fi fost perfectă pentru venerat! 4
gymy1 Reputație: 26 Postat Decembrie 5, 2017 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat Decembrie 5, 2017 nimeni nu e perfect 1
Vizitator alessiabustygirl Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 are atitudine mișto si la față arată bine. însă din pct meu de vedere, multe kg in plus față de un corp normal. daca era mai normală la corp ar fi fost perfectă pentru venerat!Nimeni nu e perfect!Astept doar doritorii de femei pline ....ceilalti sa imi ocoleasca topicul 4
Vizitator alessiabustygirl Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 nimeni nu e perfect Corect! Nici nu imi doresc sa multumesc pe toata lumea 2
raresst Reputație: 8 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 6, 2017 A fost cineva? O recenzie? 1
valislave Reputație: 10 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 Ce dracu' puneti ma botul la asemenea anunt? Chiar nu observa nimeni ca are poze ciordite de pe saituri de profil nemtesti? Dati si voi o cautare pe internet. Sau va imaginati ca scroafa o sa va primeasca in studioul din poze? O sa gasiti o cocina, ca de-aia e scroafa. Fute-m-as in ratul ei de tepara!
evil12 Reputație: 169 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 7, 2017 are atitudine mișto si la față arată bine. însă din pct meu de vedere, multe kg in plus față de un corp normal. daca era mai normală la corp ar fi fost perfectă pentru venerat!Ai vizitat o !?
Vizitator alessiabustygirl Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2017 Postat Decembrie 7, 2017 Ce dracu' puneti ma botul la asemenea anunt? Chiar nu observa nimeni ca are poze ciordite de pe saituri de profil nemtesti? Dati si voi o cautare pe internet. Sau va imaginati ca scroafa o sa va primeasca in studioul din poze? O sa gasiti o cocina, ca de-aia e scroafa. Fute-m-as in ratul ei de tepara! vali cumva ai fost la mine sa vb urat de mine?????poze ciordite de pe site-uri nemtesti:))))vino cu link-ul de pe site-ul nemtesc chiar te rog!si eventual cumpara si vreo 2-3 video-uri sau poze de pe acel site nemtesc.(asta daca iti permite bugetul)si referitor la poze sunt facute intr-un sudio profi......de ar durea prostia in ziua de azi!!!!!!asa ca mars de aici latrau infect 2
Vizitator alessiabustygirl Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2017 Postat Decembrie 7, 2017 Din cauza inapoiatilor mintal o sa imi incetez activitatea pe acest site.cine doreste sa ma viziteze ramane acelasi nr de telefon si o pot face de luni pana vineri 9-18!Nu ii inteleg pe labagii astia infecti de vin sa comenteze aiurea pe topice si sa vb urat si sa se bage cu botu in pizda fara sa fie poftit.....Aici las loc de interpretari....Va pup! 3
evil12 Reputație: 169 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 7, 2017 Ce dracu' puneti ma botul la asemenea anunt? Chiar nu observa nimeni ca are poze ciordite de pe saituri de profil nemtesti? Dati si voi o cautare pe internet. Sau va imaginati ca scroafa o sa va primeasca in studioul din poze? O sa gasiti o cocina, ca de-aia e scroafa. Fute-m-as in ratul ei de tepara!@ Neavasilica, nu e normal sa o jignesti.Nu iti place de ea, ocoleste o.Asa doar devii un masacarici penibil. 1
Vizitator alessiabustygirl Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2017 Postat Decembrie 7, 2017 @ Neavasilica, nu e normal sa o jignesti.Nu iti place de ea, ocoleste o.Asa doar devii un masacarici penibil.neavasilica...cred ca l-ai alintat.....oricum am observat ca la toate fetele comenteaza aiurea,de nici una nu ii convine.....impresar...ce pot sa zic.....din astia ca el am fumat demult! o seara buna evil12! 1
evil12 Reputație: 169 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 7, 2017 neavasilica...cred ca l-ai alintat.....oricum am observat ca la toate fetele comenteaza aiurea,de nici una nu ii convine.....impresar...ce pot sa zic.....din astia ca el am fumat demult! o seara buna evil12Multumesc la fel. Pacat ca nu te deplasezi...
valislave Reputație: 10 Postat Decembrie 7, 2017 Postat Decembrie 7, 2017 @ Neavasilica, nu e normal sa o jignesti.Nu iti place de ea, ocoleste o.Asa doar devii un masacarici penibil.Tu vorbesti de jigniri? Pe un alt topic ai facut-o pe partenera Randunicii "purcica", adica un diminutiv pentru scroafa.Poate ca am sarit calul, nu zic nu, dar asa fac eu cand vrea cineva sa ma prosteasca in fata. Ca despre asta e vorba pana la urma. Sa se jure ca a facut ea sedinta aia foto. Cadeti toti pe spate pentru niste poze furate. A, daca ar fi negat, daca zicea ca sunt niste poze postate asa, ca o prezentare pentru BDSM in general, nu mai scoteam o vorba, ba chiar o laudam. In fine, nu mai continui, ca n-are rost. Eu doar incercam sa atrag atentia celor ca mine, atrasi de BDSM, ca sunt multe escroace in bransa asta, si ca minunata voastra Alessia e una dintre ele. 1
Vizitator alessiabustygirl Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2017 Postat Decembrie 8, 2017 Tu vorbesti de jigniri? Pe un alt topic ai facut-o pe partenera Randunicii "purcica", adica un diminutiv pentru scroafa.Poate ca am sarit calul, nu zic nu, dar asa fac eu cand vrea cineva sa ma prosteasca in fata. Ca despre asta e vorba pana la urma. Sa se jure ca a facut ea sedinta aia foto. Cadeti toti pe spate pentru niste poze furate. A, daca ar fi negat, daca zicea ca sunt niste poze postate asa, ca o prezentare pentru BDSM in general, nu mai scoteam o vorba, ba chiar o laudam. In fine, nu mai continui, ca n-are rost. Eu doar incercam sa atrag atentia celor ca mine, atrasi de BDSM, ca sunt multe escroace in bransa asta, si ca minunata voastra Alessia e una dintre ele.Adu DOVEZI ca nu sunt eu in poze mai vali......ti-am spus si iti repet....nu mai baga mana in foc k nu sunt eu ca o sa te arzi grav.... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum