marta m Reputație: -4591 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Decembrie 8, 2017 CATI ANI AI,PICOAIE ZOMBICOAIE ? 1
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Decembrie 8, 2017 -puscariasasenila,beatamoarteabolnava psihic Ai zis bine. Bravo! Incepi sa-nveti. 1 4
capetown2 Reputație: -57 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Decembrie 8, 2017 pai atunci am toate motivele sa te minusez, pana iti iesw ochii din cap si faci apoplexie-puscariasasenila,beatamoarteabolnava psihicAsta esti zdreanta! Atata timp cat imi dai minusuri pentru a ii linge coaiele mitomanului handicapat kiki, asta esti. Constat insa ca atunci cand esti in transa minusezi si pe altii aiurea. Fai odioato, ai scapat impreuna cu kiki de la balaceanca? 2 1
capetown2 Reputație: -57 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Decembrie 8, 2017 CATI ANI AI,PICOAIE ZOMBICOAIE ?ce face femeia barbat bine plin/a de celulita? 1 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Decembrie 8, 2017 Asta esti zdreanta! Atata timp cat imi dai minusuri pentru a ii linge coaiele mitomanului handicapat kiki, asta esti. Constat insa ca atunci cand esti in transa minusezi si pe altii aiurea. Fai odioato, ai scapat impreuna cu kiki de la balaceanca? stai linistit ca s-a scos banarea automata la -400. Sa auzim de bine!
marta m Reputație: -4591 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Decembrie 8, 2017 stai linistit ca s-a scos banarea automata la -400. Sa auzim de bine! cineva nu-ti mai da morcovi , ca ai naparlit si tu de puncte , veselule 1
capetown2 Reputație: -57 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Decembrie 8, 2017 cineva nu-ti mai da morcovi , ca ai naparlit si tu de puncte , veseluleTu chiar esti drogata? Nu am crezut pana la... postarile astea, dar.... se pare ca este adevarat! 2 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Decembrie 8, 2017 cineva nu-ti mai da morcovi , ca ai naparlit si tu de puncte , veseluleVezi-ti de treaba ta si de pensia ta bai prajito.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum