Sari la conținut

Femeile urate

Vizitator notsecure

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

eu am ales si merele gaunoase, conform zicalei "marul gaonos e mai gustos" dar nu i-am prins aroma cautata =)))

În ziua de astazi nici originalul nu mai este original

Greu găsești ceva de calitate... chiar si "viermii" sunt contrafăcuți

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Domnule, gresesti proFund =)) ... imi ador inocenta suava si gingasa =))

... ascunsa sub masca femeii inocente, se ascunde o femeie dezlantuita cu pofte nebanuite ce se preschimba-n fiara in acele momente.

• Minus 1
  • Oras:Constanta
Postat

... ascunsa sub masca femeii inocente, se ascunde o femeie dezlantuita cu pofte nebanuite ce se preschimba-n fiara in acele momente.

dom'le, de unde stii tu, dom'le atatea ? mi se pare mie sau gandesti ca un om mare ? =))

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

pffff replica de omm inteligent... in fine ... Nu ma plictisesc deloc, nu am timp de asa ceva, imi incarcam doar bateriile cu putina prostie masculina =))) ... nu de alta, dar mie chiar imi place sa speculez asta :D

Ce-mi place inteligenta voastra! =)) fara ea, nici pula nu s-ar misca... de inteligenta vorbesc =))

Să vorbească despre inteligență, o prostituată trecută bine, de prima tinerețe, e cel puțin abetant!

Te-ai băgat în seamă aiurea, în loc să-ți vezi de reumele tale. Sunt o nucă tare, prea tare pentru proteza ta, așa ca, fă ceea-ce ai făcut și până acum: nu te mai băga in seamă cu mine.

O zi magică, îți doresc!

Postat

Să vorbească despre inteligență, o prostituată trecută bine, de prima tinerețe, e cel puțin abetant!

Te-ai băgat în seamă aiurea, în loc să-ți vezi de reumele tale. Sunt o nucă tare, prea tare pentru proteza ta, așa ca, fă ceea-ce ai făcut și până acum: nu te mai băga in seamă cu mine.

O zi magică, îți doresc!

si pe zi ce imbatranesti, caracterul de kkt iti iese la iveala... pentru tine nu exista bun simt ci doar nesimtirea unui ... ma abtin .... hai, sa ai o batranete frumoasa!

• Like 1
  • Oras:UNDE VREA PULA MEA
Postat

Butad nu îmi aparține, se pare că e folclor contemporan.

Spune-asta și lui Adina.milf.

Harlequeen nu e clona Adinei milf  :no2  in caz ca nu te-ai prins e o clona dea celor care fac parte din consiliul suprem al prostimii marca pipilica   :slap2

Postat

si pe zi ce imbatranesti, caracterul de kkt iti iese la iveala... pentru tine nu exista bun simt ci doar nesimtirea unui ... ma abtin .... hai, sa ai o batranete frumoasa!

Repet, tu te-ai băgat aiurea, în seamă! Cât despre bun-simț...las-o baltă!

Hai, pa!

Postat

Harlequeen nu e clona Adinei milf  :no2  in caz ca nu te-ai prins e o clona dea celor care fac parte din consiliul suprem al prostimii marca pipilica   :slap2

Păi...ce legătură are ce spui tu, cu ce spuneam eu acolo?

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

... adica cum ar fi fantezia noastra a barbatilor sa o facem cu 2 gemene sau cu mama-fiica deodata. Hmm incepi sa mi placi din ce in ce mai mult, ai o perversitate latenta reprimata in subconstientul tau  :clapp

Numai la rele te gândești... Nu e deloc reprimată, doar că lucrez mai cu finețe...si mai adânc! Prin starea de latență trece totul, dar cu un scop...pentru sedimentare si rămânerea intr-un cadru pur al forței. Asa că, atentie la impresii...!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Repet, tu te-ai băgat aiurea, în seamă! Cât despre bun-simț...las-o baltă!

Hai, pa!

De ce ti se pare copilule că alții se bagă aiurea in seamă!? Tu te crezi ferit de asemenea incidente, cine impune limite...!? Tu sau ignoranța ta? Hm...
Postat

Numai la rele te gândești... Nu e deloc reprimată, doar că lucrez mai cu finețe...si mai adânc! Prin starea de latență trece totul, dar cu un scop...pentru sedimentare si rămânerea intr-un cadru pur al forței. Asa că, atentie la impresii...!

impresiile sunt cele care ne guverneaza realitatea! Parerea mea  :hihat Impresiile sedimentate se numesc amntiri ... deci? Traiesti in prezent sau in trecut. Parerea ta?

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

impresiile sunt cele care ne guverneaza realitatea! Parerea mea  :hihat Impresiile sedimentate se numesc amntiri ... deci? Traiesti in prezent sau in trecut.

Dacă am spus ca totul trece prin starea de latență, îți poți închipui...dacă nu poți observa, că acest fenomen de petrece intr-un prezent continuu. Altfel...unde sa încapă totul...!? Iar realitatea e mai presus decat cele asa numite ca fiind impresii, chiar dacă ea apare ca fiind ceva nemișcat...doar pentru că privirea noastră e îndepărtată de ea! Deci...de ce iti vine ideea de vreo guvernare sau stăpânire, când realitatea e alta!?

Postat

De ce ti se pare copilule că alții se bagă aiurea in seamă!? Tu te crezi ferit de asemenea incidente, cine impune limite...!? Tu sau ignoranța ta? Hm...

Non licet bovis, quot licet Iovis!

Postat

Dacă am spus ca totul trece prin starea de latență, îți poți închipui...dacă nu poți observa, că acest fenomen de petrece intr-un prezent continuu. Altfel...unde sa încapă totul...!? Iar realitatea e mai presus decat cele asa numite ca fiind impresii, chiar dacă ea apare ca fiind ceva nemișcat...doar pentru că privirea noastră e îndepărtată de ea! Deci...de ce iti vine ideea de vreo guvernare sau stăpânire, când realitatea e alta!?

Impresia este cea care picteaza realitatea in mintea noastra... si ca exemplul ... sa zicem ca in 10 minute bat la usa ta si tu esti disperata ca nu esti machiata, nu e patul facut ... dai cu piciorul sa ascunzi chilotii sub pat ... pana la urma deschizi usa si ma vezi ... seman cu Arnold Schwarzenegger la 25 de ani cu 25 cm sculata, imbracat doar in papion, cu o sticla de vin in mana, ei bine asta este impresia, care nu are nici o legatura cu realitatea. Si de fapt eu venisem sa te intreb daca nu ai un strop de ulei si sunt vecinul de vis-a-vis. Parerea mea  :hihat

• Like 3
  • Minus 1
Postat

"Vreau sa-ti bag in gura doar dictionare "  =))

• Like 1
Postat

Păi...ce legătură are ce spui tu, cu ce spuneam eu acolo?

Hai bre, c-ai inteles perfect la ce m-am referit, nu te mai preface !

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Hai bre, c-ai inteles perfect la ce m-am referit, nu te mai preface !

Nu, ai fost prea ...eliptic.

Postat

Nu, ai fost prea ...eliptic.

Bre, am fost foarte clar.  Dar las-o asa cum a picat. O zi buna !

Postat

Bre, am fost foarte clar.  Dar las-o asa cum a picat. O zi buna !

Cum zici tu!

O zi bună și ție!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Impresia este cea care picteaza realitatea in mintea noastra... si ca exemplul ... sa zicem ca in 10 minute bat la usa ta si tu esti disperata ca nu esti machiata, nu e patul facut ... dai cu piciorul sa ascunzi chilotii sub pat ... pana la urma deschizi usa si ma vezi ... seman cu Arnold Schwarzenegger la 25 de ani cu 25 cm sculata, imbracat doar in papion, cu o sticla de vin in mana, ei bine asta este impresia, care nu are nici o legatura cu realitatea. Si de fapt eu venisem sa te intreb daca nu ai un strop de ulei si sunt vecinul de vis-a-vis. Parerea mea :hihat

😅😅

Hee, nu te mai juca cu bățul în foc...La ceea ce spui tu acum sunt trei opțiuni de răspuns si toate reprezintă ceva care poate să descrie realitatea! Da...hm, dar nu îți pot dezvolta ideea acum pentru că iar am impresia că o să mă grăbească cineva pentru a nu întârzia la o întâlnire si pe lângă toate pe care le am de făcut...pun pariu că nu apuc să scot rufele din masina de spălat. Intuiția asta...are si ea logica ei, dar cine naiba stă sa-i asculte soaptele! 😈

Postat

Hee, nu te mai juca cu bățul în foc...La ceea ce spui tu acum sunt trei opțiuni de răspuns si toate reprezintă ceva care poate să descrie realitatea! Da...hm, dar nu îți pot dezvolta ideea acum pentru că iar am impresia că o să mă grăbească cineva pentru a nu întârzia la o întâlnire si pe lângă toate pe care le am de făcut...pun pariu că nu apuc să scot rufele din masina de spălat. Intuiția asta...are si ea logica ei, dar cine naiba stă sa-i asculte soaptele!

Imi place ca ai folosit expresia pudica "nu te mai juca cu bățul în foc"  :laugh2 , ca doar esti o doamna, nu? In sinea ta te-ai gandit la versiunea xxx (cea  cu fundul gol si ea sculata), nu-i asa? 

Atunci uite cum facem ... iti tii ideea pana termini de intins rufele si imi expui cele 3 variante de raspuns pe care cu draga inima ti-le voi "demola" . Hai ...uimeste-ma! 

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Imi place ca ai folosit expresia pudica "nu te mai juca cu bățul în foc" :laugh2 , ca doar esti o doamna, nu? In sinea ta te-ai gandit la versiunea xxx (cea cu fundul gol si ea sculata), nu-i asa?

Atunci uite cum facem ... iti tii ideea pana termini de intins rufele si imi expui cele 3 variante de raspuns pe care cu draga inima ti-le voi "demola" . Hai ...uimeste-ma!

Tu nu auzi că nu cred...! Azi nu cred că voi apuca să le întind... Nici nu cred că o să ma îmbăt, dar am dormit doar patru ore...iar celalalt a ales whiskey sa bem! Important e că nu m-am certat până la ora asta cu nimeni, că azi aveam libertatea să o fac...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Intrebare de baraj...

Oare mă va lăsa să dorm 30 de minute la el pentru să nu mă ducă taximan-ul amețită acasa? Nu cred...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...