mariusrfr Reputație: 911 Postat Decembrie 15, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 15, 2017 eu am ales si merele gaunoase, conform zicalei "marul gaonos e mai gustos" dar nu i-am prins aroma cautata =)))În ziua de astazi nici originalul nu mai este originalGreu găsești ceva de calitate... chiar si "viermii" sunt contrafăcuți 2
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2017 Domnule, gresesti proFund =)) ... imi ador inocenta suava si gingasa =))... ascunsa sub masca femeii inocente, se ascunde o femeie dezlantuita cu pofte nebanuite ce se preschimba-n fiara in acele momente. 1
anonna2 Reputație: 79 Postat Decembrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 15, 2017 ... ascunsa sub masca femeii inocente, se ascunde o femeie dezlantuita cu pofte nebanuite ce se preschimba-n fiara in acele momente.dom'le, de unde stii tu, dom'le atatea ? mi se pare mie sau gandesti ca un om mare ? =))
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 15, 2017 pffff replica de omm inteligent... in fine ... Nu ma plictisesc deloc, nu am timp de asa ceva, imi incarcam doar bateriile cu putina prostie masculina =))) ... nu de alta, dar mie chiar imi place sa speculez asta :D Ce-mi place inteligenta voastra! =)) fara ea, nici pula nu s-ar misca... de inteligenta vorbesc =))Să vorbească despre inteligență, o prostituată trecută bine, de prima tinerețe, e cel puțin abetant!Te-ai băgat în seamă aiurea, în loc să-ți vezi de reumele tale. Sunt o nucă tare, prea tare pentru proteza ta, așa ca, fă ceea-ce ai făcut și până acum: nu te mai băga in seamă cu mine.O zi magică, îți doresc!
anonna2 Reputație: 79 Postat Decembrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 15, 2017 Să vorbească despre inteligență, o prostituată trecută bine, de prima tinerețe, e cel puțin abetant!Te-ai băgat în seamă aiurea, în loc să-ți vezi de reumele tale. Sunt o nucă tare, prea tare pentru proteza ta, așa ca, fă ceea-ce ai făcut și până acum: nu te mai băga in seamă cu mine.O zi magică, îți doresc!si pe zi ce imbatranesti, caracterul de kkt iti iese la iveala... pentru tine nu exista bun simt ci doar nesimtirea unui ... ma abtin .... hai, sa ai o batranete frumoasa! 1
best_star Reputație: 360 Postat Decembrie 15, 2017 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Postat Decembrie 15, 2017 Butad nu îmi aparține, se pare că e folclor contemporan. Spune-asta și lui Adina.milf.Harlequeen nu e clona Adinei milf :no2 in caz ca nu te-ai prins e o clona dea celor care fac parte din consiliul suprem al prostimii marca pipilica :slap2
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 15, 2017 si pe zi ce imbatranesti, caracterul de kkt iti iese la iveala... pentru tine nu exista bun simt ci doar nesimtirea unui ... ma abtin .... hai, sa ai o batranete frumoasa!Repet, tu te-ai băgat aiurea, în seamă! Cât despre bun-simț...las-o baltă!Hai, pa!
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 15, 2017 Harlequeen nu e clona Adinei milf :no2 in caz ca nu te-ai prins e o clona dea celor care fac parte din consiliul suprem al prostimii marca pipilica :slap2Păi...ce legătură are ce spui tu, cu ce spuneam eu acolo?
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 15, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Decembrie 15, 2017 ... adica cum ar fi fantezia noastra a barbatilor sa o facem cu 2 gemene sau cu mama-fiica deodata. Hmm incepi sa mi placi din ce in ce mai mult, ai o perversitate latenta reprimata in subconstientul tau :clappNumai la rele te gândești... Nu e deloc reprimată, doar că lucrez mai cu finețe...si mai adânc! Prin starea de latență trece totul, dar cu un scop...pentru sedimentare si rămânerea intr-un cadru pur al forței. Asa că, atentie la impresii...!
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 15, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Decembrie 15, 2017 Repet, tu te-ai băgat aiurea, în seamă! Cât despre bun-simț...las-o baltă!Hai, pa!De ce ti se pare copilule că alții se bagă aiurea in seamă!? Tu te crezi ferit de asemenea incidente, cine impune limite...!? Tu sau ignoranța ta? Hm...
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2017 Numai la rele te gândești... Nu e deloc reprimată, doar că lucrez mai cu finețe...si mai adânc! Prin starea de latență trece totul, dar cu un scop...pentru sedimentare si rămânerea intr-un cadru pur al forței. Asa că, atentie la impresii...!impresiile sunt cele care ne guverneaza realitatea! Parerea mea :hihat Impresiile sedimentate se numesc amntiri ... deci? Traiesti in prezent sau in trecut. Parerea ta? 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 15, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Decembrie 15, 2017 impresiile sunt cele care ne guverneaza realitatea! Parerea mea :hihat Impresiile sedimentate se numesc amntiri ... deci? Traiesti in prezent sau in trecut.Dacă am spus ca totul trece prin starea de latență, îți poți închipui...dacă nu poți observa, că acest fenomen de petrece intr-un prezent continuu. Altfel...unde sa încapă totul...!? Iar realitatea e mai presus decat cele asa numite ca fiind impresii, chiar dacă ea apare ca fiind ceva nemișcat...doar pentru că privirea noastră e îndepărtată de ea! Deci...de ce iti vine ideea de vreo guvernare sau stăpânire, când realitatea e alta!?
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 15, 2017 De ce ti se pare copilule că alții se bagă aiurea in seamă!? Tu te crezi ferit de asemenea incidente, cine impune limite...!? Tu sau ignoranța ta? Hm...Non licet bovis, quot licet Iovis!
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2017 Dacă am spus ca totul trece prin starea de latență, îți poți închipui...dacă nu poți observa, că acest fenomen de petrece intr-un prezent continuu. Altfel...unde sa încapă totul...!? Iar realitatea e mai presus decat cele asa numite ca fiind impresii, chiar dacă ea apare ca fiind ceva nemișcat...doar pentru că privirea noastră e îndepărtată de ea! Deci...de ce iti vine ideea de vreo guvernare sau stăpânire, când realitatea e alta!?Impresia este cea care picteaza realitatea in mintea noastra... si ca exemplul ... sa zicem ca in 10 minute bat la usa ta si tu esti disperata ca nu esti machiata, nu e patul facut ... dai cu piciorul sa ascunzi chilotii sub pat ... pana la urma deschizi usa si ma vezi ... seman cu Arnold Schwarzenegger la 25 de ani cu 25 cm sculata, imbracat doar in papion, cu o sticla de vin in mana, ei bine asta este impresia, care nu are nici o legatura cu realitatea. Si de fapt eu venisem sa te intreb daca nu ai un strop de ulei si sunt vecinul de vis-a-vis. Parerea mea :hihat 3 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 15, 2017 Postat Decembrie 15, 2017 Dacă am spus ca totul trece prin starea de latență, îți poți închipui...dacă nu poți observa, că acest fenomen de petrece intr-un prezent continuu. Altfel...unde sa încapă totul...!? Iar realitatea e mai presus decat cele asa numite ca fiind impresii, chiar dacă ea apare ca fiind ceva nemișcat...doar pentru că privirea noastră e îndepărtată de ea! Deci...de ce iti vine ideea de vreo guvernare sau stăpânire, când realitatea e alta!?"Vreau sa-ti bag in gura doar dictionare " =)) 1
best_star Reputație: 360 Postat Decembrie 15, 2017 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Postat Decembrie 15, 2017 Păi...ce legătură are ce spui tu, cu ce spuneam eu acolo?Hai bre, c-ai inteles perfect la ce m-am referit, nu te mai preface ! 2 3
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 15, 2017 Hai bre, c-ai inteles perfect la ce m-am referit, nu te mai preface !Nu, ai fost prea ...eliptic.
best_star Reputație: 360 Postat Decembrie 15, 2017 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Postat Decembrie 15, 2017 Nu, ai fost prea ...eliptic.Bre, am fost foarte clar. Dar las-o asa cum a picat. O zi buna !
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 15, 2017 Bre, am fost foarte clar. Dar las-o asa cum a picat. O zi buna !Cum zici tu!O zi bună și ție!
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2017 Nu, ai fost prea ...eliptic.eclectic? 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 15, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Decembrie 15, 2017 Impresia este cea care picteaza realitatea in mintea noastra... si ca exemplul ... sa zicem ca in 10 minute bat la usa ta si tu esti disperata ca nu esti machiata, nu e patul facut ... dai cu piciorul sa ascunzi chilotii sub pat ... pana la urma deschizi usa si ma vezi ... seman cu Arnold Schwarzenegger la 25 de ani cu 25 cm sculata, imbracat doar in papion, cu o sticla de vin in mana, ei bine asta este impresia, care nu are nici o legatura cu realitatea. Si de fapt eu venisem sa te intreb daca nu ai un strop de ulei si sunt vecinul de vis-a-vis. Parerea mea :hihat😅😅Hee, nu te mai juca cu bățul în foc...La ceea ce spui tu acum sunt trei opțiuni de răspuns si toate reprezintă ceva care poate să descrie realitatea! Da...hm, dar nu îți pot dezvolta ideea acum pentru că iar am impresia că o să mă grăbească cineva pentru a nu întârzia la o întâlnire si pe lângă toate pe care le am de făcut...pun pariu că nu apuc să scot rufele din masina de spălat. Intuiția asta...are si ea logica ei, dar cine naiba stă sa-i asculte soaptele! 😈
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 15, 2017 eclectic?Ecler.
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2017 Hee, nu te mai juca cu bățul în foc...La ceea ce spui tu acum sunt trei opțiuni de răspuns si toate reprezintă ceva care poate să descrie realitatea! Da...hm, dar nu îți pot dezvolta ideea acum pentru că iar am impresia că o să mă grăbească cineva pentru a nu întârzia la o întâlnire si pe lângă toate pe care le am de făcut...pun pariu că nu apuc să scot rufele din masina de spălat. Intuiția asta...are si ea logica ei, dar cine naiba stă sa-i asculte soaptele!Imi place ca ai folosit expresia pudica "nu te mai juca cu bățul în foc" :laugh2 , ca doar esti o doamna, nu? In sinea ta te-ai gandit la versiunea xxx (cea cu fundul gol si ea sculata), nu-i asa? Atunci uite cum facem ... iti tii ideea pana termini de intins rufele si imi expui cele 3 variante de raspuns pe care cu draga inima ti-le voi "demola" . Hai ...uimeste-ma! 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 15, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Decembrie 15, 2017 Imi place ca ai folosit expresia pudica "nu te mai juca cu bățul în foc" :laugh2 , ca doar esti o doamna, nu? In sinea ta te-ai gandit la versiunea xxx (cea cu fundul gol si ea sculata), nu-i asa? Atunci uite cum facem ... iti tii ideea pana termini de intins rufele si imi expui cele 3 variante de raspuns pe care cu draga inima ti-le voi "demola" . Hai ...uimeste-ma! Tu nu auzi că nu cred...! Azi nu cred că voi apuca să le întind... Nici nu cred că o să ma îmbăt, dar am dormit doar patru ore...iar celalalt a ales whiskey sa bem! Important e că nu m-am certat până la ora asta cu nimeni, că azi aveam libertatea să o fac...
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 15, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Decembrie 15, 2017 Intrebare de baraj...Oare mă va lăsa să dorm 30 de minute la el pentru să nu mă ducă taximan-ul amețită acasa? Nu cred...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum