Sari la conținut

Romania, in optimi la CM de handbal feminin

Postări Recomandate

• Oras:Blaj
Postat

Nationala de handbal feminim a Romaniei s-a calificat in optimile de finala a CM de handbal din Germania, dupa ce a invins Spania, scor 19-17. Neagu a fost din nou magistrala, o jucatoare formidabila... jos palaria in fata ei. 

Rezultatele Romaniei la aceasta editie a CM:

Romania - Paraguay 29-17

Romania - Slovenia 31-28

Romania - Spania 19-17

Urmeaza sa mai joace cu Angola, maine si cu Franta, vineri.

Este singura echipa nationala care ne reprezinta cu mandrie la orice turneu final. Aceste fete merita toata stima noastra! 

Ce ziceti, obtinem o medalie? 

• Like 7
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nationala de handbal feminim a Romaniei s-a calificat in optimile de finala a CM de handbal din Germania, dupa ce a invins Spania, scor 19-17. Neagu a fost din nou magistrala, o jucatoare formidabila... jos palaria in fata ei. 

Romania - Paraguay 29-17

Romania - Slovenia 31-28

Romania - Spania 19-17

Este singura echipa nationala care ne reprezinta cu mandrie la orice turneu final. Aceste fete merita toata stima noastra! 

Depinde daca Neagu isi pastreaza forma pe intreaga durata a competitiei.

• Oras:La căldurică
  • Oras:La căldurică
Postat

Romania - Paraguay 29-17

Romania - Slovenia 31-28

Romania - Spania 19-17

Nici o sansa,din sistem eliminatoriu e foarte greu, o greseala si esti out, sunt mult peste noi Norvegia,Rusia.Franta,Danemarca chiar si Serbia ca au revenit  Lekic,Cvijic si Damnianovic ca sa nu mai zic de Germania care e gazda si la un meci direct ar fi avantajata de arbitri

• Like 3
  • Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

Romania - Paraguay 29-17

Romania - Slovenia 31-28

Romania - Spania 19-17

o data pe an, prin decembrie asa, ne aducem aminte de handbal. evident, fenimin, ca doar ala ajunge la CM/CE. pana mai acu' ceva vreme eram o tara de gimnasti, muscam din televizor pentru ca niste fete fara copilarie sa ne gadile nationalismul nostru de fotoliu. recent am descoperit ca suntem tenismeni. intr-o tara in care sistemul nu face nimic, dar absolut nimic pentru dezvoltarea sportului juvenil, consider ca e cel putin de bun simt sa privim in tacere. sa nu mai balim la gandul ca niste oameni, pe care de altfel ii ignoram complet in restul vietii, au sansa unei medalii pentru erectia noastra nationalista.

luam? nu luam ba noi nimic. ele iau, singurul lucru comun cu ele este buletinul emis in aceeasi tara. nu mai furati atata ce nu-i al vostru.

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

o data pe an, prin decembrie asa, ne aducem aminte de handbal. evident, fenimin, ca doar ala ajunge la CM/CE. pana mai acu' ceva vreme eram o tara de gimnasti, muscam din televizor pentru ca niste fete fara copilarie sa ne gadile nationalismul nostru de fotoliu. recent am descoperit ca suntem tenismeni. intr-o tara in care sistemul nu face nimic, dar absolut nimic pentru dezvoltarea sportului juvenil, consider ca e cel putin de bun simt sa privim in tacere. sa nu mai balim la gandul ca niste oameni, pe care de altfel ii ignoram complet in restul vietii, au sansa unei medalii pentru erectia noastra nationalista.

luam? nu luam ba noi nimic. ele iau, singurul lucru comun cu ele este buletinul emis in aceeasi tara. nu mai furati atata ce nu-i al vostru.

Nu prea îți place sportul, este?
  • Minus 1
Postat

Ai vorbit ca Radu Banciu!
  • Like 1
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Romania - Paraguay 29-17

Romania - Slovenia 31-28

Romania - Spania 19-17

Eu zic ca obtinem, avem niste romance in general zic, foarte frumoase si talentate. Spor in toate sa avem!

• Like 5
Postat

Romania a invins Angola, 27-24 si a pierdut cu Franta, 26-17, meci in care au jucat mai multe rezerve. Am castigat grupa si scapam de Norvegia, fiind pe partea cealalta de tablou. 

In optimi, Romania va juca impotriva Cehiei. Iar in sferturi invingatoarea dintre Japonia si ocupanta locului secund in Grupa D (Olanda, Germania, Serbia sau Coreea de Sud).

Hai Romania!

• Like 3
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

In optimi, Romania va juca impotriva Cehiei. Iar in sferturi invingatoarea dintre Japonia si ocupanta locului secund in Grupa D (Olanda, Germania, Serbia sau Coreea de Sud).

Hai Romania!

Mi se pare o partidă abordabilă.

Și am evitat Ungaria.

• Like 2
Postat

Mi se pare o partidă abordabilă.

Și am evitat Ungaria.

Va fi un meci dificil, insa intalnim un adversar accesibil.

Cu Ungaria ar fi fost un duel de foc. Bine ca am scapat si de ele.

• Like 4
  • Oras:București.
  • Oras:București.
Postat

Revenim la handbal. Jucam cu Cehia,suntem favoriți.

Speram la calificare si de ce nu la titlul de Campioană mondiala

• Like 2
Postat

S-a ales praful.

Am pierdut lamentabil o partidă pe care trebuia să o câștigăm.

În fața unui adversar mai slab cotat.

• Like 3

Postat

S-a ales praful.

Am pierdut lamentabil o partidă pe care trebuia să o câștigăm.

În fața unui adversar mai slab cotat.

Buturuga mica rastoarna carul mare. 

Romania pierde, 28-27 cu Cehia, dupa ce a luat gol in ultima secunda.  :( Multe greseli in faza de atac, o aparare slaba, depasita in multe situatii mult prea usor. Si doua goluri luate in ultima secunda, si in prima repriza, si in cea de-a doua. 

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...