picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 7, 2017 pai atunci ,te pisai in carpe atunci la nastere si in pampersi acum, nemuriiciule tremuriciule :laugh2Nope, acum mă piș pe tine! Cu jet. Fă, du-te-n pula lui Miky, că ești atât de proastă, încât mi-e rușine că suntem contemporani! Nu vezi că nu ai spor cu mine, ramolito, care freci puli la vârsta ta și dacă păcălești vreun cretin, mai și sugi, pentru 20-30 lei? Crezi că nu s-a aflat, retardato? 3 3 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Decembrie 7, 2017 CATI ANI AI CAPETTOWN 2 (LISANDRU)? CATI ANI AI MACHUCAMBOt? aveti sange in coaie ,sobolanilor sa raspundeti?am zdrenta! Nu am depasit 50, asa cum spune prietenul tau kiki, mai am cativa ani buni pana atunci. Cat despre tine, esti ofilita rau, si la minte si la trup. 2 1 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Dar tu câți ani ai, mamaie? Ai fost colegă de școală cu Gică Petrescu? :laugh2Dupa cum arata in pozele facute acum cativa ani, acum bate bine de tot spre 60! 2 1 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Dupa cum arata in pozele facute acum cativa ani, acum bate bine de tot spre 60! pune 70 ,ca sa te simti tu bine zdreanta sa-i spui lu ma-ta ca asta a adus pe lume,alta zdreanta 1 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Nope, acum mă piș pe tine! Cu jet. Fă, du-te-n pula lui Miky, că ești atât de proastă, încât mi-e rușine că suntem contemporani! Nu vezi că nu ai spor cu mine, ramolito, care freci puli la vârsta ta și dacă păcălești vreun cretin, mai și sugi, pentru 20-30 lei? Crezi că nu s-a aflat, retardato? mananci rahat la greuCATI ANI AI ? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 7, 2017 mananci rahat la greuCATI ANI AI ?Nope! Se știe că te fuți și sugi pula, dacă vreun dezorientat plusează cu 20-30 lei.Nu ai tu treabă cu vârsta mea, că nu eu prestez servicii sexuale, ci tu. Tu, care ar trebui să-ți vezi de reumatisme și de locul de veci. De confidențialitate, ai auzit? În concluzie: am ce vârstă vrea pula mea! S-a înțeles? La culcare, fuga, marș! Executarea!!! :laugh2 4 3 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Nope! Se știe că te fuți și sugi pula, dacă vreun dezorientat plusează cu 20-30 lei.Nu ai tu treabă cu vârsta mea, că nu eu prestez servicii sexuale, ci tu. Tu, care ar trebui să-ți vezi de reumatisme și de locul de veci. De confidențialitate, ai auzit? În concluzie: am ce vârstă vrea pula mea! S-a înțeles? La culcare, fuga, marș! Executarea!!! :laugh2 bati campii la greumars tuai baut/fumat ceva de te hlizesti non stop? 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 8, 2017 bati campii la greumars tuai baut/fumat ceva de te hlizesti non stop?Nu! Există useri care te-au vizitat, dar care, văzând cât ești de prăjită și cât de urât faci, preferă să tacă. Nu ești decât o prostituată bătrână, bună pentru programul Rabla, care sub alibiul de masaj, cu maximă ipocrizie, refuză să recunoască. 4 3 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Nu! Există useri care te-au vizitat, dar care, văzând cât ești de prăjită și cât de urât faci, preferă să tacă. Nu ești decât o prostituată bătrână, bună pentru programul Rabla, care sub alibiul de masaj, cu maximă ipocrizie, refuză să recunoască. mai mananca si tu altceva , ca ti se apleaca doar de la rahat 1 Link spre comentariu
sex_neprotejat Reputație: 9 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Decembrie 8, 2017 mai mananca si tu altceva , ca ti se apleaca doar de la rahat Nu i se apleaca, bolsevicul mananca rahat de zeci de ani, de cand dadea note informative pe vremea cand era student la arhitectura. 1 3 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Nu i se apleaca, bolsevicul mananca rahat de zeci de ani, de cand dadea note informative pe vremea cand era student la arhitectura. nu are facultate 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Nu i se apleaca, bolsevicul mananca rahat de zeci de ani, de cand dadea note informative pe vremea cand era student la arhitectura.Nu sunt arhitect.nu are facultateNu ai avut tu vacanță, câtă școală am eu. Mai încercați, căcaților împrăștiați, mai încercați! 4 3 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Decembrie 8, 2017 pune 70 ,ca sa te simti tu bine zdreanta sa-i spui lu ma-ta ca asta a adus pe lume,alta zdreantaRecunosc ca te-am facut in toate felurile ca raspuns la minusurile pe care mi le dai numai pentru a lua apararea handicapatului analfabet kiki. Niciodata insa nu te-am injurat de mama, asa ca esti intr-adevar o zdreanta si ai dovedit-o. Esti o baba senila si urata! 3 1 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Recunosc ca te-am facut in toate felurile ca raspuns la minusurile pe care mi le dai numai pentru a lua apararea handicapatului analfabet kiki. Niciodata insa nu te-am injurat de mama, asa ca esti intr-adevar o zdreanta si ai dovedit-o. Esti o baba senila si urata! injuratura este cand trimiti pe cineva la origine,si nu te-am trimis acolomikky nu e nici handicapat nici analfabeteu nu sunt baba senila si uratatu esti mai spurcat la gura ca 100 de detinuti boschetari , punctele si injuraturile sunt valorile tale 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Decembrie 8, 2017 injuratura este cand trimiti pe cineva la origine,si nu te-am trimis acolomikky nu e nici handicapat nici analfabeteu nu sunt baba senila si uratatu esti mai spurcat la gura ca 100 de detinuti boschetari , punctele si injuraturile sunt valorile taleGreșit, stârpitură, punctele e valorile lu’ matale, că d-aia te apucă 4 dimineața apăsând pe roșu. 2 4 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Greșit, stârpitură, punctele e valorile lu’ matale, că d-aia te apucă 4 dimineața apăsând pe roșu. sa vezi ce te apas , starpitura , ca uitasem de tine 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Decembrie 8, 2017 sa vezi ce te apas , starpitura , ca uitasem de tinePey vezi, târâtură, ți-am făcut ziua frumoasă. PS Ai niște urme de căcat pe la guriță. Șterge-te, că nu-i frumos la vârsta lu matale. 2 4 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Si daca ar fi gay ce treaba aveti voi?Lasa ti-l sa fie gay ce pula meaAu si aia drepturi egale in lume 2 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Si daca ar fi gay ce treaba aveti voi?Lasa ti-l sa fie gay ce pula meaAu si aia drepturi egale in lume Da, sa meara pe calea lui 1 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Decembrie 8, 2017 injuratura este cand trimiti pe cineva la origine,si nu te-am trimis acolomikky nu e nici handicapat nici analfabeteu nu sunt baba senila si uratatu esti mai spurcat la gura ca 100 de detinuti boschetari , punctele si injuraturile sunt valorile taleEsti atat de idioata incat nu am pretentia ca vei intelege ceva. Nu te-ai luat de mama intr-un mod urat cand ai facut-o zdreanta, asta nu este o exprimare jignitoare la adresa mamei mele? Daca tu consideri ca nu, atunci si ma-ta este zdreanta la fel ca tine!cat despre analfabetul mitoman kiki, de ce te bagi in discutiile mele cu el ca misca in cacat. Vezi-ti de batranetile tale si scuteste-ma pe mine. Daca vei face asa, o sa ai surpriza sa constati ca nu am nimic cu tine si nu te voi mai jignii. Continui ca pana acum, o sa continui si eu. Fa un efort si gandeste-te la ce ti-am spus.Daca valoarea mea ar consta in punctele de reputatie negativa pe care mi le dau niste bolnavi psihici pe acest forum, atunci m-as spanzura. Neam de neamul tau si al mitomanului handicapat kiki, nu o sa ajunga vreodata la valoarea mea. 1 1 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Esti atat de idioata incat nu am pretentia ca vei intelege ceva. Nu te-ai luat de mama intr-un mod urat cand ai facut-o zdreanta, asta nu este o exprimare jignitoare la adresa mamei mele? Daca tu consideri ca nu, atunci si ma-ta este zdreanta la fel ca tine!cat despre analfabetul mitoman kiki, de ce te bagi in discutiile mele cu el ca misca in cacat. Vezi-ti de batranetile tale si scuteste-ma pe mine. Daca vei face asa, o sa ai surpriza sa constati ca nu am nimic cu tine si nu te voi mai jignii. Continui ca pana acum, o sa continui si eu. Fa un efort si gandeste-te la ce ti-am spus.Daca valoarea mea ar consta in punctele de reputatie negativa pe care mi le dau niste bolnavi psihici pe acest forum, atunci m-as spanzura. Neam de neamul tau si al mitomanului handicapat kiki, nu o sa ajunga vreodata la valoarea mea. NENE, NU TE BAGA IN SEAMA SINGUR UNDE NU E VORBA DESPRE TINE , NU INJURA CAT 3 PUSCARII DE BOSCHETARI SI CRIMINALI,SI O SA-TI FIE BINESPALA-TE PE CAP CU VALOAREA TA ,CA NU MA INTERESEAZA 2 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Decembrie 8, 2017 NENE, NU TE BAGA IN SEAMA SINGUR UNDE NU E VORBA DESPRE TINE , NU INJURA CAT 3 PUSCARII DE BOSCHETARI SI CRIMINALI,SI O SA-TI FIE BINESPALA-TE PE CAP CU VALOAREA TA ,CA NU MA INTERESEAZAMoarteo, esti beata!? Tocmai ce ti-am explicat ca eu nu te-am injurat puscariaso, ti-am raspuns exact cu ale tale cuvinte, pe care tu nu le consideri injuratiri! Parca spuneai ca nu esti senila.... atunci esti bolnava psihic! 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Moarteo, esti beata!? Tocmai ce ti-am explicat ca eu nu te-am injurat puscariaso, ti-am raspuns exact cu ale tale cuvinte, pe care tu nu le consideri injuratiri! Parca spuneai ca nu esti senila.... atunci esti bolnava psihic! Las-o! Efectiv, nu are capacitatea de a înțelege lucruri simple. 3 1 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Moarteo, esti beata!? Tocmai ce ti-am explicat ca eu nu te-am injurat puscariaso, ti-am raspuns exact cu ale tale cuvinte, pe care tu nu le consideri injuratiri! Parca spuneai ca nu esti senila.... atunci esti bolnava psihic! pai atunci am toate motivele sa te minusez, pana iti iesw ochii din cap si faci apoplexie-puscariasasenila,beatamoarteabolnava psihic 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 8, 2017 pai atunci am toate motivele sa te minusez, pana iti iesw ochii din cap si faci apoplexie-puscariasasenila,beatamoarteabolnava psihicÎnghiți? 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum