danturatul Reputație: -341 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 3, 2018 Mo Momentan nu sa schimbat nimic .-Nu e colega cu mine .-Nu am colega !!!Mersi
alexandra1904 Reputație: 615 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Ianuarie 3, 2018 AVIZ AMATORILOR !!! Ce-i care faceti programari si nu mai puteti veni sau intarziati , anuntati . :rtfm MULTUMESC !!! :rever
danturatul Reputație: -341 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 3, 2018 AVIZ AMATORILOR !!! Ce-i care faceti programari si nu mai puteti veni sau intarziati , anuntati . :rtfm MULTUMESC !!! :rever Amatorii ăștia 😒
alexandra1904 Reputație: 615 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Ianuarie 3, 2018 Amatorii ăștia A-ti inteles voi la ce m-am referit cu " amatorii " :ezpi_blush :* :X
theusualsuspect Reputație: 5 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 3, 2018 AVIZ AMATORILOR !!! Ce-i care faceti programari si nu mai puteti veni sau intarziati , anuntati . :rtfm MULTUMESC !!! :rever Le-o fi rusine draga ... Sau fac o dragoste manuala pana vorbesc cu tine la telefon si gata
adrian2017 Reputație: 242 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat Ianuarie 3, 2018 Da-le block ;)
alexandra1904 Reputație: 615 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Ianuarie 3, 2018 Le-o fi rusine draga ... Sau fac o dragoste manuala pana vorbesc cu tine la telefon si gata Aia sunt in alta categorie : ))
alexandra1904 Reputație: 615 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Ianuarie 3, 2018 Da-le block ;)Asa o sa fac ... :*
theusualsuspect Reputație: 5 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 3, 2018 Aia sunt in alta categorie : )) :)))) categoria grea ...
marius1973 Reputație: 43 Postat Ianuarie 3, 2018 Postat Ianuarie 3, 2018 am fost astazi la frumoasa alexandra,totul a mers foarte bine
alexandra1904 Reputație: 615 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Ianuarie 3, 2018 am fost astazi la frumoasa alexandra,totul a mers foarte bine :2qm40hg :2qm40hg :2qm40hg
bitterwood Reputație: 667 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:SIbiu Oras:SIbiu Postat Ianuarie 3, 2018 am fost astazi la frumoasa alexandra,totul a mers foarte bineRecenzie mai detaliata ? Nu sunt decat vreo 2 la adresa domnisoarei in topicul asta.
adrian2017 Reputație: 242 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat Ianuarie 3, 2018 Recenzie mai detaliata ? Nu sunt decat vreo 2 la adresa domnisoarei in topicul asta.Astea sunt cele mai tari :) Scurt si la subiect :)
marius1973 Reputație: 43 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 atitudine super,totul executat fara graba,un corp superb
bitterwood Reputație: 667 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:SIbiu Oras:SIbiu Postat Ianuarie 4, 2018 Astea sunt cele mai tari :) Scurt si la subiect :)Si ne mai miram ca avem topicuri de 50 de pagini cu 2 recenzii :laugh2
adrian2017 Reputație: 242 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat Ianuarie 4, 2018 Per total inseamnă ca ia placut,daca recomandă chiar si asa scurt.Până ajunge un povestitor la ea mai durează.Acum unii sunt mai pudici la recenzii...trb sa faci ceva macar o ora sa ai ce povestii nepotiilor :) 1
theusualsuspect Reputație: 5 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 4, 2018 Hey , nu mai esti la Sibiu ??
alexandra1904 Reputație: 615 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Ianuarie 4, 2018 Hey , nu mai esti la Sibiu ??Ba da , sunt :P
alexandra1904 Reputație: 615 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Ianuarie 4, 2018 D Hey , nu mai esti la Sibiu ??Daca ai sunat si nu am raspund , poate am fost ocupata , dar poti lasa un sms :*
theusualsuspect Reputație: 5 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 4, 2018 D Daca ai sunat si nu am raspund , poate am fost ocupata , dar poti lasa un sms :*Bine . Next time asa o sa fac 😉
mihay_ Reputație: 22 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 Recenzie mai detaliata ? Nu sunt decat vreo 2 la adresa domnisoarei in topicul asta.Cred că e destul de detaliată recenzia pe care am făcut-o luna trecută 😉 Să trecem la treburi serioase, am vizitat-o din nou pe Alexandra, nu-mi prea place să mă repet dar pentru voi o fac :GFE 10ON +10 scuipat, lins oo, tot tacâmulNP 10 ai mama ce mișcări are gagica în eaCadou : 200ron ora + 50 ONDaca făcea și FK, era deja în top, dar reușește tot mai bine sa compenseze acest lucru prin atitudine și implicare.Mersi Alexandra 😊 1
danturatul Reputație: -341 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 5, 2018 Cred că e destul de detaliată recenzia pe care am făcut-o luna trecută 😉 Să trecem la treburi serioase, am vizitat-o din nou pe Alexandra, nu-mi prea place să mă repet dar pentru voi o fac :GFE 10ON +10 scuipat, lins oo, tot tacâmulNP 10 ai mama ce mișcări are gagica în eaCadou : 200ron ora + 50 ONDaca făcea și FK, era deja în top, dar reușește tot mai bine sa compenseze acest lucru prin atitudine și implicare.Mersi Alexandra 😊Eu nu prea înțeleg ce tot atâta cu recenzii detaliate. Dacă mai mulți tipi au fost și au zis că e ok... la ce trebuie să povestească și ce culoare au draperiile și dacă mobila e așezată in stil feng shui? Oricum, tipele se poarta cu tine și in funcție de cum ești tu, dacă ii place cum arati, probabil se comporta altfel cu tine fata de cum o face cu alții @mihai eu nu mă refer la tine acum, recenzia ta mi se pare super ok, mă refer la modul general
alexandra1904 Reputație: 615 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Ianuarie 5, 2018 Cred că e destul de detaliată recenzia pe care am făcut-o luna trecută Să trecem la treburi serioase, am vizitat-o din nou pe Alexandra, nu-mi prea place să mă repet dar pentru voi o fac :GFE 10ON +10 scuipat, lins oo, tot tacâmulNP 10 ai mama ce mișcări are gagica în eaCadou : 200ron ora + 50 ONDaca făcea și FK, era deja în top, dar reușește tot mai bine sa compenseze acest lucru prin atitudine și implicare.Mersi AlexandraMa bucur ca apreciezi serviciile mele si ca ti-ai facut timp sa scri cateva cuvinte :* :bow . Multumesc !
alexandra1904 Reputație: 615 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Ianuarie 5, 2018 Eu nu prea înțeleg ce tot atâta cu recenzii detaliate. Dacă mai mulți tipi au fost și au zis că e ok... la ce trebuie să povestească și ce culoare au draperiile și dacă mobila e așezată in stil feng shui? Oricum, tipele se poarta cu tine și in funcție de cum ești tu, dacă ii place cum arati, probabil se comporta altfel cu tine fata de cum o face cu alții @mihai eu nu mă refer la tine acum, recenzia ta mi se pare super ok, mă refer la modul general.Ai punctat foarte bine :clapp , nu neaparat sa-mi placa fizic, dar conteaza foarte mult si de "tine" cum te comporti ca la sfarsit sa pleci multumit ! :exclamation: :exclamation: :exclamation:
mihay_ Reputație: 22 Postat Ianuarie 6, 2018 Postat Ianuarie 6, 2018 Eu nu prea înțeleg ce tot atâta cu recenzii detaliate. Dacă mai mulți tipi au fost și au zis că e ok... la ce trebuie să povestească și ce culoare au draperiile și dacă mobila e așezată in stil feng shui? Oricum, tipele se poarta cu tine și in funcție de cum ești tu, dacă ii place cum arati, probabil se comporta altfel cu tine fata de cum o face cu alții @mihai eu nu mă refer la tine acum, recenzia ta mi se pare super ok, mă refer la modul generalAi perfectă dreptate! Mi-ai luat cuvintele din gură.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum