Sari la conținut

0733201743

Postări Recomandate

• Oras:Inside yoU
Postat
DULCE, nu ezita sa ma descoperi, blonda elevata, stilata, plina de eleganta, ofer companie intima domnilor generosi si educati, poze reale, cer si ofer discretie, igiena si seriozitate, 22 Jan 23:05

0733.201.743

Bucuresti

•  
  •  
  •  
  Pret: 150L ora

Am sunat-o aseara... cica e reala zice ea... si e pe bdul Unirii cu inca o colega intr-un apartament si lucreaza pana noaptea tarziu... si in timpul explicatiilor... m-a pus pe hold (muzica de fundal)... probabil o mai suna cineva... am stat asa vreun minut.. am vazut ca nu revine am inchis... deci un prim aproach neplacut...

astea sunt pozele.. ce parere aveti... dupa nr de tel nu am gasit mai nimic altceva despre ea...

post-757-0-85013800-1358928911_thumb.jpg

Postat

mersi coane... da la cum arata chiar m-as fi riscat sa merg in recunoastere zilele astea... mie imi plac femeile de genu asta... mai sholduroase.. inalte si cu tzatze mari :D

Vizitator lara777
Reputație: 0
Postat

pozele sun reale nu este o prefacatorie

• Minus 1

Postat

In ianuarie am facut eu o vizita, intr-adevar pot confirma ca pozele sunt false.

Ca locatie, este undeva pe Splaiul Unirii, aproape de pasajul Marasesti. Am sunat, mi s-a confirmat ca pozele sunt reale :)), am urcat in apartament imediat dupa o domnisoara blonda frumusica. In apartament, imi deschide o alta domnisoara, si observ ca domnisoara blonda urcase chiar acolo. In fine, merg in sufragerie, si apar 4 tipe (in afara de blonda) din care trebuia sa aleg.

Cea care mi-a deschis usa era cam ~30 ani, un roscat/saten, nu imi spunea nimic, mai era o tipa foarte bine facuta si cu sanii mari (nu grasa, doar mare, cred ca avea 1.80-1.85), inca una bruneta cu parul lung, sani maricei, dragutica, dar imbracata vulgar si sincer nu m-a atras deloc (parea genul tupeista si plictisita de viata). Cea aleasa e  bruneta, ochelari, breton, parul pana in umeri, imbracata foarte sexi.

Prima surpriza neplacuta e ca nu era apa deloc; zic ok, dar macar sa ma spal putin tot trebuie sa aveti, aveau oprita in sticle, merg sa ma igienizez, si dau de blonda, f suparata ca vreau sa ocup baia :))

Revenind la bruneta, mi-a placut, f docila, pe mine ma atragea f mult si fizic, un oral np si apoi inca un oral np, si dus am fost. Mi-a placut ca punea pasiune, a stat in toate pozitiile in care am vrut ea culcata intr-o parte si eu din lateral pompam de zor :))

Nu stiu daca m-as intoarce, poate doar pentru a incerca si blonda.

Succes!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.