Sari la conținut

Diana-0759126317


obsessed

Postări Recomandate

Buna

Ieri pe la amiaz am feusit cumva si eu sa vizitez aceasta superba domnisoara,si din fericire tot ce s a scris despre ea e adevarat.Ma duc foarte rar pe la escorte deci am avut ceva emotii dar cum am intrat pe usa ea a reusit sa mi le alunge cu atingeri nevinovate cu mangaieri m am simtit ca la vreo fosta, m a asteptat in lenjerie si pantofi cu tocuri dar toate au cazut repede ,am ales o finalizare ,a inceput cu un oral neprotejat de nota zece dupa am schimbat si i am intors favoarea.Gemea frumos si m au luat toti dracii cand dupa lungi gemete mi a spus sa nu o mai chinui sa o fut... Mi a pus caciulita si am intrat in piersicuta ei stramta am inceput cu un misionar adanc si umed se lubrifieaza natural si da niste contre uimitoare, am si ramas in aceasta pozitie pana la finalizare.

De intors 100% luni dimineata daca reusesc....

aspect 10+ piciorele alea lungi...

locatie 8 apartament curat dar greu cu parcarea

gfe 10

oral 10

normal 10

experienta per total 10+

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Tirgu Mures
  • Oras:Tirgu Mures

Nu scriu des si intr-un fel sau altul ar fi prima mea recenzie din pacate una negativa.
Facut programare dar cand am ajuns la fata locului a  spus sa mai astept putin daca vreau are ceva de rezolvat zic astept nu e problema si nici graba . Dupa 30 de minute de asteptat am zis hai sa ai dau eu un mesaj sa vad daca mergem mai departe cu programarea crezand ca uitase de mine . Cam asa a fost adica mi-a zis ca azi nu mai poate . Ce sa zic putea sa imi dea ea un mesaj  sa nu astept ca nu are nici un rost.
Deci nu pot spune ceva bun din moment ce am stat ca prostu asteptand nimic. Cred ca e mort orasu cand e vorba de ceva de calitate.
O seara faina tuturor.

Link spre comentariu

Bună dimineața dragi mei, ce mai faceți voi? Eu doar ce m-am trezit și sunt plina de energie, presimt ca o sa fie o săptămână minunata. Va aștept cu drag, va sarut dulce si va doresc o săptămână cât mai frumoasa și fără stres.

Ps: ce sa întâmplat mai în sus??!! Nu înțeleg nimic!! 🤔🙄

💋💋💋💋💋💋

  • Like 1
Link spre comentariu

Bună dragi mei, am o rugăminte la voi, sau cel puțin la uni din voi, dacă faceți o programare și nu mai puteți ajunge va rog sa ma anunțați și pe mine.

Astăzi am așteptat pana la ora aceasta 3 clienți care au făcut programări și nu au mai ajuns...

Din aceasta cauza alți domni serisori așteaptă pentru o programare și o zi întreaga, pentru ca eu chiar dacă cineva nu vine la timp, totuși îl mai aștept încă cel puțin 10-15 min. 😳

💋💋

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...