Sari la conținut

Delia 19 ani ( misto nubila)

Postări Recomandate

La 12.12.2020 la 21:15, delia-blonda a spus:

Servici: OP, NP in diferite poziții, AP( doar in funcție de mărime și grosime), FK ( in funcție de igiena ), GFE, COB, și alte mici fantezii ( in limita bunului simt!)

❤️preț: 200 de lei 30 de min ; 300 de lei 60min

!!!NOUL NUMĂR 0736534221!!!

Programările se vor face doar pe WhatsApp 

Locație o sa caut in aceiași zona( Victoriei, Romană sau Universitate)

Vreau sa fac o precizare pentru cei ce nu înțeleg 

OP=ORAL PROTEJAT 

NP=NORMAL PROTEJAT 

ca sa nu mai existe divergente..

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 11 ore, delia-blonda a spus:

Zilele astea nu am lucrat de aceea nu v-am răspuns la mesaje, voi reveni după revelion.

Un an nou fericit sa aveți 😘😘

La mulți ani!

Un An Nou 2021 mai bun și fără viruși! Sper sa ne revedem in prima luna a anului!

• Like 1
Link spre comentariu

Va salut,

Am ajuns si eu la Delia de cateva ori de data asta (dupa ce am ratat-o ultima data si ramasesem cu un mare regret).

Locatie: centrala, pe la Universitate - Romana, in functie de cat de carcotasi si sensibili sunt vecinii (vecinele mai ales). :))

Aspect: e fata din poze (cele din locatii, nu cele profi, unde, evident, e super fardata, photoshop samd.), lejer in primele 3-4 de pe site. Trasaturi foarte frumoasa la fata, parul lung, blonda, sanii medii cu sfarcurile spre interior, fundul absolut criminal, craci frumosi, cateva tatuaje. Undeva la 1.70, vreo 57-60 kg, perfect proportionata. Pentru mine e erectie instant cand o vad. :) 

Oral: protejat dar foarte bine executat, adanc, cu mai multe viteze, adanc, scuipat. 

Normal: e stramta si te fute foartee bine. In LOT se lipeste de tine si se misca foarte bine, energica, in misionar te trage in ea, daca ai de gand sa nu dai ca nebunul din prima, in doggy privelistea e WOW...stie meserie si se vede. 

Atittudine/GFE: e o fata foarte dulce, are un ton al vocii care ii tradeaza varsta (21-22 de ani). E atat de dulce ca as lua-o acasa :) Cu toate astea se vede ca lucreaza pe afara, e foarte profi, nu ofera FK, dar saruta si accepta saruturi pe corp. Imi place si ca scrie corect (nu doar vorbeste) si raspunde frumos si la timp. Mi s-a intamplat si sa anuleze o programare dar a facut-o din timp si nu au fost probleme. E destul de greu de ajuns la ea, e la mare cerere, si nu degeaba. 

Nota de plata: 300 de lei/ora, un tarif corect, din punctul meu de vedere.

Concluzie: o fata superba, daca puteti trece peste faptul ca oralul e protejat si vreti sa aveti parte de un futai de calitate, nu ezitati. 

Bafta!

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Pe undeva prin Bucuresti
  • Oras:Pe undeva prin Bucuresti

Foarte norocos că am reușit să ajung la Delia astăzi. Nu am urmarit-o de cand si-a inceput activitatea, ci doar am vazut-o de cateva zile si am zis ca trebuie sa o vizitez si eu. 
Delia este o fata finuta, care arata super bine dupa orice standarde. Ea are un par des si frumos, prins in coada, un corp cu ceva forme, dintre care ies in evidenta sanii si fundul. 

Are niste sani cam cat o para, perfecti as spune, dar acum ea zice ca erau mai umflati ca ar urma sa ii vina menstruatia in scurt timp. Si-ar dori si isi va si pune in 1-2 saptamani silicoane, dar mie cel putin mi s-au parut perfecti.
Fundul si cracii sunt dementiali. Cracii ii are lucrati si conturati, fiindca nu a lipsit de la nicio ora de sport din scoala+liceu. Eu pun accent pe asta, si poate si altii, ca o tipa sa aiba ceva definitie la corp, sa nu aiba pielea lasata, si ea exceleaza la acest capitol.

Am fost primit de o domnisoara frumoasa cu o voce gingasa. Dupa aceea m-a poftit sa stam putin de vorba, mi-a dat un pahar de apa si apoi m-am rugat la duș. Ajunsi apoi in camera de lucru, a inceput in camera de lucru unde a inceput cu un preludiu usor cu saruturi pe gat/lobul urechii. 

Apoi dupa ce s-a intarit jucaria mi-a pus balonasul si a inceput cu un oral realizat bine, incercand sa ma destreseze si sa imi realizeze o erectie de calitate. Nu m-a ajutat jucaria prea mult, eu fiind destul de stresat si obosit, reusind sa intretin doar un LOT, un 69:69 si apoi finalizand glorios cu ea in capră :hi3.

Dupa aceea m-am reinprospatat si am stat de vorba pana s-a facut o ora de intalnire. Pot zice ca este cam cea mai deschisa tipa cu care am fost, foarte joviala si chiar inteligenta. As mai merge la ea, dar dupa ce isi face operatia aceea. O recomand cu placere si success sa iti reuseasca afacerile si ce iti mai doresti tu Delia :*

Note: 

Locatie: 9.5 -> Locatia a fost beton, interior de lux, dar minus 0.5 pct pentru ca nu are interfon si trebuie sa faci schimb cu ea de cheie de pe balcon pana in bulevard.

Aspect: 10 -> Este o papusa, in sensul frumos, de 21 spre 22 ani. Are craci, forme de care sa te agati in doggy style, fund bombat si sani medii jucausi. Pasarica cu labii micute, delicioasa si fara mirosuri suspecte.

OP: 9 -> Realizat bine, doar ca la un moment dat ma ustura jucaria pentru ca nu era umezit destul de saliva ei. In rest se simte bine, cu tendinte de DT. Dar mi-ar fi placut sa se joace si cu bilutele macar putin cu degetele, dar nu a fost sa fie.

NP: 10 -> A fost misto. Este super stramta si se umezeste natural sau cu putina saliva. Da contre in capra, sare in tine cand e deasupra si geme finut cand o exciti.

AP: ?? -> Din pacate nu am apucat, si cred ca ma incadram la marime. Venisem cu asta in gand, dar cand am vazut ca nu ma ajuta soldatelul, am renuntat la idee.

Cadou: 300 lei/ora 

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...