Sari la conținut

Hotel mara noua ...

rock10

Postări Recomandate

Vizitator tmdud
Reputație: 0
Postat

Hmm, imi pare cunoscuta, dar nu tin minte daca am vizitat-o. Ma ocup de ea maine seara :)), mai ales daca e la Hotel Mara, mi se pare prietenos hotelul, si nu sunt deloc ironic :)).

Postat

A fost inainte prin Dacia,cred ca pe Labirint,nu mai tin bine minte exact.Din cate tin minte nu e nimic extraordinar,nu era de revizitat.Din cate mai tin minte locuieste intro comuna de pe langa Timisoara ,Pustinis parca,si este cam gipsy.Peste e un tigan mai mic de statura.Nu te-as sfatui sa mergi.Dar e doar o parere

• Like 2
  • Oras:Timisoara
Postat

Hmm, imi pare cunoscuta, dar nu tin minte daca am vizitat-o. Ma ocup de ea maine seara :)), mai ales daca e la Hotel Mara, mi se pare prietenos hotelul, si nu sunt deloc ironic :)).

E pe genul meu mititica , astept cu interes recenzia ! Succes !

Postat

Voiam sa dau o raita pe la Mara da vad ca nu mai e activ anuntul.

Mai stiti ceva de ea ?

Postat

Voiam sa dau o raita pe la Mara da vad ca nu mai e activ anuntul.

Mai stiti ceva de ea ?

Nici data trecuta nu avea mult timp anuntul.O fi plecat in turneu.Iti spun sigur ca nu ai pierdut nimic,doar daca iti plac fetele gypsy

• Like 2
Postat

Daca zici tu , da nu pare gipsy , uite ce piele alba are , parca se vad niste oki albastrii ;)

Am vreo cateva cu ADN partial indian cu care m-am simtit f bine . Important e sa nu fie rromacyta la atitudine

Postat

Daca zici tu , da nu pare gipsy , uite ce piele alba are , parca se vad niste oki albastrii ;)

Am vreo cateva cu ADN partial indian cu care m-am simtit f bine . Important e sa nu fie rromacyta la atitudine

Exista din astea cu piele mai alba decat noi,dar nu am vorbit de culoarea pielii.Vorbesc despre atitudine.Eu am fost si sunt patit.e doar o chestie de banda rulanta la greu.Eu doar am spus ,dar tu vrei sa iti incerci norocul esti liber sa o faci.Tu stii cum este mai bine pentru tine.Asta facea parte dintru-un grup de tiganci,era intre ele una cu managerul gras si chel,nu mai stiu numele de scena.Cand e prin turneu are mai multe nume.Sunt tiganci din,Pustinis parca se numeste localitatea.

• Like 2
Postat

Exista din astea cu piele mai alba decat noi,dar nu am vorbit de culoarea pielii.Vorbesc despre atitudine.Eu am fost si sunt patit.e doar o chestie de banda rulanta la greu.Eu doar am spus ,dar tu vrei sa iti incerci norocul esti liber sa o faci.Tu stii cum este mai bine pentru tine.Asta facea parte dintru-un grup de tiganci,era intre ele una cu managerul gras si chel,nu mai stiu numele de scena.Cand e prin turneu are mai multe nume.Sunt tiganci din,Pustinis parca se numeste localitatea.

Aaaa pai daca-i cioromelita la atitudine nu ma-ntere.

merci

• Like 1
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

A revenit ... Tot.hotel.mara.. Hmm.. Pacat ca finalizarea 15-20minute ..

Imi place cum arata..**

• Like 1
Postat

A revenit ... Tot.hotel.mara.. Hmm.. Pacat ca finalizarea 15-20minute ..

Imi place cum arata..**

Si ora cate e ,  40 minute ca la sud ?

• Like 1
Vizitator tmdud
Reputație: 0
Postat

Pai ca deh..."pregatiri", "dus", "preludiu"  :laugh2

Postat

Pai ca deh..."pregatiri", "dus", "preludiu"  :laugh2

mie imi "plac" alea care te iau cu povesti vorbe dialog un suc una alta dus etc ia-o incet fara graba tot ce vrei a cica ele nu se grabesc da ti le baga toate in ora aia care o platesti de iti mai ramane daca te iei dupa ele 30 minute actiunea. Si daca zici ceva ca n-ar fi corect nici la satra nu auzi asa ceva.

Vai si amar , jale , cioromeleala 

Mai sunt si care au bun simt dar nu multe.

• Like 1
  • Telefon: alexk2002
  • Oras:AR/TM
  • Telefon: alexk2002
  • Oras:AR/TM
Postat

mda... imi amintesc una din vizite la o MILFa, ce nu mai activeaza aici, vizita de vreo 3h. Distractia a durat 30-40min la sfarsit, da’ povestiile au fost lungi.

• Like 1
Postat

Ne spui si noua câteva cu bun simt?

Daca tot ai atâta experiență...fa un pustiu de bine...Mulțumim.

Jasmine , Mona

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.