Sari la conținut

In prag de sarbatori sa fim mai buni!

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cu un gand,cu un cuvant ,sa incheiem razboaiele ,sa ne cerem scuze daca am gresit,sa fim mai putin egoisti si un pic mai darnici ..sa ne amintim cum e sa fii om,caci toti ne-am transformat demult in niste fiare. 

O fi absurd si exagerat ce spun?! Cine e de acord cu mine si cine nu? Ce sunteti dispusi sa faceti pentru a va demonstra voua insiva dar si celor din jur ca va doriti sa fiti oameni? 

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Cu un gand,cu un cuvant ,sa incheiem razboaiele ,sa ne cerem scuze daca am gresit,sa fim mai putin egoisti si un pic mai darnici ..sa ne amintim cum e sa fii om,caci toti ne-am transformat demult in niste fiare. 

O fi absurd si exagerat ce spun?! Cine e de acord cu mine si cine nu? Ce sunteti dispusi sa faceti pentru a va demonstra voua insiva dar si celor din jur ca va doriti sa fiti oameni? 

Ne sugi si noua pula gratis,sa arati ca esti mai buna,mai generoasa.............

Asa,in spiritul Craciunului.

• Like 22
Vizitator deliaro
Postat

Omul care este bun...este bun mereu...nu doar in prag de sărbători :)

• Like 12
Vizitator deliaro
Postat

Omul care este rău... Este o javră care se hrănește cu propria ură și răutate...chiar și în prag de sărbători :)

• Like 4
Vizitator deliaro
Postat

Până la urmă....ce mai contează? Nimeni nu-i perfect... decât o emoție a propriilor trăiri... satisfacții... eșecuri....și lista continuă dragă Adina :) faci cozonaci ?

Vizitator
Postat

M-a luat o nostalgie asa... a vremurilor copilariei in care abia asteptam sarbatorile si aveam bucurii mici..imi aduc aminte de casa mare a bunicilor cu un hol lung si 5 usi stanga dreapta intr.o camera stateam la caldura sobei si la tv alb negru ..mirosul cozonacului care era in cuptorul altei camere..nu aveam nici o grija..

Acum nu ma mai bucura nimic legat de sarbatori..nu stiu de ce..

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Postat

M-a luat o nostalgie asa... a vremurilor copilariei in care abia asteptam sarbatorile si aveam bucurii mici..imi aduc aminte de casa mare a bunicilor cu un hol lung si 5 usi stanga dreapta intr.o camera stateam la caldura sobei si la tv alb negru ..mirosul cozonacului care era in cuptorul altei camere..nu aveam nici o grija..

https://www.youtube.com/watch?v=FKUCbXMCklo

• Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

ce ti-e si cu viata asta, doamna...

iti imaginai tu atunci, la gura sobei, ca peste 30 de ani o sa te rogi pe un site de curvari ca lumea sa fie mai buna in prag de sarbatoare? :)

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

ce ti-e si cu viata asta, doamna...

iti imaginai tu atunci, la gura sobei, ca peste 30 de ani o sa te rogi pe un site de curvari ca lumea sa fie mai buna in prag de sarbatoare? :)

viata este o eterna necunoscuta ..niciodata nu stim ce ne asteapta maine

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator dr parnassus
Postat

Pe mine aproape ma intristează

ideea sărbătorilor de iarnă.

• Oras:Toată Romania
  • Oras:Toată Romania
Postat

Pe mine aproape ma intristează

ideea sărbătorilor de iarnă.

Eu le astept...de sărbători zic :).

Ficatul meu însă le urăște ;)

• Like 2
Vizitator
Postat

Să nu ziceți că nu spun nimic...

Cu cât unii sunt mai buni, cu atât alții devin mai răi ;)

• Like 1
Postat

Așa este.

Ce ar fi să nu mai dați - cine are - cu miile zilnic puncte de reputație negative...

bai,baiatule,om,ce esti,barbat,baietel,bai,tu chiar esti rasu-plansu,cu punctele tale.ai innebunit lumea

Vizitator
Postat

cine face cozonaci ?

Mai multe fete fac. :) Ti-e pofta, ai ? :)

Postat

Are tupeu! Maine, poimaine, o sa ceara si sarmale. =))

obsedatule...fi mai bun.

In perioada asta nici lu Miskin sa nu-i luam bani cand vine sa ne suga :))))))

• Like 2
  • Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Sunt bun tot timpu'! :D

L.E. m(u)iskin nu mai vine, s-a mutat dincolo. Nu-l mai iubeste pe Bobo. :)

• Like 3
  • Minus 14
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Asculta melodia asta, te rog. Mai mult pt cei mici, dar prinde si la cei mari.. cel putin asa ar trebui.

• Like 2

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ai îmbătrânit.

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...