Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2023 Partajează Postat Septembrie 18, 2023 De maine incep dupa ora 12 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 Disponibila pana la ora 22:00 ps asta e noul meu nr de telefon 0768723142 rog un admin sa modifice nr de la titlu ... 😘😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 Acum 21 minute, criss196 a spus: Disponibila pana la ora 22:00 ps asta e noul meu nr de telefon 0768723142 rog un admin sa modifice nr de la titlu ... 😘😘😘😘 @pisicuts Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 🔥🫦 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Disponibila pentru programari ! 🫦 Link spre comentariu
bili69 Reputație: 107 Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Am rugămintea să-mi răspunzi la numaru cu 116 la sfarsit pup. Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Septembrie 21, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Find fan brunete și văzând că pe la divele orașul nu mai este intrare am zis sa joc ceva nou. Programare telefonică cu toate detaliile confirmată și respectată de ambele părți.Ajuns mai repede sun și am fost invitat înăuntru aici mă aștepta Criss cu ușa deschisă într-un prosop mă poftește înăuntru și începe să râdă După scurta socializare trec la refes și înapoi unde Criss mă aștepta goală în pat stand in genunchi.Urcai și eu în pat și începui sa o sărut pe corp gat după ce sa încălzit puțin atmosfera sa urcat Criss peste mini și a început cu niste mozoale stil Deep mi sa întărit pe loc sa ras și ea dar totuși mă întrebat de oral.Mia făcut puțin oral , montat capișonul și mă luat frate in lot de mi s-au mișcat creieri in cap.Dupa ce am văzut că începe să transpire am întors eu serviciile in misionar până am finalizat. Pauza de refres și înapoi în pat unde am inceput cu un preludiu întreținut cu fk de calitate.Dupa ce lucrurile au început să se îndrepte Criss mi-a zis vreau să îți zic ceva (un mintea mea oare ce vrea să-mi zică)și coboară acolo jos și îmi face un oral de vibram din toate încheieturile,mă îmbracă și mă întreba cum vrei.Am început în doggy cu schimbări de ritm ,după ce transpirai bine schimbarăm in lot ,pot să zic că Criss a fost cu mine acolo gemete mozoale dădeam mă opream ..continua ea și tot așa .I-am zis hai sa schimbam că și trecurăm in lot umeri craci până finalizai.Igenizat țucat gagica și plecai.. Concluzia.Criss e piesă pe sex știe cum să le îmbine și să-ți ofere ceva de calitate. Te pup 😘 nebuno și la următoarea vizită încercăm ce am vorbit la final 😎😘 7 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Disponibila Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2023 Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Disponibila pentru programari 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2023 Partajează Postat Septembrie 28, 2023 Disponibila pentru programari !!!😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2023 Partajează Postat Septembrie 29, 2023 Disponibila dragilor !! 🔥 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2023 Partajează Postat Septembrie 30, 2023 Disponibila pana la ora 20 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2023 Partajează Postat Octombrie 1, 2023 Disponibila si azi pana la ora 20🫦 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2023 Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Disponibila pana la ora 22:00 pupici 😘 Link spre comentariu
Membru Premium axelov90 Reputație: 1403 Postat Octombrie 2, 2023 Oras:România Oras:România Membru Premium Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Olla După lunga pauza pe care a avut-o , am reusit sa ajung din nou la Cris. Fata asta parca întinerește , zici ca trece altfel timpul pe lângă ea . Sincronizare reușită oe whatsapp Ajuns la locație îmi deschide usa , primitoare , zâmbitoare . Povestit nitel , am trecut pe la dus , și la treaba ca nu e timp de pierdut . Fata asta știe sa te stârnească . ON 8.5 (plăcut , soft , fara graba ) NP 9.5 ( top , mai o simți prezenta , da niște contre , priviri și tot tacâmul ) Atitudine 9.5 Aspect 9.5 O placere sa o reîntâlnesc !!! 5 1 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale." Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2023 Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Acum 3 ore, axelov90 a spus: Olla După lunga pauza pe care a avut-o , am reusit sa ajung din nou la Cris. Fata asta parca întinerește , zici ca trece altfel timpul pe lângă ea . Sincronizare reușită oe whatsapp Ajuns la locație îmi deschide usa , primitoare , zâmbitoare . Povestit nitel , am trecut pe la dus , și la treaba ca nu e timp de pierdut . Fata asta știe sa te stârnească . ON 8.5 (plăcut , soft , fara graba ) NP 9.5 ( top , mai o simți prezenta , da niște contre , priviri și tot tacâmul ) Atitudine 9.5 Aspect 9.5 O placere sa o reîntâlnesc !!! Mulțumesc!🫦 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2023 Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Disponibila pana la ora 22:00 🔥 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2023 Partajează Postat Octombrie 7, 2023 Buna dragilor! Ma numesc Cristina , si sunt bine cunoscuta pe acest forum cu numele “ Criss” am varsta de 27ani .. 1,73 cm si 60 kg .. pentru cei ce nu ma cunosc , sunt o fire sociabila si plina de energie “acum ramane sa ma cunosti personal “🔥las mai jos cateva detalii despreSERVICII SI PRET -Oral- in functie de igiena🪒🛁 -Norml-protejat💯 - 69 -Fin corporală - mici fantezii " in limita bunului simt " -Diferite pozitii -FK " compatibilitate " -Masaj de relaxare 💆🏻♂️ - masaj erotic 👄 -Atingeri și mângâieri 👩❤️💋👨 - party " over night "🍷 -Dus impreuna 🚿 -Deplasari ( hotel ) 1h sau mai mult ⏳ _ 700 -60 min " deplasare " —200 -30 min —400 - 60 min🕛...LOCATIE - X" 📞Contact , Telefonic , Whatsapp.. PS de preferat- Program - de la ora 10:00 până la ora 22:00 😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2023 Partajează Postat Octombrie 11, 2023 Disponibila pentru programari 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Partajează Postat Octombrie 12, 2023 Disponibila 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2023 Partajează Postat Octombrie 13, 2023 Disponibila pentru programari 🙂 Link spre comentariu
Nanalulu Reputație: 91 Postat Octombrie 13, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 13, 2023 Acum 7 minute, criss196 a spus: Disponibila pentru programari 🙂 Bună pe ce criterii îți selectezi clienți? Că nu reușesc să stabilim o programare ca să știe toată lumea Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2023 Partajează Postat Octombrie 13, 2023 Acum 1 minut, Nanalulu a spus: Bună pe ce criterii îți selectezi clienți? Că nu reușesc să stabilim o programare ca să știe toată lumea Si vrei sa faci chat aici ? Doar ca nu am vrut sa te programez? Draga afla ca I.i selectez clienteala si de la primul apel .o zi buna sa ai ! 😉 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Octombrie 13, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 13, 2023 Acum 1 minut, criss196 a spus: Si vrei sa faci chat aici ? Doar ca nu am vrut sa te programez? Draga afla ca I.i selectez clienteala si de la primul apel .o zi buna sa ai ! 😉 Pe mine mă primești 😘 .. astăzi 😘😎?? Link spre comentariu
Nanalulu Reputație: 91 Postat Octombrie 13, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 13, 2023 Acum 3 minute, criss196 a spus: Si vrei sa faci chat aici ? Doar ca nu am vrut sa te programez? Draga afla ca I.i selectez clienteala si de la primul apel .o zi buna sa ai ! 😉 Pai nici măcar nu te-am sunat doar ți-am scris pe WhatsApp de aceea eram curios. O zi frumoasa îți doresc și băieți cât mai faini😜 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum