Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2017 Postat Decembrie 14, 2017 Mdap...esti prea plicti azi si nici chef sa te injur nu am asa ca te ignor _I_ Tot nu te-ai potolit ?Vezi ca ai prea multi clienti care te iubesc si noi te retinem.
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Decembrie 14, 2017 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Autor Postat Decembrie 14, 2017 Fă tu ești proastă nu glumă.Nu mai denigra lumea aici și iți va fi bine.E așa de greu de înțeles ? Lupul își schimbă blana, dar năravul ba.Daca vezi ca nu te baga nimeni in seama la ce tot latrii??????? Nu observi ca vb ca proasta sg????? Te cred ca duci lipsa totala de p*** ...tristut! Ps. Zi ms ca te.am citat ca nu te baga nimeni in seama :slap2 26 15
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Decembrie 14, 2017 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Autor Postat Decembrie 14, 2017 Tot nu te-ai potolit ?Vezi ca ai prea multi clienti care te iubesc si noi te retinem.Daia mori tu ca fac eu intr.o zi cat altii intr.o luna? Pfff, dupa ce esti chiftea mai esti si prajit =))Omule tu nu stii sa vb la singular????? Care voi???? Ca tu esti unicul fan! Prostie mai mare ca a ta nu are niminea =)) 30 16
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 14, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 14, 2017 Daca vezi ca nu te baga nimeni in seama la ce tot latrii??????? Nu observi ca vb ca proasta sg????? Te cred ca duci lipsa totala de p*** ...tristut!Ps. Zi ms ca te.am citat ca nu te baga nimeni in seama :slap2Ce vrei fă cioară împuțită ? Ai prins glas fă graso ?Ești o isterică care suferi de sindromul Stockholm. 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2017 Postat Decembrie 14, 2017 Daia mori tu ca fac eu intr.o zi cat altii intr.o luna? Pfff, dupa ce esti chiftea mai esti si prajit =)) Hai ca esti dilie.Crezi ca ma intereseaza pe mine ce pwli sugi tu in fiecare zi? :laugh2 :laugh2 :laugh2Ai trecut la dominare ca esti rupta de foame si clienti pwla cu herpesul tau genital.Ramai pe topicul tau si nu mai denigra aiurea ca ti-o sugi la foc automat.
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Decembrie 14, 2017 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Autor Postat Decembrie 14, 2017 Ce vrei fă cioară împuțită ? Ai prins glas fă graso ?Ești o isterică care suferi de sindromul Stockholm.Cum spuneam...esti ne... 31 17
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 14, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 14, 2017 Cum spuneam...esti ne...Fă îmi bag pwla în tine și-n morții tai automat. Ai grija fă. 1 1
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Decembrie 14, 2017 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Autor Postat Decembrie 14, 2017 Hai ca esti dilie.Crezi ca ma intereseaza pe mine ce pwli sugi tu in fiecare zi? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Ai trecut la dominare ca esti rupta de foama.Off, esti invechit rau! Eu fac dominare demult dar las.o asa si fac orice tine de domeniu atata timp cat stiu sa fac bani!Serviciile mele nu te privesc decat daca vii si platesti daca esti zdreanta masculina si stai ca milogu si latrii nu primesti nimic si nu ai drepturi!Fa rost de bani si vino sa bag straponul in tine! 33 17
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2017 Postat Decembrie 14, 2017 Off, esti invechit rau! Eu fac dominare demult dar las.o asa si fac orice tine de domeniu atata timp cat stiu sa fac bani!Serviciile mele nu te privesc decat daca vii si platesti daca esti zdreanta masculina si stai ca milogu si latrii nu primesti nimic si nu ai drepturi!Fa rost de bani si vino sa bag straponul in tine! Straponul sa ti-l pastrezi pentru tine, de cand ziceai ca nu mai ai clienti ? din iunie ?Eu nu vin la tine nici daca am sentinta la moarte si ca sa scap trebuie sa te fut :laugh2 :laugh2 :laugh2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 14, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 14, 2017 Ești o bomba biologică. Citește aici cu atenție: Marș ! 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2017 Postat Decembrie 14, 2017 Ești o bomba biologică. Citește aici cu atenție: Marș !Stie si ea asta ... e in perioada de negare. 1
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Decembrie 14, 2017 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Autor Postat Decembrie 14, 2017 Straponul sa ti-l pastrezi pentru tine, de cand ziceai ca nu mai ai clienti ? din iunie ?Eu nu vin la tine nici daca am sentinta la moarte si ca sa scap trebuie sa te fut :laugh2 :laugh2 :laugh2Macar recunosti ca esti o saracie!Si atunci, ma rog, dc iti place sa lingi monitorul cand apar eu? De ce iti place sa fii sclav? 31 17
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2017 Postat Decembrie 14, 2017 Macar recunosti ca esti o saracie!Si atunci, ma rog, dc iti place sa lingi monitorul cand apar eu? De ce iti place sa fii sclav? Unde am zis eu ca sunt o saracie ?Tu te auzi ce vorbesti ma ? Cu saraciile alea de mertane :laugh2
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Decembrie 14, 2017 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Autor Postat Decembrie 14, 2017 Te las sa te certi singur! Adica tu cu tine! Stii tu mai bine ce zic! :byeNu uita! Excesul de laba dauneaza! Mergi repede si f*te ceva! 31 17
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2017 Postat Decembrie 14, 2017 Te las sa te certi singur! Adica tu cu tine! Stii tu mai bine ce zic! :byeNu uita! Excesul de laba dauneaza! Mergi repede si f*te ceva! Crezi ca ma ating pe mine jigodismele tale de 2 lei ? :laugh2Te oftici maxim ca nu ai informatii despre mine sa ma santajezi cum ai facut-o cu altii. :no2
theonlyjudge Reputație: 294 Postat Decembrie 14, 2017 Oras:Mega City One Oras:Mega City One Postat Decembrie 14, 2017 .Am zis ca nu mai pleaca turbata asta de aici.Parinte e nevoie de o noua exorcizare. A intrat satana in asta. 3 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 14, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 14, 2017 :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2017 Postat Decembrie 14, 2017 Toate ca toate , si cu bune si cu rele.Un singur detaliu ma intriga.Eu am vazut-o de doua ori pe Betty.Nu am avut deloc impresia ca este ciorex.Cum recunoastem o ciorex ?Dupa ochi si buze in primul rand.Sunt vineti.Cred ca se exagereaza. 3
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 14, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 14, 2017 cacat mananci tu bosorogule, nu eu! Stai in lant ca nu te baga nimeni in seama!Să nu-mi bag eu, toată pula în creșterea ta? Nesimțito! 2 1
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Decembrie 14, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 14, 2017 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2017 Postat Decembrie 14, 2017 ...Cum recunoastem o ciorex ?Dupa ochi si buze in primul rand.Sunt vineti. Te uiti in pizda si daca este un pic de jar, este clar tiganca.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 14, 2017 Postat Decembrie 14, 2017 Te uiti in pizda si daca este un pic de jar, este clar tiganca. Poate sa fie si herpes ? =)) 3
deltones Reputație: 406 Postat Decembrie 14, 2017 Postat Decembrie 14, 2017 Toate ca toate , si cu bune si cu rele.Un singur detaliu ma intriga.Eu am vazut-o de doua ori pe Betty.Nu am avut deloc impresia ca este ciorex.Cum recunoastem o ciorex ?Dupa ochi si buze in primul rand.Sunt vineti.Cred ca se exagereaza.Coane , tu nu ai auzit de tigani albi ? Paradoxul este ca aia albi recunosc ca sunt ciori si aia tuci zic ca sunt romani si isi injura rasa :slap2 :laugh2 1 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 14, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 14, 2017 Unde e Miky ? :hug1 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 14, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 14, 2017 Unde e Miky ? :hug1Își vâră știuletele. :laugh2 În cur, evident! 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum