Sari la conținut

Clara hot girl 0731778979

Postări Recomandate

Postat

Am fost la ea in 27 dec, interesanta, locatie curata; fata se implica maxim, dupa o ora nu mai putem sa ma tin pe picioare. Revin, merita!

multumesc frumos :* pup si te mai astept daca ti-a facut placere
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

am bifat si eu la Clara,,,e o tipa frumusica curata,,,,se implica destul de mult, dar pozele sunt clar vechi....acum are un fund cam dublu fata de poze, pt amatori de big ass este de nota 10..... in pozitia capra e dementiala la cum se vad bucile,,,,finalizare cu cim..... nota 9 per total ....150 leusteni finalizarea

Postat

Am vizitat-o acum cateva zile. Tipa e mai plinuta fata de poze. La fata arata asa si asa.  Nu e nici frumoasa nici urata. Nu stiu de ce dar ma asteptam  sa fie super frumoasa.

La corp arata foarte bine doar ca are cateva kg in plus si cam prea multe tatuaje pentru gustul meu. Are si tate si cur.

Ca atitudine e foarte ok. 

Aspect; 8

Servicii: 8,50

• Like 2
Postat

Am vizitat-o acum cateva zile. Tipa e mai plinuta fata de poze. La fata arata asa si asa.  Nu e nici frumoasa nici urata. Nu stiu de ce dar ma asteptam  sa fie super frumoasa.

La corp arata foarte bine doar ca are cateva kg in plus si cam prea multe tatuaje pentru gustul meu. Are si tate si cur.

Ca atitudine e foarte ok. 

Aspect; 8

Servicii: 8,50

f aproape de experienta mea.

am programat telefonic, clar, respectat. locatie dudesti, aproape de mall vitan, bloc civilizat, nou, garsoniera curata, cam tot ce trebuie - 9.5

ea - o tipa cam inalta si cam corpolenta cu un fund cam (prea) mare, cu bazin cam lat, cu tate superbe (dar cu sfarcuri cu chestii in ei cu care nu prea te poti juca). cu ochelari arata la intrare parca mai interesant decat fara, comuna la fata... pasa rasa, curata, stramta si umezindu-se natural, tatuaje multe si de gust indoielnic - 8

prestatia, dupa dusul meu, a fost un ON adanc dar cam o singura viteza 8

si NP in misionar, ca nu reuseam sa termin la oral, aici da contre si participa misto. se implica 9

halat 150 / 30 min / 1 fin 

pret civilizat, nu regret, nu revin (tipa presteaza ok, nu e pe gustul meu)

• Like 5
Postat

Buna Sunt Clara o fata de 25 ani,1.70,60kg,educata cu bun simnt si discreta ..garantez o campanie placuta in locatie mea curata iar daca esti un domn cu pretentii si care te respecti nu ezita sa ma contactezi...De luni voi reveni cu mai multe detalii.

Cadoul meu este:

-150RON o finalizare

-250RON o ora cu doua finalizari

Serviciile mele sunt:

-sex oral

-sex normal

-finalizare orala,corporala

-masaj erotic,de relaxare,prostatic

-dominare

-uro

-anilingus,cunilingus,69,GFE,COB,FK

-face siting

-footh fetish

-dus impreuna/2h

Programul meu este ,incepand cu ora 08:30 pana la 19:00 va pup si va astept

frumosi sani ,o sa ti fac o vizita cat de curand

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...