Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2017 Postat Decembrie 9, 2017 Cu un gand,cu un cuvant ,sa incheiem razboaiele ,sa ne cerem scuze daca am gresit,sa fim mai putin egoisti si un pic mai darnici ..sa ne amintim cum e sa fii om,caci toti ne-am transformat demult in niste fiare. O fi absurd si exagerat ce spun?! Cine e de acord cu mine si cine nu? Ce sunteti dispusi sa faceti pentru a va demonstra voua insiva dar si celor din jur ca va doriti sa fiti oameni? 4 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 9, 2017 Așa este.Ce ar fi să nu mai dați - cine are - cu miile zilnic puncte de reputație negative... 1
motanuldanila2017 Reputație: 1 Postat Decembrie 9, 2017 Postat Decembrie 9, 2017 Păi să termine în pana mea @pisicuts cu managementul lui de rahat. Căci de aici pleacă toată hatereala asta pe forum. 1
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Decembrie 9, 2017 Cu un gand,cu un cuvant ,sa incheiem razboaiele ,sa ne cerem scuze daca am gresit,sa fim mai putin egoisti si un pic mai darnici ..sa ne amintim cum e sa fii om,caci toti ne-am transformat demult in niste fiare. O fi absurd si exagerat ce spun?! Cine e de acord cu mine si cine nu? Ce sunteti dispusi sa faceti pentru a va demonstra voua insiva dar si celor din jur ca va doriti sa fiti oameni? Ne sugi si noua pula gratis,sa arati ca esti mai buna,mai generoasa.............Asa,in spiritul Craciunului. 22
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2017 Postat Decembrie 9, 2017 Omul care este bun...este bun mereu...nu doar in prag de sărbători :) 12
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2017 Postat Decembrie 9, 2017 Omul care este rău... Este o javră care se hrănește cu propria ură și răutate...chiar și în prag de sărbători :) 4
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2017 Postat Decembrie 9, 2017 Până la urmă....ce mai contează? Nimeni nu-i perfect... decât o emoție a propriilor trăiri... satisfacții... eșecuri....și lista continuă dragă Adina :) faci cozonaci ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2017 Postat Decembrie 9, 2017 M-a luat o nostalgie asa... a vremurilor copilariei in care abia asteptam sarbatorile si aveam bucurii mici..imi aduc aminte de casa mare a bunicilor cu un hol lung si 5 usi stanga dreapta intr.o camera stateam la caldura sobei si la tv alb negru ..mirosul cozonacului care era in cuptorul altei camere..nu aveam nici o grija.. Acum nu ma mai bucura nimic legat de sarbatori..nu stiu de ce.. 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2017 Postat Decembrie 9, 2017 M-a luat o nostalgie asa... a vremurilor copilariei in care abia asteptam sarbatorile si aveam bucurii mici..imi aduc aminte de casa mare a bunicilor cu un hol lung si 5 usi stanga dreapta intr.o camera stateam la caldura sobei si la tv alb negru ..mirosul cozonacului care era in cuptorul altei camere..nu aveam nici o grija.. Acum nu ma mai bucura nimic legat de sarbatori..nu stiu de ce..https://www.youtube.com/watch?v=FKUCbXMCklo
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Decembrie 9, 2017 M-a luat o nostalgie asa... a vremurilor copilariei in care abia asteptam sarbatorile si aveam bucurii mici..imi aduc aminte de casa mare a bunicilor cu un hol lung si 5 usi stanga dreapta intr.o camera stateam la caldura sobei si la tv alb negru ..mirosul cozonacului care era in cuptorul altei camere..nu aveam nici o grija.. Acum nu ma mai bucura nimic legat de sarbatori..nu stiu de ce.. ce ti-e si cu viata asta, doamna...iti imaginai tu atunci, la gura sobei, ca peste 30 de ani o sa te rogi pe un site de curvari ca lumea sa fie mai buna in prag de sarbatoare? :) 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2017 Postat Decembrie 9, 2017 ce ti-e si cu viata asta, doamna...iti imaginai tu atunci, la gura sobei, ca peste 30 de ani o sa te rogi pe un site de curvari ca lumea sa fie mai buna in prag de sarbatoare? :)viata este o eterna necunoscuta ..niciodata nu stim ce ne asteapta maine 2 1
liviu 69 Reputație: 666 Postat Decembrie 9, 2017 Postat Decembrie 9, 2017 Adina are dreptate.Doresc și eu culoarea cetinei de sărbători.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2017 Postat Decembrie 11, 2017 Pe mine aproape ma intristează ideea sărbătorilor de iarnă.
so what Reputație: 1071 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:Toată Romania Oras:Toată Romania Postat Decembrie 11, 2017 Pe mine aproape ma intristează ideea sărbătorilor de iarnă. Eu le astept...de sărbători zic :).Ficatul meu însă le urăște ;) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2017 Postat Decembrie 11, 2017 Să nu ziceți că nu spun nimic... Cu cât unii sunt mai buni, cu atât alții devin mai răi ;) 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 11, 2017 Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga. :P 2 14
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Decembrie 11, 2017 Postat Decembrie 11, 2017 Așa este.Ce ar fi să nu mai dați - cine are - cu miile zilnic puncte de reputație negative...bai,baiatule,om,ce esti,barbat,baietel,bai,tu chiar esti rasu-plansu,cu punctele tale.ai innebunit lumea
Administrator pisicuts Reputație: 114332 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 11, 2017 cine face cozonaci ?
david651 Reputație: 72 Postat Decembrie 11, 2017 Postat Decembrie 11, 2017 Patiseriile sunt pline cu cozonaci
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2017 Postat Decembrie 11, 2017 cine face cozonaci ?Mai multe fete fac. :) Ti-e pofta, ai ? :)
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 11, 2017 Are tupeu! Maine, poimaine, o sa ceara si sarmale. =)) 2 14
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 11, 2017 Postat Decembrie 11, 2017 Are tupeu! Maine, poimaine, o sa ceara si sarmale. =))obsedatule...fi mai bun.In perioada asta nici lu Miskin sa nu-i luam bani cand vine sa ne suga :)))))) 2
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 11, 2017 Sunt bun tot timpu'! :D L.E. m(u)iskin nu mai vine, s-a mutat dincolo. Nu-l mai iubeste pe Bobo. :) 3 14
danadana123 Reputație: 15072 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2017 Cu un gand,cu un cuvant ,sa incheiem razboaiele ,sa ne cerem scuze daca am gresit,sa fim mai putin egoisti si un pic mai darnici ..sa ne amintim cum e sa fii om,caci toti ne-am transformat demult in niste fiare. O fi absurd si exagerat ce spun?! Cine e de acord cu mine si cine nu? Ce sunteti dispusi sa faceti pentru a va demonstra voua insiva dar si celor din jur ca va doriti sa fiti oameni? Asculta melodia asta, te rog. Mai mult pt cei mici, dar prinde si la cei mari.. cel putin asa ar trebui. 2
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 11, 2017 M-a luat o nostalgie asa... a vremurilor copilariei in care abia asteptam sarbatorile si aveam bucurii mici..imi aduc aminte de casa mare a bunicilor cu un hol lung si 5 usi stanga dreapta intr.o camera stateam la caldura sobei si la tv alb negru ..mirosul cozonacului care era in cuptorul altei camere..nu aveam nici o grija..Acum nu ma mai bucura nimic legat de sarbatori..nu stiu de ce..Ai îmbătrânit. 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum