Sari la conținut

Alexandra 0746354659 ;x;x;x

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
Postat

AVIZ AMATORILOR !!!

Ce-i care faceti programari si nu mai puteti veni sau intarziati , anuntati .  :rtfm            MULTUMESC !!!  :rever 

Postat

AVIZ AMATORILOR !!!

Ce-i care faceti programari si nu mai puteti veni sau intarziati , anuntati . :rtfm MULTUMESC !!! :rever

Amatorii ăștia 😒

Postat

AVIZ AMATORILOR !!!

Ce-i care faceti programari si nu mai puteti veni sau intarziati , anuntati .  :rtfm            MULTUMESC !!!  :rever 

Le-o fi rusine draga ... Sau fac o dragoste manuala pana vorbesc cu tine la telefon si gata 

Postat

Le-o fi rusine draga ... Sau fac o dragoste manuala pana vorbesc cu tine la telefon si gata 

Aia sunt in alta categorie : )) 

• Oras:SIbiu
Postat

am fost astazi la frumoasa alexandra,totul a mers foarte bine

Recenzie mai detaliata ? Nu sunt decat vreo 2 la adresa domnisoarei in topicul asta.

• Oras:CENTRAL
Postat

Recenzie mai detaliata ? Nu sunt decat vreo 2 la adresa domnisoarei in topicul asta.

Astea sunt cele mai tari :) Scurt si la subiect :)

Postat

Astea sunt cele mai tari :) Scurt si la subiect :)

Si ne mai miram ca avem topicuri de 50 de pagini cu 2 recenzii  :laugh2

Postat

Per total inseamnă ca ia placut,daca recomandă chiar si asa scurt.Până ajunge un povestitor la ea mai durează.Acum unii sunt mai pudici la recenzii...trb sa faci ceva macar o ora sa ai ce povestii nepotiilor :)

• Like 1
Postat

Cred că e destul de detaliată recenzia pe care am făcut-o luna trecută 😉

Să trecem la treburi serioase, am vizitat-o din nou pe Alexandra, nu-mi prea place să mă repet dar pentru voi o fac :

GFE 10

ON +10 scuipat, lins oo, tot tacâmul

NP 10 ai mama ce mișcări are gagica în ea

Cadou : 200ron ora + 50 ON

Daca făcea și FK, era deja în top, dar reușește tot mai bine sa compenseze acest lucru prin atitudine și implicare.

Mersi Alexandra 😊

• Like 1
Postat

Cred că e destul de detaliată recenzia pe care am făcut-o luna trecută 😉

Să trecem la treburi serioase, am vizitat-o din nou pe Alexandra, nu-mi prea place să mă repet dar pentru voi o fac :

GFE 10

Daca făcea și FK, era deja în top, dar reușește tot mai bine sa compenseze acest lucru prin atitudine și implicare.

Mersi Alexandra 😊

Eu nu prea înțeleg ce tot atâta cu recenzii detaliate. Dacă mai mulți tipi au fost și au zis că e ok... la ce trebuie să povestească și ce culoare au draperiile și dacă mobila e așezată in stil feng shui? Oricum, tipele se poarta cu tine și in funcție de cum ești tu, dacă ii place cum arati, probabil se comporta altfel cu tine fata de cum o face cu alții

@mihai eu nu mă refer la tine acum, recenzia ta mi se pare super ok, mă refer la modul general

Postat

Cred că e destul de detaliată recenzia pe care am făcut-o luna trecută

GFE 10

Mersi Alexandra

Ma bucur ca apreciezi serviciile mele si ca ti-ai facut timp sa scri cateva cuvinte :*  :bow  . Multumesc ! 

Postat

Eu nu prea înțeleg ce tot atâta cu recenzii detaliate. Dacă mai mulți tipi au fost și au zis că e ok... la ce trebuie să povestească și ce culoare au draperiile și dacă mobila e așezată in stil feng shui? Oricum, tipele se poarta cu tine și in funcție de cum ești tu, dacă ii place cum arati, probabil se comporta altfel cu tine fata de cum o face cu alții

@mihai eu nu mă refer la tine acum, recenzia ta mi se pare super ok, mă refer la modul general.

Ai punctat foarte bine  :clapp  , nu neaparat sa-mi placa fizic, dar conteaza foarte mult si de "tine" cum te comporti ca la sfarsit sa pleci multumit !   :exclamation:  :exclamation:  :exclamation:

Postat

@mihai eu nu mă refer la tine acum, recenzia ta mi se pare super ok, mă refer la modul general

Ai perfectă dreptate! Mi-ai luat cuvintele din gură.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...