Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2018 Postat Octombrie 27, 2018 Normal ca i-am facut recenzie. Si ea mi-a povestit de tine numai lucruri bune. O cred pt ca este o fata de calitate educată și foarte inteligenta! ❤ abia astept s-o vad ca imi e cam dor de ea. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2018 Postat Octombrie 27, 2018 E prietena mea de suflet ❤❤❤❤❤ 1
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 27, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 27, 2018 E prietena mea de suflet ❤❤❤❤❤Ce faci fa mamaie,inceri sa-i furi clientii lui Ingrid??
calin04 Reputație: 817 Postat Octombrie 27, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2018 Ce faci fa mamaie,inceri sa-i furi clientii lui Ingrid??Stai tu linistit ca nu fura nimic. Cu prima ocazie cand ajung in tara nu o s-o mai ratez pe Ines
calin04 Reputație: 817 Postat Octombrie 27, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2018 Ce faci fa mamaie,inceri sa-i furi clientii lui Ingrid??Stai tu linistit ca nu fura nimic. Cu prima ocazie cand ajung in tara nu o s-o mai ratez pe Ines
Vizitator ingrid2017 Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2018 Postat Octombrie 27, 2018 I believe this thread is turning into something it shouldn't... Ingrid, would you please answer my earlier question? Is there a way to contact you online? ThanksHello there! I will be bach in Bucharest in november but i don't exacly the date but i'll reach ya' in hier imediatly as i know the closest date when i will arrive Sincerely yours,Ingrid 12
trident1 Reputație: 36 Postat Octombrie 27, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 27, 2018 Hello there! I will be bach in Bucharest in november but i don't exacly the date but i'll reach ya' in hier imediatly as i know the closest date when i will arrive Sincerely yours,IngridIn sfarsit o veste buna! Te asteptam! :)
ultravox Reputație: 191 Postat Octombrie 27, 2018 Postat Octombrie 27, 2018 :offtopic :offtopic :offtopicMarş mă dracului cu pancartele tale, parc-ai fi la miting. Altceva nu mai ştii. Păi dacă eşti un onanist notoriu, ce să mai ştii altceva.Caşalot jegos !
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 27, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 27, 2018 Da' cere-te tu mă, zdreanţa dreak!Mă cine paştele mă-tii eşti tu de te bagi oriunde, ce cristosul mă-tii te fute grija pe tine de altul ?La puşcărie cu tine, caşalotule !Marș!https://www.antena3.ro/thumbs/big3/2010/08/27/a-fugit-din-spitalul-de-nebuni-si-a-ucis-iubita-si-apoi-s-a-intors-in-salon-video-76401.jpg 1 4
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 27, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 27, 2018 Bai nea picoane ai cam dat cu mucii in fasole. Mai mai ca imi castigasei respectul. Erai unul dintre putinii curvari de pe forum cu recenzii reale. Forumul nu e facut sa ne balacarim intre noi si nici pizdele ci sa ne ajutam prin recenzii. Asa ca retrage-te tu daca nu-ti convineBăiete, tu crezi că prin lingereala asta grețoasă, auți curvarii? Respectul, nici atât, crede-mă! P.S. Mai-mai, că era să mă îmbăt de fericire că aproape îți câștigasem respectul! Asta e! Sufăr! 1 3
calin04 Reputație: 817 Postat Octombrie 27, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2018 Băiete, tu crezi că prin lingereala asta grețoasă, auți curvarii? Respectul, nici atât, crede-mă! P.S. Mai-mai, că era să mă îmbăt de fericire că aproape îți câștigasem respectul! Asta e! Sufăr!Care lingereala maestre?? Ajuti prin recenzii. Intepegi ce vreau sa spun. In fine nu conteaza mergeti incontinuare pe drumul vostru si balacariti-va ca la usa cortului
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Octombrie 27, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Octombrie 27, 2018 Hello there! I will be bach in Bucharest in november but i don't exacly the date but i'll reach ya' in hier imediatly as i know the closest date when i will arrive Sincerely yours,Ingrid fa ai invatat engleza la fara frecventa cu ines sugand puli ? =))nici google translate nu te mai sterge la gura da atata engleza 1
calin04 Reputație: 817 Postat Octombrie 27, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2018 Băiete, tu crezi că prin lingereala asta grețoasă, auți curvarii? Respectul, nici atât, crede-mă! P.S. Mai-mai, că era să mă îmbăt de fericire că aproape îți câștigasem respectul! Asta e! Sufăr!Care lingereala maestre?? Ajuti prin recenzii. Intepegi ce vreau sa spun. In fine nu conteaza mergeti incontinuare pe drumul vostru si balacariti-va ca la usa cortului 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 27, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 27, 2018 Care lingereala maestre?? Ajuti prin recenzii. Intepegi ce vreau sa spun. In fine nu conteaza mergeti incontinuare pe drumul vostru si balacariti-va ca la usa cortuluiO recenzie nu poate fi utilă decât dacă e onestă și cât mai aproape de realitate, având în vedere că și gusturile și pretențiile diferă. 1 4
calin04 Reputație: 817 Postat Octombrie 27, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2018 O recenzie nu poate fi utilă decât dacă e onestă și cât mai aproape de realitate, având în vedere că și gusturile și pretențiile diferă. De acord cu tine.
johncapri Reputație: 5 Postat Octombrie 28, 2018 Oras:Spain Oras:Spain Postat Octombrie 28, 2018 she will be here at Hotel Rin Grand in 1 week. Just try to send her SMS, not here. Ingrid doesn't use too much this website !! Thanks :hihat :inlovee Hello there! I will be bach in Bucharest in november but i don't exacly the date but i'll reach ya' in hier imediatly as i know the closest date when i will arrive Sincerely yours,Ingrid :aplaud :luxhello :bye
johncapri Reputație: 5 Postat Octombrie 28, 2018 Oras:Spain Oras:Spain Postat Octombrie 28, 2018 fa ai invatat engleza la fara frecventa cu ines sugand puli ? =))nici google translate nu te mai sterge la gura da atata engleza Hi friend, In my opinion, the fact that even though she doesn't speak English all that well she put in the time and effort to answer my question, knowing that some people might consider her less intelligent because of her mistakes, actually suggests good things about her character. Cheers :beer
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Octombrie 28, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Octombrie 28, 2018 Hi friend, In my opinion, the fact that even though she doesn't speak English all that well she put in the time and effort to answer my question, knowing that some people might consider her less intelligent because of her mistakes, actually suggests good things about her character. Cheers :beer didn't read lol 1
alex1199 Reputație: -505 Postat Octombrie 28, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 28, 2018 Hi friend, In my opinion, the fact that even though she doesn't speak English all that well she put in the time and effort to answer my question, knowing that some people might consider her less intelligent because of her mistakes, actually suggests good things about her character. Cheers :beermai deten malachie ca ni se rupe de ce spune un linge pizda capsunar 2
johncapri Reputație: 5 Postat Octombrie 28, 2018 Oras:Spain Oras:Spain Postat Octombrie 28, 2018 mai deten malachie ca ni se rupe de ce spune un linge pizda capsunar Hi Alex, I don't speak Romanian and Google Translate couldn't handle you message properly... Could you please rewrite it in English so I'll understand? Thanks :)
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 28, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 28, 2018 Hi Alex, I don't speak Romanian and Google Translate couldn't handle you message properly... Could you please rewrite it in English so I'll understand? Thanks :)he wishes all the best to you :) not really...
johncapri Reputație: 5 Postat Octombrie 28, 2018 Oras:Spain Oras:Spain Postat Octombrie 28, 2018 he wishes all the best to you :) not really... Thanks, I thought so :( It seemed like he suggested that what I say is rubbish, except he used somewhat offensive language; not to say immature :refoz I just didn't want to jump into conclusions because I didn't fully understand the sentence. I can't say I understand his motives, though :no2 What did I ever do to him? Why is he even commenting on this topic? His comments don't seem to be contributing to the discussion at all... :habarnam Well, anyway, thank you for clearing things out :D
bogdan icx Reputație: 2426 Postat Octombrie 28, 2018 Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Postat Octombrie 28, 2018 fa ai invatat engleza la fara frecventa cu ines sugand puli ? =))nici google translate nu te mai sterge la gura da atata englezace fac drogurile din oameni....personaj de 2 lei ai ajuns sa te iei si te ingrid ...o fata la fel de cuminte ca ines din cate stiu si cu bun simt la fel ca ines ....impusca-te ! 2 1
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Octombrie 28, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Octombrie 28, 2018 iam dat muie cum iam dat lu ines 1
bogdan icx Reputație: 2426 Postat Octombrie 28, 2018 Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Postat Octombrie 28, 2018 esti goga pe notificari cum postez imediat ca zombie on 24 din 24 dai reply :laugh2 :laugh2 :laugh2 3 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum